RELATIA CU DUMNEZEU

Dar abia se dezvaluie Adevarul ce trebuie scos la iveala. De aci incolo incepe sa se descopere partea lucratoare si biruinta Adevarului prin jertfa. Acum cand valurile inspaimantatoare ale negatiei lui Dumnezeu cauta sa tulbure pacea din inima celor ce cred in El, in Biserica Lui cea adevarata si-n Evanghelia Lui.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:35
De la: tutankhamon, la data 2010-01-27 00:27:18ilsuca......chiar imi placea atmosfera de pe forum.....dar de cand mi s-a spus sa fac coroane din flori de sorcova la socrul meu si am fost aspru criticata ca nu sunt cu sotul meu, fara sa se stie situatia nostra financiara si ca traim dintr-un singur salariu....stii ce gust amar am?????si parca nimeni nu mai reactioneaza la commenturile mele....nu stiu...poate s-au sastasit de mine.....vorba anoukai....

stii ca nu-i asa, tut...dar esti prea inteligenta si asta deruteaza...
sora_ilsi
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:35
Nu usoare sunt aceste probe, si numai acei care sunt intariti si care au crezut pe Iisus Hristos in inima lor pana in varsta maturitatii, prin iubirea Lui de oameni, pot sa reziste acestui razboi antihrist pana la sfarsit.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:36
ilsuca....nu sunt atat de inteligenta si nici nu ma dau mai presus de ceea ce sunt....adica imi cunosc masura...dar unele maniere de a-mi inchide gura ma socheaza uneori, cand e simplu ca buna ziua ca se poate spune scurt si la obiect....lasa-ne....lasa-neee.....ca ne-ai plictisit....

si nu stiu daca deruteaza inteligenta, cat capacitatea mea de a ma intelege cu toata lumea.....poate asta deranjeaza.....asta combinat cu invidia....nu stiu....
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:39
Iar toate sfortarile lui sunt ca sa ne faca sa cadem din iubire, prin nerespectarea datoriei de-a rabda nedesavarsirea semenului tau, si de a te lasa ca sa fi condus intru toate de mana nevazuta a Providentei divine.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:39
Lupta ce o dau cei ce asculta de vraja diavolului cum ca nu este Dumnezeu si toate celelalte care formeaza dogmele crestinismului, loveste pe fii lui Dumnezeu, cernandu-i prin sitele suferintelor de tot felul, prin care a trecut Domnul, implinindu-se cuvintele Lui: �Daca pe voi lumea va uraste, ganditi-va ca M-a urat mai intai pe Mine, si daca pe Mine M-au prigonit si pe voi va vor prigoni".
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:41
In toate aceste suferinte, puterile intunericului urmaresc doua lucruri: in primul rand sa ne faca sa uram pe acei ce ne trec prin cuptorul suferintei si, in al doilea rand, sa ne faca sa ne razbunam sub diferite forme, apasandu-ne cu legi sau oameni. In cuptorul ispitelor, deci, se clarifica omul ca ce este si unde-i este inima si nadejdea lui.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:41
Cararea insa cea mai buna de urmat in aceste stramtori nu este alta decat a lui Iisus si dupa El a tuturor sfintilor care avand pe Iisus in inima si in mintea lor, au fost inarmati cu toate armele in asa fel ca au stiut cum sa raspunda atacului diavolului, biruindu-l cu iubirea lui Iisus.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:42
Au stiut cum sa se supuna stapanirilor antihristice pana si atunci cand acestea au voit sa le taie capul sau altceva sa le faca, pentru ca n-au voit ca sa refuze sfintele invataturi ale Mantuitorului si sa le primeasca pe ale lor.

tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:43
Toate masurile lor de constrangere ce au fost facute pentru negarea sau tagaduirea Dumnezeului celui adevarat, precum si a lucrurilor Lui care Le-a facut pentru mantuirea noastra, n-au avut nici un efect asupra sufletelor lor, pentru ca Iisus Hristos care era in inimile lor, nu putea sa fie constrans sa faca ceva ce nu-l place pe El.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:43
Pe Domnul nu l-a putut constrange decat suprema Sa bunatate, desavarsirea Sa, care a biruit ingustimea ateismului lui Iuda, dandu-i votul: �Ce faci, fa mai curand". Toti ceilalti apostoli n-au inteles cuvantul acesta atunci, ci credeau ca vorbeste de ceva cumparaturi cu Iuda, intrucat purta punga comunitatii si praznicul era aproape. Aci se mai implineste si cuvantul proorocului: �Iara dusmanii omului sunt cei din casa lui".
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:44
Tot de aci mai reiese si un alt invatamant: stiinta cu toate termenele ei nu-ti angajeaza viata in joc niciodata, iara credinta crestina intotdeauna. Masura coacerii in crestinism atunci se zice ca a ajuns la maturitate, cand am ajuns si noi ca sa trecem din lumea aceasta biruitori in toate ispitele si durerile prin iubirea lui Iisus impinsa pana la jertfa.
tutankhamon
tut, a fost o singura persoana si nu pot sa cred ca te-a lezat atat de tare...nu ne-ai invatat tu sa IGNORE?!

hai ca te pup, ca mor de somn...e o saptamana grea cu incheieri de situatii...si tot tarziu ma culc...
sora_ilsi
Aceasta este cea mai inalta virtute in crestinism, ca sa ajungi sa simti si tu durerea care a simtit-o �Crinul de pe cruce", plangand nemernicia oamenilor si rugandu-te pentru iertarea lor.Apostolii n-au inteles atunci suprematia spiritului liber a lui Iisus, pentru ca inca nu se pogorase Duhul Sfant peste ei, care sa le dea putere ca sa bea acelasi pahar si de a se boteza cu acelasi botez pe care l-a primit Iisus.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:45
ilsuca...ca sa te poti duce la culcare linistita.....au fost doua persoane care m-au judecat...si da...aceste persoane au ignore-ul meu definitiv si irevocabil pentru tot restul existentei mele pe acest forum....

dar ma doare pentru ca eu nu le-as fi spus acele rautati, daca ei erau in situatia mea.....indiferent cat de stupizi sau plictisitori ii consideram....si, cu atat mai mult nu i-as fi judecat...poate am dat mai multe detalii decat trebuiau dar marturisesc ca eram oarecum socata....era pentru prima oara cand vedeam un om murind....si la capitolul asta nu eu am pierdut din calitatile de om....

pup fata...noapte buna....
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:47
Lucru sigur ca daca intelegeau atunci toti se ridicau impotriva, in frunte cu Petru, cand Iisus a invoit toate consecintele ateismului lui Iuda �Ce faci fa mai curand". Dar, dupa pogorarea Duhului Sfant, li s-au luminat puterile mintii si-au inteles necesitatea jertfei si linistea deplina a Mantuitorului impotriva agresiunilor necredintei. De acum moartea nu mai e pedeapsa a firii ci pedeapsa a pacatului. Ca atare trebuie primita fara sovaire si reactiune.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:48
Trebuie sa acceptam cu mintea si cu inima netulburata pe oricine care, neputandu-ne desface de dragostea lui Iisus Hristos, nu-i ramane altceva de facut decat de a ne omori pur si simplu. Caci in aceste doua tabere (crestinism si ateism) nu poate fi pace, numai daca trece una peste alta.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:49
Prima tabara este totdeauna pasnica si senina si cu inima atat de larga incat iarta totul si vrea ca toata lumea sa se mantuiasca. Cea de-a doua insa, este plina de rautate si desavarsesc in bine pe cei din prima, trecandu-i prin cuptorul suferintelor. Noua ne-ar fi paguba suprema de-a trada crestinismul de frica lor sau de frica durerilor.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:51
Nu trebuie sa ne facem de vrajba cu ei intrucat sunt stapanirea pe care ne-a dat-o Dumnezeu pentru pacatele noastre. Deci ii acceptam nu de frica, nici din diplomatie, nici urmarind vreun castig sau cinste desarta, ci din convingere ca asa ne punem de acord cu Providenta care ni i-a adus cu rosturi voite de Dumnezeu �pentru ca sa-i adune laolalta pe fiii lui Dumnezeu cei risipiti", pentru ca toti sa fie �o turma si un Pastor".
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:51
Mantuitorul nu ne-a invatat care forma de stat mantuieste oamenii, care reforma monetara sau agrara ne duce la Imparatia lui Dumnezeu. Ba chiar a spus ca lipirea inimii de bogatii duce la osanda. Asa ca sa nu ne prinda mirarea cand vedem ca unora, bogati de aceste pamantesti, le vine vremea osandei inca de pe aici, pentru ca pe buna dreptate vine, fiindca n-au avut grija de lazarii de la poarta.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:52
Deci, felul cum isi chiverniseste stapanirea factorul economic creator de forme istorice e treaba stapanirii, noi trebuie sa dam Cezarului ce e al Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu, indiferent ce masuri ia �Cezarul� pe faptul ca noi mai avem un Imparat si-o Imparatie dincolo de hotarele acestei lumi.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:52
Cam intotdeauna stapanirile pamantesti au fost in conflict cu aceea a Providentei Divine dar Dumnezeu lucreaza mantuirea noastra prin mainile lor. Deci, ori de cate ori stapanirile acestea pamantesti si trecatoare ar cauta sa nege existenta lui Dumnezeu sau a lucrurilor lui, o recunoastem ca stapanire din ascultare de Dumnezeu, pentru ca El conduce si stapanirile vremelnice si le ingaduie pentru ca sa desavarseasca pe noi prin toate suferintele si caznele.
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:53
Nu trebuie sa reactionam impotriva stapanirilor celor ce nu cred in Dumnezeu si in lucrurile Lui pentru ca sa nu fie, ca nu este stapanire fara numai de la Dumnezeu, dar aceasta este o ascultare ce o aducem lui Dumnezeu si conducerii Sale providentiale. Dumnezeu este autoritatea superioara tuturor stapanirilor si El le ingaduie pe toate cu scopuri foarte bine definite.

tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:54
Orisice lege o ascultam deci din cauza autoritatii lui Dumnezeu. Cand legile si stapanirile sunt impotriva lui Dumnezeu nu le ascultam tot din acelasi motiv, pentru ca Dumnezeu nu mai este autoritate de spijin a unei legi sau a unei stapaniri impotriva Sa.
tutankhamon
Reactionam insa impotriva pacatului ateismului fiindca e pacat impotriva Duhului Sfant, pacat impotriva Adevarului, si Dumnezeu este Adevarul, pentru vina aceasta. Dar stapanirea poate sa ne taie capul si sa faca cu noi ce va vrea ca o ascultam. Cu aceasta suntem in castig si noi si stapanirea si-a facut datoria.
tutankhamon
Am � neinsemnate, dar carora mentalitatea ingusta le da o semnificatie absoluta. Aceasta balonare a valorii minore a unui lucru sau a unui maruntis la valoarea majora a unui principiu fundamental e dovada unei lipse de minte care daca refuza si sfatul cel mai luminat nu va intarzia sa se arate cap de razvratire si izvor de suferinte zadarnice.�
tutankhamon
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:55
http://www.youtube.com/watch?v=OmVa_RipZl8
c3ly
Postat pe 27 Ianuarie 2010 01:01
eu nu il comentez, pur si simplu il iubesc...
garbo031670
Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:56
omulsincer
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:26
tutanko, ce faci nene-acilea, te plimbi printre brazde?...
zambil
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rog raspuns urgent!!!! 92 De la: sl33ping_sun 7 Martie 2010 06:25
Romanii fac lucruri trasnite 1 De la: charmelen 28 Aprilie 2011 11:07
alesandrea 8 De la: tutankhamon 17 Noiembrie 2009 00:01
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii 51 De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Setari Cookie-uri