De la: pik_nik, la data 2010-02-15 22:31:25e emotionant rrau sa vad cat va iubiti si ce gandurri bune aveti!�Nu este lucru usor sa dobandim inima curata; numai cu multa lupta si truda, numai daca smulge din radacina raul, omul poate sa dobandeasca o constiinta si o inima curata.. |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 22:39 |
||
---|---|---|
asa-i, bre.. | ||
ex_ Postat pe 15 Februarie 2010 22:41 |
||
correct! | ||
|
||
pik_nik Postat pe 15 Februarie 2010 22:45 |
||
De la: omulsincer, la data 2010-02-15 22:39:11Si asta doar cu ruagaciune si cu ajutorul lui Dumnezeu.Pt ca omul singur nu poate pt ca este slab si are in instinct pacatul,cu care ne nastem.Si daca nu a fost la timp infranat de parintii nostri prin educatie duhovniceasca.Trebuie sa ne autoeducam noi duhovnicesteDe la: pik_nik, la data 2010-02-15 22:31:25e emotionant rrau sa vad cat va iubiti si ce gandurri bune aveti!�Nu este lucru usor sa dobandim inima curata; numai cu multa lupta si truda, numai daca smulge din radacina raul, omul poate sa dobandeasca o constiinta si o inima curata.. |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 23:01 |
||
nu uita de post si infranare.....mai ales de la cele preacurvesti... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Februarie 2010 00:01 |
||
PROMITEM CA O SA FIMCUMINTI | ||
garbo074997 Postat pe 16 Februarie 2010 00:04 |
||
daca nu...stii ce te asteapta nuuu???....vine irinuca si te bate la popou.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Februarie 2010 00:25 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-16 00:25:59daca nu...stii ce te asteapta nuuu???....vine irinuca si te bate la popou....IAR TE IEI DE IRITATIA MEA |
||
garbo074997 Postat pe 16 Februarie 2010 00:30 |
||
4o de zile fara viata sexuala in famile sau doar de preacurvie vorbesti??E o diferenta!Cam greu ! | ||
marianela Postat pe 17 Februarie 2010 17:20 |
||
Multumesc pentru acest mesaj,m-a impresionat placut,mi-a amintit de fapt din nou,ce este cel mai important inviata. | ||
daniilia Postat pe 18 Februarie 2010 00:09 |
||
Iubirea si credinta in Dumnezeu nu consta doar in bani..Pt ca pe om nu il face fericit doar banii...Pt ca banii te fac fericit doar la suprafata..Dar in interior nu te simti deloc fericit..Pt ca ca un om sa poata fii iubit,trebuie sa fie optimist,sa gandeasca pozitiv.Si nu sa se comporte frumos doar cu anumite persoane cu care el are un interes...Pt ca nici un om nu este prost.Si va intelege ca esti pe interes.Poate nu el personal,pt ca multi nu constentizeaza realitatea...Ei doar reactioneaza,si nu constentizeaza multe lucuri datorita lipsei intelepciuniii.Pt ca ei nu se roaga...si nu au credinta.Traiesc in pacate.Si pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu..Si asta ne face pe noi oamenii sa fim nefericiti | ||
batman1 Postat pe 18 Februarie 2010 14:52 |
||
mai fata...mai lasa-ne cu banii tai in durerea noastra ......ca nu ne intereseaza nici cat castigi si nici ce faci cu ei....vezi-ti de treburile tale pe care le ai de facut pentru banii pe care ii primesti, ca sa ii primesti pe toti... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Februarie 2010 21:39 |
||
Dumnezeu este pretutindeni..In fiecare gand,in fiecare gest...dar si diavolul la fel,,punand omul la tot felul de ispite | ||
garbo099788 Postat pe 19 Februarie 2010 18:32 |
||
Dumnezeu sa fie cu noi toti! sa nu ne pedepseasca pentru pacatele noastre..AMIN! | ||
anisoara Postat pe 20 Februarie 2010 17:48 |
||
Asa sa fie ...Anisoara!Si cu tine sa fie Dumnezeu...putin se mai gandesc la El. | ||
emanuelt25 Postat pe 20 Februarie 2010 18:54 |
||
daniilia ce mesaj te-a impresionat mai mult? | ||
emanuelt25 Postat pe 20 Februarie 2010 18:59 |
||
buna..ma scuzati ca intru si eu in vorba,am si eu o nelamurire...am o relatie cu un baiat foarte cerdincios..probabil si di cauza problemelor pe care le-a avut(a lucrat in legiunea straina ,a suferit dupa moartea tatalui-mai ales ca nu la-u lasat sa vina la inmormantare)si el considera ca Dumnezeu e singurul care l-a ajutat.....este adevarat,si nimic rau ca gandeste asa.....ma uimeste cata credinta si ce relatie are cu Dumnezeu,nu exista sarbatoarea sau duminica sa nu mearga la biserica....a mers la manastire sa se spovedeasca,si chiar a stat acolo cateva zile...suntem impreuna de ceva timp si am avut relatii intime,el considera ca e pacat...are dreptate.si eu sunt credincioasa,insa as vrea sa imi explice cineva ce fel de persoane sunt acest tip de oameni.eu am trait ,inainte de acest baiat experiente neplacute ...am avut un prieten care si-a batut joc de mine iar acum mi-au ramas sechele de la fostul...nu am incredere in niciun baiat....daca acest baiat este credincios,credeti ca l-ar duce gandul sa isi bata joc de mine?ce imagine au ei despre o femeie? | ||
garbo034535 Postat pe 21 Februarie 2010 08:50 |
||
orice sfat este binevenit... | ||
garbo034535 Postat pe 21 Februarie 2010 08:51 |
||
De la: garbo034535, la data 2010-02-21 08:50:52buna..ma scuzati ca intru si eu in vorba,am si eu o nelamurire...am o relatie cu un baiat foarte cerdincios..probabil si di cauza problemelor pe care le-a avut(a lucrat in legiunea straina ,a suferit dupa moartea tatalui-mai ales ca nu la-u lasat sa vina la inmormantare)si el considera ca Dumnezeu e singurul care l-a ajutat.....este adevarat,si nimic rau ca gandeste asa.....ma uimeste cata credinta si ce relatie are cu Dumnezeu,nu exista sarbatoarea sau duminica sa nu mearga la biserica....a mers la manastire sa se spovedeasca,si chiar a stat acolo cateva zile...suntem impreuna de ceva timp si am avut relatii intime,el considera ca e pacat...are dreptate.si eu sunt credincioasa,insa as vrea sa imi explice cineva ce fel de persoane sunt acest tip de oameni.eu am trait ,inainte de acest baiat experiente neplacute ...am avut un prieten care si-a batut joc de mine iar acum mi-au ramas sechele de la fostul...nu am incredere in niciun baiat....daca acest baiat este credincios,credeti ca l-ar duce gandul sa isi bata joc de mine?ce imagine au ei despre o femeie?Da asa este este pacat sa stai in pacat cu cineva.,dar oamenii sunt alabi.Dar daca te caiesti pt pacatelul tau,Dumnezeu v-a ridica pedeapsa...Pai daca re credinta este foarte bine..Numai sa insiste in ea.sa il faci sa insiste in ea,ca gandirea lui sa ramana tot aceaasi.Sa fie mai optimist si pozitiv.Si daca el se roaga,asta este super...Este foarte important asta..Pt ca ruugaciunea este hrana pt suflet,,Multa bafta,,roaga-te si tu la Dumnezeu sa te lumineze si sa faci lucrurile asa cum considera Dansul ca este bine pt voi..Asa ca lasa-te in voia Domnului..Pt ca El stie ce este bun pt noi,,mai bine ca noi..Pt ca noi oamenii suntem slabi si gresim |
||
garbo099788 Postat pe 21 Februarie 2010 14:45 |
||
"Domnul este ascuns in poruncile Sale. Si cei ce-l cauta pe El, Il gasesc pe masura implinirii lor." Sfantul Marcu Ascetu |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 16:06 |
||
daga a asparut si xena e cotoioasa trebusoara. da, unde o fi gabrielle ? | ||
si_totusi Postat pe 21 Februarie 2010 17:14 |
||
535...draga mea ,e bine sa fi inconjurata de asa oameni care mai constientizeaza pacatul savarsit ... Actul sfantei impartasaniei are o insemnatate ... Domnul cu voi! E bine sa va puneti in randuiala cu EL...sa cereti binecuvantarea peste relatia voastra ,care banuiesc ca se va concretiza intr-o casnicie ,dupa Voia Domnului . |
||
ica2 Postat pe 22 Februarie 2010 00:29 |
||
Asta asa este.Daca un om te invata de rau,tu trebuie sa il inveti de bine.Pt ca doar cu binele poti lupta impotriva raului..Daca cineva te invata de rau si tu faci la fell..Uite asa se inmulteste raul..Noi trebuie sa facem in asa fe,incat sa imputinam rautatea..Si sa ne rugam la Dumnezeu sa lumineeze mintea la oamenii cei rai..Pt ca este pacat sa dorim raul cuiva.Chiar daca ne fac rau,si ne fac necazuri.Nu trebuie sa ii uram..Da trebuie sa ne indepartam de oamenii cei rai rai,ca sa nu devenim si noi ca ei,dar nu ii lepadam din inima noastra.Ne rugam pt ei,,ca sa ii lumineze Dumnezeu si pe ei..Si sa le linisteasca Bunul Dumnezeu sufletele chinuite de ganduri rele,,care atrag doar alte ganduri rele... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Februarie 2010 23:21 |
||
RUgaciunea, este relatia noastra cu Dumnezeu.Ar trebui sa ii multumim in fiecare zi, pentru fiecare pas pentru fiecare secunda de viata.Nimeni in afara de Dumnezeu nu iti poate veni in ajutor.Toate darurile pe care le primesti ,tot ceea ce ai...toate sunt de la Dumnezeu.Am o intrebare? de ce noi oamenii ii cerem ajutor lui Dumnezeu numai la nevoie la necaz?....multi isi aduc aminte ca exista numai atunci...si cu toate acestea El vine in ajutor!Barem atunci ar trebui realizat faptul ca fara El NIMIC NU E POSIBIL!Doamne ajuta! | ||
michaelacimpeanu Postat pe 27 Februarie 2010 07:35 |
||
salutare prieteni eu sunt leonard si lucrez la biserica cantaret ma bucur sa vad ca mai sunt si tineri care se gandesc la dumnezeu si la relatia cu el in viata de zi cu zi ma bucur si sa ne ajuta dumnezeu sa fim mai buni mai uniti o zi frumoasa pa pa | ||
leonard31 Postat pe 27 Februarie 2010 08:05 |
||
De la: leonard31, la data 2010-02-27 08:05:04salutare prieteni eu sunt leonard si lucrez la biserica cantaret ma bucur sa vad ca mai sunt si tineri care se gandesc la dumnezeu si la relatia cu el in viata de zi cu zi ma bucur si sa ne ajuta dumnezeu sa fim mai buni mai uniti o zi frumoasa pa pasi eu ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa imputinam rautatea....Si sa ne dea putere ca sa tinem piept rautatii...Eu sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute,sa ne ne dea pace si iubire in suflet ca sa putem trai in pace si voie buna alaturi de semenii nostri....Pt ca uite din cauza rautatii oamenilor,au izbucnit razboioaie,unde oamenii se omorau intre ei..Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea nenorociri..Si sa ne ajute sa traim in pace si voie buna,unii cu altii..Dummezeu sa ne ajute pe toti.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Februarie 2010 11:18 |
||
sa nu raspundem rautatii cu rautate...Ci sa incercam sa ii tinem piept rautatii....Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne dea putere si minte ca sa mergem pe drumul drept..Sa ne ajute sa ne vedem greselile noastre si sa ne ajute sa nu le indreptam..Sa ne dea putere si sa ne lumineze drumul...Sa ne ajute Dummnezeu ca sa imputinam rautatea..Este tot ce imi doresc | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Februarie 2010 11:25 |
||
http://www.scribd.com/doc/2589310/Walsch-Neale-Donald-Conversatii-cu-Dumnezeu-Vol-1 | ||
redfire Postat pe 27 Februarie 2010 16:02 |
||
buna....dumnezeu e iubire,dragoste,iertare.....DUMNEZEU e unul....si fara el am fi nimic de fapt nici nu am fi...pt ca el ne da viata.... | ||
garbo096571 Postat pe 28 Februarie 2010 02:16 |
||
De la: leonard31, la data 2010-02-27 08:05:04salutare prieteni eu sunt leonard si lucrez la biserica cantaret ma bucur sa vad ca mai sunt si tineri care se gandesc la dumnezeu si la relatia cu el in viata de zi cu zi ma bucur si sa ne ajuta dumnezeu sa fim mai buni mai uniti o zi frumoasa pa pa Bine ai venit Leonard pe acest topic!Ce cantece stii ?Care iti plac mai mult ? Ma bucur sa aud ,ca il lauzi pe Dumnezeu prin cantare .Domnul sa fie cu tine mereu ! |
||
ica2 Postat pe 28 Februarie 2010 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce un om te ia de prost atunci cand esti prea bun cu el si ti se urca in cap daca nu esti atent? | 60 | De la: garbo027119 26 Noiembrie 2009 15:12 |
Cadoul ideal pentru un barbat cu stil? | 33 | De la: CristinaMocanu 25 August 2019 14:37 |
CONCURS CASIGA O PERECHE DE PAPUCEI | 1 | De la: GALAVANUTZA 9 Februarie 2009 19:09 |
|
||
ajuta`tzima | 24 | De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40 |
varfuri despicate + coafuri la moda | 1 | De la: garbo_7980 16 Octombrie 2012 10:01 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri