RELATIA CU DUMNEZEU

asa icutzo, macar tu sa tii stindardu' sus... nu ca tzarcovnicu'ala de leonard n-ar fi vreo facatura, da' cand ma gandesc ca alti campioni si campioane din oastea domnului au dat-o pe cele lumesti la greu, mai imi clatesc si eu ochii cu niste aiureli venite din suflet...
zambil
Postat pe 1 Martie 2010 08:39
Bine ai revenit Zambil !Sa ai o zi buna !
ica2
Postat pe 1 Martie 2010 18:01
icuto,

ia de la iasomia o floricica,simbolul primaverii....azi de 1 martie...

iasomia
Postat pe 1 Martie 2010 18:07
..In biblie barbatul si femeia sunt egali..Dar cu atributii diferite...Si in biblie scrie ca femeia trebuie sa asculte de barbat,daca barbatul are capul lui Hristos si este un exemplu pt ea si pt copiii ei...Pt ca daca barbatul tau este un exemplu rau pt copiii tai si tu asculti de barbat si nu te lupti ca sa il educi ca si el sa asculte de Cuvantul Domnului..Pt ca asa jura un barbat cand se casatoreste..Sa iubeasca si sa respecte femeia.Atunci sa se tina de cuvant..Daca femeia a ajuns sa fie desconsiderata..A fost pt ca nici femeia nu a facut nimic,nu s-a impus.Si uite ca s-a umblut pamantul de barbati care isi bat nevestele,nu le respecta,nu le iubesc....Pt ca femeia nu a ascuiltat de cuvantul din biblie....Si nu a luptat ca sa castige respectul barbatului...Ca sa isi poata educa si copiii,ca la randul lor sa isi iubeasca nevestele si sa le respecte ..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Martie 2010 20:52
Din cauza ca femeia este slaba,sensibila si gandeste cu inima...De asta se soune ca femeia trebuie sa asculte de barbat...Da ca femeia sa asculte de barbat,daca si barbatul este un exemplu pozitiv pt femeie si pt copiiii ei..Pt ca sa iti poti educa bine copiii,trebuie mai intai sa iti educi barbatul ca sa te respecte..Pt ca uite din cauza asta s-a umplut pamantul de barbati care nu isi respecta si nu isi iubesc nevestele...Pt ca doar in biblie asa scrie...Ca barbatul sa isi iubeasca femeia asa cum a iubit Hristos biserica si s-a rastignit pt Ea...Ca barbatii au citit in biblie atributiile femeiii,,dar atributiile lui ca barbat nu le-a citit..Si uite ca s-a umplut pamantul de barbati care nu respecta femeile,si dea asta femeile au devenit asa rele si usuratice..Pt ca doar au invatat de la barbati...La fel si copiii lor...Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze pe toti

xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Martie 2010 20:53
Mai, fato tu si azi de 1 Martie ai luat-o pe aratura.
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 20:57
Pai este adevarat ca barbatul si femeia trebuie sa fie smeriti...Dar trebuie sa aiba si demnitatea lor.Si barbatul si femeia..Pt ca daca femeia nu are demnitate ca sa se impuna ca sa fie respectata...Nu poate sa isi educe copiiii.Si uite de asta s-a umplut pamantul de specimene de barbati care nu isi respecta femeile,le bat le judeca...Si femeia rele si usuratice.Pt ca doar femeile au invatat asta de la barbati..Sa fie rele si usuratice..Pt ca barbatii au citit atributiile femeii ca femeia sa asculte de barbat..Dar atributiile lui ca barbat,sa fie muncitor si sa isi iubeasca si sa isi respecte femeia nu a citit...Pt ca daca o bate pe femeie si o judeca normal ca se inriaeste..Pt ca la fel si animalele,daca le bati devin rele...Pt ca cu rauatatea atragi alta rautate....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Martie 2010 20:59
Fiinca, azi este 1 Marie va pupacesc si va daruiesc cate o floricica .
alex2007
Postat pe 1 Martie 2010 20:59
De la: alex2007, la data 2010-03-01 20:59:42Fiinca, azi este 1 Marie va pupacesc si va daruiesc cate o floricica .
eu nu am nervoie de floricele de la oameni ironici si diabolici....Nici macar nu doresc ca sa ma salute..Eu doresc ca sa fiu salutata si sa primesc flori doar de la oamenii buni si cinstitri
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Martie 2010 21:04
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-01 21:04:35
De la: alex2007, la data 2010-03-01 20:59:42Fiinca, azi este 1 Marie va pupacesc si va daruiesc cate o floricica .
eu nu am nervoie de floricele de la oameni ironici si diabolici....Nici macar nu doresc ca sa ma salute..Eu doresc ca sa fiu salutata si sa primesc flori doar de la oamenii buni si cinstitri
Si de oamenii diabolici si rai,vreau sa fiu ignorata..Pt ca nu am nevoie de prietenia lor si nivci de florile lor..Mersi oricum,,dar nu am nevoie
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Martie 2010 21:07
Multumesc Iaso...,esti o draguta !Primeste din parte mea un martisor virtual ,o floare si un gand bun!Imi esti draga ...pupici!!!
ica2
Postat pe 2 Martie 2010 01:30
Fetelor sa aveti o primavara frumoasa ,sunteti iubite de Cel de Sus !Aveti grija de voi !
ica2
Postat pe 2 Martie 2010 01:38
si tu mie...
pup.

sanatatea,norocu' si veselia ..cu tine....
iasomia
Postat pe 2 Martie 2010 11:30
O intamplare ...acum cateva zile... La iesire din biserica ma intalnesc cu o prietena de familie ...
Dupa cateva intrebari, care avea sa ne introduca la discutii mai personale ...imi spune:"sotul meu este in Franta ,firma lui de constructii a castigat locul intai,era asa fericit !"
Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile ,am raspuns si ma bucur mult pentru reusita voastra !Ea :"Pe genunchi inaintam sigur,pentru ca Dumnezeu merge inaintea noastra mereu !"Da ,asa este ...spun eu si ne luam la revedere ...In urmatoarea zi ,pe cand eram la rugaciune gandul meu se indreapta din nou la aceasta prietena ...si m-am intrebat in sinea mea ,oare de ce? Inca are nevoie de rugaciune ,mi-am zis ...Acest gand m-a urmarit mereu pe parcursul acelei zile ,ba chiar si sotul meu avea acelasi indem sa ne rugam pentr ea si sotul ei...Spre seara ,mergem si ii facem o vizita...simteam, ca ceva... nu este in regula ...Ne deschide usa si ne intreaba Monica :"ati aflat ? de unde?" Raspunsul nostru a fost :"Ce anume ?"Pai ...sotul meu a avut accident cu masina ....la intoarcere acasa ...a scapat cu viata ,Slava Domnului !Dar am ramas fara masina,pentru ca este foarte botzita,s-a rasturnat cu ea si nu se mai poate repara ,ar costa reparatia ,la fel de mult cat ai cumpara una noua ,asa ca a dat-o la fier vechi .Politzistii francezi intrebau stupefiati ,cum de a scapat cu viata soferul masini?Se uita la picioarele lui si vedeau ca sunt intregi ...Uimire !!!Cum asa ???Maneta frana de picior ,cat si acceleratia ,ambreajul ..rupte !!! Pantofi soferului au ramas in masina,insa picioarele lui nu au avut nici o leziune,avea decat o mana care sangera si l-au gasit cu geamuri in gura de la parbriz.Era constient , lucid si a putut sa dea toate informatiile necesare organelor de politie aflate la fata locului .Inca exista intrebarea :"Cum a scapat cu viata??? Este o minune!!!" Spun martori oculari si politzisti francezi .
Da, este intr-adevar o minune,o spun si eu !!! Iata cum ne ocroteste Dumnezeu !!!
ica2
Postat pe 2 Martie 2010 15:11
Stateam si ma intrebam..De ce oamenii buni sunt nefericiti..Pt ca putini intalnesc oameni buni ca ei ca sa ii completeze...Pt ca din toate partile sunt cuprinsi de oameni care sunt rai si profitori..Dar cu totii vor oameni buni si sufletisti ca sa profite de pe urma lor..Eu cred ca acei oameni buni nu stiu sa se feresca de oamenii cu ganduri si interese pacatoase si profitoare...Daca omul este credincios,,femeia sau barbatul stie sa se fereasca de oameni cu interesese ascunse..pt ca Dumnezeu ii fereste....Eu mi-as dori ca toti oamenii ca sa poata cunoaste iubirea lui Dumnezeu...Si sa aiba o gandire lumintata..Ca sa poata trai in pace si fericire
xenaprintesarazboinica
Postat pe 2 Martie 2010 18:01
De la: zambil, la data 2009-02-05 16:23:38acum imi dau seama ca am mai fost pe topicu' asta... citisem "felatia cu dumnezeu" la titlu, acolo... clar, ma lasa vederea....

Hm! Oare chiar nimeni nu riposteaza la aberatiile tale Zambil?
Oare ti`ai cerut scuze lui Dzeu ca ai tastat asa ceva? (Nu numai ca ai gandit - insa mai impartasesti si altora ceea ce crezi!)
E foarte adevarat ca fiecare este Liberul Lui Arbitru - dar de la asa ceva pana.....la a`L implica pe Dzeu in discutii de Sexualitate...........mii de ani diferenta!
Roaga`l....implora`l sa te ierte! El e bun! O VA FACE! Insa tu nu`i meriti NICIODATA IERTAREA!
Shame on you!
Puricutza
Postat pe 2 Martie 2010 22:50
De la: ica2, la data 2010-03-02 01:38:05Fetelor sa aveti o primavara frumoasa ,sunteti iubite de Cel de Sus !Aveti grija de voi !

Buna!
Imi permit aici o completare! - sa`mi fie iertata interventia!
Eu recunosc - am cerut ajutorul......l`am primit! Desi situatia se vedea fara echivoc, fara NICI O SANSA DE REUSITA!
Mi`a demonstrat in mai multe randuri - sa crezi in EL....si rezolvarea e imediata si pe masura!
Am fost sceptica, neincrezatoare, .......dar mi`a dovedit CAT AM GRESIT CA NU I`AM DAT CREZARE! LUI SI EXISTENTEI LUI!
Acum Ii multumesc si`L rog sa`Mi fie Calauza in orice secunda, sa fie Ghidul pasilor mei, sa`mi fie Palma Protectoare la greu, Indrumatorul gandurilor mele, Stapanul inimii mele.....si nu sunt vrednica sa`i multumesc pentru tot ceea ce face pentru mine - in ciuda faptului ca L`am dezamagit in vremea mea de necredinta!
Puricutza
Postat pe 2 Martie 2010 23:01
bre ico, hai c-am inteles, i-au ramas intregi picioarele lu' ala pt ca se taraia pe genunchi in fata lu'moshu... da' la muzicutza tot i-a tras-o al batran... sa-nteleg ca din gura cam pacatuia?... ca sa nu mai zic de mana aia taiata...

hait, m-am dat dreacu'.. si-a facut cont pe garbo arhanghelu' mihail sa vina sa ma afuriseasca pe topicu icai...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 08:01
puricoaso, daca moshu' nu le-avea cu secsu ne punea dracu'sa ne inmultim prin diviziune celulara... sau n-a fost numa' mana lui la facerea lu-adam si-a evei?...

da' eu crez ca el a fost, si c-avea oaresce inclinatii spre voyeurism...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 08:06
vezi mai tati?

mereu ti se scoate de la dosar chestia aia,metode securiste ,deh...

da' eu zic ca fata-i veche, si vrea sa relanseze topicu'...
ehhh...

iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 09:17
mami, pai "chestia aia" a dat viata topicului, c-altfel murea-n plictis acilea, cu ce postau icutza si sorela.. ma rog, sorela aia originala d-atuncea, c-acuma o vaz mai sloboda la gura pe alte chestii...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 09:20
dap...de la iubi ala mai mic cu 10 ani i se trage,ce vrei..tati?

suflet de femeie...

ai spus atatea chestii interesante pe topicu' asta,zambilu'...dar vaz ca numa' dupa dracia aia se da copy..

lume perversa,deh...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2010 09:38
De la: zambil, la data 2010-03-03 08:01:14bre ico, hai c-am inteles, i-au ramas intregi picioarele lu' ala pt ca se taraia pe genunchi in fata lu'moshu... da' la muzicutza tot i-a tras-o al batran... sa-nteleg ca din gura cam pacatuia?... ca sa nu mai zic de mana aia taiata...

hait, m-am dat dreacu'.. si-a facut cont pe garbo arhanghelu' mihail sa vina sa ma afuriseasca pe topicu icai...

Zambil ..nici tu nu te-ai schimbat ....iar despre victima ...nu stiu ..nu ma pronuntz...fiecare isi contabilizeaza pacatele ,daca nu ...oricum inaintea lui Dumnezeu "totul este descopert si gol",El stie totul ,fiind omniprezent!

ica2
Postat pe 3 Martie 2010 13:58
Pentru luptatoareacurajoasa sau Irina:"Lumea e ca o oglida, iti arata fata pe care i-o arati. Oferi iubire si incredere astfel incat stii ca meriti sa primesti iubire si incredere.Oferi ura ...primesti ...deci ce oferi!"
ica2
Postat pe 3 Martie 2010 14:08
icutzo, exact asta ziceam si eu de moshu: voyeurist - ii place sa ne vada descoperiti si goi.. ba daca se poate, si-n actiune, cat purtam echipamentu' asta...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 15:18
Zambil nu ma mira faptul ca gandesti asa...dar apropo de echipament ....sa iti zic cum ne vrea Dumnezeu....�sa fim incaltati cu ravna evangeliei,sa purtam coiful mantuirii,si sabia dreptatii...�
ica2
Postat pe 3 Martie 2010 15:40
si prezervativu' chibzuintei, desigur...
zambil
Postat pe 3 Martie 2010 15:42
bine spus...
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 15:43
Am omis...Zambil ...Deci ...armatura lui Dumnezeu ..�.avand mijlocul incins cu adevarul ,imbracati cu platosa neprihanirii ,avand picioarele incaltate cu ravna evangheliei pacii,scutul credintei ,coiful mantuirii si sabia Duhului ,care este Cuvantul lui Dumnezeu .�Cred ca, acum e complet echipamentul !O zi buna si poate completezi echipamentul tau.. cu cate ceva ,din cele amintite !
ica2
Postat pe 3 Martie 2010 16:11
fata dute la doctor...ca s-ar putea sa mai ai o sansa
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 16:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna..papucei.ro 5 De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45
UN STROP DE IMAGINATIE SI DOUA MAINI DIBACE!!! ASTEPT PARERILE VOASTRE! 0 De la: 16 Martie 2010 11:27
trucuri+sfaturi de machiaj 1 De la: garbo_7980 28 Octombrie 2012 09:47
hemoroizii 12 De la: prometeus_wife 25 Mai 2009 18:31
Ochelari de soare 12 De la: ema174 18 Aprilie 2013 15:40
Setari Cookie-uri