Ilsi ...Adevarul Absolut este o persoana .... | ||
ica2 Postat pe 4 Martie 2010 23:48 |
||
---|---|---|
Fleurdelis...ce carte citesti ?Sigur Ilsi are dreptate ...cu durerile de cap ...lasa-i pe altii sa le aiba ! | ||
ica2 Postat pe 4 Martie 2010 23:53 |
||
insuportabila usurate a fiintei...are acolo pe la sfarsit un capitol despre dzeu si despre poligamie,de te doare mintea...despre cum voluptatea nu e egala cu ceea ce ramane in urma secsului si tot asa, dar cum tot a te iubi cu toate fiintele e pur si simplu normal! ma duc sa reiau si va zic maine, am cetit prin trafic si....oricum ma durea capul |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 23:58 |
||
De la: iasomia, la data 2010-03-03 09:38:46dap...de la iubi ala mai mic cu 10 ani i se trage,ce vrei..tati? |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 00:00 |
||
mai ilsi tu stii k mi-a mai zis cineva toate astea?? deci nu pot sa credd....da simt cum incep sa hai o noapte usoaraaaa |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 00:04 |
||
fleur, te pup! Nimic nu este intamplator... Noapte placuta! |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 00:07 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 00:29 |
||
"iubi n-are nici o legatura cu frumusetea vietii pe care numai Dumnezeu o poate darui,nici cu iubirea care e tot un dar de la Dumnezeu, nici cu varsta mai mica sau mai mare...doar in masura in care si el crede in toate acestea..." asa sorela, deci iubi e un dar dracesc, pana la urma... hai recunoaste, ai petrece la iad o juma'de vesnicie, acolo, numa ca sa faci dracovenii acilea cu iubi... |
||
zambil Postat pe 5 Martie 2010 08:48 |
||
ilsi, santajisti sentimentali,da... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2010 09:41 |
||
zambil, nope...n-ai ghicit... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 15:35 |
||
vezi mai ilsii ce ispitaaa?? | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 15:37 |
||
Zambil ,la Dumnezeu dai Totul sau nimic!Nu merge cu jumatati de masura...ca si cand ar accepta o viata care ar fi conforma cu Voia Lui ,doar pe jumatate .. | ||
ica2 Postat pe 5 Martie 2010 16:04 |
||
Fleurdelis....ispita poate fi valabila si pentru cei mai credinciosi oameni ,numai ca nu trebuie sa ne lasam ispititi... | ||
ica2 Postat pe 5 Martie 2010 16:12 |
||
relatia dintre oameni arata realitatea relatiei pe care o avem cu Dumnezeu...nu putem fi duplicitari, chiar daca, prin natura noastra, suntem fiinte duplicitare...si, aviz curiosilor si santajistilor, niciodata nu am afirmat ca mi-as incalca principiile, doar pentru cateva clipe de placere...si iubi e la fel de hotarat ca si mine...noi nu ne jucam cu mantuirea noastra... | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 16:38 |
||
De la: ica2, la data 2010-03-03 16:48:15Pantera nu trebuie sa fi reticienta ,faptul ca nu mai ai indemnul sa rostesti o rugaciune ...nu mi se pare in regula ...ma refer la relatia ta cu Dumnezeu.Sper ca nu te supar ...de fapt fiecare are perceptia lui despre viata si cele spirituale. pai nici mie nu mi se pare in regula... dar stii cum se spune "multi apostoli falsi" au scapt in lume si, incercand sa fii tolerant si sa-i asculti...ajung sa te zapaceasca de tot stii ce se intampla daca mananci zi de zi, cu "lingura mare" miere...tot asa, zi de zi, clipa de clipa "teme de casa" si interpretari ale citatelor din biblie, total rupte din context - la orice replica esti oprit si ti se raspunde cu un astfel de citat - te fac sa amutesti si s-o iei la fuga - mie asta mi s-a intamplat... imi dau seama ca trebuie sa fac ceva sa scap de "alergia" asta...pentru ca nu pot accepta ideea ca "Dumnezeu este foarte gelos" si ca iti "pune piedici in cale ca sa te invete minte ca trebuie sa te botezi ca botezul pe care ti l-au facut parintii tai, dupa nastere, nu este valabil" |
||
panty_C Postat pe 5 Martie 2010 16:53 |
||
ce comunitate crestina e aia care se aduna in grupuri si se roaga, cu o ardoare de speriat, ca Dumnezeu sa faca sa ti se intample ceva rau, sa nu reusesti ceea ce ti-ai propus, ca sa-ti dea o "lectie" care sa te aduca in sanul comuntitatii??? | ||
panty_C Postat pe 5 Martie 2010 17:02 |
||
cori, aia nu e o comunitate crestina, chiar daca se autodenumeste astfel...mi se pare o adunatura de demoni...scz | ||
sora_ilsi Postat pe 5 Martie 2010 17:06 |
||
ilsi, de acord cu tine, dar sa te fereasca Sfantul sa incerci sa le explici - nu te mai spala nici Dunarea de ce-ti aud urechile... eu am, din partea lor, eticheta de "necredincioasa" |
||
panty_C Postat pe 5 Martie 2010 17:10 |
||
In fine, problema mea este ca trebuie sa ies din asta - sa pot din nou, fara teama si retinere, sa aprind o lumanare sau sa spun o rugaciune... Mi-e destul de greu si e dureroasa starea in care m-au adus... |
||
panty_C Postat pe 5 Martie 2010 17:12 |
||
Despre razboiul duhovnicesc Toti cei ce au urmat Domnului nostru Iisus Hristos duc un razboi duhovnicesc. Acest razboi l-au invatat sfintii printr-o indelungata experienta de la harul Duhului Sfant. Duhul Sfant ii povatuia, ii lumina si le dadea puterea de a birui pe vrajmasi, dar fara Duhul Sfant sufletul mi poate nici macar sa inceapa acest razboi, pentru ca nu stie si nu intelege cine si unde sunt vrajmasii lui. Fericiti suntem noi, crestinii ortodocsi, pentru ca traim sub mila lui Dumnezeu. Ne este usor sa ducem acest razboi: Domnului i-a fost mila de noi si ne-a dat pe Duhul Sfant, Care viaza in Biserica noastra. Un singur lucru ma intristeaza, ca nu toti oamenii cunosc pe Dumnezeu si cat de mult ne iubeste. Aceasta iubire se face simtita in sufletul celui ce se roaga, iar Duhul Sfant da marturie sufletului de mantuirea lui. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 20:45 |
||
Cand sufletul e smerit si Duhul lui Dumnezeu este in el, atunci omul este fericit cu duhul in iubirea lui Dumnezeu. Cand simte mila Domnului, sufletul nu se mai teme de nimic, de nici o nenorocire pe pamant, ci doreste sa fie pururea smerit inaintea lui Dumnezeu si sa iubeasca pe fratele. Dar daca sufletul cade in slava desarta, sarbatoarea lui ia sfarsit, pentru ca harul paraseste sufletul, si de acum el nu se mai poate ruga curat, ci ganduri rele vin si framanta sufletul. Pentru ce sufera omul pe pamant, pentru ce duce necazuri si indura rele? Suferim pentru ca nu avem smerenie. In sufletul smerit viaza Duhul Sfant si El da sufletului libertatea, pacea, iubirea si fericirea. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 20:47 |
||
Suferim pentru ca nu-l iubim pe frate. Domnul zice: "Iubiti-va unii pe altii si veti fi ucenicii Mei" [In 13, 34-35]. Pentru iubirea de frate vine iubirea lui Dumnezeu. Dulce e iubirea lui Dumnezeu; ea este un dar al Duhului Sfant si in deplinatatea ei e cunoscuta numai prin Duhul Sfant. Dar este si o iubire mijlocie, pe care omul o are atunci cand se straduieste sa implineasca poruncile lui Hristos si se teme sa nu intristeze pe Dumnezeu; si aceasta e un lucru bun. In fiecare zi insa trebuie sa ne silim spre bine si sa invatam din toate puterile smerenia lui Hristos. Domnul a zis ucenicilor Lui: "Pacea Mea dau voua" [ In.14,27]. Aceasta pace a lui Hristos trebuie sa o cerem lui Dumnezeu, si Domnul o da celui ce o cere; si cand o primim, trebuie sa o pazim cu sfintenie si sa o inmultim; dar cine nu se preda in necazuri voii lui Dumnezeu, acela nu poate cunoaste milostivirea lui Dumnezeu. Daca te loveste o nenorocire, nu te lasa abatut, ci adu-ti aminte ca Domnul se uita la tine cu mila si nu primi gandul: "Oare se va mai uita Domnul la mine cand eu Il intristez?", pentru ca Domnul este prin fire mila, ci intoarce-te cu credinta la Dumnezeu si spune ca si fiul cel risipitor din Evanghelie: "Nu sunt vrednic sa ma numesc fiul tau" [Lc 15, 21], si vei vedea atunci cat esti de drag Tatalui si in sufletul tau va fi atunci o negraita bucurie. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 20:51 |
||
Oamenii nu invata smerenia si pentru mandria lor nu pot primi harul Duhului Sfant si de aceea lumea intreaga sufera. Dar daca oamenii ar cunoaste pe Domnul si ar sti cat de milostiv, smerit si bland este, intr-un singur ceas s-ar schimba fata intregii lumi si in toti si in toate ar fi o mare bucurie si iubire. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 20:54 |
||
luptatoareo...Dumnezeu ne invata "shmecherii"...nu mai am cuvinte... Dumnezeu sa te aiba in grija lui! "Oamenii nu invata smerenia si pentru mandria lor nu pot primi harul Duhului Sfant" |
||
keks Postat pe 5 Martie 2010 21:01 |
||
Cand sufletul e smerit si Duhul lui Dumnezeu este in el, atunci omul este fericit cu duhul in iubirea lui Dumnezeu. Cand simte mila Domnului, sufletul nu se mai teme de nimic, de nici o nenorocire pe pamant, ci doreste sa fie pururea smerit inaintea lui Dumnezeu si sa iubeasca pe fratele. Dar daca sufletul cade in slava desarta, sarbatoarea lui ia sfarsit, pentru ca harul paraseste sufletul, si de acum el nu se mai poate ruga curat, ci ganduri rele vin si framanta sufletul. Pentru ce sufera omul pe pamant, pentru ce duce necazuri si indura rele? Suferim pentru ca nu avem smerenie. In sufletul smerit viaza Duhul Sfant si El da sufletului libertatea, pacea, iubirea si fericirea. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:20 |
||
De la: keks, la data 2010-03-05 21:01:26 luptatoareo...Dumnezeu ne invata "shmecherii"...nu mai am cuvinte...Sunt sfaturi a sfintilor parinti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:23 |
||
Pentru smerenie, sufletul dobandeste odihna in Dumnezeu, dar ca sa tina aceasta odihna, sufletul trebuie sa se invete multa vreme. Pierdem aceasta odihna pentru ca nu suntem intariti in smerenie. Si pe mine vrajmasii m-au inselat mult. Gandeam in mine insumi: Sufletul meu cunoaste pe Domnul, stie cat e de bun si cat de mult ne iubeste; cum se face insa ca-mi vin ganduri rele? Si multa vreme n-am putut sa ma regasesc, pana cand nu m-a povatuit Domnul, si atunci am inteles ca din mandrie se arata gandurile rele. Un monah lipsit de experienta suferea din partea demonilor, si cand il napadeau, el fugea de ei, dar ei il urmareau. Daca ti se intampla si tie ceva asemanator, nu te inspaimanta si nu fugi, ci stai cu barbatie, smereste-te si zi: "Doamne, miluieste-ma, ca sunt un mare pacatos" si demonii pier; dar daca vei fugi in chip las, ei te vor goni in prapastie. Adu-ti aminte ca in ceasul cand te napadesc demonii, se uita la tine si Domnul, sa vada cum iti pui nadejdea in El. Chiar daca il vezi limpede pe Satana si el te va arde cu focul lui si vrea sa inrobeasca mintea ta, nu te teme, ci nadajduieste cu tarie in Domnul si spune: "Sunt mai rau decat toti" si vrajmasul se va departa de tine. Nu te speria nici daca simti ca un duh rau lucreaza inauntrul tau, ci marturiseste-te sincer si cere din toata inima de la Domnul un duh smerit [Ps 50, 18] si negresit Domnul ti-l va da, si atunci, pe masura smereniei tale, vei simti intru tine harul; iar cand sufletul tau se va smeri cu totul, atunci vei gasi odihna desavarsita. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:30 |
||
Razboiul sufletului cu vrajmasii tine pana la mormant. Si daca la razboiul obisnuit este omorat numai trupul, razboiul nostru e mult mai chinuitor si mai primejdios, pentru ca si sufletul poate pieri. Pentru mandri a mea, Domnul a ingaduit de doua ori vrajmasului sa faca o asemenea lupta cu sufletul meu, ca sufletul meu a ajuns in iad, si pot spune ca daca sufletul e viteaz, va rezista, iar daca nu, poate sa piara pe veci. Scriu tuturor celor care, ca si mine, vor fi intr-o nenorocire asemanatoare: stati barbateste si nadajduiti cu tarie in Dumnezeu, si vrajmasii nu vor rezista, pentru ca Domnul i-a biruit pe ei. Prin harul lui Dumnezeu am cunoscut ca Domnul poarta de grija de noi cu milostivire si nici o rugaciune, nici un gand bun nu se pierd inaintea lui Dumnezeu. Adeseori e ca si cum Domnul nu ne aude; dar aceasta e numai pentru ca suntem mandri si cerem ceea ce nu ne este de folos. Chinuitor lucru este a recunoaste mandria in noi insine, dar Domnul lasa pe cel mandru sa se zbata chinuindu-se in neputinta sa pana ce se smereste. Cand sufletul se smereste, atunci vrajmasii sunt biruiti si sufletul afla mare odihna in Dumnezeu. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:37 |
||
Chinuitor lucru este a recunoaste mandria in noi insine, dar Domnul lasa pe cel mandru sa se zbata chinuindu-se in neputinta sa pana ce se smereste. Cand sufletul se smereste, atunci vrajmasii sunt biruiti si sufletul afla mare odihna in Dumnezeu. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:40 |
||
De doua ori am fost in Duhul Sfant si de doua ori am fost in mare nenorocire si supus unei grele ispite. Iar o data a fost ingaduit sa fiu ispitit pentru mandrie: harul Sfantului Duh a plecat de la mine si ma simteam ca un dobitoc in trup omenesc. Cu mintea nu-L uitasem pe Dumnezeu, dar sufletul meu ajunsese pustiu ca al unui dobitoc. Am inceput sa ma caiesc si harul s-a intors. Aceasta a durat trei zile. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 5 Martie 2010 21:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
feng shui | 3 | De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31 |
buna | 1 | De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05 |
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... | 7 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23 |
|
||
Biblia si barbatii | 1 | De la: ingerasulluptator 4 Iunie 2011 16:11 |
nunta | 1 | De la: alududa 20 August 2009 14:45 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri