RELATIA CU DUMNEZEU

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-10 10:49:55
De la: garbo074997, la data 2010-03-10 00:50:56INVATA DE LA VIATA SI NU MAI ABERA
INVATA SA FACI LUCRURI BUNE FARA SA ASTEPTI CEVA IN SCHIMB
Trebuie sa ajuti si sa fii ajutat..Pt ca si asta scrie in biblie cine nu munceste sa nu manance...Eu dau sfaturi pt suflet dar prefer sa stau departe de oamenii care nu sunt curati la suflet..Si care asteapta totul dar fara sa ofere nimic....Trebuie sa ajuti pe cine vrea sa fie ajutat..Pe cine vezi ca continua cu lucrurile uracioase mai bine stai departe de ei....Eu am demnitate asa cum ar trebui sa aiba orice femeie
Si nu doar femeia...Ce toti oamenii in general....Nu este bine sa lasi ca sa fii luat de prost..Si sa suporti lucruri uracioase din partea cuiva..Asa au zis preotii lipsiti de informatie..Si uite din cauza lor s-a ales ce s-a ales din lumea asta..Pt ca fiecare om trebuie sa aiba demnitate..Si apoi pe un om nu il poti obliga sa se schimbe..Ii spui o data de doua ori..Daca vezi ca continua cu lucrurile uracioase mai bine stai departe de ei..Pt ca fiecare avem dreptul sa fim fericiti si linistiti in viata asta..Nu doar acei oameni care au un tupeu nesimtit...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Martie 2010 10:54
Nu este bine sa lasi ca sa fii luat de prost..Si sa suporti lucruri uracioase din partea cuiva..Asa au zis preotii lipsiti de informatie..Si uite din cauza lor s-a ales ce s-a ales din lumea asta..Pt ca fiecare om trebuie sa aiba demnitate..Si apoi pe un om nu il poti obliga sa se schimbe..Ii spui o data de doua ori..Daca vezi ca continua cu lucrurile uracioase mai bine stai departe de ei..Pt ca fiecare avem dreptul sa fim fericiti si linistiti in viata asta..Nu doar acei oameni care au un tupeu nesimtit... Si ajut pe cine vad ca vrea sa fie ajutat.Si nu sunt uraciosi..Ca acei oameni nu vor sa se schimbe,,ei sunt doar cu mistourile si sa impastie rautate si uraciune..Asa ca mai bine prefer sa stau departe de ei
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Martie 2010 10:57
asaaa.. unde ramasese topicu asta?... icutze, ilsici, pupici, iasomici... hai ca s-a poagorat haru' divin pe garbo...

in rest, lume fara dumnezeu...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 11:15
aaaaamin!
fleurdelis
Postat pe 10 Martie 2010 11:18
"Prefer sa fiu distanta....Si sa imi caut alta comunitate "

multa bafta!

iasomia
Postat pe 10 Martie 2010 12:13
DA,Dumnezeu ii iubeste pe toti,indiferent de sex,religie,nationalitate.Indiferent daca esti bogat-sarac,destept -sau mai putin destept!El nu face diferente intre noi,asa cum facam noi...desi noi nu ne-am castigat acest drept...im Ochii lui D-zeu toti suntem egali!!!Ceea ce ne diferenteaza unii de altii este credinta din noi.De cate ori I-am reprosat ca "Doamne eu iti cer 'aia' sau 'aia',ma rog sa ma ajuti,iar Tu nu faci nimic"?Am dorii ca azi sa-I cerem ceva,iar El maine sa ne dea,cel putin poimaine...Cand avem probleme,suntem bolnavi,ii cerem sa ne ajute,sa ne faca bine,iar daca nu se intampla nimic ne pierdem speranta si Ii reprosam ca nea uitat?!Dar cand ne merge bine,sau suntem sanatosi Ii multumim?Dece ne aducem aminte de El doar la necaz?Cand avem probleme ar trebiu sa-I cerem sa ne dea putere sa trecem peste ele,sa ne dea putere sa "ne ducem crucea",nu sa-I cerem sa ne rezolve El problemele!!!Se zice ca "pe cine iubeste Dumnezeu il incearca".Si asa si e.
Trebuie sa ne rugam cat mai des.Trebuie sa ne intrebam dece ne e dat sa suferim,dece avem probleme,sau dece suntem bolnavi.Eu daca nu aveam probleme cu sotul (care s-a pus pe baut...),nu ajungeam sa-L cunosc,sa cred mai mult in El,sa merg duminica de duminica la Biserica,sa ajung sa vb. cu preotul,sa-i cer ajutorul,iar el mi-a zis sa ma rog(s-a rugat si el pt noi).Asa am invatat Rozarul,am ajuns la Medjugore,nu ma mai intrebam dece mie Doamne?dece trebuie sa trec prin asa ceva?dece nu pot avea si eu o familie "normala"?"DECE?DECE?DECE?".Cu timpul si rugandu-L sa-mi dea putere sa trec peste asta,sa-mi dea putere sa ma rog pt sotul meu,pt familia mea,dar in acelasi timp sa-i multumesc pt. orice schimbare,nu sa-L intreb "DECE",SOTUL MEU S-A SCHIMBAT RADICAL.Ne intelegem mai bine ca oricand.Eu nu am renuntat la Biserica,chiar am ajuns sa-I multumesc pt cele intamplate,ca asa am ajuns sa-mi intorc fata spre El,sa imi dau seama ca fara El nu se poate , ca in viata nu doar banii si alte treburi materiale sunt importante...Trebuie sa comunici cu El in fiecare clipa,pe drum ,la locul de munca,oriunde,caci El te asculta,poate nu-ti dai seama ca El iti raspunde ,nu ca ti se arata sau ca vb. cu tine,nu!Prin o singura idee,gand care are raspuns la problema ta,la nedumerirea ta,iar tu zici "ia ca am gasit raspuns,stiu ce am de facut",dar de fapt El te indruma,El ITI RASPUNDE,TE AJUTA!!!Asa comonica EL cu noi.
In fiecare dimineata trebuie sa-i multumim ca am vazut lumina zilei,ca ne-a ajutat sa trecem cu bine peste noapte,ca a vegheat asupra noastra...nu sa-I reprosam ca nu ne sta "la dispozitie" cand avem noi chef sau nevoie.!!!!EL E CU NOI TOT TIMPUL!!!
Dar cel mai important este SA NU UITAM SA-I MULTUMIM PT. CA SUNTEM!!!Iar chiar noi ne rugam la EL zicand "FACASE VOIA TA"!Atunci sa-I cerem sa ne dea putere in fiecare zi,si sa-I intelegem caile,nu sa-i "reprosam".Poate ca v-am cam plictisit...dar as avea de vb. pe tema asta mult......
CLODINNE
Postat pe 10 Martie 2010 18:58
am vazut...
zambil
Postat pe 10 Martie 2010 19:00
De la: zambil, la data 2010-03-10 19:00:09am vazut...
ce ai vazut zambil? cre eu ca vrei sa bagi raca?vai in iubirea lu dumnezeu???PACAT ,ACU IN POST????/
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 11:13
da' ce, bre, de raca de post n-ai auzit?...
zambil
Postat pe 11 Martie 2010 11:17
pacatosi mici ce santeti
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 11:17
fleurdelis
Postat pe 11 Martie 2010 11:18
mai io sincer...numa de raca am auzit! de pooost...
fleurdelis
Postat pe 11 Martie 2010 11:19
si nesincer?
Tylly
Postat pe 11 Martie 2010 11:21
clodinne, io propun sa le explici asta si copiilor din africa, aia de mor de foame, sete, lipsa medicamentelor banale
s-ar putea sa nu fie de aceeasi parere cu "El nu face diferente intre noi,asa cum facam noi.."

da' banuiesc ca americanii-s de vina
sa nu continui
zambila
Postat pe 11 Martie 2010 11:21
raca de post sa incerc????sa nu incerc???
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 11:38
io zic sa fugim ca vine luptatoarea si ne ia cu biciu de sant nicolai
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 11:39
si ne bantuie 3/4 psgini
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 11:40
Pai daca privesti ceea ce am scris "EL NU FACE DIFERENTE INTRE NOI,ASA CUM FACEM NOI...".Nu e pe deoparte si indiferenta noastra?Ce facem noi pt "copiii din Africa"?Nu tot noi le intoarcam spatele?Ne gandim doar la noi=de aceea trebuie sa ne intoarcem catre D-zeu,sa nu mai fim asa de egoisti,sa invatam sa ne iubim "aproapele"...sau poate ca sufera cu un "scop",cauza...Doar D-zeu stie dece e asa!!!Daca ai citit sau ai vazut "Aparitiile de la Fatima",Fecioara Maria le spune sa se roage pt sfarsitul razboiului al II-lea.Si aparitiile de ,la Medjugorge.Ei PARINTII copiilor din Africa,ce fac pt. copii lor?Traiesc intr-o saracie si mizerie cumplita,guvernul lor ce face pt. ei?Sunt din Africa care s-au afirmat...au luptat sa iasa din aceea mizerie...deci D-zeu iti da ,dar tu ai grija sa "pastrezi" ceea ce ai primit.Poate nu e corect ceea ce zic dar :te gandesti ca poate ei se complac in aceea situatie(parintii),le place sa primeasca dar ei sa nu faca nimic,sa fie la mila celorlalti?Poate gresesc...
CLODINNE
Postat pe 11 Martie 2010 16:09
clodinneeee ce dumnezeu sa vb de copii din africa cand si noi aici avem copii parasiti.multi copii parasiti sa stii.mergi in orice maternitate vrei si in fiecare saptamana sant copii parasiti.mergem mai departe si ajungem in institutiile1-6/7ani si gasim micutii cu ochisorii si inimioarele pline de o mama pe care nu o gasesc si pe care o asteapta sa ii salveze si sa ii ia in brate. si de guvernul nostru ce sa spunem stii ce salarii sant acum fara sporuri????
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 18:54
te-ai gandit cat de dureros este pt copii nostri din leagane sa se uite printre ulucile gardurilor la copii cu parinti?si numai ca le da apa din sticluta si le sterge nasu pt ei.....cine face asta?nimeni nu ii ridica si f putini ii lauda sii alina
garbo074997
Postat pe 11 Martie 2010 18:57
De la: garbo074997, la data 2010-03-11 18:54:08clodinneeee ce dumnezeu sa vb de copii din africa cand si noi aici avem copii parasiti.multi copii parasiti sa stii.mergi in orice maternitate vrei si in fiecare saptamana sant copii parasiti.mergem mai departe si ajungem in institutiile1-6/7ani si gasim micutii cu ochisorii si inimioarele pline de o mama pe care nu o gasesc si pe care o asteapta sa ii salveze si sa ii ia in brate. si de guvernul nostru ce sa spunem stii ce salarii sant acum fara sporuri????
Pai atunci de ce mai faceti sex daca nu aveti bani ca sa intretineti un copil..Faceti sex ca vacile aduceti per lume,,copiii nevinovati apoi le ziceti ca nu aveti ce le oferi...Pai daca nu aveti ce le oferi,de ce faceti sex....?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Martie 2010 20:10
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-11 20:10:54
De la: garbo074997, la data 2010-03-11 18:54:08clodinneeee ce dumnezeu sa vb de copii din africa cand si noi aici avem copii parasiti.multi copii parasiti sa stii.mergi in orice maternitate vrei si in fiecare saptamana sant copii parasiti.mergem mai departe si ajungem in institutiile1-6/7ani si gasim micutii cu ochisorii si inimioarele pline de o mama pe care nu o gasesc si pe care o asteapta sa ii salveze si sa ii ia in brate. si de guvernul nostru ce sa spunem stii ce salarii sant acum fara sporuri????
Pai atunci de ce mai faceti sex daca nu aveti bani ca sa intretineti un copil..Faceti sex ca vacile aduceti per lume,,copiii nevinovati apoi le ziceti ca nu aveti ce le oferi...Pai daca nu aveti ce le oferi,de ce faceti sex....?
mai intai rezolvatile problemele....Dar pt problemele astea majoritatea romanilor sunt vinovati..Pt ca ei lupta pt drepturi propriii...Daca la un roman i se intampla vreo problema nu se baga nimeni pt el..Ca poate si lui i s-ar putea intapla la fel...Daca unul cade intr-un canal,,,nu merge nimeni vu el sa faca scandal la primarie....Dar poate si lui sau familiei lui i se poate intampla la fel...Pt ca daca sra baga unii pt altiii,,problemele s-ar rezolva..Dar fara lupta nu exista dreptate.Pt ca fiecare om isi apara interesele..Si pt drepturi comune trebuie sa lupti,,,dar totul se face cu oameni....de asta este nevoie sa lupti pt drepturi comune
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Martie 2010 20:17
nuti_vio
Postat pe 11 Martie 2010 20:19
Ca nici eu nu fac sex si nu aduc copiii pe lume pana nu ma simt capabila sa am ce le oferi..Sa am un barbat muncitor,,responsabil,care a muncit la viata lui si are ce oferi familiei lui.. nu barbati cu gargauni in cap....care cred ca ei s-au nascut sa fie vanatori,fara responsabilitati....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Martie 2010 20:27
eu vorbeam de sentimentele unor copii nevinovati si nu de vinovati.eu spun de niste suflete nevinovate care se bucura de o strangere de mana si de un zambet de acceptare.FAPTUL CA NU FACI COPII E FOARTE BINE PT CA ESTI INSPAIMANTATOR DE EGOISTA .Nu de aruncat cu pietre avem nevoie si de gasit vinovati ci de iubire pt aproapele nostru.Atunci cand scoti o batista si stergi ochisorii nevinovati si mangai capsoare balaie nu ai timp sa gasesti vinovati te gandesti doar la alinarea inimioarelor ranite.E greu sa explici picilor de ce au fost parasiti si s-ai convingi ca ei nu au gresit cu nimic
garbo074997
Postat pe 12 Martie 2010 08:22
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-11 20:27:47Ca nici eu nu fac sex si nu aduc copiii pe lume pana nu ma simt capabila sa am ce le oferi..Sa am un barbat muncitor,,responsabil,care a muncit la viata lui si are ce oferi familiei lui.. nu barbati cu gargauni in cap....care cred ca ei s-au nascut sa fie vanatori,fara responsabilitati....
copii fac toti prostii de crescut sant mai greu si nu sexul e devina nu ai auzit de contraceptie?????????//
garbo074997
Postat pe 12 Martie 2010 08:28
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-11 20:27:47Ca nici eu nu fac sex si nu aduc copiii pe lume pana nu ma simt capabila sa am ce le oferi..Sa am un barbat muncitor,,responsabil,care a muncit la viata lui si are ce oferi familiei lui.. nu barbati cu gargauni in cap....care cred ca ei s-au nascut sa fie vanatori,fara responsabilitati....
tu ai copii?
stroiedana79
Postat pe 12 Martie 2010 08:53
Pai eu ii explicam "zambilei" despre "copii din Africa" caci ea a zis sa le explic ca D-zeu nu fae diferente intre noi,de aceea vb de copii din Africa!!!
DA,STIU DE BIETII COPILASI DE LA NOI!Lucrez cu un dr. pediatru si plec la vaccinat la acei copilasi,si la cei din "satre" de romi=avem un loc la marginea orasului se num. Craica...nu sunt multi asistenti care se ofera sa plece prin acele zone.Stiu de copii din case de copii,de la oncologie,de la spitalul de boli infectioase(cei cu SIDA),-la biserica se aduna lucruri si alimente pt. cei saraci,iar cu voluntari mergem sa le ducem pachete.Deci cam am habar...
Sa nu o luati drept o lauda,dar ma simteam criticata,iar eu doar raspundeam la ce se scria despre cele spuse.Daca incurc imi "tin gura" si nu va mai deranjej cu vorbele mele "aberante".
Va multumesc!
CLODINNE
Postat pe 12 Martie 2010 10:25
De la: garbo074997, la data 2010-03-12 08:28:07
copii fac toti prostii de crescut sant mai greu si nu sexul e devina nu ai auzit de contraceptie?????????//
Eu am principii,eu daca ma casatoresc,,ma casatoresc sa fac copiii nu sa fac sex....Apoi eu daca stau fata cinstita,inseamna ca am si eu niste pretentiii...Ca doresc si eu tot la fel un barbat cinstit...Ca si eu ca toate femeile si eu am necesitati...Dar eu stau fata cuminte,,ca sa imi dea Dumnezeu tot un barbat cinstit care sa ma respecte si sa nu ma insele...Totul unul care s-a schimbat de mult timp,la fel ca si mine....Ca daca as fii facut si eu sex cu oricine,nu mi-ar fii fost ciuda..Sa iau pe oricine..Dar eu daca sunt cinstita,,nu ma multumesc cu orice imputiciune de barbat curvar..Sa isi ia tot una ca el si sa se insele unii pe altii,ca sa simta pe pelea lor cum este...,Nu merita oricine o fata ca mine..Ci doat tot un barbat cinstit si responsabil
xenaprintesarazboinica
Postat pe 12 Martie 2010 15:46
Barbatii invata femeile ca sa fie usuratice,,ca sa aiba ei cu cine face sex..Pai sa isi ia femei din alea...Eu daca ma stradui sa fiu cinstita,,este pt ca vreau sa ma ajute Dumnezeu sa ma fereasca de vagabonti si sa imi dea tot un barbat cinstit...Dupa truda si rasplata...Adica eu stau cinstita si sa ma multumesc cu orice gunoi de barbat curvar..Pai sa isi ia din alea ca ei,,Ca doar barbatii le invata sa fie asa usuratice....Ca sa aiba ei ce trage..Pai daca asa le-au educat,,asa sa le aiba..Sa isi ia neveste dupa truda lor..Dupa plata si rasplata..Adica eu staui cinstita si nu ma culc cu nimeni si sa imi iau un vagabont..Pai atuncia de ce mai sunt cinstita,ca sa isi bata joc un curvar de mine sa ma insele si sa ma minta......Ca toti smecherii vor fete cumsecade....Pe mine doar Dumnezeu m0-a ajutat sa ma ferescx de vagabonti..Asa ca doar de Dumnezeu ascult si cuvantul lui..In rest de nimeni..Pt ca pe mine nu m-a ajutat decat Dumnmezeu..Restul oamenilor mau invatat dpar lucruri in favoarea lor..Asa ca nu le sunt datoare deloc..Tot ceea ce fac,,este ptr Dumnezeu...Dumnezeu da omului dupas plata si rasplata...Eu daca Sunt cinstita Dumnezeu o sa ma ajute sa imi gasesc un barbat cinstit si sa ma feresc de jeguri de barbati curvari
xenaprintesarazboinica
Postat pe 12 Martie 2010 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum am aranjat pe soacra-mea. 25 De la: 22 Aprilie 2020 11:09
Ce poate sa faca un om,ca sa primeasca o minte clara si o gandire logica pozitiva? 10 De la: xenaluptatoareainimoasa 24 Septembrie 2010 09:58
are cineva aparat cu aburi de gatit? 58 De la: doinitza_15 26 Aprilie 2012 17:45
La ce intrebari ar trebui sa raspunda o carte despre iubire? 56 De la: giul1a 4 Iulie 2010 13:17
Rog raspuns urgent!!!! 92 De la: sl33ping_sun 7 Martie 2010 06:25
Setari Cookie-uri