RELATIA CU DUMNEZEU

Acum cateva zile am vorbit cu o femeie care zicea ca are diavoli in ea si o chinuia...Si care daca vedea icoana parintelui arsenie boca,zicea ca o arde..Avea doua persoane in ea....Eram 2 fete in biserica care si ea era credincioasa si care ne-am rugar pt ea....Si cand asculta slujba,,,o chinuia diavolii zicea,,,ca sa nu mai vina pe la biserica..Si ca vrea sa o omoare....Preotul zicea ca femeia este bolnava,ca asa ziceau altiii....Dar facea asa urat...Si lesina atuncea cand incepea sa se roage... Am vorbit cu femeia,,,m-am rugat pt ea....Sper sa se simta mai bine,,,,si ca Dumnezeu sa ii vindece neputintintele...Ca atunci cand asculta slujba,,,tremura toata si ea zicea ca vorbeste cu satana....Preotul a zis ca din cauza patimilor....Ca poate este bolnava,,,ca asa ar fii zis altii....Nu stiu ce sa mai cred
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Martie 2010 22:08
Si urla atunci cand preotul vroia sa o stropeasca cu apa sfintita....Si ca nu putea sa vada parintelui arsenie..Si incepea sa vorbeasca foarte urat....Ea vroia ca sa se vindece....Dar mi-a povestit ca preotul de la polovaci care este foarte credincios,,,cand o atungea cu crucea parca o ardea...Daca ar fii fost bolnava asa cum ar fii zis preotii..De ce lesina si incepea sa tremure toata..Atunci cand incepea sa se roage smerit...Si lesina....cadea jos pur si simplu....Nu pot intelege,pt ca nu am mai vazut asa niciodata
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Martie 2010 22:14
Si femeia tremura si vorbea urat atunci cand preotul ii citea rugaciunea....Se facea nenorocita si parca vorbea cu cineva....Mie mi-a fost doar frica ca sa nu se apropie ala rau si de mine,,si sa patesc si eu la fell..Preotul mi-a zus ca din cauza patimilor este asa...Dar pe altii oameni cu patimi,,ii chinuie satana prin necazuri,certuri batai,,sa faca rau....Si pe altii pacatosi cu patimi,,,ii chinuie necuratul in trupul lor...Cica daca se roaga,,,se apuca singura de par,,cu mana ei..are doua persoane in ea...Nu pot intelege asta.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Martie 2010 22:19
Trebuie sa ma interesez,,cum de se poate intampla asa ceva....Ca femeia care spunea ca este chinuita de ala rau din ea si o chinuia in propriul trup...Zicea ca alti oameni,,sunt chinuiti de diavolii ascunsi in ei....Si se manifesta altfel...Decat cum se manifesta la ea..Care o chinuie...in trup.... cum se poate asa ceva:?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Martie 2010 22:24
Nu am mai vazut niciodata oameni demonizati...Care se manifesta chinuid trupul Dar femeia asa cu care am vorbit eu..Era constienta,,,dar cand incepea sa se roage lesina si cand auzea rugaciunea lui preotului de la polovaci,,incepea sa vorbeasca foarte urat cu toti preotiii.Ca cica preotul ala ar fii arso cu crucea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Martie 2010 22:28
Sunt cunoscute cazurile de oameni posedati de cel rau ,Irina...asa se intampla...cand vrea sa intoarca spatele lui satan si incearca sa se apropie de Dumnezeu,sa faca Voia Lui ,cel rau este manios...nu stiu daca iti amintesti de pilda aceea cand Mantuitorul vindeca un indracit...cand legiunea de diavoli a cerut sa intre in turma de porci...
ica2
Postat pe 15 Martie 2010 23:31
In cazul tau Irina ... nu trebuie sa fi descurajata ,ci lupta...�lupta cea buna a credintei� ..nu abandona rugaciunea si postul...sunt convinsa ca Dumnezeu aduce pace si intelegere in familia ta.Daca mai ai crestini apropiati roaga-i sa se alature tie in post si rugaciune .Cunosc multe biruinte in situatii similare...
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 00:34
nu cred ca ai realizat cat de tare ai fost la faza asta,pt ca tu icutza,mami...ai sufletu' curat.

mi-ai clatit ochisorii,ia o floricica de la iasomia....
iasomia
Postat pe 16 Martie 2010 09:41
o floricica si de la mine poftim
garbo074997
Postat pe 16 Martie 2010 09:45
Iaso ,mersi frumos de floricica ...si sa stii ca formularea frazei a fost pentru persoana in cauza formulata cu talc ..tu ai inteles ...fata isteazta!O foare si de la mine ,primeste-o din tot �mi corazon�cu gandurile mele de pace si dragoste !Pup fata !
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 18:06
997, primeste si tu florii ...ce bine cand e pace si liniste pe acest topic...
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 18:14
O experienta recenta...Suna telefonul...Draga ...sunt intr- o situatie dificila..Roaga-te pentru mine!�Incerc sa aflu detalii...si mi se spune:�Am doua restante ,inca vreo patru examene de dat si lucrarea de disertatzie in oral de sustinut....Insa examenul final s-ar putea sa nu-l mai sustin ,daca nu trec de restante...Sunt disperata,stresata,nu mai pot dormi noaptea....�Am incurajat-o si i-am spus cu toata sinceritatea ca o voi purta in rugaciunile mele.Dupa o saptamna ....ma suna din nou la telefon:�Am trecut de restante !"Ce ma bucur ,i-am raspuns...Aflu data si ora cand va sustine ultimul examen,adica lucrarea dedisertatie.In ziua aceea am luat o zi de post si m-am rugat ,cum promisesem...
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 18:31
scuze de intrerupere!

ica~ tu ai asa un suflet mare...
eu nu-s instare nici pentru mine sa ma rog!
da...vei spune ca sunt rea...poate?!
keks
Postat pe 16 Martie 2010 18:35
...si mai vreau sa-ti spun un adevar...poate mai dureros...
oamenii il cauta pe Dumnezeu, cand sunt in stramtoare...in rest...
si eu sunt om
keks
Postat pe 16 Martie 2010 18:36
keks,asa se intampla ...oameni cand sunt in incercari... Il cauta pe Dumnezeu....Da,sa continuui ...cu experienta....
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 18:46
icutzo, ce facusi tu acolo se incadreaza la trafic de influenta, mami... pai in loc sa stea sa-nvete, persoana si-a cautat o relatie, si pa deasupra sa nici nu dea bani...

dap, trafic de influenta plus fals si uz de fals... noroc ca la chestiile astea cu dumnezeu n-are cine sa te dea-n gat, ca-i cam greu sa probezi faptele... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Martie 2010 18:53
La sfarsitul zilei cand stiam ca examinare avuse-se loc ,sun si iau legatura cu persoana respectiva...eram putin ingrijorata...Insa ,isi cere scuze ca nu mi-a telefonat ...si imi povesteste� ...Raman uimita ,nu stiu cum sa incep ,desi orele de examinare au fost de la 9 dimineata pana la 12,s-au prelungit pana la 15.Fiecare coleg a fost examinat cate 30 de minute,aveam emotii cat cuprinde ...Cand am intrat eu ...m-a lasat sa vorbesc doar4-5minute ,un profesor mi-a zis deja sa trec la partea de incheiere...atunci am simtit ca imi pierd echilibru....nu stiam foarte bine finalul lucrari...dar presedintele comisiei ,spune :�Suficient !!! Esti libera!�Am iesit afara ...chiar nu imi venea sa cred ....oare asta a fost tot?�Notele au fost numai de 9 si 10 in oral ,iar in scris a obtinut nota10.Cata bucurie a fost in acea zi!Dumnezeu asculta rugaciunile noastre !
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 19:08
Zambil, fata trebuia sa se pregateasca mai bine ...ai dreptate...dar era intr-un stres...multe examene , coprimate intr-un timp scurt... sanatatea precara ,in fine ...e bine.... cand totul se termina cu bine!
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 19:19
De la: ica2, la data 2010-03-16 00:34:42In cazul tau Irina ... nu trebuie sa fi descurajata ,ci lupta...�lupta cea buna a credintei� ..nu abandona rugaciunea si postul...sunt convinsa ca Dumnezeu aduce pace si intelegere in familia ta.Daca mai ai crestini apropiati roaga-i sa se alature tie in post si rugaciune .Cunosc multe biruinte in situatii similare...
Pai mama mea a vrut,,dar are patimi..Nu le place sa munceasca....Si uite de asta nu i-a ajutat Dumnezeu....Acum parca ia cuprins cu totul...Ca nu vor sa slujeasca pe Dumnezeu,pt ca Dumnezeu nu ajuta pe gratis...Ca Dumnezeu da doar inteligenta,pe care omul trebuie sa o puna in practica..Si la parintii mei nu le place munca...De asta nu se pot apropia de Dumnrezeu...Si ii chinuie ala rau....Prima data a incercat cu mine,,,daca a vazut ca nu ii merge,a schimbat obectivul...pe fratemiu...Eu oricum am fost oaia negra,pt ca mereu i-am certat ca nu sunt cinstiti...Si lor nu le place sa fie cinstiti,,,si eu nu suport oamenenii necistiti care umbla cu smechereala si furatul
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Martie 2010 20:29
Din cauza saraciei,pensiilor mici..Oamenii se fura si se mananca intre ei..Din cauza la nemernicii aia din guvern...Dar nici nu este corect sa iei ceea ce apartine altcuiva...Altul sa se chinuie sa munceasca si altii sa fure....Sa lupte pt dreptate,,,sa se impuna...Nu este cinstit ca eu sa accept sa fiu luata de proasta,,,pt ca eu muncesc...Si sa dau bani la altii,care nu vor sa plece din romania sa lucreze...Eu daca muncesc,,o fac pt mine....Si ajut un om bolnav,,,nu paraziti...Care umbla doar cu furatul..nu este dreptate asta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Martie 2010 20:33
Irina ,draga de tine ...ce sa-ti spun ..pe parintii sa ii vorbesti numai de bine ...ca asa zice porunca Domnului,"Cinsteste pe mama si pe tatal tau ca sa ai zile multe pe pamant ",nimeni nu este perfect ...Ce crezi ca ceilalti parinti sunt perfecti?Imi amintesc cu nostalgie de clipele copilariei...Tatal meu ma iubea ,normal si mama ...Dar cand era vorba de bani ,capatam numai de la tata...Acum nu se mai afla printre cei vii...ce tata bun am avut !
Sunt realizata din punct de vedere material , chiar nu am nevoie de nici un banuzt de la mama...dar ea din totdeauna o stiu foarte chibzuita ...Imi spune mereu "cheltuiesti mult fata mea !".Da...dragi nostri parinti,cat inca ii mai avem sa ii pretzuim !
ica2
Postat pe 16 Martie 2010 22:51
icutza...

iasomia
Postat pe 17 Martie 2010 09:19
RUGACIUNEA VINDECA BOLILE, SPUN OAMENII DE STIINTA

Oamenii pot s� se vindece �ntr-adev�r �n biserici atunci c�nd ating sfintele moa�te sau sanctuarele.
Oamenii de �tiin�� din Petersburg au dovedit-o �i au descoperit �i mecanismul "material" al acestui fenomen divin.[1]

"O rug�ciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, �eful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare �i Dezvoltare Psihoneurologic� Bekhterev din Petersburg . "Rug�ciunea nu numai c� regleaz� toate procesele din organismul uman, dar ea repar� �i structura grav afectat� a con�tiin�ei."[2]

Profesorul Slezin a f�cut ceva de necrezut - a masurat puterea rug�ciunii. El a �nregistrat
electroencefalogram ele unor c�lug�ri �n timp ce se rugau �i a captat un fenomen neobi�nuit - "stingerea" complet� a cortexului cerebral.

Aceast� stare poate fi observat� numai la bebelu�ii de trei luni, atunci c�nd se afl� l�ng� mamele lor, �n siguran�� absolut�. Pe masur� ce persoana cre�te, aceast� senza�ie de siguran�� dispare, activitatea creierului cre�te �i acest ritm al biocuren�ilor cerebrali devine rar, numai �n timpul somnului profund sau al rug�ciunii, a�a dup� cum a dovedit omul de �tiin��. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscut� "trezie u�oar�, �n rug�ciune" �i a dovedit ca are o importan�� vital� pentru orice persoan�.

Este un fapt cunoscut c� bolile sunt cauzate mai ales de situa�ii negative �i afronturi care ne r�m�n �nfipte �n minte.. �n timpul rug�ciunii, �ns�, grijile se mut� pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibil� at�t vindecarea psihic� �i moral� c�t �i cea fizic�.

Slujbele biserice�ti ajut� �i ele la ameliorarea s�n�t��ii. Inginera �i electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medical� �i Biologic� a condus peste o mie de
studii pentru a afla caracteristicile s�n�t��ii unor enoria�i �nainte �i dup� slujb�. A rezultat c� slujba �n biseric� normalizeaza tensiunea �i valorile analizei s�ngelui.

Se pare c� rug�ciunile pot s� neutralizeze chiar �i radia�iile. Se �tie c� dup� explozia de la Cernob�l, instrumentele de masur� pentru radia�ii au ar�tat valori care dep�eau capacxitatea de m�surare a instrumentului. �n apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, �ns�, aflat� la patru km de reactoare, valoarea radia�iilor era normal�.
Oamenii de �tiin�� din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, c� apa sfin�it�, semnul Crucii �i b�tutul clopotelor pot s� aib�, de asemenea, propriet��i vindec�toare. De aceea, �n Rusia, clopotele bat �ntotdeauna �n cursul epidemiilor.

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoar� viru�ii de grip�, hepatit� �i tifos..
Proteinele viru�ilor se �ncovoaie �i nu mai poart� infec�ia, a spus A. Malakovskaia.
Semnul crucii are un efect �i mai semnificativ : omoar� microbii patogeni (bacilul de colon �i stafilococi) nu numai �n apa de la robinet, ci �i �n r�uri �i lacuri. Este chiar mai eficient dec�t aparatele moderne de dezinfec�ie cu radia�ie magnetic�.
Laboratorul �tiin�ific al Institutului de Medicin� Industrial� �i Naval� a analizat apa �nainte �i dup� sfin�ire.
A rezultat c� dac� se cite�te rug�ciunea Tat�l Nostru �i se face semnul Crucii asupra apei, atunci
concentra�ia bacteriilor d�un�toare va fi de o sut� de ori mai mic�. Radia�ia electromagnetic� d� rezultate mult inferioare...
Astfel, recomand�rile Ortodoxe de a binecuv�nta orice m�ncare sau b�utur� nu au numai o valoare spiritual�, ci �i una preventiv�.
Apa sfin�it� nu este numai purificat�, ci ea �i schimb� �i structura, devine inofensiv� �i poate s� vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale.

Spectrograful indic� o densitate optic� mai mare a apei sfin�ite, ca �i cum aceasta ar fi �n�eles sensul rug�ciunilor �i l-ar fi p�strat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca.

Singura limit� este c� vindec� numai pe cei credincio�i.

"Apa "distinge" nivelul de credin�� al oamenilor.", spune A.. Malenkovskaia. Atunci c�nd un preot sfin�e�te apa, densitatea optic� este de 2,5 ori mai mare, atunci c�nd sfin�irea este efectuat� de o persoan� credincioas� laic�, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat �i necredincios, f�r� cruce la g�t, schimb�rile au fost nesemnificative.

Tradus din rus� �n englez� de Julia Bulighina

Trad. Din englez� �n rom�n� Cristina M. (c)1999-2009 "Pravda Ru"

[1]
De fapt, dup� cum se va vedea, au fost capabili s� m�soare unele efecte, dovedind cu mijloacele �tiin�ifice actuale ceea ce Sfin�ii P�rin�i �tiu, prin experin��, de 2000 de ani, dar "mecanismul", fiind
divin, nu poate fi explicat �n termeni omene�ti. (N.T.)
[2]
Aceast� putere vindec�toare pe plan fizic, moral �i spiritual a rug�ciunii Tat�l Nostru �i a
rug�ciunii, �n general, spus� cu credin��, am vazut-o cu ochii mei �n programul 12 Pa�i pentru Alcoolici Anonimi �i Al-Anon (pentru familii afectate de alcoolism).
Oameni care erau la un pas de moarte sau pacien�i �n spitale de boli mentale au suferit transform�ri
miraculoase. Nu numai c� le-a disp�rut obsesia alcoolului, dar au ajuns s� aib� o s�n�tate perfect�. Pentru a-�i men�ine aceast� stare, continu� s� se roage, s� practice cei 12 Pa�i �i s� se ab�in� de la orice substan�� cu prorpiet��i psihotrope, inclusiv uneori anestezia la dentist. P�rintele Ortodox Melethios Weber, �n cartea sa "Doisprezece Pa�i de Transformare" (Twelve Steps of Transformation) explic� bazele ortodoxe ale programului, care are efecte pozitive �i asupra neortodoc�ilor, cu condi�ia s� aib� credin�� �n Dumnezeu.(N. T.)

elyana_1969
Postat pe 17 Martie 2010 13:28
superba constatarea lui petre tutea, nu am stiut de ea dar cat de reala este!
garbo103632
Postat pe 17 Martie 2010 15:51
Iaso ..te pup ! Poate starnesc gelozie ...pai...sa vada ca esti iubita si de altcineva...
ica2
Postat pe 17 Martie 2010 17:49
De la: ica2, la data 2010-03-16 22:51:53Irina ,draga de tine ...ce sa-ti spun ..pe parintii sa ii vorbesti numai de bine ...ca asa zice porunca Domnului,"Cinsteste pe mama si pe tatal tau ca sa ai zile multe pe pamant ",nimeni nu este perfect ...Ce crezi ca ceilalti parinti sunt perfecti?Imi amintesc cu nostalgie de clipele copilariei...Tatal meu ma iubea ,normal si mama ...Dar cand era vorba de bani ,capatam numai de la tata...Acum nu se mai afla printre cei vii...ce tata bun am avut !
Sunt realizata din punct de vedere material , chiar nu am nevoie de nici un banuzt de la mama...dar ea din totdeauna o stiu foarte chibzuita ...Imi spune mereu "cheltuiesti mult fata mea !".Da...dragi nostri parinti,cat inca ii mai avem sa ii pretzuim !
Pai eu ii respect pe parintii mei..Numai ca noi gandim diferit..Eu vad lucrurile si viata,cu alttii ochii altfel cum le vad ei...Eu le doresc numai bine si pace...Numai ca lor le place cearta,,pt ca incearca sa se bage in viata altora...Pt ca daca vrei pace,,tre sa iti vezi de treaba ta...Nu sa conduci viata la altii in favoarea ta..Pt ca eu gandesc asa...Eu sunt,,,ori ma ajuti,,imi dai un sfat bun..Ori ma lasi in pace si nu ma deranjezi...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 17 Martie 2010 21:43
Cearta e de la satana ,iar pacea de la Dumnezeu !
Irina ...iti ramane sa te roagi pentru mama ta ,are nevoie de intelepciune de Sus ,pace ,rabdare ,blandete...Noi care suntem duhovnicesti ,intelegem altfel lucrurile ...Sa ne puratm cuviincios cu toti oamenii ,mai ales cu cei din casa noastra,astfel... cu duhul blandetii si cu o vorba dulce,putem avea trecere acolo unde , altii nu au ...
Dumnezeu sa iti fie sfatuitor si ocrotitor !
ica2
Postat pe 17 Martie 2010 22:58
Aaaaa... ce vroiam sa iti zic Irina !Apasa pe optiunea "raspunde ",nu pe "citeaza"...mentioneaza numai numele utilizatorul si e suficient!Sper ca nu te superi !Multumesc de intelegere !
ica2
Postat pe 17 Martie 2010 23:08
Am scris acum vre-o 2 zile ca in numele religiei s-a facut mai mult rau decat bine..concluzia este ca eu cred in Dumnezeu,nu merg des la biserica nu sunt religios pur si simplu cred..iar postul nu il tin...cand si daca il tin...pentru ca asa imi spune Biblia ci pentru a mai ``schimba sangele`` cum zicea bunicuta D-zeu sa o ierte....nu cred insa in moralitatea oamenilor,a popilor,si a oamenilor de pe langa Biserici...iete ce mare chestie...si partea cu ``sa va cheptene dracii`` chiar am spus-o serios =))
Lupin
Postat pe 18 Martie 2010 07:49
De la: CrossX, la data 2010-03-18 07:49:17Am scris acum vre-o 2 zile ca in numele religiei s-a facut mai mult rau decat bine..concluzia este ca eu cred in Dumnezeu,nu merg des la biserica nu sunt religios pur si simplu cred..iar postul nu il tin...cand si daca il tin...pentru ca asa imi spune Biblia ci pentru a mai ``schimba sangele`` cum zicea bunicuta D-zeu sa o ierte....nu cred insa in moralitatea oamenilor,a popilor,si a oamenilor de pe langa Biserici...iete ce mare chestie...si partea cu ``sa va cheptene dracii`` chiar am spus-o serios =))

Si vedeti voi..``religioasele lu peste`` de mai sus...ati amintit numele lu dracu si a lu Satanu in postruile voatsre de nenumarate ori..iar numele Tatalui sau al Fiului sau a Maicii Preaslavite creca de 3 ori in 10 posturi..asa ca SA VA CHEPTENE DRACII....intrebare...oare Satan bate pe Rahan?..sau pe Tarzan?
Lupin
Postat pe 18 Martie 2010 07:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta 1 De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48
tineretul din ziua de azi 40 De la: hypeople 17 Februarie 2010 17:36
MINI MISS SUMMER 2-16 ANI CONSTANTA 1 De la: garbo160501 6 Iulie 2010 11:18
Va astept! 31 De la: reyya 7 Mai 2010 21:08
decor pentru interior din autocolant si tapet 1 De la: decotrends 11 Ianuarie 2010 10:50
Setari Cookie-uri