bre 69, acu vazui ce scrisesi tu acolo... ca eu cand vaz texte d-astea lungi pe forum ma ia somnu'... da nene, se prea poate ca sentimentu' religios sa provoace modificari de stare-n creier, da' nu fiindca pogoara duhu' sfant in tartacutza credinciosilor... eu zic ca-i numa' o forma de aparare a celor mai slabi de lingurica in fatza stresului... mai ales femeile au chestea asta, isi blocheaza memoria in fatza amintirilor neplacute... e tot un fel de drog, indus de propriu' organism... da' atentie: de la fandaxie la nebunie nu-i decat un singur pas, d-aia ermitii aia o taiau in desert si haleau doar lacuste vii... nu ca ii preocupa dieta... |
||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 08:32 |
||
---|---|---|
De la: ica2, la data 2010-03-17 17:49:30Iaso ..te pup ! Poate starnesc gelozie ...pai...sa vada ca esti iubita si de altcineva... te pup si eu,scumpo... da' cine sa vada,mami?Doamne-Doamne? pai el nu stie tot?... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 08:41 |
||
ai dreptate "zambil" de ani de zile ma chinui sa-i bag mintile in cap ...nu spun cui, pe scurt "e dus cu pluta", pentru mine nu mai e credinta e nebunie curata.... | ||
|
||
elyana_1969 Postat pe 18 Martie 2010 10:53 |
||
Elyana....Credinta sanatoasa nu duce la nebunie ...Din postarea ta ,reiese ca rugaciunea este benefica si aduce vindecare.Constatarea este reala ...probata de multe persoane ,deci foarte adevarat !Cum poti sa-ti schimbi opinia de la o zi la alta ? Cred totusi ...partea cu nebunia ,ar fi reala ,in cazul cand oamenii nestatornici si nesinceri in cele duhovnicesti ...Dumnezeu nu se lasa badjocorit !Sau ...viata dupla ... sunt evlavios "de ochii lumii",dar in realitate nu sunt practicant al credintei ...atunci protectia lui Dumnezeu se retrage din viata unei astfel de persoane ...Ii lasa "in voia mintii lor"...si de aici ...nu mai este decat un pas pana la ...extrema cealalta ... |
||
ica2 Postat pe 18 Martie 2010 13:20 |
||
Iaso...lui Doamne-Doamne ii place cand e pace si iubire intre oameni! | ||
ica2 Postat pe 18 Martie 2010 13:22 |
||
corect... armonie,d-aia cand avem parte de ea(pt ca este floare rara)trebuie sa stim s-o apreciem.... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 13:26 |
||
Crossx...crezi ca puterile intunericului te asculta pe tine ?In fata sfinteniei lui Dumnezeu toti "dracii se infioara"!Asa ca ...nu ne cheptene pe noi ...suntem sub protectia Celui Prea Inalt ,are cel rau adepti destui ,ii manipuleaza si cheptena cum vrea ... | ||
ica2 Postat pe 18 Martie 2010 13:30 |
||
"Miliones de besitos !"pentru tine Iaso... | ||
ica2 Postat pe 18 Martie 2010 13:32 |
||
Ica, mama, ai grija ce faci cu besitos alea.Parerea mea este ca ar fi bine sa mai dai si altora, altfel te acuza umanitatea de favoritism. | ||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 13:36 |
||
iote... ce se oftica... vrei sa se impiedice icutza,bag seama... n-ai sanse,e post... icuta.. un bessito d-ala,dulce ca fraga... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 13:45 |
||
scuze ica2 dar nu era vorba de mine... |
||
elyana_1969 Postat pe 18 Martie 2010 13:52 |
||
ce zici ica2 de un om care in numele lui dumnezeu isi maltrateaza copii si spune ca bataia e rupta din rai, ca femeile nu au voie sa iasa din cuvantul barbatului, nu are voie sa duca copii la medic pentru diverse probleme... asta numesti credinta, dupa mine a trecut in extreama cealalta | ||
elyana_1969 Postat pe 18 Martie 2010 13:55 |
||
De la: elyana_1969, la data 2010-03-18 13:55:05ce zici ica2 de un om care in numele lui dumnezeu isi maltrateaza copii si spune ca bataia e rupta din rai, ca femeile nu au voie sa iasa din cuvantul barbatului, nu are voie sa duca copii la medic pentru diverse probleme... asta numesti credinta, dupa mine a trecut in extreama cealaltaPai diavolul face omul sa creada ca este de la Dumnezeu...Dar noi trebuie sa vedem ce scrie in biblie....Cu bataia nu rezolvi nimic...Hai sa zicem sa ca te mai enervezi,dar un om trebuie sa invete sa se controleze sa fie mai controlat... Copii trebuie sa tii educi cu iubire si demnitate.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Martie 2010 14:33 |
||
auzi luptatoareacurajoasa o intrebare l-ai vazut pe Dumnezeu?sau in biblie scrie cumva sa intri pe calculator???''dar auzi nu am nimik niki cu DUMNEZEU niki cu o alta religie si ma mai rog si eu din cand in cand dar inka o intrebare daca esti asa religioasa ca ma tot intreb eu asa ca proasta ..........DE CE INTR-O TARA ESTE PASTELE INTR-O DATA SI IN ALTA TARA IN ALTA DATA??????????NU CREZI CA A MURIT SI A INVIAT IN ACELAS TIMP????numai una din intrebari pe care mi le tot pun???????????????? | ||
nimikkk Postat pe 18 Martie 2010 14:39 |
||
Elyana...cred ca individul respectiv are ceva probleme serioase,ar trebui sa vorbeasca cu un preot sau pastor si nu in ultimul rand cu un medic pshilog !Te rog sa ma ierti daca gresesc cu ceva ...Oricum nu iti lua model o asa persoana ...un credincios autentic nu are asa comportament .Modelul nostru trebuie sa fie Iisus Hristos .Raman surprinsa ... cat uz se face ...de asa zisul� in Numele Domnului �,care de fapt nu reflecta adevarata realitate ... Impostori la tot pasul ...scuze ...gata m-am oprit! | ||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 00:15 |
||
Draga mea ,ce ziceam eu ...am starnit un pic de gelozie ...cu atatea besitos ... Nu am cum, sa fiu altfel cu Iaso...este o fata deosebita ,asa imi spune mie Cineva ... | ||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 00:25 |
||
De la: ALEXA_NASPA, la data 2010-03-18 14:39:04 auzi luptatoareacurajoasa o intrebare l-ai vazut pe Dumnezeu?sau in biblie scrie cumva sa intri pe calculator???''dar auzi nu am nimik niki cu DUMNEZEU niki cu o alta religie si ma mai rog si eu din cand in cand dar inka o intrebare daca esti asa religioasa ca ma tot intreb eu asa ca proasta ..........DE CE INTR-O TARA ESTE PASTELE INTR-O DATA SI IN ALTA TARA IN ALTA DATA??????????NU CREZI CA A MURIT SI A INVIAT IN ACELAS TIMP????numai una din intrebari pe care mi le tot pun????????????????Pai sa stii pe Dumnezeu nu il putem vedea noi..Pt ca suntem pacatosi...Dar il putem simti pe Dumnezeu,,,,il simti in inima ta....Nu te mai simti singur,,,te simti iubit si protejat...Dumnezeu iti da energie ca sa iti pui in practica,,,,dorintele tale... Si cu pastele,chiar nu mam intrebat..Dar cine stie cum este calculat,,zilele....Acuma zilele sigure nu le stie nimeni sigur.....Doar Dumnezeu stie... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 00:28 |
||
Ioana ...am si pentru tine flori... si toate urarile de bine! | ||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 00:30 |
||
da ica2, ai dreptate nu il am pe el de model, dar vezi tu copiii sunt cei care sufera cel mai mult, eu am obosit sa-i tot aduc argummente in sensul asta, sincer am luat bataia pentru asta cica sa-mi vina mintea la cap | ||
elyana_1969 Postat pe 19 Martie 2010 09:55 |
||
Cand un om incepe sa iasa din rautatile si spurcaciunile lumii..O sa incepa sa fie marginalizat si sa rada oamenii de el..Dar noi nu trebuie sa ne fie frica de ei,,,ci sa avem demnitate sa ne aparam principiile...Si sa nu ne fie frica de oamenii pacatosi ca oricum nu ne ajuta cu nimic..Chiar daca un om,,rade de cineva nu fii partas la discutia lui,,,chiar daca nu poti face nimic..Si o sa vezi cat de mine o sa inceapa sa iti mearga,,fata de oamenii pacatosi care fac rau si rau primesc..Doar asa Dumnezeui se poate apropia de tine,,,sa te ajute..Sa nu iti pierzi mereu increderea,,ca Dumnezeu mereu va avea mereu grija de oamenii lui..Si ii va ajuta,,tot prin oamenii lui.....Asa ca nu iti pierde niciodata increderea in Dumnezeu si nu iti pasa de cuvintele si parerile oamenlor care oricum nu te ajuta cu nimic si nu iti mangaie inima.....Tu cauta mangaiere in bratele Domnului care mereu protejeaza si isi ajuta copiii care sunt ascultatori si isi iubesc aproapele,,,Si Dumnezeu mereu va avea grija de acel om,,dar daca faci rau,,nimic din ce este bun nu se va apropia de tine..Pt ca rau faci,rau primesti..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 11:13 |
||
ica, sunt..iubita...oh da! multumesc ca vezi asta,ai har ce mai.... da' si tuuuuu... |
||
iasomia Postat pe 19 Martie 2010 11:16 |
||
asa mami, iubiti-va-ntru domnu'... ca lui ii plac chestiile astea... | ||
zambil Postat pe 19 Martie 2010 11:18 |
||
Nu trebuie niciodata sa ne pese de parerile oamenilor despre noi si nici sa nu avem nevoie de lauda lor.,asa ca pe oamenii rai sa ii ignoram.....Pe noi mai bine sa ne aprecieze Dumnezeu si sa ne inalte Dumnezeu.....Sa nu avem nevoie de lauda oamenilor pt ca oricum este fatarnica si mereu ascund interese..Nu la toti oameniii....Dar in cei demonzati care nu isi iubesc aproapele si nu asculta cuvantul lui Dumnezeu...Doar asa putem gasi pace in sufletul nostru si sa ne ajute Dumnezeu....Sa nu ne pierdem niciodata increderea in Dumnezeu i sa nu gandim nici macar o data ceva gresit de Dumnezeu ca doar asa se poate apropia de tine....Sa te ajute si sa te tina in bratele lui,,sa te fereasca de tot ce este rau | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 11:19 |
||
pai da... credinta, dragoste, nadejde.. eeeee,zambilu',zambilu'.... |
||
iasomia Postat pe 19 Martie 2010 11:21 |
||
Mereu sa luptam sa ne aparam principiile si sa ferim de oamenii demonzati care vor sa ne murdareasca sufletul..Si sa nu lasam sa ne afecteze rautatile lor...Si sa intindem metreu mainile spre Dumnezeu,sa ne scape din rautati si spurcaciunile vietii acesteia.... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 11:24 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-19 11:24:57Mereu sa luptam sa ne aparam principiile si sa ferim de oamenii demonzati care vor sa ne murdareasca sufletul..Si sa nu lasam sa ne afecteze rautatile lor...Si sa intindem metreu mainile spre Dumnezeu,sa ne scape din rautati si spurcaciunile vietii acesteia....Ca luptand si aparandu-ne principiile,,si ferindune de spuraciunile vietii acestia si dandune silinta sa ducem o viata curata trupeasca si sufleteasca,,,asa o sa putem mereu sa ducem o viata linistita si imnbelsugata....Si sa nu lasam niciodata sa ne afecteze rautatile oamewnlor,,care vor mereu sa ne aduca in deznadejde si sa nu pierdem incredere in Dumnezeu...Mereu sa avem incredere si sa nu ne pese de ce zic oamenii si rautatile lor...Si sa ne intereseze cuvintele lui Dumnezeu,ca doar Dumnezeu ne iubeste si vrea sa ne ajute sa ducem o viata linistita....Asa ca doar de cuvantul lui Dumnezeu trebuie sa ascultam si sa nu ne pese de rautile oamenilor.....Sa nu intoarcem rau cu rau....Ci doar sa ne aparam....Si chiar daca te doare nedreptatea sacrificate pt aproapele tau,,,pt ca doar asa poti alunga dracii din el....Pt ca Hristos s-a sacrificat pt noi pacatosii din iubire,,,noi trebuie sa ne sacrificam pt aproapele nostru....Chiar daca te doare nedreptatea,,,tu mereu intinde mainile spre Dumnezeu si o sa iti vezi ca Dumnezeu va vedea stradania ta,, si viata ta va fii mai frumoasa si mai luminata |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 11:33 |
||
Chiar daca te doare nedreptatea,,,,tu roagate si apara-te..Pt ca trebuiesa avem demnitate sa ne aparam..Dar sa nu ne razbunam,,sa intoarcem rau cu rau.....Si ai sa vezi,,ca mereu Dumnezeu te va ajuta,,,,daca vede sacrificarea ta..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Martie 2010 11:38 |
||
Zambil ...crezi cu tu esti neglijat?Pai ...esti aici cu noi ... Uneori ne lipsesc postarile tale...Sunt convinsa ca prin felul tau de a fi,te faci placut tuturor ...Ai un spirit al umorului dezvoltat ,pe care multi ar vrea sa il aiba... |
||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 15:07 |
||
De la: iasomia, la data 2010-03-19 11:21:01pai da... "Si cea mai mare dintre toate este DRAGOSTEA (AGAPE)!Iaso ...mi-am permis sa fac o completare,sa se inteleaga mai bine in ce context...Te pup ! |
||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 15:20 |
||
Elyana...sincer imi pare rau ,pentru ce ti s-a intamplat ! Pot sa iti scriu in privat ? |
||
ica2 Postat pe 19 Martie 2010 15:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? | 38 | De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39 |
ola | 3 | De la: prometeus_wife 14 Februarie 2009 13:36 |
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... | 27 | De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05 |
|
||
buna | 38 | De la: stella_andre 10 Mai 2010 00:37 |
superconcursuri | 1 | De la: carmenis23 16 Aprilie 2010 13:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri