RELATIA CU DUMNEZEU

Luptatoarea...esti chiar o luptatoare !Lupti cu viata si problemele coditiene ,mai ales in plan spiritual ...Increde-te in Domnul mereu !
ica2
Postat pe 19 Martie 2010 15:34
da ica poti, acuma trebuie sa fug acasa, cai bai mare :
elyana_1969
Postat pe 19 Martie 2010 16:24
Astea vor fii problemele credinciosilor...Ii vor afecta nedreptatea,suferinta altor oameni...Dar Dumnezeu mereu va avea grija de sufletul lor,,,,ca sa o duca bine....De asta incredete in Domnul si vei avea o viata linistita sufleteste....Numai sa stii sa iti alegi prietenii si sa te detasezi de oamenii rai pe care simti ca nu poti avea incredere....pt ca si pe mime,ma afecteaza nedreptatea,suferinta oamenilor...Dar eu nu ii pot ajuta,,cu nimic daca ei nu vor sa fie ajutati.....Si vor sa duca o viata in spurcaciuni si rautati,,,care de asta sufera...Pt ca pt pacate si viata murdara ii pedepseste Dumnezeu si ei fac lucruri doar in defavoarea lor...Datorita pacatelor sunt chinuiti sufleteste de diavoli...Prin a face rau si sa i se intoarca raul inapoi..Pt ca asa cum faci asa primesti..Asta este dreptatea dreapta a Sfantului Dumnezeu...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 19 Martie 2010 18:02
De la: ica2, la data 2010-03-19 15:34:29Luptatoarea...esti chiar o luptatoare !Lupti cu viata si problemele coditiene ,mai ales in plan spiritual ...Increde-te in Domnul mereu !
Multumesc...Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tuturor....Sa ne linsteasca sufletul la toti.....Amin Doamne ajuta-ne
xenaprintesarazboinica
Postat pe 19 Martie 2010 18:05
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-19 18:02:20Astea vor fii problemele credinciosilor...Ii vor afecta nedreptatea,suferinta altor oameni...Dar Dumnezeu mereu va avea grija de sufletul lor,,,,ca sa o duca bine....De asta incredete in Domnul si vei avea o viata linistita sufleteste....Numai sa stii sa iti alegi prietenii si sa te detasezi de oamenii rai pe care simti ca nu poti avea incredere....pt ca si pe mime,ma afecteaza nedreptatea,suferinta oamenilor...Dar eu nu ii pot ajuta,,cu nimic daca ei nu vor sa fie ajutati.....Si vor sa duca o viata in spurcaciuni si rautati,,,care de asta sufera...Pt ca pt pacate si viata murdara ii pedepseste Dumnezeu si ei fac lucruri doar in defavoarea lor...Datorita pacatelor sunt chinuiti sufleteste de diavoli...Prin a face rau si sa i se intoarca raul inapoi..Pt ca asa cum faci asa primesti..Asta este dreptatea dreapta a Sfantului Dumnezeu...
Pt ca fiecare om trebuie sa isi iubeasca aproapele...De asta ii lasa Dumnezeu pe diavoli sa le chinuie sufletul...Pt ca Dumnezeu nu se poate apropia de mizerie,,de pacate...Daca omul nu vrea sa fie ajutat,,Dumnezeu nu poate sa il ajute...De asta omul duce o viata chinuita,,,pt ca asa doreste....Pt ca fara Dumnezeu,diavolii au puterea sa chinuie sufletul..Prin a face rau,,sa primesti rau...Tot ce faci rau,,se intoarce impotriva ta.....Pt ca asta este dreptatea Corecta a bunului Dumnezeu....Cu ce mana dai,,cu aceea primesti..Si de la oameni,care nici macar nu te astepti...Si cand iti este lumea mai draga...Pt ca asta este si corect....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 19 Martie 2010 18:10
Sunt de acord cu iubitul aproapelui, dar nu se poate prin scrisori?Atunci iubirea ar fi mult mai sincera.
Ioana007
Postat pe 20 Martie 2010 15:46
Suzuki era tare nedumerit si a venit intr-o seara la mine sa ma intrebe:
-De ce, -a zis el,-cand ii zic unei femei ca vreau sa o iubesc indeaproape, se aseaza pe pat si ridica picioarele in sus?
-Poate ca i-ai spus ca vrei sa o iubesti prea de aproape.Trebuia sa lasi si tu intre tine si ea, macar un metru sau doi, acolo.Din aceasta cauza, in loc sa ne iubim aproapele, ajungem sa facem alte perversiuni pe care biserica le condamna.
Ioana007
Postat pe 20 Martie 2010 15:51
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 15:53
De la: Ioana007, la data 2010-03-20 15:51:01Suzuki era tare nedumerit si a venit intr-o seara la mine sa ma intrebe:
-De ce, -a zis el,-cand ii zic unei femei ca vreau sa o iubesc indeaproape, se aseaza pe pat si ridica picioarele in sus?
-Poate ca i-ai spus ca vrei sa o iubesti prea de aproape.Trebuia sa lasi si tu intre tine si ea, macar un metru sau doi, acolo.Din aceasta cauza, in loc sa ne iubim aproapele, ajungem sa facem alte perversiuni pe care biserica le condamna.
Pai va obisnuiti cu magariile,apoi de Asta dupa ce va casatoriti nu puteti sta fideli....Pt ca sunteti obisnuiti mereu sa va schimbati des partenerii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 20 Martie 2010 19:16
Ioana ,care este p�n� la urm� manifestarea exterioar� a iubiri,cand e vorba de aproapele nostru ???
Ma gandesc la pilda samarineanului milostiv, M�ntuitorul arat� c� aproapele nostru este acela care �i g�se�te �n noi r�spuns nevoilor sale, dep�ind toate prejudec��ile �i resentimentele ce ne despart. Astfel, cuvintele �Mil� voiesc, iar nu jertf� (Os. 6, 6; Mt. 9, 13; 12, 7), aflate at�t �n Vechiul, c�t �i �n Noul Testament, sunt cele la care M�ntuitorul face referire �n cel de-al doilea �ndemn practic c�tre �nv���tor: �Mergi �i f� �i tu asemenea!�

ica2
Postat pe 21 Martie 2010 12:19
depinde ceea ce intelege fiecare prin ,,mila" ....mila pentru cei slabi este unul din cele mai daunatoare vicii,care aduce prejudicii atat celui slab cat si celui ce pretinde a fi puternic
lika
Postat pe 21 Martie 2010 12:27
Lika ..."Mila" poate fi un viciu daunator ???
Mila .....este considerat un sentiment de �ntelegere si de compasiune fat� de suferinta sau de nenorocirea cuiva; comp�timire; �ndurare; milostenie.,in contextul cand Dumnezeu are mila ,indurare si o acorda omului ,sau ajutor ,binefacere ,gratie divina ...Mila ,poate fi inteleasa ca o forma de smerenie ,umilinta inaintea lui Dumnezeu ..."David avea un sufletul smerit si stia sa se umileasca inaintea Domnului ..dobandise aceasta virtute si era iubit de Dumnezeu ...
ica2
Postat pe 21 Martie 2010 14:15
poate doar incerca sa se dea bine cu sefu', icutzo...
zambil
Postat pe 21 Martie 2010 14:18

mai tiu io minte una....
citez din clasici: "felatia cu dumnezeu"
preciouss
Postat pe 21 Martie 2010 14:20
te-a marcat, ha?...
zambil
Postat pe 21 Martie 2010 14:21
profund,nene...profund...
preciouss
Postat pe 21 Martie 2010 14:23
Vamesul ,spre deosebire de fariseu ,se vedea cel mai pacatos,spunea:"Ai mila de mine Dumnezeule ,ai mila de mine pacatosul ,dupa indurarea Ta cea mare !"

Iar in relatia cu aproapele nostru ,milostenia este cea care trebuie sa ne caracterizeze...se naste din dorinta de a ajuta pe cei in nevoie ...
Lika ...la astfel de mila m-am referit ...
ica2
Postat pe 21 Martie 2010 14:26
icutza,

da cu tamaie,guritza...

ce faci tu surioara?
bine? cum stai cu dragostea?
ti-ai luat carnet?...
iasomia
Postat pe 21 Martie 2010 14:35
Sunt bine Iaso ...multumesc de intrebare ...
La ce carnet de referi?De conducere?Am din 1997.
Sofez..azi nu am iesit ...e vremea nepotrivita ...
ica2
Postat pe 21 Martie 2010 14:45
Iaso,tu ce faci ?Esti bine?
M-ai intrebat de dragoste ,incerc sa o raspandesc in jurul meu ...o primesc de la EL si cu cat daruiesc mai mult ,Dumnezeu ma umple.... cu mult mai multa dragoste ...Dragostea agape ,cea de care se vorbeste pe paginile scripturii ...Te pup !
ica2
Postat pe 21 Martie 2010 14:55
scria la profil,icule...mai de mult ,ca-ti doresti sa-ti iei carnet,si nu mai stiu ce...

da' cine stie la ce te refereai tu...
ca eu sunt cam confuza,da' happy...
bine ca esti bine....
iasomia
Postat pe 21 Martie 2010 14:56
ma bucur ca am dat peste un subiect foarte important.Multi ne numim crestini dar nu avem o relatie cu Dumnezeu si cred ca Dumnezeu merita toata atentia noastra si El ar trebui sa fie pe primul loc in viata noastra
adynatey
Postat pe 21 Martie 2010 14:59
adynatey...
ica2
Postat pe 21 Martie 2010 15:20
Citesc cele scrise pe aceasta tema...sunt uimita...NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI dar..."sa te feresti de oameni rai?!sa ai grija ce prieteni si anturaj ai"..."nu poti sa-i ajuti cu nimic daca ei nu vor"..."evita oamenii rai,vicleni"...etc.Asta nu o inteleg...poate oi fi eu cam "incuiata",sau poate iar "ma bag in seama",dar:DUMNEZEU PT. CINE A VENIT PE ACAST PAMANT?PT. CINE "A PATIMIT SI S-A'NGROPAT"?Pt. cine A PURTAT CRUCEA PE CALEA CALVARULUI?DECE? Nu ca sa fim noi iertati? Nu pt. pacatele noastre? Nu i-a indemnat apoi pe apostoli sa propovaduiasca Cuvantul Domnului mai departe?"FACETI ASTA IN AMINTIREA MEA!"
Unde i-a trimis Isus pe unenici dupa invierea Sa?La cei care erau drepti,"fara" pacate,cei ce credeau deja in cuvantul Domnului?S-au la cei ce nu credeau,la cei care pacatuiau,la cei decazuti...la acei oameni "rai";dece nu le-a zis sa se "fereasca" de ei?
Sfanta Rita s-a casatorit cu un om pacatos,un om "rau",care ucidea si fura,o batea si vorbea urat cu ea.Dar ea ce a facut?S-a ferit de el,la ocolit,l-a parasit?NU...A stat si s-a rugat pt el.A fost buna cu el ,desi el se comporta asa...SI S-A RUGAT INCONTINUARE PT. EL,pana ce el s-a cait!!!A ajuns un om religios,a crezut in D-zeu,s-a schimbat 180"...
La fel si Sf. Veronica.Tot aceeasi soarta!!!
Si multi Sfinti la fel...nu a intors spatele aproapelui chiar daca a fost "rau"!!!
Eu am o cunostinta care bea mult,f. mult,fuma,umbla cu mai multe femei,insela,nu respecta pe nimeni doar pe tovarasii de pahar!Venea pe la noi pe acasa.Am vorbit cu el cand era treaz,cand nu era acel om "rau",si am vazut ca ceea ce facea el era doar "o masca" a lui,ca defapt el nu e asa,am vazut in el o "nemultumire" ce il rodea!M-a rugat pt. el.L-am chemat la Biserica,normal ca nu a vrut sa auda de asa ceva,ca el "nu crede in D-zeu","unde era D-zeu cand a murit fratele lui inecat?",am mai aflat ca el se "scufunda" in alcool ca sa nu simta "aceasta lume de rahat"...m-a rugat pt el,apoi m-am casatorit eu(acum 4 ani...).Avenit si el la cununia religioasa.A ramas impresionat de liturghie si de cununie...a zis ca vrea sa mearga si el cu mine la Biserica...m-am bucurat pt. el!Dar nu s-a tinut de cuvant!!!A baut,chiar a decazut mai rau...mult mai rau...eu am inceput iar sa vorbesc cu el,despre problemele lui,si tot asa......De un an de zile vine aproape duminica de duminica la Biserica,se roaga,a invata Rozarul...a cunoscut o "alta viata",a inceput "sa traiasca" cu adevarat!!!Nu mai bea.Se simte extraordinar,implinit.Ini multumeste ,caci am fost SINGURA care i-am zis ca nu face bine ceea ce face,nu l-am judecat,am incercat sa MA APROPIU DE EL NU SA-L OCOLESC SA-L EVIT!!!Imi zice ca fara mine ar fi fost pierdut ! Dar eu stiu ca nu e asa.Eu cred ca daca oamenii nu ar "mai ocoli" atatia oameni "rai",nu ar fi atatia!Nu ar fi atatia pierduti.
E adevarat ca e greu,foarte greu,sa ajuti un astfel de om,dar credeti-ma MERITA!!!Te simpti si tu la randul tau implinit,simti ca faci ceva cu viata ta.CA IMPARTASESTI CU ALTII ACEEA IUBIRE PE CARE TI-O DA D-ZEU IN SUFLET DACA ESTI ALATURI DE EL. Acea "mancare" cu care te hraneste,acea "apa" cu care iti stinge "setea"...dar care parca nu-ti ajunge ,vrei mai multa=vrei sa-L cunosti mai mult,sa te apropii mai mult de EL!
STIU CA IAR AM SCRIS ENORMMMMMM!!!POATE AM SUPARAT PE CINEVA=IMI CER MII DE SCUZE.POATE CA V-AM PLICTISIT,IMI CER IERTARE!!!
Dar eu nu sunt de acord sa le intorci spatele la acei oameni rai!!!Si cunosc destui,am tangenta cu ei aproape zilnic,dar eu tot ma rog,merg la Biserica,ma rog pt. ei...si eu ma bucur ca altii nu "ma ocolesc",ci ma cauta.
PS:Isus nu a alungat-o pe Maria Magdalena!Nu a ocolit-o!Nu I-a intors spatele cand lumea voia s-o omoare cu pietre pt ca era o femeie "rea".Chiar apare in Biblie mai des alaturi de EL,nu?
CLODINNE
Postat pe 21 Martie 2010 19:26
magdalena??
magdalena a fost IUBITA lui iisus..
dovada ESTE aceea , ca ei i s-a aratat si nu mamei sale maria sau altui apostol,dupa ce a inviat
pe EA a cautat-o mai inainte mantuitorul nostru

era o legatura aparte intre cei doi

dar ceea ce este ciudat,nimeni nu se roaga magdalenei
daca s-ar inventa o alta "secta",poate ar trebui tinut cont si de acest aspect

parerea mea
sper ca nici eu nu am "suparat" pe cineva
LILO
Postat pe 21 Martie 2010 19:37
Ciresica
Postat pe 21 Martie 2010 19:41
noi nu cunoastem ADEVARUL absolut..
multe pagini din biblia originala sunt ferecate la vatican..
nu ni se arata decat aceea ce vor mai marii bisericii sa stim
se si spune
"vai de voi,ca nici voi nu intrati in imparatia cerurilor,si nici pe altii nu ii lasati sa intre"

nu stim despre viata lui iisus,de pilda intre varsta de 12 ani si 33 de ani

e o perioada destul de indelungata...ce s-a intamplat in acea perioada in viata sa??????????????
intrebari...
LILO
Postat pe 21 Martie 2010 19:45
lilo......maria magdalena nu era IUBITA lui Iisus.....era SOTIA lui.....legitima......era femeia sufletului Lui.....pastratoarea credintei si cea care trebuia sa duca mai departe biserica......dar barbatii nu au fost de acord ca o femeie sa conduca biserica.....cica nu era de nasul ei......
tutankhamon
Postat pe 21 Martie 2010 19:50
ce-a facut isus intre 12 si 33 de ani?.... pai sa vedem:

a pascut caprele
a adunat curmale
a impletit plase de prins peste
a facut cosuri din frunze de palmier
a cunoscut cateva fete de la periferia nazaretului
a fost de cateva ori pe la sinagoga, dar nu prea des, ca era deja adolescent
a fost capturat de beduini
a tesalat camile la ismaeliti
a fost vandut piratilor din cirenaica, unde a tras la galere vreo 10 ani
a fost eliberat de o galera romana de razboi, da' numa cat sa fie iar sclav la roma, la un negustor de piei, unde nu a stat decat cinci ani, fiind dat afara pt incompetenta
s-a intors in galileea pe la 32 de ani, scarbit de viata
s-a angajat ucenic la un vraci evreu, unde a invatat cateva jmecherii care-i vor folosi dupa implinirea varstei de 33 de ani
a fost inchis pentru escrocherie, impreuna cu vraciul, de catre preotii templelor israelite
i s-a intocmit dosar penal si cazier, o copie mergand si la pilat
in fine, s-a eliberat, dar tot n-a apucat-o pe calea cea dreapta, inhaitandu-se cu alti pierdevara si batand nuntile si funeraliile vremii, traind astfel de pe o zi pe alta din ce-i dadea lumea de pomana...

la 33 de ani, fara nicio letzcaie sau rost in viata, a devenit agitator politic, incercand sa castige influenta in randurile saracilor... incepe perioada cunoscuta din biblie...
zambil
Postat pe 21 Martie 2010 22:50
De la: CLODINNE, la data 2010-03-21 19:26:18 Citesc cele scrise pe aceasta tema...sunt uimita...NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI dar..."sa te feresti de oameni rai?!sa ai grija ce prieteni si anturaj ai"..."nu poti sa-i ajuti cu nimic daca ei nu vor"..."evita oamenii rai,vicleni"...etc.Asta nu o inteleg...poate oi fi eu cam "incuiata",sau poate iar "ma bag in seama",dar:DUMNEZEU PT. CINE A VENIT PE ACAST PAMANT?PT. CINE "A PATIMIT SI S-A'NGROPAT"?Pt. cine A PURTAT CRUCEA PE CALEA CALVARULUI?DECE? Nu ca sa fim noi iertati? Nu pt. pacatele noastre? Nu i-a indemnat apoi pe apostoli sa propovaduiasca Cuvantul Domnului mai departe?"FACETI ASTA IN AMINTIREA MEA!"
Unde i-a trimis Isus pe unenici dupa invierea Sa?La cei care erau drepti,"fara" pacate,cei ce credeau deja in cuvantul Domnului?S-au la cei ce nu credeau,la cei care pacatuiau,la cei decazuti...la acei oameni "rai";dece nu le-a zis sa se "fereasca" de ei?
Sfanta Rita s-a casatorit cu un om pacatos,un om "rau",care ucidea si fura,o batea si vorbea urat cu ea.Dar ea ce a facut?S-a ferit de el,la ocolit,l-a parasit?NU...A stat si s-a rugat pt el.A fost buna cu el ,desi el se comporta asa...SI S-A RUGAT INCONTINUARE PT. EL,pana ce el s-a cait!!!A ajuns un om religios,a crezut in D-zeu,s-a schimbat 180"...
La fel si Sf. Veronica.Tot aceeasi soarta!!!
Si multi Sfinti la fel...nu a intors spatele aproapelui chiar daca a fost "rau"!!!
Eu am o cunostinta care bea mult,f. mult,fuma,umbla cu mai multe femei,insela,nu respecta pe nimeni doar pe tovarasii de pahar!Venea pe la noi pe acasa.Am vorbit cu el cand era treaz,cand nu era acel om "rau",si am vazut ca ceea ce facea el era doar "o masca" a lui,ca defapt el nu e asa,am vazut in el o "nemultumire" ce il rodea!M-a rugat pt. el.L-am chemat la Biserica,normal ca nu a vrut sa auda de asa ceva,ca el "nu crede in D-zeu","unde era D-zeu cand a murit fratele lui inecat?",am mai aflat ca el se "scufunda" in alcool ca sa nu simta "aceasta lume de rahat"...m-a rugat pt el,apoi m-am casatorit eu(acum 4 ani...).Avenit si el la cununia religioasa.A ramas impresionat de liturghie si de cununie...a zis ca vrea sa mearga si el cu mine la Biserica...m-am bucurat pt. el!Dar nu s-a tinut de cuvant!!!A baut,chiar a decazut mai rau...mult mai rau...eu am inceput iar sa vorbesc cu el,despre problemele lui,si tot asa......De un an de zile vine aproape duminica de duminica la Biserica,se roaga,a invata Rozarul...a cunoscut o "alta viata",a inceput "sa traiasca" cu adevarat!!!Nu mai bea.Se simte extraordinar,implinit.Ini multumeste ,caci am fost SINGURA care i-am zis ca nu face bine ceea ce face,nu l-am judecat,am incercat sa MA APROPIU DE EL NU SA-L OCOLESC SA-L EVIT!!!Imi zice ca fara mine ar fi fost pierdut ! Dar eu stiu ca nu e asa.Eu cred ca daca oamenii nu ar "mai ocoli" atatia oameni "rai",nu ar fi atatia!Nu ar fi atatia pierduti.
E adevarat ca e greu,foarte greu,sa ajuti un astfel de om,dar credeti-ma MERITA!!!Te simpti si tu la randul tau implinit,simti ca faci ceva cu viata ta.CA IMPARTASESTI CU ALTII ACEEA IUBIRE PE CARE TI-O DA D-ZEU IN SUFLET DACA ESTI ALATURI DE EL. Acea "mancare" cu care te hraneste,acea "apa" cu care iti stinge "setea"...dar care parca nu-ti ajunge ,vrei mai multa=vrei sa-L cunosti mai mult,sa te apropii mai mult de EL!
STIU CA IAR AM SCRIS ENORMMMMMM!!!POATE AM SUPARAT PE CINEVA=IMI CER MII DE SCUZE.POATE CA V-AM PLICTISIT,IMI CER IERTARE!!!
Dar eu nu sunt de acord sa le intorci spatele la acei oameni rai!!!Si cunosc destui,am tangenta cu ei aproape zilnic,dar eu tot ma rog,merg la Biserica,ma rog pt. ei...si eu ma bucur ca altii nu "ma ocolesc",ci ma cauta.
PS:Isus nu a alungat-o pe Maria Magdalena!Nu a ocolit-o!Nu I-a intors spatele cand lumea voia s-o omoare cu pietre pt ca era o femeie "rea".Chiar apare in Biblie mai des alaturi de EL,nu?
Draga fiecare face cum vrea..Daca tu vrei un barbat care sa e bata si sa te terorizeze psihic si sa nu iti poti educa copiii.Nu ai decat sa iti iei un barbat asa..Pt ca toti barbatii bagabonti si pacatosi vor femei credincioase,,care sa le lase acasa si ei sa mearga la curve....Daca un barbat nu vrea sa se roage nu il poti obliga....asa ca daca tu vrei o asemenea viata langa un asemenea om..Nu ai decat...Eu nu ma incurc cu oameni rai si diabolici....Ca sa devin si eu ca ei..Si sa am o viata chinuita....Ca el daca este chinuit sufleteste de diavoli pt caeste pacatos..O sa ma necajeasca mereu....Ca la diavol nu ii place de credinciosii care il iubesc pe Dumnezeu..Asa ca fiecare face ce vrea elll...Eu nu ma incurc cu pacatosi..Ci cu oameni iubitori de Dumnezeu si fara patimi..Sa se curete..De rele..Pt ca asa a scris parintele arsenie boca..Mai inaai un om trebuie sa se curete de rele si patimi si apoi sa se casatoreasca..Daca tu te casatoresti cu asemenea om,,va trebui sa il suporti..Si daca nu o sa vrea sa se schimbe,,si copii tai or sa devina ca el..Si o sa te bata si nu o sa te respecte..Pt ca si diavolul este puternic...Si nu poti tu asa cum una cu doua,,intoarce un om la credinta daca omul nu vrea....Dar tu fa ce vrei...Pt ca eu nu o sa fac asa...Pt ca eu vreau o viata linistita,,pt ca merit asta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce se intampla..... 7 De la: tutankhamon 26 Iunie 2009 10:40
De ce am alergie la oameni mincinosi si prefacuti? 9 De la: demonsauinger 13 Iunie 2011 23:56
Croitoreasa cu experienta Bucuresti 1 De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56
Concurs papucei.ro 246 De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:35
LUMEA MISTERELOR/Subiecte insolite indiferent de natura lor. 283 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 14:00
Setari Cookie-uri