RELATIA CU DUMNEZEU

De la: tutankhamon, la data 2010-03-21 19:50:24lilo......maria magdalena nu era IUBITA lui Iisus.....era SOTIA lui.....legitima......era femeia sufletului Lui.....pastratoarea credintei si cea care trebuia sa duca mai departe biserica......dar barbatii nu au fost de acord ca o femeie sa conduca biserica.....cica nu era de nasul ei......
Doamne ferestema ce poti scoate din gura....Vezi claudine poate vrei un asemenea barbat? sau la fel ca el...Sa vezi ce viata frumoasa o sa ai alaturi de ei...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:04
Clodinne,esti noua pe acest topic ...si nu stii ceva ..luptatoareacredinciasa "gandeste" in felul ei,e fixata pe o ideie anume...
Din cele relatate de tine ,mi se pare normal sa nu intorci spatele unui om ,chiar fiind robit de un pacat anume ...
Am postat ceva mai devreme,despre milostenie ,mila si dragostea fata de aproapele ...
Bun venit !
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 00:12
Sa ma iertati ....dar de unde scoateti atatea aberatii???
Maria Magdalena are istoria ei...
Daca biblia nu reflecta realitatea intamplarilor ...evenimentelor petrecute ,inseamna ca nu mai avem nici un indreptar ,totul e un haus !
Atentie ,la neatentie !Satan se preface intr-un inger de lumina ,improsca cu noroi in Singurul Fiu a lui Dumnezeu ...A incercat inca din Eden sa amageasca mai mult decat o treime din ingeri si a reusit !De aceea ,astazi sunt atatea confuzii ...autorul acestor confuzii este demascat in cartea Apocalipsei ...
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 00:20
De la: ica2, la data 2010-03-22 00:12:19Clodinne,esti noua pe acest topic ...si nu stii ceva ..luptatoareacredinciasa "gandeste" in felul ei,e fixata pe o ideie anume...
Din cele relatate de tine ,mi se pare normal sa nu intorci spatele unui om ,chiar fiind robit de un pacat anume ...
Am postat ceva mai devreme,despre milostenie ,mila si dragostea fata de aproapele ...
Bun venit !
Pai da dar daca un om este robit de pacat..Este pt ca asa ii place..Sa traiasca in murdarie....Dacas lui claudine ii place sa fie ciomagita si sa aiba viata altor femei casatorite cu pacatosi care nu vor sa se roage..Ca cica numai femeile trebuie sa se roage..Nu are decat....Eu nu ma incurc cu barbati care le place sa traiasca in pacate....Vreau tot un barbat curat sufleteste si care se straduie sa scape de patimi..Dar fiecare face ce vrea....fiecare este liber sa isi traiasca viata asa cum doreste...Eu nu ma incurc cu asemenmea oameni si asemenea barbati..Carora le place sa triasca in pacate si mizerie sufleteasca....sa se curete de rele si patimi si atunci sa ma caute..Eu pot doar sa ii sfatuiesc si atata..Dar nu o sa dorm cu sarpele la san..Doamne fereste
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:21
Este greu sa gasesti un preot bun ca sa te invete ceva cinstit in favoarea femeiii..Pt ca preotii necintiti si ei,,invata femeile lucruri doar in favoarea barbatilor..Dar daca asculti ce zic preotii buni....Cinstiti,,monarhii ca nu trebuie sa te casatoresti cu femei sau barbati care au patimi pt ca asa vor ei....pt ca uite asa sa imprastie raul in lume.....Eu una nici nu ma iau dupa preotii,,ortodoxi...care au amante si cate 10 copii prin vecini...Ca aia au pe diavol in ei....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:26
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-22 00:26:00 Este greu sa gasesti un preot bun ca sa te invete ceva cinstit in favoarea femeiii..Pt ca preotii necintiti si ei,,invata femeile lucruri doar in favoarea barbatilor..Dar daca asculti ce zic preotii buni....Cinstiti,,monarhii ca nu trebuie sa te casatoresti cu femei sau barbati care au patimi pt ca asa vor ei....pt ca uite asa sa imprastie raul in lume.....Eu una nici nu ma iau dupa preotii,,ortodoxi...care au amante si cate 10 copii prin vecini...Ca aia au pe diavol in ei....
Si preotii necinstiti cu diavoli in ei..Ei sunt chiar intersati ca toti oamenii sa devin rai,,robiti de patimi..Pt ca asa devine si femeia,ca barbatul daca doarme cu sarpele la san....Eu una nu ascult decat de un preot cinstit si care insista in credinta...Pt ca restul preotilor duc doar oamenii in eroare,,cu aparenta lor ca sunt slujitori ai bisericii,,dar practic sunt slujitorii diavolului...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:29
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-22 00:26:00 Este greu sa gasesti un preot bun ca sa te invete ceva cinstit in favoarea femeiii..Pt ca preotii necintiti si ei,,invata femeile lucruri doar in favoarea barbatilor..Dar daca asculti ce zic preotii buni....Cinstiti,,monarhii ca nu trebuie sa te casatoresti cu femei sau barbati care au patimi pt ca asa vor ei....pt ca uite asa sa imprastie raul in lume.....Eu una nici nu ma iau dupa preotii,,ortodoxi...care au amante si cate 10 copii prin vecini...Ca aia au pe diavol in ei....
Mie chiar un preot ortodox,,mi-a zis..Ca erste greu sa gasesti un duhovnic bun,,care sa te invete de bine..Pt ca nu insista in credinta care si ei sunt robiti de patimi..Si in viata de zi cu zi,,sunt oameni simpli..Pt ei meseria de preot,,este doar o meserie,,dar nu are nici o treaba..Cu curatia trupeasca si sufleteasca....Pt ca Dumnezeu nu se apropie decat de preotii care traiesc o viata curata sufleteste si trupeste...Restul preotilor ce nu duc o viata curata.Prin gura lor vorbeste intunericul,adica diavolul....Care duce omenirea sa suferinta si la degradare morala....Este grea viata in ziua de azi..Pt bietii oameni din pacate,mai ales pt femei
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:35
Pt ca daca un om,un preot nu duce o viata curata sufleteasca trupeasca si sufleteasca...Din gura acelui om,,care traieste in pacate si mizerie sufleteasca trupeasca si sufleteasca..Vorbeste doar diavolul.din gura acelui om...Intunericul....Pt ca Dumnezeu nici macar nu se apropie de oameni care triaesc in pacate,,in mizerie pacatoasa....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Martie 2010 00:39
icuto,

cartea aia a lu' dan brown...e de vina,codu' lu' da vinci...crez...
da' e libertate,mamicule..si crede fiecare in ce vrea,si daca exista o plata,e treaba lor...
nu-l mai flutura si tu pe satan ala,ca traim timpuri grele si sunt nevricoasa....bu-hu-hu...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2010 11:04
dap, deja totu' e un haus d-ala...
zambil
Postat pe 22 Martie 2010 11:09
ce zici tu scumpule?...

haos,haus..sau te referi la casa aia cu nr ?...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2010 11:11
zisei ce zise icutza... oricum, e nasol sa fii omu' sau femeia unei singure carti... uite la icutza: i-ai tras biblia de sub talpi, e cu roatele-n sus...
zambil
Postat pe 22 Martie 2010 11:13
hai mai zambilu'..tu stii ca mie mi-e draga icutza,de ce vrei sa-ti dau eu tie na-na?...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2010 11:17
masochist, mami...

da' pe bune, te ia cu frig cand te gandesti ca milioane de oameni isi mentin echilibru' si inca mai sunt printre noi - la modu' activ , vreau sa zic - citind din vechitura asta de carte... ca asta-i rolu' ei, tine loc de terapie pt aia care n-au suficienti bani si nici timp sa mearga la un psiholog...
zambil
Postat pe 22 Martie 2010 11:25
mamoanta,

daca le aduce pace si liniste,de ce nu?

ne nastem liberi sa ne alegem calea,mami...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2010 11:32
pace, poate, da' liniste nu prea... nu vezi cum ne-alearga sa ne dea-n cap cu ceaslovu' p-acilea?... pai liniste-i asta?...
zambil
Postat pe 22 Martie 2010 11:34
habotnici d-aia
extremisti...

iasomia
Postat pe 22 Martie 2010 11:39
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-22 00:21:12
De la: ica2, la data 2010-03-22 00:12:19 Dacas lui claudine ii place sa fie ciomagita si sa aiba viata altor femei casatorite cu pacatosi care nu vor sa se roage..Ca cica numai femeile trebuie sa se roage..Nu are decat....Eu nu ma incurc cu barbati care le place sa traiasca in pacate....Vreau tot un barbat curat sufleteste si care se straduie sa scape de patimi..Dar fiecare face ce vrea....fiecare este liber sa isi traiasca viata asa cum doreste...Eu nu ma incurc cu asemenmea oameni si asemenea barbati..Carora le place sa triasca in pacate si mizerie sufleteasca....sa se curete de rele si patimi si atunci sa ma caute..Eu pot doar sa ii sfatuiesc si atata..Dar nu o sa dorm cu sarpele la san..Doamne fereste

Eu nu sunt casatorita cu un asemenea om,din contra,este f. bun...EU NU VA SFATUIAM SA VA CASATORITI CU ASEMENEA OAMENI,EU DADEAM EXEMPLE DE OAMENI(CACI SI SFINTII AU FOST OAMENI...)CARE NU AU INTORS SPATELE APROAPELOR LOR.IAR DACA ACESTE SFINTE S-AU CASATORIT CU ASEMENEA BARBATI,ASA LE-AU FOST CRUCEA,ASA LE ERA SCRIS...SI NU ZICEAM SA VA CASATORITI CI II PUTETI AJUTA,NU SA-I OCOLITI!!!POT SA FIE FRATII VOSTRII SAU VERISORI,PARINTI ETC,CUNOSTINTE...SI CE FACI?!LE INTORCI SPATELE...?????????
SA DE-A DOMNUL LA TOATE UN OM CINSTIT SI BUN...DAR NU SE STIE NICIODATA CUM SE POATE SCHIMBA IN RAU UN OM...IAR DUPA CE TE-AI CAS....EX.:"UN OM CARE MERGE LA BISERICA,ESTE FOARTE APRECIAT DE COMUNITATE,ARE O FAMILIE,COPII,ESTE UN EXEMPLU PT ALTII!!!"DAR DUPA ANI SE AFLA CA ACEL OM "BUN" ISI MOLESTEAZA FETITA,SAU UCIDE...SAU VAZUT LA TV CAZURI!!!
DECI GANDITIVA LA CE "OAMENI BUNI" VEETI GASI CU O ASEMENEA FIRE,ASEMENEA GANDIRE.
SI APOROPO:"cei pacatosi,cei necurati,murdari,rai",cine sunt ei?noi cum suntem?nepacatosi,curati sufleteste,"buni"?
CE E PACATUL???????? STITI? CE FACETI CU "CEI PACATOSI"?II SELECTATI PE CATEGORII:ASTA DA,ASTA NU,ASTA POATE=DACA VREA.....?????????
NU VREAU SA FIU REA ,DAR NU MATI INTELES CEEA CE ZICEAM,NU VREAU RACA SAU SA FIU "DURA" IN CUVINTE! IMI CER SCUZE.
EU DORESC TUTURORA SA AIBA UN SOT CUM AM EU ACUM!!!
CLODINNE
Postat pe 22 Martie 2010 13:09
luptatoarea curajoasa are macar curaj sa spuna ce gandeste. nu se umple de ipocrizie sustinand sus si tare teorii .

garb
Postat pe 22 Martie 2010 13:24
De la: mi_riam, la data 2010-03-22 13:24:42luptatoarea curajoasa are macar curaj sa spuna ce gandeste. nu se umple de ipocrizie sustinand sus si tare teorii .

Scuze,dar ti se pare "ipocrizie" ceea ce am scris?!
INCERCATI SA CITITI DE LA INCEPUT CONVERSATIA...APOI SA FACI PE ALTII "UMPLUTI DE IPOCRIZIE"...
IAR EU NU SUSTIN "SUS SI TARE TEORII"!!!ALOO!!!AICI ERA VORBA DE IDEILE NOASTRE PERSONALE,NU AM COPIAT CEEA CE AM SCRIS DE LA CEVA FILOZOF,MATEMATICIAN,FIZICEAN,ETC.ACELE "TEORII" ERAU GANDURILE MELE!!!
Iar eu si luptatoareacurajoasa povesteam de un subiect!
Iar eu nu am jicnit pe nimeni!!!SI NICI NU TUC IN --- PE ALTUL,LAUDANDU-LSPUNINDU-I CE BINE GANDESTE IAR CINE SE OPUNE IDEILOR LUI,GATA IL JIGNESC,SUNT CONTRA LUI
CLODINNE
Postat pe 22 Martie 2010 14:31
Iaso ,stii ca imi esti draga....si nu vreau sa supar pe nimeni mai ales pe tine..
Nu flutur cu incornorila...insa este real ...asa cum Dumnezeu exista... avem dovezi clare despre creatia Lui...Confuzia o creeaza cel rau ...oameni sunt derutati la un momentdat si nu mai stiu ce sa creada...
Cand nu iti cunosti bine adversarul ...e posibil sa pierzi batalia ...
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 15:41
M-ai amuzat Zambil ...nu sunt cu roatele-n sus !
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 15:48
Clodinne ,scrie cu minuscule ,daca nu te superi ...e mai inteligibil ...
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 16:50
Cu ce sa scrie? .. minuscule ? buna asta, neneaca
anakin
Postat pe 22 Martie 2010 16:56
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 17:04
credinta in Dumnezeu,e importanta,in schimb mie mi e frik pt ca eu nu sunt credincioasa,sunt seri in kre adorm fara sa ma inchin sau zile in kre ma trezesc ca ma cert cu DUMNEZEU,nu stiu sa fiu aproape de el
pisiMic
Postat pe 22 Martie 2010 17:05
mi ar placea sa nu mai fumez sau sa nu mai beau sau sa nu mai injur,dar fix in zilele alea park michiduta ma impinge spre nervi si nu pot sa fiu asa qm mi ar placea credincioasa
pisiMic
Postat pe 22 Martie 2010 17:07
Oricum Dumnezeu este aproape de tine asa ca nu trebuie sa intri in panica din cauza asta.
Ioana007
Postat pe 22 Martie 2010 17:17
PisiMic...,asa este, Ioana are dreptate,Dumnezeu este langa noi mereu...Noi suntem aceeia care ne indepartam de El.Oare nu cunoaste El gandurile noastre ?Stie ca in inima ta, ai hotarat... si vrei sa te lasi de fumat,de... altele.Dumnezeu te va ajuta sa scapi de aceste vicii ,daca iti doresti cu adevarat ...Cunosc multe persoane care au fost eliberate ...numai cu puterea lui Dumnezeu...
ica2
Postat pe 22 Martie 2010 17:50
PisiMic:Nimeni nu este atat de rau ca in cele mai rele clipe ale sale.Nimeni nu este atat de bun ca in cele mai bune momente ale sale.Oamenii sunt repede judecati toata viata pt. un pas gresit pe care l-au facut.De cele mai multe ori oamenii sunt "batuti in cuie" dupa o actiune sau o atitudine gresita.Si totusi:o insusire rea inca nu inseamna un om rau.O zi proasta inca nu inseamna o viata rea!!!
Am sa-ti citez ceva:"Nu este necesar,fiul meu,sa stii multe pt. a-mi face placere.Ajunge ca tu sa ai credinta si sa iubesti.Daca vrei sa-mi faci mai mult pe plac,ai incredere in mine mai mult,daca vrei sa-mi faci pe plac in mod maxim,increde-te in mine fara limite.Deci vorbeste-mi ca si cum ai vorbi cu cel mai apropiat prieten al tau ,ca si cum ai vorbi cu mama ta sau cu fratele tau"(Glaul lui ISUS).Deci chiar daca nu te rogi in fiecare seara,dimineata,poti sa comunici cu D-zeu,poti sa vorbesti cu El-chiar daca nu rostesti niste randuri dintr-o rugaciune.Vorbeste cu El seara dupa ce ti-ai asezat capul pe perina,zii ce te-a bucurat azi,ce te-a suparat,ce te-a maniat,ce probleme ai tu sau apropiatii tai.Si multumeste-I pt aceasta zi.Pe strada,la lucru sau scoala,in drum spre piata...saluta-L macar,fa un semn catre El ,sa stie ca nu L-ai uitat!Si nici El nu "te va uita".El este mereu cu noi,oriunde am fi...nu este obligatoriu sa stai in genunchi sa vorbesti cu El sau doar in Biserica,El este oriunde si oricand.Este prezent pt. noi.La fel si Fecioara Maria!Sa nu o uitam pe Ea!!!
"Ramai cu noi ,Doamne,in aceasta zi care se sfarseste,in aceasta noapte care incepe,in aceasta zi care vine,in toata vesnicia."
CLODINNE
Postat pe 22 Martie 2010 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs dormitorul de vis 1 De la: lebada24 28 Iunie 2010 08:56
concurs Papucei.ro-februarie 2 De la: allissa_kl 15 Februarie 2009 17:51
buna 1 De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05
Barbatul sagetator 22 De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta 1 De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48
Setari Cookie-uri