RELATIA CU DUMNEZEU

Iaso,ma conformez spuselor tale,las fata sa iti dea dreptate ,dar cum nu a mentzionat nici un nume ... .Te pup!
ica2
Postat pe 24 Martie 2010 16:31
Augustin,intrebarile pe care ti le pui sunt normale si firesti...
De exemplu :Stefan Cel Mare ,asa cum si tu ai precizat este trecut in randul sfintiilor .....si este nedreapta numirea ,chiar deplasata ...dar cine au facut-o? Oamenii....nu Dumnezeu ! Preotii... he,he,he ..vorba lui Zambil ...
Mai nou ,acum cativa ani ,in urma si... Andreea Esca era trecuta in cartea de istorie ...Peste cativa ani...putem auzi de Elena Udreea...trecuta in randul sfintiilor ...Hai sa fim seriosi !!!Ce nu poate face omul cu gandurile si faptele nesfintite de Dumnezeu....
Intrebarea este:Dumnezeu ii va primi in cerul Sau ? sau va spune :"Plecati de la Mine ,nu va cunosc,voi care ati lucrat faradelegea ... "

ica2
Postat pe 24 Martie 2010 17:04
Inca ceva ...Augustin...
Ai punctat bine ,religia adevarata este cea care respecta cele zece porunci !
ica2
Postat pe 24 Martie 2010 17:08
De la: ica2, la data 2010-03-24 17:04:07Augustin,intrebarile pe care ti le pui sunt normale si firesti...
De exemplu :Stefan Cel Mare ,asa cum si tu ai precizat este trecut in randul sfintiilor .....si este nedreapta numirea ,chiar deplasata ...dar cine au facut-o? Oamenii....nu Dumnezeu ! Preotii... he,he,he ..vorba lui Zambil ...
Mai nou ,acum cativa ani ,in urma si... Andreea Esca era trecuta in cartea de istorie ...Peste cativa ani...putem auzi de Elena Udreea...trecuta in randul sfintiilor ...Hai sa fim seriosi !!!Ce nu poate face omul cu gandurile si faptele nesfintite de Dumnezeu....
Intrebarea este:Dumnezeu ii va primi in cerul Sau ? sau va spune :"Plecati de la Mine ,nu va cunosc,voi care ati lucrat faradelegea ... "

Nu am nimic cu nimeni..sunt si eu credincios..am intrat in Biserica de vreo 4 ori...dar nu imi poate contesta nimeni faptul ca am mai putina sau mai multa credinta in D-zeu decat altcineva..in fine..chestia asta o cantareste fiecare cat si cum vrea nu judeci pe nimeni ca nu ai dreptul nu-i asa?...zice Biblia...referitor la postul doamnei de mai sus...e aberant si strigator la cer sa contesti pe Stefan cel Mare...dar in fine..fiecare cu parerea lui,parerea mea despre Dumnezeu..nu mi-a cerut-o nimeni dar o zic...indiferent ca exista sau nu EL un creator tot o fi...dar toata chestia e ca nu prea isi baga coada omul a evoluat..asta e parerea mea si fizic si ca ,comportament..vezi de-a lungul istoriei evolutia.... si apoi...minunile atsea sau tot intamplat demult...vin transformat in apa samd..de ce s-ar face si acuma..si apoi daca Dzeu a facut brusc omul si Pamantul si tot...de ce nu a pus si retele de telefonie mobila nu?...ca la acvariu :))....cand il faci pui tot microsistemul la punct ca altfel mor pestisorii :)...am glumit aici evident...

Lupin
Postat pe 24 Martie 2010 23:29
In muntele Atos sunt calugari care se roaga 9 ore pe zi si tin post negru de ani de zile. Nu au mai pus apa ori mancare in gura si totusi traiesc si sunt sanatosi.
De ei ce mai ziceti? Cine-i intareste si cine-i hraneste?
persidadamian
Postat pe 25 Martie 2010 03:38
icutule,

ma rasfatam si eu nitel,ce sa fac daca am suflet de copil?...

persi,

ba mami...poate m-a acrit pe mine viata,da' eu nu prea cred ca traiesc fratii bine mersi,cu matzele goale asa..

no,hai ca ma contrazic singura,ba sunt copil,ba sunt acra..e,nu-i nimic asta-i farmecu' meu...
iasomia
Postat pe 25 Martie 2010 12:49
iasomia,ma bag si eu in seama..

eu zic ca e bine asa cum esti..le zici bine si cu dreptate
adicatelea imi place cum gandesti..
garbocatalyna
Postat pe 25 Martie 2010 12:57
cata,

asa,asa...lauda-ma...lauda-ma...imi place rau de tot....

poti sa te bagi mai des in seama,nu stiu de ce stati retrasi asa...
iasomia
Postat pe 25 Martie 2010 13:20
imi place sa va cetesc mai..

garbocatalyna
Postat pe 25 Martie 2010 13:26
De la: CrossX, la data 2010-03-24 23:29:10
De la: ica2, la data 2010-03-24 17:04:07Augustin,intrebarile pe care ti le pui sunt normale si firesti...

Nu am nimic cu nimeni..sunt si eu credincios..am intrat in Biserica de vreo 4 ori...dar nu imi poate contesta nimeni faptul ca am mai putina sau mai multa credinta in D-zeu decat altcineva..in fine..chestia asta o cantareste fiecare cat si cum vrea nu judeci pe nimeni ca nu ai dreptul nu-i asa?...zice Biblia...referitor la postul doamnei de mai sus...e aberant si strigator la cer sa contesti pe Stefan cel Mare...dar in fine..fiecare cu parerea lui,parerea mea despre Dumnezeu..nu mi-a cerut-o nimeni dar o zic...indiferent ca exista sau nu EL un creator tot o fi...dar toata chestia e ca nu prea isi baga coada omul a evoluat..asta e parerea mea si fizic si ca ,comportament..vezi de-a lungul istoriei evolutia.... si apoi...minunile atsea sau tot intamplat demult...vin transformat in apa samd..de ce s-ar face si acuma..si apoi daca Dzeu a facut brusc omul si Pamantul si tot...de ce nu a pus si retele de telefonie mobila nu?...ca la acvariu :))....cand il faci pui tot microsistemul la punct ca altfel mor pestisorii :)...am glumit aici evident...

Pai se vede ca tu nu ai prea multa credinta si este rau de tine...Daca tu nu crezi in Dumnezeu,,atunci de ce va plac femeile credincioase? Ei bine si noua femeilor ne plac barbatii credinciosi,,,cu principiii,pe care sa ne putem incredere in el....Nu sa traiesti alaturi langa un barbat,,care nu poti avea incredere pt ca nu este serios si nu are principiii...si sa te toti gandesti...Ca ala singur ma va insela,,pt ca daca un barbat nu are credinta in Dumnezeu si nu are principiii..Ala sigur nu pierde ocazia,atunci cand ii pica o femeie buna
xenaprintesarazboinica
Postat pe 25 Martie 2010 23:12
De la: persidadamian, la data 2010-03-25 03:38:27In muntele Atos sunt calugari care se roaga 9 ore pe zi si tin post negru de ani de zile. Nu au mai pus apa ori mancare in gura si totusi traiesc si sunt sanatosi.
De ei ce mai ziceti? Cine-i intareste si cine-i hraneste?

Se hranesc spiritual...mintea omului este foarte complexa si e stiut faptul ca ne folosim cam 5% parca din capacitatea de gandire a creierului nu?...sa nu ma insel dar parca asa era...vezi tu...cand o mama isi vede copilul sub o greutate mare ceva...parca a fost un caz de accident...o mamica a reusit sa ridice o masina spun ce am citit nu ce am rasfoit pe net..ei forta aia vine de la creier nu din muschi...am un prieten care a avut un accident de masina groaznic..a scapat cu viata fara prea mari traume slava domnului..dar polititstii s-au mirat..precum si pompierii si personalul medical venit in ajutor...omul a strambat volanul din asa zisa `mitraliera``..pentru cine nu cunoaste este intreg sistemul de sub volan care este o fieroaica mare si groasa prinsa in suruburi din volan si pana in planseul pedalier...deci in momentul impactului a strans atata de tare si a impins volanul incat la scos prin bordul masinii...pana aproape de parbriz...nu e fabulatie si nici minciuna e un adevar simplu.
Lupin
Postat pe 26 Martie 2010 09:09
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-25 23:12:04
De la: CrossX, la data 2010-03-24 23:29:10

Pai se vede ca tu nu ai prea multa credinta si este rau de tine...Daca tu nu crezi in Dumnezeu,,atunci de ce va plac femeile credincioase? Ei bine si noua femeilor ne plac barbatii credinciosi,,,cu principiii,pe care sa ne putem incredere in el....Nu sa traiesti alaturi langa un barbat,,care nu poti avea incredere pt ca nu este serios si nu are principiii...si sa te toti gandesti...Ca ala singur ma va insela,,pt ca daca un barbat nu are credinta in Dumnezeu si nu are principiii..Ala sigur nu pierde ocazia,atunci cand ii pica o femeie buna

E probabil o filozofie de viata ce scrii tu aici dar nu vad ce legatura are cu mine...
Lupin
Postat pe 26 Martie 2010 09:11
imi luai o carticica:

marvin meyer-maria magdalena in evanghelii si texte apocrife.

da' o citesc dupa Paste,ca sa nu fac pacate in Saptamana Mare.

bu-hu-hu...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2010 10:21
Lectura placuta ,Iaso !
ica2
Postat pe 26 Martie 2010 10:50
Persi ....M�ntuitorul �nsu�i a postit patruzeci de zile �i patruzeci de nop�i �n pustie, �nainte de a �ncepe propov�duirea Evangheliei (Matei 4, 2; Luca 4, 2); �i tot M�ntuitorul ne �nva�� cum s� postim (Matei 6, 16�18). El ne spune c� diavolul nu poate fi izgonit dec�t cu post �i rug�ciune (Matei 17, 21; Marcu 9, 29). Posteau, de asemenea, Sfin�ii Apostoli �i ucenicii lor . Postul este o fapt� de virtute, cu lucrare de �nfr�nare a poftelor trupului �i de �nt�rire a voin�ei, o form� de apropiere de El si de cinstire a lui Dumnezeu.
Este o jertf� � o renun�are de bun� voie de la ceva care ne este �ng�duit � izvor�t� din iubirea �i din respectul pe care le avem fa�� de Dumnezeu. Postul este �i un mijloc de des�v�r�ire, de omor�re a voii trupului, ....Are beneficii atat pentru sanatatea trupeasca ,cat si pentru cea spirituala.Domnul sa va intareasca in acest post !
ica2
Postat pe 26 Martie 2010 11:22
Crossx sau Augustin....nu neg... vitejia care a dat dovada ,si capacitate lui Stefan Cel Mare de a fi un luptator pentru tzara ...
Cu privire la cat de sfant a fost Stefan Cel Mare .....ma abtzin ..,chiar tu ai postat ca a fost un betiv ,s.a.m.d
ica2
Postat pe 26 Martie 2010 13:17
Bun�

Este foarte bine c� e�ti credincioas� , dar de ce cu "fric� de dumnezeu"??Dumnezeu nu ne-a creat ca s� �i �tim de fric�,el nu are nici un scop, ne-a creat s� ne iubim pe noi �n�ine necondi�ionat, la fel cum ne iube�te �i el �i el pe noi. Confuzi credin�a cu religia.Dac� te �ntrebi citind aceste r�nduri s� �ti c� nu fac� parte din nici o sect� �i nu �mp�rt�esc nici propov�duirile vreunei alte religii. Sunt un om normal, care nu prea merge la biseric�, dar nu sunt nici atee, ci am credin��. Rela�ia mea cu dumnezeu este numai a mea, proprie �i personal�, nu trebuie �� �i �tiu de fric� lui ca "lucrurile s� mearg� bine".

Numai bine.
garbo001390
Postat pe 26 Martie 2010 13:42
pentru Celleste

Este adev�rat c� nu le-am citit pe toate pentru c� am v�zut abia mai t�rziu c�t de multe sunt. Nu mai fi c�rcota��, minciuna nu a fost inten�ionat�. Te-ai gr�bit repede s� critici, ai luat doar "de suprafa��".

Numai bine

garbo001390
Postat pe 26 Martie 2010 14:24
pentru Zambil

E�ti dr�gu� s� �mi spui tu ce scop are Dumnezeu?
garbo001390
Postat pe 26 Martie 2010 14:27
icule,

multumesc frumos...da' uite ce scrie mai jos,subtitlu..

traditia secreta a Mariei Magdalena,insotitoarea lui Iisus...
de ce zisei eu ca o las pana dupa Paste?...

390,

buna ala e tot al meu?
stai linistita, nu mi-e frica mie de Dumnezeu,Dumnezeul meu ma mai cearta din cand in cand,da' nu-mi face rau...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2010 15:05
390... mie moshu' mi-e absolut indiferent... si eu lui, banuiesc... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Martie 2010 20:02
cine e moshu bre, dumnezeuuuuuu???
fleurdelis
Postat pe 26 Martie 2010 20:05
el, el...
zambil
Postat pe 26 Martie 2010 20:09
o sa razi da...eu cred ca existaa....
fleurdelis
Postat pe 26 Martie 2010 20:10
pai ce treaba am eu cu ce crezi tu?...
zambil
Postat pe 26 Martie 2010 20:12
nic una fireste! ziceam doar asa..... si eu!
curatand pusca...
fleurdelis
Postat pe 26 Martie 2010 20:15
da' daca tot te-am prins p-acilea cu idei d-astea, sa-ti zic d-un film atipic... palermo shooting... v-am mai zis de el?...

in filmu' asta, dennis hopper e moartea, nene... adeca, filmu' e nemtzesc, ca sa-ntelegeti de ce e un barbat in rol... trebuie vazut, chestii adanci, daca tot va bate gandu' sa credeti in ceva...
zambil
Postat pe 26 Martie 2010 20:16
chiar asa, filme cu dumnezeu - nu prea... crez ca mai mult comedii... sau ala unde era femeie... il trag astia de barba pe mosh...
zambil
Postat pe 26 Martie 2010 20:18
bluelight
Postat pe 26 Martie 2010 20:20
De la: iasomia, la data 2010-03-26 10:21:56imi luai o carticica:

marvin meyer-maria magdalena in evanghelii si texte apocrife.

da' o citesc dupa Paste,ca sa nu fac pacate in Saptamana Mare.

bu-hu-hu...
Eu nu stiu ce rost arfe sa citesti carti scrise de oameni demonizati.....Care vor sa denigreze viata sfintilor
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Martie 2010 21:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa ne alegem prietenii.. 4 De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54
vopsea de par 3 De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06
concurs dormitorul de vis 1 De la: lebada24 28 Iunie 2010 08:56
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. 2 De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49
Divorturile sunt foarte dureroase pt copiii...Eu cred ca ei simt ca lumea lor se destrama.. 15 De la: xenaluptatoareainimoasa 18 August 2010 22:55
Setari Cookie-uri