De la: iasomia, la data 2010-03-26 15:05:34icule,nu stiu ce rost are sa citesti carti scrise de oameni demnizati...Care vor sa murdareasca puritatea lui Iisus....Ca maria magdalena daca a dus o viata in desfanare,a fost pt ca nu a fost credincioasa...Asa ca mai bine deveti-va de pacatele voastre in loc sa cititi carti tampite si sa va murdariti mintea si mai tare,,,de prostii si pacate si o sa deveniti iarasi demonizati,,, |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 21:22 |
||
---|---|---|
Pt Dumnezeu nu conteaza ca ai fost desfranat sau desfranata.Sau ce pacate ai facut..Pt Hristos este importanta pocainta de pacate,si sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa nu mai faceti...Daca o sa cititi prostii,,si o sa vorbiti aiurea despre Hristos iarasi o sa deveniti demnizati ca inainte,,,ca nu suportati sa se vorbeasca despre Dumnezeu..ADaca voi cadeti in fata prostiile la ala rau,care incearca sa incurce mintilșe pacatosilor,care in loc sa isi vada de pacatele lor si viata lor prapadita...Sa nu citeasca carti de oameni bolnavi psihic.... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 21:34 |
||
De la: zambil, la data 2010-03-26 20:02:58390... mie moshu' mi-e absolut indiferent... si eu lui, banuiesc... he,he,he... Nu este asa ...Zambil !Crezi ca ...daca tu tratezi lucrurile spirituale de o alta maniera ,afla ca ...Dumnezeu nu face asa ...Chiar ...nu iI esti indiferent ! |
||
|
||
ica2 Postat pe 26 Martie 2010 21:48 |
||
Iaso ,cine este autorul cartzii ? Luptatoare are un fel al ei ,de a se pronuntza ... Tu ,pastreaza ce este bun ,daca are invatzaturi sanatoase si bazate pe Sfanta Scriptura... Altfel ...daca trateaza un subiect care nu este conform cu biblia ...nu este demn de luat in seama ... Sunt multe mintzi cu imaginatzie bogata...dar care nu au nici o legatura cu realitatea ,sau evenimentele trecute . Te pup! |
||
ica2 Postat pe 26 Martie 2010 21:58 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-26 21:17:19De la: iasomia, la data 2010-03-26 10:21:56imi luai o carticica:Eu nu stiu ce rost arfe sa citesti carti scrise de oameni demonizati.....Care vor sa denigreze viata sfintilor Luptatoareo, in 1054, in conciliul de la Niceea , printre altele, Constantin cel Mare , a decis ca , din toate cele 84 de evanghelii cunoscute atunci, numai 4 sa fie introduse in Biblie , cartea de capatai a religiei crestine. Celelalte au fost distruse. Se pare ca nu chiar toate au ars, au mai scapat unele . Au mai aparut informatii despre Domnul Iisus, Maria Magdalena.... Acei care au scris despre ei , despre evenimentele de-atunci , n-au fost"oameni demonizati" si nimeni , in aceste scrieri vechi , nu denigreaza sfintii. Citeste-le! |
||
liaiedera Postat pe 26 Martie 2010 22:01 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-03-26 22:01:41Eu nu imi murdaresc mintea cu asemenea tampenii...Care poate au fost scrise de preotii demonizati care lau rastignit pe Iisus...Care practic,sacrificarea lui Iisus a fost un plan de al Lui Dumnezeu....Ca Iisus sa ne fie un exemplu...Pt ca Iisus a fost cuvantul viu a alui Dumnezeu....Ca fiu lui Dummnezeu...Prin sacrificare si inviere Iisus a vrut sa fie recunoscut ca Dumnezeu si exemplu pt omenire...Datorita ca diavolul fiind foarte viclean,,,mereu a incurcat biblia....Asa ca Hristos este exemplu pe care trebuie sa il urmam..In afara de sacrificare,,,pt ca sacrificarea a fost un plan a lui Dumnezeu,,ca Hristos sa fie acceptat ca Dumnezeu prin inviere..Si sa nu ramana doar un proroc ca Moise,sau ca ceilalti...Sau doar un idol..AminDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-26 21:17:19De la: iasomia, la data 2010-03-26 10:21:56imi luai o carticica:Eu nu stiu ce rost arfe sa citesti carti scrise de oameni demonizati.....Care vor sa denigreze viata sfintilor |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 22:14 |
||
Pt ca daca Dumnezeu o facut ca sacrificarea sa inmoiae inima oamenilor...Si sa ne demostreze prin inviere,ca Hristos este fiul lui Dumnezeu,preamarit...pt ca si demonii actioneaza doar atat cat le permite Dumnezeu...Si asta tot in favoarea lui Dummnezeu..Pt ca diavolul niciodata nu o sa devina imparat,pt ca nici macat nu se poate compara cu Dumnezeu...Care este infinit si Preamarit...Prin sacrificare lui Iisus..Dummnezeu a vrut sa ne arate cat de mult ne iubeste...Si noi sa avem un exemplu,,pe care sa il putem urma..Preamarit sa fii tu Doamne..Dar prea mare a fost Jertfa fiului tau,pt noi pacatosi....Care traim intr-un trup pacatos..Pe care trebuie sa il invatatm sa se infraneze,de la pacate si lucruri murdare,care nu iti plac tie Domane | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 22:22 |
||
Pt ca Hristos ce a facut toata viata lui? Iisus nu a fost de acord cu formalismul...I-a biciut pe acei oameni care faceau comert in casa Domnului....Apoi cand Dumnezeu a planuit sacrificarea lui Iisus ca sa ne demostreze ca el este Dumnezeu.Iisus a inteles de la 12 ani menirea Sa..El stia ca va fii sacrificat...Si atunci cand se ruga la tatal ceresc....El a fii vrut sa se indeparteze durerea de la El...Dar Hristos a zis,,eu am venit ca sa fac voia Tatalui Meu,nu sa fac voia Mea...Si prin sacrificare, nu a ramas un proroc ca moise,,,ioan botezatorul....Si ceilalti..Sacrificarea lui Iisus la urcat pe Hristos...A demostrat ca el este Dumnezeu,,exemplu pe care noi trebuie sa il urmam..Ce asteapta Dumnezeu de la noi.... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 22:33 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-26 22:33:47Pt ca Hristos ce a facut toata viata lui? Iisus nu a fost de acord cu formalismul...I-a biciut pe acei oameni care faceau comert in casa Domnului....Apoi cand Dumnezeu a planuit sacrificarea lui Iisus ca sa ne demostreze ca el este Dumnezeu.Iisus a inteles de la 12 ani menirea Sa..El stia ca va fii sacrificat...Si atunci cand se ruga la tatal ceresc....El a fii vrut sa se indeparteze durerea de la El...Dar Hristos a zis,,eu am venit ca sa fac voia Tatalui Meu,nu sa fac voia Mea...Si prin sacrificare, nu a ramas un proroc ca moise,,,ioan botezatorul....Si ceilalti..Sacrificarea lui Iisus la urcat pe Hristos...A demostrat ca el este Dumnezeu,,exemplu pe care noi trebuie sa il urmam..Ce asteapta Dumnezeu de la noi....Sa fii preamarit Doamne,si eu stiu ca noi pacatosii nu am meritat sacrificarea lui Hristos..Dar prin asta Dumnezeu a vrut sa ne arate cat de mult ne iubeste..Si cat ii pasa de noi pacatosii...Care suntem inchisi in acest trup pacatos si pe care trebuie sa invatam sa il infranam de la lucruri mudare |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 22:37 |
||
niciodata nu am inteles de ce dumnezeu a sacrificat pe fiul sau. | ||
si_totusi Postat pe 26 Martie 2010 22:41 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-26 22:41:32niciodata nu am inteles de ce dumnezeu a sacrificat pe fiul sau. In religia crestina dar si in biserica crestina se spune:Atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe singurul Sau fiu pentru a MANTUI LUMEA. |
||
liaiedera Postat pe 26 Martie 2010 22:58 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-26 22:41:32niciodata nu am inteles de ce dumnezeu a sacrificat pe fiul sau.Ca noi sa avem un exemplu...Ce asteapta Dumnezeu de la noi oamenii...Nu stiu daca noi suntem chiar fii lui Dumnezeu..Pt ca noi ne tragem din Adam,din om pacatos....De asta avem mereu in noi instictul de pacatui..Si daca nu ne rugam...Suntem niste nimicuri fara de Dumnezeu...Dar asta nu inseamna ca sunte sclavi.pt ca Hristos a suferit e noi,,asta arata cat de mult ne iubeste pe noi Dumnezeu..Daca nu trebuie sa facem voia noastra ci sa facem voia lui Dumnezeu pe acest pamant..Pt ca cu fiecare Dumnezeu are un plan....Dar daca nu faci voia lui Dumnezeu,,omul se umble de murdarie,trupeasca si sufleteasca..Si face voia lui satana care il face doar sa sufere pe om,sa fie nefericit...poate are bani,,dar nu are parte de iubire din inima ci doar de lucruri superficiale |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 22:58 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-26 22:41:32niciodata nu am inteles de ce dumnezeu a sacrificat pe fiul sau. ...Si tot ce-i ne-nteles se schimba-n ne-ntelesuri si mai mari |
||
liaiedera Postat pe 26 Martie 2010 23:03 |
||
asa o fi dar, nici nu vreau sa inteleg | ||
si_totusi Postat pe 26 Martie 2010 23:17 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-03-26 23:17:42asa o fi dar, nici nu vreau sa intelegPai daca nu vrei sa intelegi,,este partea a doua...Eu doar stiu.Ca cei care nu se pocaiesc si traiesc in murdarie,trupeasca si sufleteasca.....Semana cu nichiduta...Viclean,rai si diabolici....pt ca doar la diavol ii plac oamenii murdari sufleteste si trupeste...Si de asta isi face lucrarile diabolice prin oamenii lui..care traiesc in mizerie si de care trebuie sa ne pazim.Pt ca nu sunt oameni curati la minte |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 23:26 |
||
Acum in om,nu trebuie deloc sa te increzi,pt ca trupul lui este pacatos..Si cateodata diavolul interfereaza gandirea chiar si acelui pacatos...Dar depinde,,daca omul este smerit diavolul nu are nici o putere.....Dar ma intreb...Oare cum pot sa iubesc un om,daca nu ma incred in el? Poate ca doar Dumnezeu imi va da aceasta in iubire,pt oamenii in care voi putea sa ma incred...Nu stiu sincer..Cand va sosi si ceasul ala.... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Martie 2010 23:30 |
||
De la: ica2, la data 2010-03-26 13:17:30Crossx sau Augustin....nu neg... vitejia care a dat dovada ,si capacitate lui Stefan Cel Mare de a fi un luptator pentru tzara ... Nu am postat eu..omu a facut manastiri cate lupte a dus...dar sa tinem cont ca a fost domnitor al Moldovei intr-o vreme tulbure in care oamenii erau cum erau...normal ca in viziunea ta un om sfant sau curat sufleteste e ala care doarme intr-o coliba pe un varf de munte cu o cruce in brate...Stefan nu avea cum sa fie asa e normal..omu o fi baut,o fi avut amante prin toate orasele...in Galati la mine sunt 4 sate care poarta denumirea deviata dintr-un vers pe care el i le adresa unei femei de origine tatara de care se indragostise...O tatarca tu lucesti..si suvita scanteiesti...(Tatarca,Tulucesti,Sivita,Scanteiesti)..in fine...asa e si cu Biblia..o citesc miliarde d eoameni si o inteleg diferit miliarde de oameni.Paste fericit tuturor...sa fiti iubiti |
||
Lupin Postat pe 27 Martie 2010 09:31 |
||
interesant cross. |
||
bluelight Postat pe 27 Martie 2010 15:20 |
||
De la: CrossX, la data 2010-03-27 09:31:55Pai sa stii ca poate sfefan cel mare a fost ales ca sfant de biserica,,dar stii si in biserica ortodoxa sunt o groaza de tampeniii...Ca propavaduitorii lui Dumnezeu,,a fost alesi ca sfinti si oamenii sa se roage la ei..Si asta este o mare tampenie..Pt ca propavaduitorii lui Dumnezeu,au fost oameni cu neputinte....Cum au fost toti.... Si cum a fost moise....Pt ca doar Dumnezeu este Sfant si trebuie sa ne inchinam..In rest au fost doar propavaduitori,,alesi de Dumnezeu...Dar cu totii au fost oameni cu neputinte pt ca s-au nascut din fii lui Adam....In rest cu totii suntem egali si ca copiii lui Dumnezeu..Daca facem voia lui Dumnezeu..Pt ca daca un om alege sa triasca in mizerie,nu se poate numi copii lui Dumnezeu,,,pt ca diavolul ii controleaza si ii impinge doar la rele..Pt ca doar la diavol,ii plac oamenii care traiesc in mudarie trupeasca si sufleteasca...De la: ica2, la data 2010-03-26 13:17:30Crossx sau Augustin....nu neg... vitejia care a dat dovada ,si capacitate lui Stefan Cel Mare de a fi un luptator pentru tzara ... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 18:18 |
||
Moise spre exemplu...Cand a a vazut cum sunt asuprit poporul sau...A ucis un om care batea un barbat care asuprea un barbat din poporul sau...Apoi a fugit in pustie ca sa nu fie ucis....unde a ajuns cioban,,,si sa casatorit cu fiica acelui care la gasit...Apoi cand Dumnezeu l-a chemat pt ca avea un plan cu el.....Si i-a ordonat,ca avenit vremea sa isi salveze poporul...moise nu a acceptat,,dar Dumnezeu i-a ordonat pt ca avea un plan cu el....Sa ii pedepseasca pe acei oameni care asupreau poporul lui moise....Pt ca Dumnezeu are planurile sale si lucreaza prin oamenii care sii alege El....Dar cu totii suntem oameni cu neputinte si pacatosi.... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 18:25 |
||
Pe Dumnezeu nu-L putem intelege, trebuie doar sa-L credem pe cuvant si sa-L ascultam, asa cum atunci cand suntem copii ne ascultam parintii, fara sa intelegem de ce e bine sa facem un anumit lucru pe care ni-l spun ei... Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau in lume din iubire pentru noi, ca sa moara pentru pacatele noastre, pentru ca noi sa nu murim de moartea vesnica, asa cum era firesc, dupa pacatuire... |
||
sora_ilsi Postat pe 27 Martie 2010 20:26 |
||
De la: ica2, la data 2010-03-23 23:50:09Ilsi ,ce mai faci?Nu te-am vazut de mult timp online ...Pupici! Buna, Ica Mi-ar face mare placere sa intru mai des sa va salut, dar sunt "n" motive pentru care nu prea pot s-o mai fac, sorry... Tin, totusi, aproape |
||
sora_ilsi Postat pe 27 Martie 2010 20:28 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=2cHnz3ho3uE&feature=related |
||
LILO Postat pe 27 Martie 2010 21:52 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-03-27 20:26:42Pe Dumnezeu nu-L putem intelege, trebuie doar sa-L credem pe cuvant si sa-L ascultam, asa cum atunci cand suntem copii ne ascultam parintii, fara sa intelegem de ce e bine sa facem un anumit lucru pe care ni-l spun ei...Eu una cred ca Hristos s-a intrupat ca sa ne arate ce doreste Dumnnezeu pt noi..Hristos a venit ca sa ne arate calea cea dreapta si sa fie un exemplu pt noi..Pt ca diavolul asa a incurcat biblia de nici macar preotii nu o intelegeau...Spre exemplu ai vazut ca mai credeau in Dumnezeu,cum era maica Domnului,,erau putini...Apoi Hristos,Dumnezeu s-a intrupat in om,ca sa ne arate noua calea cea dreapta si a murit pt noi,si a inviat ca sa ne arate ca El este Dumnezeu si nu este doar un idol sau un proroc... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 22:28 |
||
Daca Hristos a murit pt noi,,a fost ca sa ne arate ca El este Dumnezeu..Nu inseamna ca Hristos a murit pt pacatele noastre,ca noi sa putem pacatui si noi sa murim curati...Cine gandeste asa,gandeste prost..Planul lui Dumnezeu a fost ca oamenii sa aiba un exemplu,,la ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi,,,si a urma viata pe care a urmat-o Iisus...Inafara de sacrificare,,,pt ca sacrificarea a fost ca Hristos sa fie acceptat ca Dumnezeu...Dar noi daca acceptam sa murim fara sa spunem adevarul,moare credinta odata cu noi,,pt ca noi nu o sa inviem deloc.. | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 22:35 |
||
Eu una cred ca omenirea s-a ajuns in halul asta...Pt faptul ca,,omenirea a pun mai multa importanta pe religie decat pe credinta...Oamenii au facut o groaza de secte,pt ca poate in religia lor nu au avut preoti buni care sa ii indrume....Cum ar fii pocaitii...Ei si-au facut comunitatea lor pt ca de la preotii ortodoxi nu te invata nimic,poate doar lucruri neadevarate...Pt ca le este frica de probleme,pt ca la diavol nu ii place sa isi piarda oamenii si pune multe piedici la oamenii care duc o viata curata,la preoti | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 22:40 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-27 22:40:02Eu una cred ca omenirea s-a ajuns in halul asta...Pt faptul ca,,omenirea a pun mai multa importanta pe religie decat pe credinta...Oamenii au facut o groaza de secte,pt ca poate in religia lor nu au avut preoti buni care sa ii indrume....Cum ar fii pocaitii...Ei si-au facut comunitatea lor pt ca de la preotii ortodoxi nu te invata nimic,poate doar lucruri neadevarate...Pt ca le este frica de probleme,pt ca la diavol nu ii place sa isi piarda oamenii si pune multe piedici la oamenii care duc o viata curata,la preotiPt ca majoritatea pocaitilor a fost ortodoxi..Si cum preotii nu ii invata nimic,,pt ca le este frica de piedici si probleme,fac ei analiza bibliei si o inteleg asa cum cred ei....Mai sunt si preoti buni ortodoxi,,care te invata de bine lucruri cinstite si duhonvinicesti..Dar putini...pt majoritatea preotilor ortodoxi,,sunt dupa bani |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 22:43 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=u6J_Zr0-PaY&feature=related | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 23:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=G_hpBVzLXaI&feature=related | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Martie 2010 23:24 |
||
Pentru ica2 Nu zic ca nu ai credinta, dar tu esti mai mult religioasa, ceea ce este o diferenta. O sa iti dau detalii mai jos, acum sa lamurim cu "contadictoriu". Cand am spus discutii in contradictoriu, m-am referit la discutiile pe care le ai cu dumnezeu in problemele tale, in rezolvarea lor, exact ca si cum discuti cu un prieten, numai ca lui dumnezeu chiar poti sa ii spui si sa ii vorbesti chiar de toate, pe cand unui prieten nu ii spui chiar tot, cat de bun prieten ar fi. Biserica isi are rolul ei, spui tu. Da....sa oficieze casatorii si sa ia bani pentru asta, sa boteze copii si sa ia banii pentru asta (si taxele chiar difera de la o biserica la alta, sa ajute oamenii sa-si ingroape mortii cestineste si sa ia bani pentru asta. S-au probabil spui tu ca prin preoti se aduce cuvantul lui dumnezeu in sufletele oamenilor, crestinilor. Sper ca nu te plictisesti citind pt. ca vreau sa iti impartasesc o experienta de a mea intr-o biserica. Ma duc la o biserica din cartierul meu sa imi impartasesc copilul care avea 2 ani (acum are 10). L-am trezit de dimineata inainte de ora 7 ca stiam ce se face coada la impartasit (era inainte de paste si mai mult de gura lui mama, ca e bine sa duc copilul la impartasit). Bun il scol, si cand s-a trezit mi-a cerut putin lapte, stiind de la mama ca nu are voie sa manance si sa bea nimic, mi-am zis hai sa ii dau totusi doar un sfert de cana de lapte, si i-am dat. Ma imbrac si plec la biserica, stau la coada 1 ora si ceva, copilul se plictisise deja, bun ajung in fata la poa care s-a pregatit cu lingurita cu vin. si ma intreaba cum il cheama? - Alexandru, zic eu - A mancat, a baut apa? - da, zic eu sincera, a baut putin lapte. Si-a retras lingurita cu vin si mi-a spus: Nu il pot impartasi. - De ce? zic eu - Fiindca a baut lapte.Mergeti acasa cu el sa doarma 1 ora si dupa aceea venit cu el inapoi sa il impartasesc. - Eu deja indignata. Pai nu are decat 2 ani, credeti ca e robot sa doarma la comanda, iar il trezesc,ca sa nu mai spun ca luam iar coada de la capat. Nu mi-a venit pur si simplu sa-mi cred urechilor. Si bineinteles ca am plecat cu el neimpartasit. Te intreb pe tine draga ica2, crezi ca acel preot a avut o atitudine demna de cineva care slujeste pe dumnezeu si respectiv biserica? Cu ce invataminte crezi ca am plecat eu din biserica atunci? Cum este cu ce a spus domnul isus "lasati copiii sa vina la mine"? Si te mai intreb ceva, acum este postul pastelui, cine vrea il tine pe tot, altii numai miercurea si vinerea, altii doar ultima saptamana de inaintea pastelui.Eu daca incep sa zicem sa postesc incepand cu data de 15 aprilie o luna de zile, s-au 7 saptamani.Se supara dumnezeu ca nu postesc cum scrie in calendar pana la 4 aprilie 2010, si ca eu postesc incepand cu 15 aprilie, s-au se supara parintele daca stie acest lucru. Numai bine. |
||
garbo001390 Postat pe 28 Martie 2010 16:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cuviosul siluan antonitul,,,intre iadul deznadezdii si iadul smereniei | 5 | De la: luptatoareacurajoasa 2 Iunie 2010 22:34 |
buna..papucei.ro | 5 | De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45 |
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
|
||
feng shui | 3 | De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31 |
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! | 112 | De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri