RELATIA CU DUMNEZEU

Paste Fericit Ica! Si lumina-n suflet la toata lumea.
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 00:22
Multumesc la fel, Ica si tuturor celor ce-L iubesc pe Mantuitorul le doresc sa aiba parte de sarbatoarea celor mantuiti in Imparatia lui Dumnezeu!
sora_ilsi
Postat pe 12 Aprilie 2009 02:20
De la: ica2, la data 2009-04-11 23:47:24"insa pentru a intra in "sfanta sfintelor " ,in sanctuarul ceresc fiecare rugaciune ,este nevoie de Isus Hristos care este singurul mijlocitor intre Dumnezeu Tatal si noi.;
cred ca este nevoie de mult mai mult, degeaba ma rog eu in fiecare seara daca in fiecare zi omor un om ,fur ,si etc.Relatia cu Dumnezeu nu este numai rugaciunea in sine si viata noastra de zi cu zi "

Bine zis :Yavrum ,nu putem avea o relatie cu Dumnezeu ,daca viata noastra de zi cu zi nu este in acord cu Voia Sa .
Asa cum spunea si Zambil ,"calc peste cadavre " si dupa aceea vin cu scuzele de rigoare ...chestia asta nu se poate numi crestinism .
Cautam sa fim echilibrati in toate ,legile lui Dumnezeu daca le analizam ,vom vedea ca sunt in favoarea noastra ,spre binele nostru,daca le pazim ne feresc si ne scapa de multe probleme .

ca sa ai o relatie cu dumnezeu nu trebuie sa se numeasca crestinism,indiferent de religie El e acelasi
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 19:12
ica...multumesc de urari...

da' nu pricep inca ce vrea bebita asta ?
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 19:40
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 19:40:48ica...multumesc de urari...

da' nu pricep inca ce vrea bebita asta ?

eu?
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 19:42
nu...fatuca asta cu vacantele ei..ca intra pe toate topicurile...

da' nu am crezut ca o sa intre si aici...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 19:43
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 19:43:17nu...fatuca asta cu vacantele ei..ca intra pe toate topicurile...

da' nu am crezut ca o sa intre si aici...

sorry dar yavrum se traduce in turca puiut sau bebek si bebita bala bala bal a bat campii
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:00

sorry...am terminat alta facultate...

asta inseamna ca nu pot sa-ti urez Paste fericit...oof...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:04
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 20:04:59

sorry...am terminat alta facultate...

asta inseamna ca nu pot sa-ti urez Paste fericit...oof...

nu dar nu uit si ramaneti datoare cu urarile de bairam ,in Germania este pastele dar nu se simte,nemtii astia nu stiiu mai nimik
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:17
cu nemtii sunt de acord...a venit ieri la noi un bun prieten, roman de etnie germana...si l-am intrebat noi cum suporta sa faca Pastele departe de familie...asta pentru ca ne-am gandit ca e catolic

si ne explica ca si el si sotia lui au fost botezati la ortodoxi, au tinut ritul catolic, si cand au emigrat in Germania au trecut la evanghelisti...?!?!?!

spun sincer, ca nu am priceput nimic...doar ca e un fel de dezradacinat...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:32
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 20:32:03cu nemtii sunt de acord...a venit ieri la noi un bun prieten, roman de etnie germana...si l-am intrebat noi cum suporta sa faca Pastele departe de familie...asta pentru ca ne-am gandit ca e catolic

si ne explica ca si el si sotia lui au fost botezati la ortodoxi, au tinut ritul catolic, si cand au emigrat in Germania au trecut la evanghelisti...?!?!?!

spun sincer, ca nu am priceput nimic...doar ca e un fel de dezradacinat...
o fii eu convertita dar nici chiar asa oricum nu conteaza dumnezeu e duar unul ,calendarele sunt diferite ,din cate am vazut pana acum noi romanii avem printre cele mai frumoase traditii si obiceiurii de sarbatori.Eu am fost botezata in crestinism dar de mica nu prae am gasit niste raspunsuri deci am cautat, acum ma simt :in pielea mea sa spunem:,totusi ceea ce nu prea am inteles a fost evanghelismul si catolicismul (sa nu se inteleaga gresit ,repect orice religie )
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:42
ehee...puiut...io zic ca toate religiile astea au fost facute de oameni...de aici si toate etichetele astea...

parca mai conteaza de ce rit esti...conteaza sa fii bun la suflet...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:45
yavrum
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:48
stai asa...ca acu' am bagat de seama...m-ai luat cu dumneavoastra ?

oof...viata mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:19
eeehh...

in buna traditie romaneasca, orice disputa de principii se termina cu un chef, unde ne pupam crestinii cu musulmanii si ateii...

cristoase, hai sa traiesti, ca esti baiat de baiat... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2009 07:08
he...he...zambilica...hai sa ne-mpacam...hic !...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Aprilie 2009 09:02
Relatia noastra cu bunul Dumnezeu trebuie sa o imbunatatim prin rugaciune si fapte bune.Mas bucura mult daca cu toti am fi dornici de a ne apropia mai mult de bunul Dumnezeu..., suntem cu toti constienti de toate pacatele si continuam sa le facem, oare nu ar fi cazu sa constientizam cu toti de cate lucruri bune cunoastem si sa indepartam partea negativa si rautatea? Asta ii place lui Dumnezeu..., timpul trece sa nu trecem prin lume ca si vantul... sa ne curatim inima , mintea si gandul...fiind in saptamana mare ...sa fim cu toti mai buni fiecare...mai iertatori si mai corecti fiecare! Sa ne putem bucura de praznicul cel mare "al Invieri" Dumnezeu sa ne gaseasca mai curati si mai buni...
anda_33
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:23
hai ca daca ne avem bine cu dumnezeu saptamana asta, poate ne mai sufla pe la ortografie, ceva...
zambil
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:29
Zambile, sunt unii carora degeaba li se baga si in traista. De exemplu, andutza avea traista rupta in fund, si tot ce ii baga Barbosul acolo, ortografie sau minte, cadea in noroi si se ducea pe apa sambetei. Parerea mea.
anakin
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:32
Zambilica, am uitat sa-ti spun "sa traiesti cu numele" pentru ieri.
Aemulus
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:38
Draga Andutza, ce faci draga?Tu ai mancat ceapa?Puf..Parerea mea este sa-ti faci ordine in ograda la tine, ca se darama gardul.
Ioana007
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:42
Am primit zilele trecute pilda de mai jos si am consderat potrivita publicarea ei pe acest topic:
De la: Pilda, la data 2009-04-13 15:00:00Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane.

Si ii spunea asa:

Exista in fiecare dintre noi doi lupi.

Lupul Raului. El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul..

Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea.

Dupa o clipa de gandire nepotelul il intreaba:

''Bunicule, si care lup castiga?''

La care batranul ii raspunde simplu:

'Cel pe care il hranesti'

Ecoul
Postat pe 15 Aprilie 2009 14:10
Ecoule asta da....
Mi-a placut.....
persidadamian
Postat pe 15 Aprilie 2009 14:14
Nt.Pe acel lup il castigi tu.Nu el pe tine.
Ioana007
Postat pe 15 Aprilie 2009 15:38
prometeus si eu sunt de etnie germana si,desigur,evanghelica.
ca traditii,obiceiuri dar mai ales biserica,ne consideram catolici deoarece nu avem o biserica a noastra...de fapt,avem dar...este in pemanenta inchisa din pricina faptului ca,plecand 90% din sasi in Germania,cine sa mai intre in aceste minunate lacasuri??

Paste fericit!
amrita
Postat pe 16 Aprilie 2009 07:25
ai putea te rog sa imi explici si mie evanghelismul sau cateva linkuri ptr ca nu gasesc eexplicit ,
yavrum
Postat pe 16 Aprilie 2009 07:58
http://www.ber.ro/

yavrum, nu stiu ce anume te intereseaza, dar poti intra pe acest site si vei afla despre biserica evanghelista romana neoprotestanta.

Stiu ca nu venereaza crucea, din aceasta cauza nu-si fac cruce; nu se roaga la icoane, pentru ca sunt considerate clip cioplit;
nu fac pomeni, nu dau de pomana pt ca spun ca sufletul nu are cum sa mananace, in schimb dau de mancare saracilor pt ca acestia au nevoie de ea.
Clm
Postat pe 17 Aprilie 2009 10:48
-Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur si cruci de piatra, acum au inimi de piatra si cruci de aur, fie ca sfanta sarbatoare a invierii sa readuca aurul in inimile noastre, sa aveti parte de lumina in inimi si-n gand, credinta, sanatate si iubire. � Paste fericit!

-Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

-Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat! -Hristos a inviat! Bucurie si bine in suflet!

-Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

-Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!

-A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului� sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit

-Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!

-De Sfintele Sarbatori va transmit cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

-A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

-Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

-Dincolo de petreceri, de cadouri� Se afla adevarata semnificatie a Pastelui� Iti doresc liniste, dragoste, bucurie�de Sarbatori si tot anul!

-Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre.

Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Pasti fericit!

persidadamian
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:25
hellooouuu.. persida....

acolo sus, e cineva acasa?... he,he,he...
zambil
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:28
hehehe
Why don�t you knock and see yourself. Just to satisfy your curiosity.
persidadamian
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu ma bag 75 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59
papucei.ro 2 De la: prometeus_wife 13 Februarie 2009 23:30
nunta 1 De la: alududa 20 August 2009 14:45
pt.concurs 1 De la: cristi_ana76 11 Februarie 2009 10:31
STUDII ONLINE???? 2 De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08
Setari Cookie-uri