RELATIA CU DUMNEZEU

Eu cred ca fara Dumnezeu noi oamenii suntem ca niste maimute fara minte rele si agresive...Asa cum am vazut la gradina zoologica..Si o fata sa zic,facea comparatie ca asa suntem si noi oamenii...Avea dreptate..Asa suntem si noi oamenii fara Dumnezeu,,ca niste maimute rele fara minte.Dar odata ce un om lasa pe Hristos sa intre in viata lui..Sa se pocaiasca de toate relele ce le-a facut..Si sa isi planga pacatele si sa ceara iertare la Hristos Dumnezeu sa il ajute sa isi schimbe viata..Sa ii dea iubire in suflet,de a-si iubi aproapele,,de a-si iubi vrajmasii.Pt a putea face binele,,ca sa si tu sa primesti binele..Pt ca asa scrie si in biblie cum a zis Hristos....Sa ne iubim aproapele asa cum ne iubim pe noi insumi..Ca daca oameni ar respecta poruncile lui Dumnezeu..Ar fii Raiul pe pamant,ar fii pace,incredere si iubire intre oameni...Si noi oamenii nu ne-am mai ura atata.Pt ca daca Dumnezeu a facut aceste porunci,,le-a facut pt ca sa ne fie noua bine..Sa traim in pace si in voie buna...Cu semenii nostri...Sa nu mintim,,doar asa putem dobandi increderea...Daca vezi ca sunt oameni care gandesc ca animalele si nu au o limita..Le faci tu o limita..Pt ca trebuie sa avem demnitate
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:51
irinuco, da sa te pup
pe unde ai umblat mai? ne-ai lasat de izbeliste, pai se poate?
zambila
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:56
Prin rugaciune,pocainta si plangerea pacatelor...Hristos Dumnezeu te ajuta sa iti coordonezi instinctele...Sa fim mai cumpatati,mai calculati...Dar noi prin rugaciune trebuie sa ii cerem asta...Sa nu mai fim ca nistea animale...Sa ne indrume,sa ne invete...Si noi oamenii sa ne ascultam conmstiinta atunci cand ne invata ceva de bine....Daca nu avem putere sa punem in aplicatie,,ne rugam la Hristos Dumnezeu sa ne dea putere si minte ca sa putem face voia lui Dumnezeu..Pt ca noi suntem slabi si neputiciosi..Si tot ce facem noi este rau....Doar cu ajutorul lui Dumnezeu putem savarsi binele..Ne putem iubi aproapele si vrajmasii care vor sa n atraga la rele..Dar noi trebuie sa ne opunem raului,,pt ca nu putem sluhi la doi stapani...Sa facem si rau si bine...Tre sa ne straduim cat mai mult,,ca sa savarsim binele si sa ne debarasam cat mai mult de rau...Pt ca raul atrage rau...De asta nici nu trebuie sa il mai facem
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:05
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-01 14:05:32Prin rugaciune,pocainta si plangerea pacatelor...Hristos Dumnezeu te ajuta sa iti coordonezi instinctele...Sa fim mai cumpatati,mai calculati...Dar noi prin rugaciune trebuie sa ii cerem asta...Sa nu mai fim ca nistea animale...Sa ne indrume,sa ne invete...Si noi oamenii sa ne ascultam conmstiinta atunci cand ne invata ceva de bine....Daca nu avem putere sa punem in aplicatie,,ne rugam la Hristos Dumnezeu sa ne dea putere si minte ca sa putem face voia lui Dumnezeu..Pt ca noi suntem slabi si neputiciosi..Si tot ce facem noi este rau....Doar cu ajutorul lui Dumnezeu putem savarsi binele..Ne putem iubi aproapele si vrajmasii care vor sa ne atraga la rele..Dar noi trebuie sa ne opunem raului,,pt ca nu putem sluji la doi stapani...Sa facem si rau si bine...Tre sa ne straduim cat mai mult,,ca sa savarsim binele si sa ne debarasam cat mai mult de rau...Pt ca raul atrage rau...De asta nici nu trebuie sa il mai facem
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:07
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-01 14:07:27
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-01 14:05:32Prin rugaciune,pocainta si plangerea pacatelor...Hristos Dumnezeu te ajuta sa iti coordonezi instinctele...Sa fim mai cumpatati,mai calculati...Dar noi prin rugaciune trebuie sa ii cerem asta...Sa nu mai fim ca nistea animale...Sa ne indrume,sa ne invete...Si noi oamenii sa ne ascultam conmstiinta atunci cand ne invata ceva de bine....Daca nu avem putere sa punem in aplicatie,,ne rugam la Hristos Dumnezeu sa ne dea putere si minte ca sa putem face voia lui Dumnezeu..Pt ca noi suntem slabi si neputiciosi..Si tot ce facem noi este rau....Doar cu ajutorul lui Dumnezeu putem savarsi binele..Ne putem iubi aproapele si vrajmasii care vor sa ne atraga la rele..Dar noi trebuie sa ne opunem raului,,pt ca nu putem sluji la doi stapani...Sa facem si rau si bine...Tre sa ne straduim cat mai mult,,ca sa savarsim binele si sa ne debarasam cat mai mult de rau...Pt ca raul atrage rau...De asta nici nu trebuie sa il mai facem

Valeu, valeu!!!!Fato, tu nu mai incetezi?

Mai poti, n-ai obosit?
liaiedera
Postat pe 1 Aprilie 2010 20:03
Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. PASTE FERICIT TUTUROR !
ica2
Postat pe 1 Aprilie 2010 21:23

http://www.youtube.com/watch?v=ZqG31m8NHzc&feature=related

de cate ori il mai rastignim oare???
LILO
Postat pe 2 Aprilie 2010 13:46
Lilo...cat de adevarat ! Oare cati ne dam seama de lucrul acesta ??? PASTE FERICIT !
ica2
Postat pe 2 Aprilie 2010 20:58
De la: LILO, la data 2010-04-02 13:46:46

Pai Hristos Dumnezeu s-a lasat sacrificat ca sa ne demostreze ca el este Dumnezeu...Hristos era cuvantul viu al lui Tatal Ceresc Dumnezeu Tatal....Hristos Dumnezeu s-a sacrificat pt ca noi sa nu mai murim fara Dumnezeu,,sa avem pace intre oameni.sa ne pocaim de pacate,sa ducem o viata curata sufleteste si trupeste,ca sa putem trai alaturi de Dumnezeu...Sa nu mai fim rai,invidiosi..Decat sa iti bati capul la facut rautati pe care sigur le vei primi inapoi..Cu varf si indesat..Pt ca ca in Biblie scrie sa iti iubesti aproapele...Si daca faci rau unui om,,iti faci tie rau pt ca totul se intoarce impotriva ta..Cum faci asa primesti Amin
xenaprintesarazboinica
Postat pe 2 Aprilie 2010 22:18
De la: LILO, la data 2010-04-02 13:46:46

Sa stii ca practic nu noi oamenii l-am rastignit pe Hristos..Ci Hristos saracul sa lasat rastignit pt noi oamenii,,din iubire de oameni.A fost un plan al lui Dumnezeu,der a a putea ajunge la inima oamenilor...Asa asta demostreaza cat de mult ne-a iubit pe noi Dumnezeu,,de s-a sacrificat din iubire pt noi oameniii ca sa nu mai fim asa rai,sa traim in pace si iubire unul fata de altul...Cum a zis Hristos.Pcea mea vo dau voua..Pt ca oamenilor le este rusine atunci cand rade cineva de el,ca este credincios lui Dumnezeu si alege o viata curata..Bine ca la Hristos nu i-a fost rusine cu noi si sa sufere durere pt noi oamenii...Si merg la Dumnezeu atunci cand au nevoie de ceva,,dar ei nu vor sa sufere nimic pt Dummnezeu..NU vor sa de asi sa faca nimic...Vor doar sa primeasca....Oamenii sunt foarte rai...Suntem un nimic fara de Dumnezeu
xenaprintesarazboinica
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:09
Atunci cand face ceva rau,nu il rastignim pe Hristos,ci ne rastignim pe noi...Pt ca raul pe care il faci se intoarce impotriva ta.Pt ca Dumnezeu iubeste pe toata lumea...Dumnezeu uraste pacatele dar Iubeste Pacatosii si se bucura atunci cate unul alege sa mearga pe o cale curata...Dar oamenilor le este rusine sa sufere din iubire de Dumnezeu,ca oamenii rad de ei..Bine la la Hristos nu ia fost rusine sa accepte suferinta pt noi oamenii care nu meritam asta,pt ca oricum suntem niste nimicuri..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:14
GASCA MEAAAAAAAAAAAAAA LUMINA VREA SI SPERANTA VREAAAAAA
garbo074997
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:24
HAI SI VOIIIIIIII.............HAI CU NOI...............SA ADUCEM LUMINA DIVINA SI SPERANTA SI IUBIREA
garbo074997
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:25
De la: garbo074997, la data 2010-04-03 21:25:43HAI SI VOIIIIIIII.............HAI CU NOI...............SA ADUCEM LUMINA DIVINA SI SPERANTA SI IUBIREA
Pai s-ar naste iubirea si speranta daca voua nu v-ar fii rusine sa fiti buni si sincerimereu nu doar de craciun si de pasti..Dar asa cum oferi asa primesti..Pt ca nestiute sunt caile Domnului dar care mereu se ni se intorc toate asa cum noi facem..Sa va ajute Dumnezeu in toate
xenaprintesarazboinica
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:30
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!
white_rose
Postat pe 3 Aprilie 2010 21:39
white, sa dea Domnul fiecaruia o inima plina de pace ,bucurie ... Cu puterea de a ne iubi si a ne ierta unii pe altii !Paste fericit tie si la intreaga ta familie !
ica2
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:13
IO NU JUDEC PE NIMENI ASA CA HAI CU NOI ,HAI SI VOI SA TRAIM CLIPELE MAGICEEE
garbo074997
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:34
997,Clipe magice? Adica???Clipele cele mai frumoase sunt cele petrecute langa Dumnezeu ... Pacea Lui ,dragostea ,bucuria si lumina Sfanta sa iti umple sufletul...Paste Fericit!!!
ica2
Postat pe 3 Aprilie 2010 23:49
HRISTOS A INVIAT !!!
ica2
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:07
are u sure?
don't worry,there's no sugar...
preciouss
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:09
ADEVARAT A INVIAT!
ioana_50
Postat pe 4 Aprilie 2010 18:14
ADEVARAT A INVIAT !!!
emanuelt25
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:57
Multe binecuvantari !!!
emanuelt25
Postat pe 4 Aprilie 2010 23:47
�nvierea din morti a fost o dovad� a Divinit�tii Domnului Iisus, El nu a mintit c�nd a spus c� este deopotriv� cu Tat�l S�u. Nici Muhamend, nici Buda sau alt cineva nu a �nvins moartea cum a f�cut-o Domnul Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu, ei au murit dar El este viu �n veci!

Nimic nu e mai minunat dec�t aceasta! Domnul Iisus a �nviat, ar�t�nd c� moartea nu are ultimul cuv�nt. �i to�i cei ce cred �n El vor �nvia �i ei, ca s� fie totdeauna cu Cel �n care au crezut.

�i dac� Duhul Celui ce a �nviat pe Iisus dintre cei mor�i locuie�te �n voi, Cel ce a �nviat pe Hristos Iisus din mor�i, va �nvia �i trupurile voastre muritoare, din pricina Duhului S�u, care locuie�te �n voi. (Romani 8:11)

Dar este �i reversul medaliei. To�i cei care nu au crezut �n El vor �nvia �i ei, dar pentru a fi totdeauna desp�r�i�i de El, �n pedeapsa ve�nic�.

Apropiindu-ne de s�rb�toare sf�nt� a Pastelui, s� ne cercet�m inimele Si s� ne �ntreb�m: Ce semnific� pentru mine acest Paste ? M�ncare si b�utur�, sau ceva mai mult?

Atunci c�nd esti salutat cu Hristos a �nviat? Care este r�spunsul t�u? Crezi cu adev�rat c� Hristos a �nviat si �n inima ta, sau tot am�ni spun�nd c� �nc� nu este timpul?
ica2
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:10
De ce a �nviat Isus Hristos? (8 motive)

1.Ca s� dovedeasc� c� este Fiul lui Dumnezeu
2.Pentru c� noi am fost socoti�i neprih�ni�i(prin jertfa Sa )
3. Ca noi s� tr�im o via�� nou�(in El)
4. Ca s� arate natura �nvierii noastre viitoare
5. Ca s� aducem roade pentru Dumnezeu
6. Ca s� confirme �nvierea noastr� �n viitor
7. Ca s� mijloceasc� la Dumnezeu (Tatal)pentru noi
8. Ca s� aib� st�p�nire peste to�i oamenii

Crede �n �nvierea lui Isus Hristos ca s� fii m�ntuit,prima condi�ie pentru m�ntuire este s� alegi s� ascul�i deplin �i �n toate de Cuv�ntul Domnului Iisus Hristos, iar a doua condi�ie este s� crezi c� El a �nviat din mor�i. Crezi tu aceasta?

Hristos a �nviat! Cu adev�rat a �nviat!
emanuelt25
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:29
Emanuele,toate motivele care le-ai enumerat sunt interesante ...in special primul si ultimul !
ica2
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:09
De la: CrossX, la data 2010-04-01 00:28:44
De la: Annelise, la data 2010-03-31 16:21:40390....nu stiu daca ai copii dar o mama care, isi iubeste copilul in loc sa pateasca el ceva, mai bine pateste ia si Dumnezeu a stiut ca singurul lucru care ar face-o sa isi dea seama de pacatul comis ar fi sa ai ia copilul. Crezi ca daca isi rupea ia vreo mana sau vre-un picior stia ca e pedeapsa pentru minciuna ei? Nu stiu cate carti de rugaciuni ai citit tu dar daca citesti o sa afli ca pentru pacatele noastre pot plati chiar si nepotii nostri. Nu sunt eu STIE TOT dar mi-a placut sa citesc si sa ma informez.

E de ajuns sa inaintezi putin cate putin in varsta ca sa iti dai seama ca pentru fiecare pacat se plateste in aceasta viata..pe acest Pamant..fie de persoana in cauza fie de urmasi...a fi puternic ca om nu inseamna a-ti arata puterea in fata celorlalti oameni

da-n fata cui?
liaiedera
Postat pe 5 Aprilie 2010 21:11
De la: liaiedera, la data 2010-04-05 21:11:07
De la: CrossX, la data 2010-04-01 00:28:44
De la: Annelise, la data 2010-03-31 16:21:40390....nu stiu daca ai copii dar o mama care, isi iubeste copilul in loc sa pateasca el ceva, mai bine pateste ia si Dumnezeu a stiut ca singurul lucru care ar face-o sa isi dea seama de pacatul comis ar fi sa ai ia copilul. Crezi ca daca isi rupea ia vreo mana sau vre-un picior stia ca e pedeapsa pentru minciuna ei? Nu stiu cate carti de rugaciuni ai citit tu dar daca citesti o sa afli ca pentru pacatele noastre pot plati chiar si nepotii nostri. Nu sunt eu STIE TOT dar mi-a placut sa citesc si sa ma informez.

E de ajuns sa inaintezi putin cate putin in varsta ca sa iti dai seama ca pentru fiecare pacat se plateste in aceasta viata..pe acest Pamant..fie de persoana in cauza fie de urmasi...a fi puternic ca om nu inseamna a-ti arata puterea in fata celorlalti oameni

da-n fata cui?

Pentru Annelise

Mai citeste si alte carti in afara de cele de rugaciuni, citeste orice gen de carti.

Pentru CrossX

Daca tu asa crezi, si asa ai fost invatat ca unele pacate la platesc si urmasii nostri, nu am sa te conving eu de altceva. Aici fiecare isi spune parerea proprie si personala. Este adevarat ca a fi puternic ca om nu inseamna a-ti arata puterea in fata celorlalti oameni, ci a te comporta si a avea o atitudine incat sa ii determini pe fiecare in parte sa-si gaseasca acele calitati care ii fac puternici si una dintre ele si cea mai adevarata este "adevarata credinta in dumnezeu" si nu a face religie.
garbo001390
Postat pe 5 Aprilie 2010 23:50

http://www.crestinortodox.ro/povestiri-talc/sa-iei-numele-dumnezeu-desert-71543.html
LILO
Postat pe 7 Aprilie 2010 06:36
sa citesc orice gen de carti, pentru ce? putine sunt acelea care te invata ceva de bine, daca incepi sa citesti orice fel de carti o sa ajungi sa te contrazici singur, sunt multe secte care scot fel si fel ge carti si te invata numai lucruri mincinoase. M-am uitat si pe altele si m-au trecut fiorii de ce pot unii sa scrie ,asa ca mai bine raman tot la ale mele.
Annelise
Postat pe 7 Aprilie 2010 18:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Modele plinute 9 De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29
Croitoreasa cu experienta Bucuresti 1 De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? 1 De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09
Ce ziceti de ecologie? 54 De la: yza_my 1 Aprilie 2010 09:27
Casatoria intre homelesi 4 De la: daniil_pravoslavnic 20 Martie 2012 00:17
Setari Cookie-uri