sa citesc orice gen de carti, pentru ce? putine sunt acelea care te invata ceva de bine, daca incepi sa citesti orice fel de carti o sa ajungi sa te contrazici singur, sunt multe secte care scot fel si fel ge carti si te invata numai lucruri mincinoase. M-am uitat si pe altele si m-au trecut fiorii de ce pot unii sa scrie ,asa ca mai bine raman tot la ale mele. | ||
Annelise Postat pe 7 Aprilie 2010 18:40 |
||
---|---|---|
De la: Annelise, la data 2010-04-07 18:40:00sa citesc orice gen de carti, pentru ce? putine sunt acelea care te invata ceva de bine, daca incepi sa citesti orice fel de carti o sa ajungi sa te contrazici singur, sunt multe secte care scot fel si fel ge carti si te invata numai lucruri mincinoase. M-am uitat si pe altele si m-au trecut fiorii de ce pot unii sa scrie ,asa ca mai bine raman tot la ale mele. Draga mea, eu nu m-am referit la carti scrise de secte, poate nu am fost explicita.Pe langa ce citesti tu,( si nu am nimic impotriva, fiecare e liber sa citeasca ce vrea ), este bine sa citesti si alte carti de exemplu MAYTREI - scrisa de Mircea Eliade,(asta mi-a venit acum in minte) sau cartile care apar editate impreuna cu ziarul adevarul sau jurnalul national. Este bine in general sa citesti tot ce iti pica in mana, si asta nu inseamna ca te contrazici singur, ci ca iti imbogatesti si dezvolti cunostintele din toate punctele de vedere.Poti sa citesti carti de dragoste, de razboi, de istorie, de SF, de filozofie...etc. Cartile scrise de secte chiar iti recomand eu sa nu le citesti pentru ca, sunt scrise de cineva care vrea sa "semene" altceva, decat adevarul despre adevarata credinta, observi ca nu am spus religie, ci adevarata credinta, este o mare diferenta. Sa nu traiesti niciodata cu frica de dumnezeu, caci nu a asta a spus dumnezeu. Pe dumnezeu iubeste-l,comunica cu el, ai o relatie adevarata cu el. El te-a facut dupa chipul si asemanarea lui, iti este ca un parinte, ca un tata, nici un parinte nu ar vrea sa-si creasca copilul cu frica in el. De ce crezi ca dumnezeu ar vrea sa ii sti de frica?te-ai gandit vre-o data ca el de fapt te iubeste neconditionat? Sa sti ca nu fac parte din nici-o secta, sunt un om normal, cu familie cu copil, am doar indrazneala sa "ajustez" anumite principii inoculate de biserica, religie, popi etc, si sa imi cultiv adevarata credinta in dumnezeu. Dumnezeu care este unul singur. Din punctul meu de vedere nu exista budha, allah si cum s-o mai numi.Dumnezeu este unul singur. Numai bine |
||
garbo001390 Postat pe 7 Aprilie 2010 23:05 |
||
390,sunt de acord cu tine ,Dumnezeu este unul singur! | ||
|
||
ica2 Postat pe 8 Aprilie 2010 11:24 |
||
De la: garbo001390, la data 2010-04-05 23:50:28De la: liaiedera, la data 2010-04-05 21:11:07De la: CrossX, la data 2010-04-01 00:28:44De la: Annelise, la data 2010-03-31 16:21:40390....nu stiu daca ai copii dar o mama care, isi iubeste copilul in loc sa pateasca el ceva, mai bine pateste ia si Dumnezeu a stiut ca singurul lucru care ar face-o sa isi dea seama de pacatul comis ar fi sa ai ia copilul. Crezi ca daca isi rupea ia vreo mana sau vre-un picior stia ca e pedeapsa pentru minciuna ei? Nu stiu cate carti de rugaciuni ai citit tu dar daca citesti o sa afli ca pentru pacatele noastre pot plati chiar si nepotii nostri. Nu sunt eu STIE TOT dar mi-a placut sa citesc si sa ma informez. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 8 Aprilie 2010 15:45 |
||
Friedrich Schiller - Cuvintele Credin�ei Eu stiu trei cuvinte � si rostul li-i sf�nt Trec ele din gura �n gura, Nici raul, nici jalea acestui pam�nt Sfintenia lor nu le fura; Si cel ce �n ele mai mult n-a crezut, Credinta si cinstea de mult si-a v�ndut. Vointa ni-i sloboda, � asa ne-a zidit Cel sf�nt, � si �n neagra robie, Si cel ce dreptatea pe lumea-a iubit Aceasta prea bine o stie. De vrei sa-l urmezi � apoi fugi de pacat Si sufletul tau �l pastreaza curat. Dreptatea pe lume nu-i sunet desert, �si are ea rost �n viata: Cei drepti si-n robie norocul nu-si pierd, Viata asa ne �nvata. Acest adevar pentru noi �i ascuns, Dar pruncii cei mici mai demult l-au patruns. Caci Unu �i Domnul � Preasf�nta vointa �n toate vointele noastre, Si una-i �n toate Preasf�nta Fiinta Mai sus de-naltarile-albastre; Pe r�nd trec schimbarile-n vecinic lantuh, Acelasi ram�ne �n veci Sf�ntul Duh. Paziti trei cuvinte, si rostul lor sf�nt �l treceti din gura �n gura, Caci raul si jalea acestui pam�nt Sfintenia lor nu le fura, Si cel ce-n sfintenia lor a crezut Credinta si cinstea nu si-a pierdut. sper,ca aceste versuri sa contribuie la ridicarea standardului acestui topic interesant |
||
garbo111266 Postat pe 10 Aprilie 2010 12:08 |
||
multumim |
||
fleurdelis Postat pe 10 Aprilie 2010 12:27 |
||
De la: garbo111266, la data 2010-04-10 12:08:58Friedrich Schiller - Cuvintele Credin�ei Foarte frumos |
||
garbo001390 Postat pe 10 Aprilie 2010 23:09 |
||
266, multumim pentru aceste versuri frumoase !Te mai asteptam pe acest topic! | ||
ica2 Postat pe 11 Aprilie 2010 00:08 |
||
In aceasta zi, in sufletul tau doresc sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Soarele sa-ti ofere caldura si lumina, Ploaia curata liniste sufleteasca, zimbetul oamenilor incredere in sine, zilele anului prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri , orice cadere un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. Cei interesati ne pot gasi si afla mai multe detalii aici; Pe google tastand; SPERANTA DUMNEZEUL BUCURIEI ,�Daca dori�i sa ne cuno�teti, inscrieti-va�! Va multumim ! |
||
garbo085400 Postat pe 11 Aprilie 2010 09:03 |
||
De la: garbo085400, la data 2010-04-11 09:03:16In aceasta zi, in sufletul tau doresc sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Soarele sa-ti ofere caldura si lumina, Ploaia curata liniste sufleteasca, zimbetul oamenilor incredere in sine, zilele anului prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri , orice cadere un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. As dori , pentru oameni, mai multa credinta si mai putina religie |
||
liaiedera Postat pe 11 Aprilie 2010 17:44 |
||
ce faceti bre, v-ati dres dupa gretoseniile alea de oua, friptane de miel si drob?... adevarat a-nviat, he,he,he... acuma daca vi s-a dus grasu', sa va dau ceva de gandit... vazui zilele astea pe viasat, parca, un documentar despre familia secreta a lui isus... ce zice autoru'?... pai zice ca isus, ca orice evreu din vremea lui, avea o groaza de rude, dintre care mai rasarit era tocma' ioan botezatoru', un fel de unchi razvratiti in ale iudaismului... si cica tocma ioan era adevartu' mesia, iar isus era cazut in limba dupa predicile lu' unchi-su... asaaa.. deci familia lu' isusu' dezlantuise un fel de intifada pe vremea aia, atat impotriva dreptei religii evreiesti, da' mai nasol, impotriva romanilor, nenica... si cu romanu' nu te jucai la vremea aia, ca romanu' era un fel de american al zilelor noastre... avea mana lunga si in plus, te sugruma direct cu mana aia, nu se-ncurca cu finetzuri d-astea teleghidate... |
||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 13:17 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 13:17:52ce faceti bre, v-ati dres dupa gretoseniile alea de oua, friptane de miel si drob?... adevarat a-nviat, he,he,he...Pai tot oameni stricati la minte au scris toate prostiile alea...Si apoi voua barbatilor va convine situatia,,ca femeile sa fie sub papucul vostru..Pt ca voi mai mult aveti nevoie de sclave care sa va satisfaca voua nevoile decat de iubire... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Aprilie 2010 13:29 |
||
pe chestia asta cu razvratirea o mierleste ioan, o mierleste isus, si multi altii din tagma lor.... iar isus pe cine lasa obersektenfuhrer in urma lui?... pe fra-su, nenica... pe iacob, care-i era frate dupa tata, adeca dupa iosif... ca familia nici vorba sa-nghita fecundarea fotonica a mariei, toti stiau care cu care p-acolo... intre timp, apar petru si pavel, care desi nu l-au vazut in viata lor pe isus, fura shou', se trag la roma si-o fac di granda, prostind lumea cu esenta divina a razvratitului iudeu... |
||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 13:33 |
||
cea urmat e doar istorie.. sarlatanii aia doi de la roma au viziune globala, deschid religia pt toata lumea, si evident urmasii lor controleaza scrierile care vor forma mai tarziu nou' testament in forma definitiva... din scrierile alea este eliminat in suturi iacob, si odata cu el, esenta pur umana a lu' isusu'... ca doar nu era sa se-nchine atata prostime la un terorist evreu din galileea, si la familia lui de subversivi... si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea... |
||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 13:39 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 13:33:44pe chestia asta cu razvratirea o mierleste ioan, o mierleste isus, si multi altii din tagma lor.... iar isus pe cine lasa obersektenfuhrer in urma lui?... pe fra-su, nenica... pe iacob, care-i era frate dupa tata, adeca dupa iosif... ca familia nici vorba sa-nghita fecundarea fotonica a mariei, toti stiau care cu care p-acolo...Scuzama ca iti zic..Dar nu stiu de unde poti sa scoti atatea tampenii,care au fost scrise de oameni bolnavi...daca tu crezi asemenea lucruri inseama ca nici tu nu esti intreg la minte...Scuza-ma dar asta cred eu |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Aprilie 2010 13:39 |
||
|
||
Tylly Postat pe 12 Aprilie 2010 13:44 |
||
ce-i micuto? te-a uns pe suflet?tipic... trebuie remarcat ca irinuca isi cere scuze,ceea ce nu-i de colo.... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:13 |
||
"uns pe suflet" e pretentios spus... m-a amuzat. asta se pricepe irina sa faca cel mai bine. |
||
Tylly Postat pe 12 Aprilie 2010 14:17 |
||
eu cred ca te-ai inveselit ca a aparut zambilu',da'dependenta mosneagu',da' iti promit ca nu mai spun la nimeni.... | ||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:19 |
||
nu te contrazic, oi fi stiind tu mai bine... ramane intre noi. |
||
Tylly Postat pe 12 Aprilie 2010 14:32 |
||
normal ca stiu,n-am negat niciodata ca stiu o gramada de chestii.... | ||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:35 |
||
n-am nicio indoiala. asa te si percep... ca pe o persoana foarte bine informata. |
||
Tylly Postat pe 12 Aprilie 2010 14:38 |
||
in sfarsit ne putem veseli si noi,otara |
||
LILO Postat pe 12 Aprilie 2010 14:42 |
||
nu prea ai tu de unde sa ma percepi pe mine,cellu.. stii ca nu ma omor dupa private.. si bine fac.. dar da... imi merge mintea brici... lilo, dap... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:43 |
||
De la: iasomia, la data 2010-04-12 14:35:03normal ca stiu,n-am negat niciodata ca stiu o gramada de chestii....O groaza de tampenii...Poate ca stii si lucruri bune,dar pe alea le tii pt tine.Si pe noi ne inveti doar lucruri rele |
||
luptatoareacurajoasaa Postat pe 12 Aprilie 2010 14:44 |
||
na, zi tu ca n-am dreptate sa rad... |
||
Tylly Postat pe 12 Aprilie 2010 14:45 |
||
irinuco, da,mamicule... bag viata in voi... ia demonstreaza-mi tu ca ma detesti maxim..si da-mi ignore...stii ca nu ma omor dupa tine,astazi sunt in pasa buna, si d-aia vorbim... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:51 |
||
De la: iasomia, la data 2010-04-12 14:51:05irinuco,Ok mersi mult ca ma bagi in seama..Chiar ti�am simtit lipsa |
||
luptatoareacurajoasaa Postat pe 12 Aprilie 2010 14:53 |
||
luptatoareo!! oo oo oo da baga si tu destiul,macar o data,in butonul cu RASPUNDE!!! PLS sa-ti dea dumnezeu tat ce vrei si ce nu vrei |
||
LILO Postat pe 12 Aprilie 2010 14:56 |
||
iasomico, ce faci, mami, dai de pomana?... pai luptatoarea e ca pomanagii aia de pe la biserici, cu foamea-n gat da' cu fitze-n cap... parca vaz ca te trezesti cu-afurisenii d-alea pioase, pe post de conversatie mondena... | ||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 14:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CONCURS CASIGA O PERECHE DE PAPUCEI | 1 | De la: GALAVANUTZA 9 Februarie 2009 19:09 |
FETELOR CUM V-AR PLACEA SA FIE PARTENERUL VOSTRU DE VIATA CA SA NU IL INSELATI SI SA NU IL MINTITI? | 7 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 23:26 |
minti odihnite | 38 | De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03 |
|
||
Barbatii din Romania... | 41 | De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37 |
Ochelari de soare | 12 | De la: ema174 18 Aprilie 2013 15:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri