tati, e si ea un suflet acolo....n-o vezi? simte nevoia sa vorbeasca cu cineva... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2010 14:59 |
||
---|---|---|
hai ca uitai sa va mai zic o cheste... sau poate v-am spus-o cu alta ocazie?.... isus n-a fost niciodata crestin, habar n-avea ce-i aia... el era un evreu ca toti aialalti, doar oleaca mai tzafnos... si cred ca si cam fraier, ca prea-l gabjira romanii aia ca din oala... | ||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 15:15 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 14:57:31iasomico, ce faci, mami, dai de pomana?... pai luptatoarea e ca pomanagii aia de pe la biserici, cu foamea-n gat da' cu fitze-n cap... parca vaz ca te trezesti cu-afurisenii d-alea pioase, pe post de conversatie mondena...Pai da la conversatii moderne..unde barbatii la cratita la munca,cu copiii munca 12 ore..Si femeile la distractii |
||
|
||
luptatoareacurajoasaa Postat pe 12 Aprilie 2010 15:16 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 15:15:08hai ca uitai sa va mai zic o cheste... sau poate v-am spus-o cu alta ocazie?.... isus n-a fost niciodata crestin, habar n-avea ce-i aia... el era un evreu ca toti aialalti, doar oleaca mai tzafnos... si cred ca si cam fraier, ca prea-l gabjira romanii aia ca din oala...Pe cat esti de urat in poza.pe atat si sufletul tau este si mai urat |
||
luptatoareacurajoasaa Postat pe 12 Aprilie 2010 15:17 |
||
mersi, mersi... | ||
zambil Postat pe 12 Aprilie 2010 15:22 |
||
La afurisenii pioase sa te astepti de la Ica2. |
||
liaiedera Postat pe 12 Aprilie 2010 20:11 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 15:22:41mersi, mersi... Zambil, totusi, nihil sine deo. |
||
liaiedera Postat pe 12 Aprilie 2010 21:01 |
||
liaiedera, afurisenii pioase ....zici?Nu ....Zambil nu este ceea ce vrea sa para .Acum se aseamana cu Saul din Tars...personajul din biblie ..se cunoaste cred istoria ...Este interesant ce a devenit acest Saul din Tars ... | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 12:36 |
||
icutzo, eu nu prigonesc pe nimeni, mami... poti sa le faci bine oamenilor cu fortza?... da' zic si eu: oameni seriosi sunt aia care cred ca maria a fost fecundata de-o raza?... | ||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2010 12:46 |
||
Stiinta nu aproba aceasta teorie .. Cu o raza ai zis?Fecundarea daca o dezbatem ,stim de ce este nevoie....pentru a se forma embrionul ...in cazul Mariei nu a avut loc nici una din cele amintite ...ci a ramas insarcinata de la Duhul Sfant ,asa relateaza biblia.Este o taina ...Fiu de Dumnezeu ,Iisus a fost zamislit in pantecele Feceoarei Maria de la Duhul Sfant . | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 13:00 |
||
aha, a fost fecundata de duhu' sfant... asa mai vii de-acasa... macar asta e o chestie serioasa... | ||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2010 13:13 |
||
E o taina Zambil ... | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 13:16 |
||
taina, zici?.. pai si n-o scormonim putin, sa ne uitam la mecanismu' ala cum functioneaza?... | ||
zambil Postat pe 13 Aprilie 2010 13:19 |
||
Ba da,chiar cum zici tu ... o analizam dar... mintea omeneasca nu o poate intelege in profunzime ...lucrurile duhovnicesti ,trebuiesc judecate duhovniceste ...crezi tu...cand are loc conceptzia unui fat ,nu este prezenta divinatatea?De ce crezi ca avortul este un pacat,in conceptia crestina ? | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 13:49 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-13 13:13:11aha, a fost fecundata de duhu' sfant... asa mai vii de-acasa... macar asta e o chestie serioasa...Pai la Dumnezeu nimic nu este imposibil...Ci noi oamenii nu putem intelege toate planurile lui Dumnezeu..Asa ca trebuie sa avem credinta...diavolul da gandurile rele omului ca sa gandeasca rau despre Dumnezeu,,ca sa se indeparteze de om...Astea sunt incercari....Sa se vada...Daca noi muscam mana care ne da sa mancam....Daca suntem niste nerecunoscatori...La fel cum sunt si incercarile,,care se fac daca un om te ajuta...Si tu il tradezi...pe cel care iti da sa mananci |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 14:52 |
||
In viata sunt atatea incercari,ale diavolui care se fac cu acordul lui Dumnezeu ca sa testeze recunostinta omului si sa te indeparteze de bunatatea lui Dumnezeu...Daca musti mana la cel ce iti da sa mananci si are grija de tine si te iubeste....De asta nu sa dat biblia,ca sa citim din ea,,sa ne ghidam viata dupa ea...Pt ca daca te rogi,nu toate gandurile vin de la Dumnezeu....Dar cu ajutorul bibliei,,putem intelege ce doreste Dumnezeu de la noi...De asta trebuie sa ne ajutam de biblie ca sa putem deosebi binele de rau | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 14:55 |
||
Pt asta ni sa dat Biblia ca sa ne putem ghida dupa Ea..Dar vezi tu,ca si Biblia a fost scrisa si inspirata dupa Duhul sfant..Si care nu poate fii inteleasa cu puterea mintii..Ci Biblia poate fii inteleasa cu ajutorul Duhului Sfant...De asta Biblia a fost inteleasa si interpretata in diferite feluri..Care doar a dus la deteoriorarea omeniriii | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 14:59 |
||
Spre exemplu eu cred ca preotii inteleg Biblia.....Dar ei,needucand o viata curata si neinsistand in credinta ei sunt o prada usoara,,usor de atacat daca incerca sa explice adevaratul sens al bibliei...Care a dus doar la degradarea omeniriii...Omul daca incearca sa se roage,are Biblia ca sa il ghideze..Mai cauti un duhovnic bun,care ignora gandurile rele..Te interesezi de el ce viata duce,daca este cinstit | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 15:03 |
||
Spre exemplu eu cred ca preotii inteleg Biblia.....Dar ei,needucand o viata curata si neinsistand in credinta ei sunt o prada usoara,,usor de atacat daca incerca sa explice adevaratul sens al bibliei...Care a dus doar la degradarea omeniriii...Omul daca incearca sa se roage,are Biblia ca sa il ghideze..Mai cauti un duhovnic bun,care ignora gandurile rele..Te interesezi de el ce viata duce,daca este cinstit | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 15:06 |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 15:08 |
||
||
||
||
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-13 15:08:23Spre exemplu eu cred ca preotii inteleg Biblia.....Dar ei,needucand o viata curata si neinsistand in credinta ei sunt o prada usoara,,usor de atacat daca incerca sa explice adevaratul sens al bibliei...Care a dus doar la degradarea omeniriii...Omul daca incearca sa se roage,are Biblia ca sa il ghideze..Mai cauti un duhovnic bun,care ignora gandurile rele..Te interesezi de el ce viata duce,daca este cinstit Drag� lupt�toareo �n primul r�nd, las�-m� s� te �ntreb, stai cu calculatorul �n br�e toat� ziua, c� dac� nu dai la mesaje de mai spart, �n topicul �sta ai d�r�mat recordul la c�te mesaje ai dat. Tu mai m�n�nci, mai dormi, nu ai �i tu servici, familie, c� eu s� vreau �i nu am cum s� r�spund la at�tea mesaje? �n fine s� trecem la ale noastre. Preo�ii, c�nd se fac preo�i, �n primul r�nd trebuie s� cunoasc� biblia din scoar�� �n scoar��, �i trebuie s� se reflecte �n comportamentul lor at�t la biseric� unde predic� c�t �i �n via�a de zi cu zi,adev�rata credin�� �n dumnezeu �i ei �n�i�i trebuie s� aibe o credin�� �n dumnezeu de nezdruncinat. Ei de fapt de aia sunt o prad� u�oar� pentru c� nu sunt suficient de credincio�i, �i ceea ce predic� la biseric� nu vine din propria lor credin��, ci din faptul c� au ales meseria de a fi pop� din diverse motive, c� a vrut mama sau tata, sau c� se trag din neamuri de preo�i �i trebuie s� duc� mai departe meseria.....sau alte motive. Nu au cum s� fie o prad� u�oar� dac� au o credin�� de nezdruncinat �n dumnezeu. Dac� �i ei sunt o prad� u�oar�, ei care propov�duiesc �n biseric�, care ��i �mp�rt�esc �nv�t�turile lui dumnezeu, noi oamenii de r�nd ce s� mai zicem. �i uite un exemplu concret: Indiferent de ce zice zambil aici �n acest topic despre isus �i rudele lui, tu lupt�toareo sigur ai r�m�ne la ceea ce �ti tu despre dumnezeu �i isus. sau nu? Numai bine |
||
garbo001390 Postat pe 13 Aprilie 2010 16:48 |
||
De la: garbo085400, la data 2010-04-11 09:03:16In aceasta zi, in sufletul tau doresc sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Soarele sa-ti ofere caldura si lumina, Ploaia curata liniste sufleteasca, zimbetul oamenilor incredere in sine, zilele anului prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri , orice cadere un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. Pentru 85400 �nainte s� ne �nscriem mai da-�i detalii, ce face�i acolo pe site? Cu ce v� ocupa�i? |
||
garbo001390 Postat pe 13 Aprilie 2010 16:53 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-13 13:19:54taina, zici?.. pai si n-o scormonim putin, sa ne uitam la mecanismu' ala cum functioneaza?... Zambilic�, sau zambiloi Ai citit cumva "Codul lui da Vinci"? |
||
garbo001390 Postat pe 13 Aprilie 2010 16:56 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-04-12 20:11:21 Lui Ica2 �i place s� citeasc�, sau a citit mult despre religie, este o religioas�....�i o credincioas�, a fost nec�jit� de mic�, sau s� spunem c� greut��ile vie�ii au cam luat-o de prea t�n�r�,ca s� ob�in� ceea ce �i-a dorit �i ca s� poat� s� str�bat� �n lumea asta a noastra care este "de tot rahatul" s-a bazat foarte mult pe religie �i pe dumnezeu. Nu c� se pricepe la afurisenii pioase, ea este o pioas� pentru c� asta este o condi�ie pe care o reflect� religia �i cei care practic� ca s� zic a�a religia. Numai bine. |
||
garbo001390 Postat pe 13 Aprilie 2010 17:09 |
||
De la: garbo001390, la data 2010-04-13 17:09:43 Nu c� se pricepe la afurisenii pioase, ea este o pioas� pentru c� asta este o condi�ie pe care o reflect� religia �i cei care practic� ca s� zic a�a religia. ... asa...ai vrut sa spui ceva dar te-ai oprit la mijlocul frazei. Continuarea in alt numar? |
||
anakin Postat pe 13 Aprilie 2010 17:13 |
||
Studiaza sau practica ca sa zic asa ... cacofonia | ||
eu_vio Postat pe 13 Aprilie 2010 17:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
interesant | 26 | De la: garbo074997 16 Februarie 2010 00:48 |
astigmatism | 1 | De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05 |
Nu este bine sa minti | 4 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 22:30 |
|
||
Fwd : Limbaj civilizat | 190 | De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02 |
Buna, | 1 | De la: andre3a44 9 Februarie 2009 11:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri