390,nu am fost nacajita de mica...chiar am avut o copilarie frumoasa...si nu m-am bazat pe religie niciodata,ci pe relatia mea cu Dumnezeu .Te pup si sa auzim de bine ! | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 18:24 |
||
---|---|---|
luptatoareo,ti s-a blocat mauseul pe optiunea "citeaza"....poti sa selectezi din cand in cand si optiunea "raspunde"...asa... sa nu ma obosec prea mult ...cand iti citesc postarile ,mai ales cand se repeta acelasi text ...Hai ,sa nu te superi ... Uite iti trimit flori ,ca sa iti treaca ... | ||
ica2 Postat pe 13 Aprilie 2010 18:35 |
||
Multi barbati le este frica sa vina la credinta din cauza ca trebuie sa isi intretina familia..Si ei sunt puturosi..Pt ca mai bine traiesc de pe spatele femeii.Apoi se intreaba de ce nu sunt iubiti? Pai cine poate iubi asemenea barbat? Daca vrei sa fii iubit,trebuie sa oferi iubire si seriozitate | ||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Aprilie 2010 20:57 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-12 13:33:44pe chestia asta cu razvratirea o mierleste ioan, o mierleste isus, si multi altii din tagma lor.... iar isus pe cine lasa obersektenfuhrer in urma lui?... pe fra-su, nenica... pe iacob, care-i era frate dupa tata, adeca dupa iosif... ca familia nici vorba sa-nghita fecundarea fotonica a mariei, toti stiau care cu care p-acolo... La randul lor , Petru si Pavel o patesc dar mult mai rau adica cu capul in jos. zambil, repet:nimic fara Dumnezeu! |
||
liaiedera Postat pe 13 Aprilie 2010 22:51 |
||
boschet... asa o fi la tine, mami... eu ma descurc si fara... | ||
zambil Postat pe 14 Aprilie 2010 09:20 |
||
btw... toata lumea a auzit de karma... e un concept venit din india, care zice ca tot ce ni se-ntampla e urmarea faptelor noastre... mai mult decat atat, jainistii zic ca in toata treaba asta zeii n-au niciun amestec... destepti indienii astia, neneaca... | ||
zambil Postat pe 14 Aprilie 2010 09:26 |
||
INDIENII SUNT INCA INAPOIATI SI NU AU AUZIT DE IISUS,DUMNEZEU...CEL CARE A FACUT NOUL TESTAMENT...A INVATAT OAMENII CUVANTUL LUI Dumnezeu | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 12:57 |
||
Cei care cred in karma,ei se imperecheaza ca niste animale..Pt ca ei nu se ghideaza dupa noul Testament...Ei se cred ei Dumnezeu...Femeia trebuie sa fie virgina si barbatul la fel pana la casatorie....Si oamenii trebuie sa se ghideze in viata dupa cele 10 porunci....Principii morale... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 13:03 |
||
Ca barbatul se femeia se pocaieste mai tarziu si nu sunt virgini,asta ester,Mai bine mai tarziu decat niciodata..Dar normal copii asa trebuie educati...Nu sa faca sex,pana sa se casatoreasca,sa duca o viata destrabalata.Si dupa casatorie nu pot sa duca o viata ordonata..Din moment ce inainte au dus o viata destrabalata..Este si cum esti educat,,obiseiurile,educatia,principiile morale care le obtii de la parinti | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 13:05 |
||
zi-le irinuca! | ||
zambila Postat pe 14 Aprilie 2010 13:07 |
||
auzi la irinuca..."ca niste animale" si ce e rau in asta irino? si barbatu' zici? ce sa facem cu el? sa-l invatam cu ce se mananca? ma faci sa vorbesc aici la relatie de dulce... sa te tii draci... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 13:19 |
||
Astia ba vor sa se duca la musulmani,ba la indieni..La religiile alea care sunt mai tolerante..Numai la credinta dreapta nu vor..Pt ca ei vor si cu aia in.............,si cu sufletul in rai | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 13:44 |
||
mi se pare corect. de ce nu? |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 13:46 |
||
religii mai tolerante? hmmmmmmmmm, nu prea cred... credinta dreapta? credinta stramba exista? eu zic asa: credinta e credinta si EL e unul singur oricum i-ai zice |
||
panty_C Postat pe 14 Aprilie 2010 13:49 |
||
De la: iasomia, la data 2010-04-14 13:46:13mi se pare corect.PACAT CA TEAI NASCUT OM,CA DACA TE NASTEAI ANIMAL,NU SE MAI TINE CONT..PT CA ANIMALE NU AU RATIUNE |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 13:50 |
||
foarte frumos irino, dai dovada de "ratiune", "toleranta" si "bunatate" crestina, la greu... | ||
panty_C Postat pe 14 Aprilie 2010 13:56 |
||
pantelica, tu iar o citesti pe duduie la modul serios? hai mai mami,ce naiba... las-o-n durerea ei,de fapt animala asta ma place... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 14:01 |
||
pai cine nu te place pe tine ,iaso? doar esti misto! |
||
erika1 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:03 |
||
erica, scuza-ma ca m-am laudat ,dar asa fac cand sunt obosita... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 14:07 |
||
hai ma ca io glumesc...si am luat-o ca pe o gluma ca era topicul de asa natura.. |
||
erika1 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:10 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-04-14 13:56:32foarte frumos irino, dai dovada de "ratiune", "toleranta" si "bunatate" crestina, la greu...Cine tia zis ca eu vreau sa fiu toleranta? Eu vreau dreptate si sa nu fiu luata de proasta....Apoi doar un om rational are principiii morale |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 14:15 |
||
erika...poti s-o iei in serios,chiar sunt misto... glumesc desigur,ca si tine... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 14:30 |
||
iasomia,eu ti-am zis odata ca imi placi... daca ma repet ,o dam in altealea.. |
||
erika1 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:48 |
||
...,si nu e topicul potrivit.. | ||
roby_cado Postat pe 14 Aprilie 2010 14:50 |
||
erika1 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:51 |
||
m-ati facut sa rad,pacatosilor... | ||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 14:53 |
||
Aici nu este topikul pt mistouri..Din respect pt Dumnezeu..Nu mai muscati mana care va da sa mancati si va ajuta la greu..fiti recunoscatori | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Aprilie 2010 14:53 |
||
iaca pozna! | ||
panty_C Postat pe 14 Aprilie 2010 14:57 |
||
s-a si gasit cine sa faca pe moralista. irinuco, fa-ti mami topic, si stai acolo in genunchi, pana venim noi sa te luam... aici nu-i biserica... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2010 15:18 |
||
hai ca vaz ca cu karma nu v-a placut... sa va zic de scientologi, nene.. astia zic ca dumnezeu e extraterestru... ceea ce n-ar fi total difert de ce zic celelalte religii... numa ca in plus, scientologii zic ca toti suntem extraterestrii, caz in care dumnezeu e un fel de presedinte al republicii, iar noi cetatenii de rand... singura cheste e ca am uitat drumu' spre casa, asa ca ne balacim acilea pe pamant in carcasele astea care se numesc trupuri... din care ne zbatem sa scapam... ma rog, unii se zbat mai tare decat altii, de unde si spumele la gura... |
||
zambil Postat pe 14 Aprilie 2010 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara | 3 | De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34 |
Dumnezeu | 6 | De la: nuti_vio 22 Iulie 2010 22:44 |
Ce parerea aveti despre mentalitatea romanului...Sa moara capra vecinului | 43 | De la: anaROBERT 13 August 2010 13:01 |
|
||
ajuta`tzima | 24 | De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40 |
O intrebare stupida dar e pe bune ! | 12 | De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri