RELATIA CU DUMNEZEU

Zambil ,karma a fost un subiect de studiu pentru mine ,la inceputul vietii spirituale ,am citit multe carti ,ma incanta ,dar totusi nu gaseam raspuns la intrebarile mele .Am gasit raspunsurile in biblie ,am inceput cu cartea Eclesiastul ,Iov,Geneza ,Apocalipsa, Psalmi,Proverbe ,in fine ...si asa am terminat de citit toata Cartea Cartilor,care are o valoare inestimabila ,pentru mine ....Am o prietena care crede foarte mult in karma ,avem discutii si puncte comune in multe domenii ,dar cand e vorba de credintza ....evitam comentariile in contradictoriu...Este o fata deosebita ,altruista , ii pasa de semeni ,cea ce printre crestini ,cei care se declara credinciosi , cu regret trebuie sa o spun ca nu sunt ca ea.
ica2
Postat pe 16 Aprilie 2010 13:13
icutzo, o sa ramai surprinsa cati dintre credinciosi sunt de fapt ne... he,he,he... majoritatea sunt superstitiosi, ceea ce-i cu totu' altceva... turma, cum s-ar zice...

si zici c-ai gasit multe raspunsuri in ceasloavele alea?...
zambil
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:05
Arhetipurile ( dupa cum spunea Jung) superstitiile , prejudecatiile, rezonanta colectiva joaca un rol al drakului de puternic , Zambile...ca religiosi ...mai ,,subitire " :-)
reyya
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:08
cam asa ceva...
zambil
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:10
uite, eu daca cautam raspunsuri, ma uitam intr-o carte de bucate, ceva... ca altfel vezi lumea dupa o mancarica la meserie...
zambil
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:13
icuta,

"Este o fata deosebita ,altruista , ii pasa de semeni ,cea ce printre crestini ,cei care se declara credinciosi , cu regret trebuie sa o spun ca nu sunt ca ea."

mami,fata asta parca seamana cu cineva....

iasomia
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:33
cine seamana, mami?... prietena lu icutza?... karmista?...
zambil
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:38
Pai si in viata duhovniceasca,,nu poti urca imediat sus...Pe scara spirituala poti urca de jos in sus..Dar majoritatea oamenilor daca sunt ajutati ei in loc sa aprecieze si sa fie recunoscatori...Ei invidiaza pe cei care si-au batut capul si au ajuns mai sus ca ei....prin forte proprii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:38

poate poti urca jos
LILO
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:40
prin forte proprii , de jos in sus mdeaaaaa mey luptatoarea dar daca e de sus in jos ce are ??
reyya
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:40
Atunci cand un om,te ajuta si te invata de bine..Trebuie sa ii fii recunoscator nu sa il invidiezi si sa musti mana celui care iti da sa mananci...La fel cum a facut lucifer cu Dumnezeu...Dumnezeu la invatat de bine,,si el a vrut sa fie ca Dumnezeu...De asta Dumnezeu l-a aruncat din cer..Pt ca nu trebuie sa musti mana la cei care te ajuta si sa il invidiezi,in loc sa ii fii recunoscator
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:42
io zic ca-i mai bine..ajungi mai repede
erika1
zambilutzu...

glumesc si eu p-acilea,mami...

iasomia
De la: reyya, la data 2010-04-16 14:40:38prin forte proprii , de jos in sus mdeaaaaa mey luptatoarea dar daca e de sus in jos ce are ??
Eu nu am de gand sa cobor in jos...Pt ca sunt o fata muncitoare,nu o putoare..Si imi place sa ii ajut pe oameni..Voi cum faceti,asa o sa primiti..O sa coborati din ce in ce mai in jos...Dupa fapta si rasplata
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:43
De la: erika1, la data 2010-04-16 14:42:02io zic ca-i mai bine..ajungi mai repede

Erika si eu zic la fel dar nah ...contravine cu ,,principiile" luptatoarei
reyya
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:44
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:43:59
De la: reyya, la data 2010-04-16 14:40:38prin forte proprii , de jos in sus mdeaaaaa mey luptatoarea dar daca e de sus in jos ce are ??
Eu nu am de gand sa cobor in jos...Pt ca sunt o fata muncitoare,nu o putoare..Si imi place sa ii ajut pe oameni..Voi cum faceti,asa o sa primiti..O sa coborati din ce in ce mai in jos...Dupa fapta si rasplata

luptatoarea te anunt ca nu poti cobora decat in jos sau....tu invingi pana si forta gravitationala???
reyya
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:45
De la: erika1, la data 2010-04-16 14:42:02io zic ca-i mai bine..ajungi mai repede
Pai da oameni din aia rai,gasesti peste tot ca sa te traga in jos..Daca iti iei un barbat pacatos ala te trage imediat in jos
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:45
dap..e plina de principii..
erika1
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:47
De la: reyya, la data 2010-04-16 14:45:32

luptatoarea te anunt ca nu poti cobora decat in jos sau....tu invingi pana si forta gravitationala???
Cine sapa groapa altuia,tot el o sa cada in ea...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:47
mai barbatul meu e bun.eu sunt pacatoasa
erika1
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:48
da da erika si vrei sa cred??
LILO
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:49

daca faci bine sh primesti rau cum vine asta?tot dupa plata sh rasplata ii?
blondina_X
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:49
Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:50

logica BETON de luptatoare deh
batman batman
LILO
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:50
De la: blondina_X, la data 2010-04-16 14:49:53

daca faci bine sh primesti rau cum vine asta?tot dupa plata sh rasplata ii?
Pai astea sunt incercari...Stiu ca este nedrept sa faci bine si sa primesti rau...Dar doar asa iti poti spala pacatele anterioare..Si cu timpul Dumnezeu,se va indura...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:51
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:50:07 Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta

IISUS ...
il cunosti? luptatoareo???

spunea CLAAR ca imparatia lui nu ii din lumea aceasta

asa ca nu il mai amestecati in problemele voastre cu banii...ca el nu s-o pus pe cruce ca voi sa aveti bani
LILO
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:52
De la: LILO, la data 2010-04-16 14:50:11
logica BETON de luptatoare deh
batman batman

flywoman lilo...flywoman...ca asta nunai sus viseaza ..
flordavis
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:55
Suportand supararile astea.de a face bine si primind rau...Dumnezeu se va indura si te va intari..Pt ca si pacatele anteriore trbuie spalate cumva nu...Pt ca Dumnezeu nu lasa nimic,necuratat...Si trecand prin necazuri si suportandu-le cu vitejie...Asa te vei curata de cele rele..Si daca nu vei gandi lucruri rele despre semenii tai
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:56
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:56:33 Suportand supararile astea.de a face bine si primind rau...Dumnezeu se va indura si te va intari..Pt ca si pacatele anteriore trbuie spalate cumva nu...Pt ca Dumnezeu nu lasa nimic,necuratat...Si trecand prin necazuri si suportandu-le cu vitejie...Asa te vei curata de cele rele..Si daca nu vei gandi lucruri rele despre semenii tai

Si daca nu vei gandi lucruri rele despre semenii tai[/quote]

asa cum faci tu...irino...ca tu ii improsti pe altii,pe care nici macar nu ii cunosti,cu tot felul de ganduri rele de ale tale
LILO
Postat pe 16 Aprilie 2010 14:59
De la: LILO, la data 2010-04-16 14:52:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:50:07 Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta

IISUS ...
il cunosti? luptatoareo???

spunea CLAAR ca imparatia lui nu ii din lumea aceasta

asa ca nu il mai amestecati in problemele voastre cu banii...ca el nu s-o pus pe cruce ca voi sa aveti bani
Pai cine ti-a zis ca eu vreau sa fiu bogata? Eu vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea intelepciune si putere ca sa ii pot ajuta pe altii....Apoi ce rost sa fiu bogata,,ca oricum intro zii o sa mor si nu iau nimic cu mine...Mi-ar placea sa fiu bogata ca sa pot avea mai multa influenta si toti oamenii sa devina mai buni...Pt ca avand bani ai mai multa influenta..Mai multa putere..Nu pt mine ci ca sa ii ajut si pe altiii...Pe cei bolnavi,,,nu pe cei puturosi si paraziti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 1 De la: annnnnnaaaaaa 5 Septembrie 2009 19:19
feng shui 3 De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31
Imaginatia este totul. 9 De la: garbo055472 5 Februarie 2010 03:29
Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara? 9 De la: Anaetic 26 Februarie 2015 19:42
concurs Papucei.ro-februarie 2 De la: allissa_kl 15 Februarie 2009 17:51
Setari Cookie-uri