RELATIA CU DUMNEZEU

De la: LILO, la data 2010-04-16 14:52:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:50:07 Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta

IISUS ...
il cunosti? luptatoareo???

spunea CLAAR ca imparatia lui nu ii din lumea aceasta

asa ca nu il mai amestecati in problemele voastre cu banii...ca el nu s-o pus pe cruce ca voi sa aveti bani
Pai cine ti-a zis ca eu vreau sa fiu bogata? Eu vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea intelepciune si putere ca sa ii pot ajuta pe altii....Apoi ce rost sa fiu bogata,,ca oricum intro zii o sa mor si nu iau nimic cu mine...Mi-ar placea sa fiu bogata ca sa pot avea mai multa influenta si toti oamenii sa devina mai buni...Pt ca avand bani ai mai multa influenta..Mai multa putere..Nu pt mine ci ca sa ii ajut si pe altiii...Pe cei bolnavi,,,nu pe cei puturosi si paraziti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:07
Irino, du-te fata la munca, nu mai giugiuli barzoiul pe forumuri, pe aici.. pai e frumos ca unii sa munceasca si altii ca tine sa trandaveasca?
anakin
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:09
De la: LILO, la data 2010-04-16 14:59:43
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:56:33 Suportand supararile astea.de a face bine si primind rau...Dumnezeu se va indura si te va intari..Pt ca si pacatele anteriore trbuie spalate cumva nu...Pt ca Dumnezeu nu lasa nimic,necuratat...Si trecand prin necazuri si suportandu-le cu vitejie...Asa te vei curata de cele rele..Si daca nu vei gandi lucruri rele despre semenii tai

Si daca nu vei gandi lucruri rele despre semenii tai

asa cum faci tu...irino...ca tu ii improsti pe altii,pe care nici macar nu ii cunosti,cu tot felul de ganduri rele de ale tale [/quote] Pai eu nu gandesc lucruri rele despre altii..Ci doar sunt severa si exigenta..Dorest corectitudine si dreptate...Nu sunt indioasa..Ce nu imi convine.spun in fata
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 15:07:46
De la: LILO, la data 2010-04-16 14:52:11
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-16 14:50:07 Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta

IISUS ...

spunea CLAAR ca imparatia lui nu ii din lumea aceasta

asa ca nu il mai amestecati in problemele voastre cu banii...ca el nu s-o pus pe cruce ca voi sa aveti bani
Pai cine ti-a zis ca eu vreau sa fiu bogata? Eu vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea intelepciune si putere ca sa ii pot ajuta pe altii....Apoi ce rost sa fiu bogata,,ca oricum intro zii o sa mor si nu iau nimic cu mine...Mi-ar placea sa fiu bogata ca sa pot avea mai multa influenta si toti oamenii sa devina mai buni...Pt ca avand bani ai mai multa influenta..Mai multa putere..Nu pt mine ci ca sa ii ajut si pe altiii...Pe cei bolnavi,,,nu pe cei puturosi si paraziti

luptatoarecurajoasa imi raspunzi sh mie la o intrebare?dc tot timpu am ceva de comentat sh nu pot sa imi tin gura cand ii ceva ce simt eo k nu ii corect?
blondina_X
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:13
Ce daca spun ceea ce nu imi convine..Si nu accept sa fiu mintita si furata asta nu inseamna ca judec si gandesc rau despre altii..Eu nu judec un om,,ci doar ma uit la faptele lui....Daca nu vrea sa se schimbe,,,ma retrag pt ca nu vreau sa ajung ca el,sa ma traga si pe mine in jos...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:13
deci la mine ii k am "gura prea mare" imd ma enervez dar imi trece rapid calma nu pot fi:(
blondina_X
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:26
Si apoi mie nu imi este rusine sa muncesc..Sa fac curatenie..Pai si acasa fac curatenie..Alte femei fac curatenie dupa barbati care se comporta urat cu ele si le inseala..Asta este umilinta..Dar sa fac cuaratenie,,nu cred ca este o runine.Pt mine nu este..Si nu imi este rusine sa muncesc
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:23
Iar "ma bag" eu in seama... ....
Parerea mea este:nu ar putea fi "rau" fara "bime" si viceversa...Dece?Pai ia ganditi-va daca ar fi numai "bine",ne-am mai "zbate" pt ceva?Am mai lucra sa "ajungem sus"?Am cere ajutorul Celui de sus?Ne-am gandi la El?ne-am mai ruga?Ne-am mai dorii ceva?Am invata ceea ce e greu? OOOOOOO ce bine ar fii!!! NU????????
Iar daca ar exista doar "rau",cum ar fi?Ce am fi?Unde am ajunge?"JOS"??? .....
Deci dupa parerea mea raul si binele se "intretin" unul pe altul,nu poate fi bine fara rau si rau fara bine!!!E....ca si noaptea si ziua(sa zic asa...),nu am putea sta tot timpul treji ,nu?sau sa dormim tot timpul!
Sper sa intelegeti ceva din ceea ce am zis....
Si apropo:este doar ideea mea....nu ma "atacati"...
CLODINNE
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:59
De la: zambil, la data 2010-04-16 14:13:52uite, eu daca cautam raspunsuri, ma uitam intr-o carte de bucate, ceva... ca altfel vezi lumea dupa o mancarica la meserie...

Posibil Zambil ...,cand nu te roade foamea ...si gusturile sunt satisfacute nu mai ai ochi sa vezi ce se intampla in jur...
Sa vezi nevoia oamenilor...lacrimile ,durerea si suspinul lor .
Da ,in cartea de care vorbeam ,am gasit raspunsurile cautate de mine si mai mult de atat ,citind-o... mi-a schimbat viata .
Egoismul ,iubirea de sine ,de bani ,de faima ,de a fi pe primul loc in toate (si altele)... ma caracteriza inainte de a avea o intalnire si o relatie personala cu Iisus .
A fost un proces care a durat ceva timp ...M-a schimbat !Si iI multumesc Lui !
Cei drept ,inca mai tanjesc sa fiu prima ,sa fiu pe primul loc ,dar in cele spirituale ...
ica2
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:08
De la: iasomia, la data 2010-04-16 14:42:04zambilutzu...

glumesc si eu p-acilea,mami...

Asa Iaso !
ica2
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:11
Citire de la luptatoare ''Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta,,

Draga ,nu te gandi la moarte ...lumea va deveni mai buna incepand cu tine ..
Dumnezeu te vrea ,ca tu sa fi un exemplu ...de onestitate ,blandete ,dragoste pentru semeni si fara replici taioase ...
De barbat si copii ...nu te preocupa ...si nici nu-i dori foarte mult.Observ ca ai timp destul ,din moment ce ai atatea postari pe forum ,pe cand altii chiar muncesc ...
Am o prietena in Germenia ,este crestina cu adevarat ,daca ai nevoie de ceva ,te pun in contact cu ea .
Numai bine !
ica2
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:24
,,IISUS ...

spunea CLAAR ca imparatia lui nu ii din lumea aceasta,,

Il cunoastem toti,Lilo ? Buna intrebare ai pus !!!
ica2
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:40
Da Ica ,interesant ,,procesul,, ala...
emanuelt25
Postat pe 18 Aprilie 2010 15:48
De la: ica2, la data 2010-04-18 15:24:04Citire de la luptatoare ''Miar placea ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa ajung sus..Ca toata lumea sa devina buna si sa se iubeasca unii pe altii....Apoi pot sa mor linistita,,daca nu o sa am copii sau barbat....Cu nemtii ma impac mai bine pt ac sunt corecti...Nu toti,dar sunt..Si apoi am banii mei,,pot fii independenta,,

Draga ,nu te gandi la moarte ...lumea va deveni mai buna incepand cu tine ..
Dumnezeu te vrea ,ca tu sa fi un exemplu ...de onestitate ,blandete ,dragoste pentru semeni si fara replici taioase ...
De barbat si copii ...nu te preocupa ...si nici nu-i dori foarte mult.Observ ca ai timp destul ,din moment ce ai atatea postari pe forum ,pe cand altii chiar muncesc ...
Am o prietena in Germenia ,este crestina cu adevarat ,daca ai nevoie de ceva ,te pun in contact cu ea .
Numai bine !
Pai si eu muncesc....Postez in pauza si in timpul meu liber..Muncesc si spiritual..Ca Dumnezeu se bucura ca sa ne educam unii pe altii...Mie imi place sa fiu mai severa..Pt ca asa este firea mea..Sunt exigenta cu mine si cu ceilalti oameni...Apoi pe cei care ma respecta si imi vorbesc frumos,,,si eu le vorbesc frumos..Dar pe cei rai,,ii pun in banca lor...Pt ca eu nu sunt de rasul nimanui..Daca omul nu are o limita,,ii fac eu una.Mie nu imi place sa rad de oameni..Ci sa imi impun punctul de vedere
xenaprintesarazboinica
Postat pe 18 Aprilie 2010 17:38
cine te-a "uns" ca "educatoarea" noastra?

panty_C
Postat pe 18 Aprilie 2010 17:57
De la: pantera_neagra, la data 2010-04-18 17:57:30cine te-a "uns" ca "educatoarea" noastra?

Habar nu am..Asa simt eu Nu suport nedreptatea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:01
mai nici eu nu suport 'nedreptatea'.ca mi se-ncolacesc ochii p-aici de la citit
e o nedreptate nu-i asa ??
flordavis
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:07
De la: CLODINNE, la data 2010-04-17 16:59:18Iar "ma bag" eu in seama... ....
Parerea mea este:nu ar putea fi "rau" fara "bime" si viceversa...Dece?Pai ia ganditi-va daca ar fi numai "bine",ne-am mai "zbate" pt ceva?Am mai lucra sa "ajungem sus"?Am cere ajutorul Celui de sus?Ne-am gandi la El?ne-am mai ruga?Ne-am mai dorii ceva?Am invata ceea ce e greu? OOOOOOO ce bine ar fii!!! NU????????
Deci dupa parerea mea raul si binele se "intretin" unul pe altul,nu poate fi bine fara rau si rau fara bine!!!E....ca si noaptea si ziua(sa zic asa...),nu am putea sta tot timpul treji ,nu?sau sa dormim tot timpul!
Pai asta asa este...Daca ne-ar fii doar bine,nu ne-am putea maturiza....Din necazuri omul are darul sa se maturizeze..Este rau este cu rau,dar mai rau este fara rau...Omul este liber sa mearga pe c drum vrea sa merga.. Drumul binelui.de a face bine ceea este cadoar Dumnezeu ne ajuta s facem binele..Si cu ajutorul lui Dumnezeu putem trece peste obstacole care ne fac sa ne maturizam si sa ne intarim in credinta..Obstacolele in via vor fi oameni..Dezamagiile care ti le vor face oamenii,nerecunostina lor..Care te pot umpe de ura daca nu si credinta.Si sa te rogi la Hristos sa te ajute sa mergi pe calea binelui..Sa iti iubesti vrajasii,aproapele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:10
Pai asta asa este...Daca ne-ar fii doar bine,nu ne-am putea maturiza....Din necazuri omul are darul sa se maturizeze..Este rau este cu rau,dar mai rau este fara rau...Omul este liber sa mearga pe ce drum vrea sa merga.. Drumul binelui.de a face binele ceea este c adoar Dumnezeu ne ajuta sa putem facem binele..Si cu ajutorul lui Dumnezeu putem trece peste obstacole care ne fac sa ne maturizam si sa ne intarim in credinta..Obstacolele in viata vor fi oameni..Dezamagiile care ti le vor face oamenii,nerecunostina lor..Care te pot umpe de ura daca nu ai credinta.Si sa te rogi la Hristos sa te ajute sa mergi pe calea binelui..Sa iti iubesti vrajasii,aproapele sa te intareasca
xenaprintesarazboinica
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:14
Dezamagirile si obstacolele in viata..Vor fii mereu oameni.Care te vor deazamagi..Dar vor fii si oameni care gandesc ca tine,,care te vor sprijini..Este bine sa fii sincer deschis dar sa nu spui toate secretele tale..Sincer si deschis este bine sa fii chiar daca multi nu merita...Dar pe cine vezi ca nu te apreciaza si ii spui o data de doua ori ce te deranjeaza.Si nu asculta,te indepartezi de el..Pt ca daca te lasi doborat si condus de altii in favoarea lor,,mereu vei avea de suferit...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:18
De la: CLODINNE, la data 2010-04-17 16:59:18Iar "ma bag" eu in seama... ....

Uite frumoasa mea, eu te aprob . stiu ca esti tanara si-mi place cum gandesti , nu ai o piosenie deranjanta pentru altii si falsa credinta. Dumnezeu sa te ajute!
liaiedera
Postat pe 18 Aprilie 2010 22:51
Cloddine...spui tu,
,,Deci dupa parerea mea raul si binele se "intretin" unul pe altul,nu poate fi bine fara rau si rau fara bine!,,

Se spune ca un profesor vorbeste elevilor despre faptul ca nu exista Dumnezeu si le spunea: "daca ar exista un Dumnezeu atunci nu ar mai exista raul, atunci totul ar merge perfect, nu ar fi crime, violuri, etc"
Atunci un elev ii spune: "Domnule profesor va inselati. Spuneti-mi exista frig?" profesorul: "da exista", elevul:"va inselati, frigul nu exista el este absenta caldurii; spuneti-mi intunericul exista?" profu:" da exista"; elev:"si aici va inselati, intunericul este absenta luminii" la fel cum si raul este absenta binelui (a lui Dumnezeu);
Daca Dumnezeu ar fi sters raul ce fel de roboti am fi fost????
ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:49
Cloddine...
Dumnezeu e clar ca putea sterge raul..... dar atunci eram roboti.
Nu cred ca putea sa isi arate dragostea daca nu aveam aceste doua optiuni, RAUL si BINELE.

Deci crestinismul sutine ca un Dumnezeu infinit de bun si de puternic a permis aparitia raului in lume tocmai ca din el sa scoata un mai mare bine. Iosif in egipt si rastignirea Domnului Isus arata foarte clar cum Dumnezeu a injugat chiar si raul in implinirea planurilor Lui bune.

In univers exista doua forme de "rau" : rau moral si rau natural . Dumnezeu nu se foloseste de "Raul Moral" . daca s-ar folosi atunci fiinta care se afla sub influenta "raului moral" n-ar mai fi responsabila de actiunile sale.

Raul moral este o cauza a egocentrismul din noi...si isi are radacinile inca din Eden ...Lucifer a fost primul care a nutrit o astfel de stare ...

Alta cauza ar fi PACATUL care aduce atata RAU in rasa umana!
Important este ca sa faci bine si sa nu astepti nimic inapoi! Sau daca faci un bine ,fa acel bine in Numele lui Iisus si nu astepta rasplata aici pe pamant!
ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:09
deci.. n-am inteles nimic din exemplu' ala cu elevu' si profesoru'... ce-are absentza raului cu existenta lu' dumnezeu?... carevasazica, daca nu exista rau, nu exista dumnezeu?... deci rau' vine de la dumnezeu?...

al dreacu' mosh, ne da-n cap ca sa vedem ce-i aia sa ne faca un bine, dupa aia... unde mai pui ca si binele ni-l face pe lumea ailalta... pezevenghi batran...
zambil
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:12
Luptatoareo ... ai timp liber destul ...daca pauza ta e de cateva ore pe zi ...
Nimeni nu rade de tine ,stai linistita ...de ce iti faci atatea complexe ?
Si ca sa stabilesti limite ...,poti sa ai o replica cu duhul blandetii ...
Sa ai o zi buna !

ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:23
Zambil ,raul nu vine de la Dumnezeu...

Acceptam cu totii ca Dumnezeu este dragoste, perfectiune si iubire, atunci in mod cert Dumnezeu nu ar fi creat ceva imperfect , ar fi contrar naturii Sale. Se stie ca la inceput toate lucrurile din cer au fost desavarsite ...
ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:26
Omul, fiinta limitata inclinata mai degraba sa faca rau, se manifesta totusi ca fiinta morala daca respecta legile divine: il iubeste pe Dumnezeu si se iubeste pe sine, iubindu-si semenii.
ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:32
hai bre mami, ca ne bagasi in ceatza... pai nu-i el atotputernic?... daca n-ar vrea el sa vina rau', ala n-ar mai veni... crez ca te pripisi acilea, moise crez ca era de alta parere...
zambil
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:34
Incerc sa dau ceatza la o parte Zambil ,dar nu stiu daca o sa reusesc ...
Raul ca Stare se formeaza din "Cunoasterea" pe care Lucifer o avea , el a crezut ca poate fi asa cum este Dumnezeu , ce nu a stiut el si nu cunoscuse a fost faptul ca ingerii precum oamenii pot sa alega Binele si Raul , "mandria" si "stralucirea" sa nu au fost altceva decat dorinta de-a fi Dumnezeu , ori aceasta dorinta izvoraste din intelepciunea sa. Aceata mandrie nu a fost altceva decat dorinta de CUNOASTERE , dorinta de a fi asemenea lui Dumnezeu oferea lui Lucifer posibilitatea sa acceada la "Cunoasterea Supreama" ceea ce l-ar fi facut asemenea lui D-zeu , Lucifer a uita un lucru fundamental , el era asemena Omului , alegerile sale creau consecinte si in mod cert aceaste consecinte determinau formarea in fiinta sa a raului ca stare.

ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:47
,,St�teai �n Eden, gr�dina lui Dumnezeu, si erai acoperit cu tot felul de pietre scumpe: cu sardonic, cu topaz, cu diamant, cu hrisolit, cu onix, cu iaspis, cu safir, cu rubin, cu smarald, si cu aur; timpanele si flautele erau �n slujba ta, preg�tite pentru ziua c�nd ai fost f�cut.
Erai un heruvim ocrotitor, cu aripile �ntinse; te pusesem pe muntele cel sf�nt al lui Dumnezeu, si umblai prin mijlocul pietrelor sc�nteietoare."

In aceste versete se poate observa ca intre Dumnezeu si Lucifer exista o apropiere care nu exista si intre alti ingeri si Dumnezeu ,inaintea de caderea in pacat a lui lucifer .
Este fireste o presupunere personala....din moment ce ii dadu-se atata frumesete si stralucire ...Dar in dreptatea, intelepciunea si sfintenia Sa, Dumnezeu a trebuit sa alunge Raul(pe lucifer ) din gradina Eden.
ica2
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
GOD bless you all........... 11 De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50
La ce intrebari ar trebui sa raspunda o carte despre iubire? 56 De la: giul1a 4 Iulie 2010 13:17
educatia copiilor 47 De la: alfheim 4 Octombrie 2011 15:33
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? 141 De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50
Hey. Apelez putin la bunavointa voastra fetelor. 5 De la: Napolact 17 Noiembrie 2009 22:50
Setari Cookie-uri