icutzo, bati campii, mami, cu lucifer ala... eu plec de la ceea ce spun drept-credinciosii - dumnezeu este atotputernic... deci totul se intampla cu voia sa... inclusiv raul... eu nu-nteleg o cheste... cum e cu rau' moral si cu ala natural?... adeca rau' natural e bun?... si daca cade el asa, pe capu' omului, nu-i dat de la dumnezeu?... ca acolo nu mai e chestie de-alegere... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 13:59 |
||
---|---|---|
he,he,he... deci raiu' e plin de aur si pietre scumpe?.. adeca e un fel de banca, asa... pai bine, mami, auru' si pietrele scumpe n-au nicio valoare in ochiu' lu' dumnezeu.. de ce si-o fi pavat el hogeacu' ca un manelist, ha?... | ||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 14:02 |
||
Raul natural...ai dreptate Zambil este ingaduit de Dumnezeu .. Si ne gandim la calamitati naturale ...cutremure de pamant ,inundatii, tornadele, etc |
||
|
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:09 |
||
Nimic nu se intampla fara acordul lui Dumnezeu... Satan a ales sa guste raul, iar "chipul" acesta l-a adus si in om, creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, prin ispita din Eden- vei-ti fi ca Dumnezeu...regenerarea omului a adus-o apoi al doilea Adam... |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:12 |
||
ce pervers, nene... eu zic mai departe ca tine... nu ca le ingaduie, ci le provoaca... adeca ce-ar fi pt un nene care-a facut universu' sa provoace un mic dezastru natural, acolo?... sadic de-a dreptu'... | ||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 14:13 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-19 14:02:31he,he,he... deci raiu' e plin de aur si pietre scumpe?.. adeca e un fel de banca, asa... pai bine, mami, auru' si pietrele scumpe n-au nicio valoare in ochiu' lu' dumnezeu.. de ce si-o fi pavat el hogeacu' ca un manelist, ha?... Se nasc o sumedenie de intrebari ....in mintea noastra ... Asa este ,Dumnezeu nu pune pret pe aur si pietre scumpe, ce are valoare inestimabila in ochii Lui ,este sufletul nostru... |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:20 |
||
chiar si norul vulcanic....nu ne spui la care biserica le inveti pe toate astea? | ||
marianela Postat pe 19 Aprilie 2010 14:22 |
||
pentru ica 2 era mesajul ,bineinteles.. | ||
marianela Postat pe 19 Aprilie 2010 14:25 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-19 14:13:33ce pervers, nene... eu zic mai departe ca tine... nu ca le ingaduie, ci le provoaca... adeca ce-ar fi pt un nene care-a facut universu' sa provoace un mic dezastru natural, acolo?... sadic de-a dreptu'... Nu e sadic ,asa traducem noi ... Intrebarea mea este , De ce Dumnezeu a pus la dispozitia creatiei raul, de ce se foloseste de rau pentru atingerea planurilor Sale ?El care cunoaste viitorul ,de ce la facut pe lucifer,sa ispiteasca fiinta omeneasca ,pe Adam si Eva ? Sunt intrebari prea inalte pentru un om...pentru ca nu le putem intelege inca... Dar ma edific si ...vom avea si alte opinii ... Nu stiu care ar fi raspunsul unui preot ... In mintea mea ,am deja un raspuns ,dar nu stiu cat de elocvent este .. . |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:26 |
||
De la: marianela, la data 2010-04-19 14:22:03 chiar si norul vulcanic....nu ne spui la care biserica le inveti pe toate astea? Nu sunt adepta unei biserici anume ,imi place sa citesc mult,in special biblia si alte carti ,bineinteles ... |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:29 |
||
nela, icuta e fata buna,mami... are ea teoriile ei,dar cu totii suntem liberi sa credem in ce dorim... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2010 14:30 |
||
iasomia nu o judec,e treaba ei unde merge la biserica precum e traba mea unde merg,dar mi se pare ca ne incorseteaza tare.oarecum ni se impune cu viziunea ei religioasa. | ||
marianela Postat pe 19 Aprilie 2010 14:32 |
||
uite inc-o cheste ciudata... cum adeca sunt intrebari prea inalte pentru un om?... adeca crede si nu cerceta, ca n-ai tu fatza sa-ntelegi... daca credinta este facuta pt a-l preamari pe facator, de ce-ar contine lucruri de ne'nteles?... cum sa ma-nchin eu la ceva pe care nu-l inteleg?... ba care mai imi face si rau, pe deasupra... asta seamana mai curand a frica, icutzo, nu a credinta... | ||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 14:33 |
||
nela, isi sustine punctul ei de vedere,si eu o pretuiesc mult, pt ca nu jigneste. desi, discuta in contradictoriu. si mai ales,nu este suparacioasa,tine la tranta... si apoi,e topicul ei... intri sa nu... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2010 14:35 |
||
Cu norul vulcanic ...sau anulat multe zboruri in Europa ...Scad vanzarile la biletele de avion ... Mijlocul de deplasare ramane masina ,desi pe distante mai mari devine destul de obositor ... sau imposibil sa treci peste ocean ... Asa ca ne deplasam cu ...vaporul si masina ...in cazul in care vrem sa o facem ...si cu calauzirea Lui . |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:38 |
||
gipies godwill... hai ca-i tare... | ||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 14:40 |
||
Mi-a scapat asta...n-am stiut ca e topicul ei...dar nici eu nu vreau s-o jignesc,nici gand....Spun doar ca e necesar ajutor in cunoasterea si intelegerea Bibliei.Altfel e loc de interpretari gresite. | ||
marianela Postat pe 19 Aprilie 2010 14:40 |
||
De la: zambil, la data 2010-04-19 14:33:40uite inc-o cheste ciudata... cum adeca sunt intrebari prea inalte pentru un om?... adeca crede si nu cerceta, ca n-ai tu fatza sa-ntelegi... daca credinta este facuta pt a-l preamari pe facator, de ce-ar contine lucruri de ne'nteles?... cum sa ma-nchin eu la ceva pe care nu-l inteleg?... ba care mai imi face si rau, pe deasupra... asta seamana mai curand a frica, icutzo, nu a credinta... De acord cu tine !Nici eu nu m-as inchina la ceva ,daca nu inteleg ... |
||
ica2 Postat pe 19 Aprilie 2010 14:41 |
||
nelica, da' dac-am lasa drecu' cartzoiu' ala si-am citi ceva folositor, n-ar fi si mai bine?... e ca si cum ai spune ca-ti trebuie indrumare de specialitate ca sa-ntelegi povestile nemuritoare... chestia e ca nu trebuie sa-ntelegi nimic, atata timp cat le consideri numa' povesti... da' daca nu le consider numa' povesti, atuncea da, ai avea nevoie de ceva asistenta de specialitate... si tratament adecvat... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2010 14:44 |
||
neluta, e mare,mami... e formata deja... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2010 15:00 |
||
De la: ica2, la data 2010-04-19 14:26:32Pai eu una cred ca Dumnezeu a vrut sa testeze recunostinta omului....Cum o face si pe pamant..Pt ca eu cred ca ispitele sunt si in rai,nu doar pe pamant..Viata care o ai pe pamant poate va fii la fel ca si pe dincoloDe la: zambil, la data 2010-04-19 14:13:33ce pervers, nene... eu zic mai departe ca tine... nu ca le ingaduie, ci le provoaca... adeca ce-ar fi pt un nene care-a facut universu' sa provoace un mic dezastru natural, acolo?... sadic de-a dreptu'... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 16:15 |
||
pe cine intereseaza ce crezi tu,irino? ia-ti si tu un conced ,ceva...ca ne ia cu gretalau cand te citim... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2010 16:21 |
||
De la: iasomia, la data 2010-04-19 16:21:31pe cine intereseaza ce crezi tu,irino?PAI poate nici pe mine nu ma intereseaza parerea ta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 16:26 |
||
Barbatii le este frica ca daca sunt crestini..Adevarati ma refer..Trebuie sa intretina femeia..Pai unde este iubire si respect si intelegere si barbatul nu priveste femeia de sus...Pt ca doar barbatul sa nascut din femeie.Ar trebuia sa respecte femeia,nu sa se creada superior ei | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 16:28 |
||
fatalica... pas... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2010 16:42 |
||
nu-mi mai ramane decat sa ma minunez...de perlutzele irinei |
||
LILO Postat pe 19 Aprilie 2010 19:59 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-19 16:28:47Barbatii le este frica ca daca sunt crestini..Adevarati ma refer..Trebuie sa intretina femeia..Pai unde este iubire si respect si intelegere si barbatul nu priveste femeia de sus...Pt ca doar barbatul sa nascut din femeie.Ar trebuia sa respecte femeia,nu sa se creada superior eiAsa ca daca nu existau femeile,voi barbatii a-ati fii ramas in oute la tatal vostru....Asa ca noi femeile trebuie sa ne simtim sup;erioare voua..Pt ca fara noi femeile,,voi barbatii nu a-ti fii fost nici macar in viata.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 22:52 |
||
De la: ica2, la data 2010-04-19 14:26:32Pai eu din cate am citit si din cate stiu..Presupun...Ca atunci cand Dumnezeu la aruncat pe lucifer din cer,pt ca el a vrut sa ajunga ca Dumnezeu...A vrut sa muste mana la cel care i-a dat sa manace si l-a facut frumos..Apoi Dumnezeu l-a aruncat din cer si el a picat in adancuri..Si el satana are ura pe noi,ca vrem sa ii luam locul lui in cer,si este prea mandru sa accepte asta....Apoi Dumnezeu a dat libertate la om..Sa aleaga cui vrea sa slujeasca...Daca nu slujeste la Dumnezeu.De asta diavolul are putere asupra omului,,datorita pacatelor,asupra mizeriei sufletesti...Pt ca vezi ca de asta atunci cand omul incepe sa renunte la pacate,,incep necazurile ca sa il traga inapoi pe om....Care inca are putere asupra lui,datorita pacate;lor,murdariei...in care traieste omulDe la: zambil, la data 2010-04-19 14:13:33ce pervers, nene... eu zic mai departe ca tine... nu ca le ingaduie, ci le provoaca... adeca ce-ar fi pt un nene care-a facut universu' sa provoace un mic dezastru natural, acolo?... sadic de-a dreptu'... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 22:57 |
||
Atunci cand Hristos a venit pe pamant..Diavolii au crezut ca a venit sfarsitul lor..Dumnezeu ii tine pe diavoli..Pt ca ei lau recunoscut pe Hristos ca Dumnezeu...Si ei incearca oamenii,,dar omul poate sa refuze ispita...Dar multi nu vor sa refuze ispitele pt ca sunt dulci..si de asta au o viata asa amarata,pt ca se bucura de lucruri frumoase la suprafata | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Aprilie 2010 23:38 |
||
luptatoareo ,Dumnezeu nu ii tzine pe diavoli ...e o aberatie ... Este un Dumnezeu drept si in dreptatea Lui a ficxat o zi de judecata pentru fiecare fiinta omeneasca si bineinteles pentru ingerii cazutzi ,impreuna cu satan .Nu vor fi nimicitzi pana atunci ,deoarece ar insemna sa se spuna despre El ,ca este un dictator...si lasa liberu arbitru ,libertatea de alegere ,cui vrem sa ii slujim ...se refera atat la oamenii ,cat si la ingerii ... |
||
ica2 Postat pe 20 Aprilie 2010 01:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 1 | De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05 |
papucei.ro | 2 | De la: prometeus_wife 13 Februarie 2009 23:30 |
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? | 1 | De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09 |
|
||
Femeie Pesti - Barbat Gemeni | 6 | De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35 |
Nadejdea in Dumnezeu | 11 | De la: luptatoareacurajoasa 21 Iulie 2010 22:27 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn