RELATIA CU DUMNEZEU

sidule,

ce faci mami?

de unde dadusi C/P ala?

ma faceti sa intru in pacat....
iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:59
yeah, knock on wood, right?...
zambil
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:59
Credeti ce vreti voi....
It's a free world.
Sunt sigura ca oamenii care si-au lasat ironia inchisa intr-un seif, vor intelege mesajul meu.
persidadamian
Postat pe 17 Aprilie 2009 15:04
Fie ca sarbatorile Pascale sa va aduca pace in suflet, liniste in case, limpezime in minte , indestulare pe masa si toate dorintele crestine sa vi se implineasca!
Sarbatori cu bucurie tuturor!
Aemulus
Postat pe 17 Aprilie 2009 18:24
De la: zambil, la data 2009-04-17 14:59:12yeah, knock on wood, right?...

A empty one.
anakin
Postat pe 18 Aprilie 2009 00:53
Frumos topic ti-ai ales, pentru ati arata inversunarea.
Topicul se numeste "Relatia cu Dumnezeu".
Un Paste Fericit Anakin.
Asa se obisnuieste pe la crestini.
persidadamian
Postat pe 18 Aprilie 2009 01:00
PASTE FRICIT TUTUROR!
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 08:46
FERICIT
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 08:46
o relatie adevarata cu Dumnezeu este a trai pazindu-te de pacat. Daca oamenii fac ce vor pe pamant nu au o relatie cu El iar aceasta relatie trebuie sa fie zilnica nu doar de Paste sau Craciun!!!! Ce inseamna pacate?! Lista e mai sensibila de cat credeti: - daca incepen de la pacatele gosolane a ucide, a fura, a curvi, a injura pe Dumnezeu.... pana la a ura pt aproapele tau, a barfi, a minti, a fii lacom ne dam seama ca viata cu Dumnezeu e o mare lupta si provocare. Totusi putem fii rai, e in firea noastra pamanteasca dar intrebarea e - "cat ne straduim sa fim pe placul lui Dumnezeu si ce prioritate e asta in vaita noastra?" Daca avem o tara care mergem din rau in mai rau...noi suntem de vina, suntem o tara de crestini din mosi stramosi dar DOAR cu vorba in rest traim in cele mai jalnice pacate!!! Sa nu ne miram de nimic, e soarta pe care o meritam.
Doaresc ca sarbatoare Pastelui sa insemne mai mult decat imbuibare in mancare si prajitura si bautura... Cautati-l cu adevarat pe Domnul si veti avea cea mai mare implinire a vietii.
Hristos a'nviat!
miha_miracle
Postat pe 18 Aprilie 2009 10:26
Azurici, vrei sa spui ca tu nu pacatuiesti nici cat negru sub unghie?
Ioana007
Postat pe 18 Aprilie 2009 10:43
SI IN PSIHO-TERAPIE PRINCIPALA METODA ESTE RUGACIUNEA.CREDINTA IN DUMNEZEU SI CREDINTA CA EL NU NE LASA LA GREU....,,CERE SI TI SE VA DA ,..BATE SI TI SE VA DESCHIDE ,,!
psihoprea
Postat pe 18 Aprilie 2009 11:04
Sarbatori Fericite tuturor celor care maine serbeaza Pastile!
anakin
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:20
Sarbatori Fericite tuturor...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:41
Lumina lui Dumnezeu sa va calaluzeasca pe fiecare acolo unde va veti indrepta pasii, iar sfanta sarbatoare de maine, sa aduca in sufletele si inimile voastre, lumina , bucurie, pace, si IERTARE, HRISTOS A INVIAT, cele mai bune ganduri ale mele se indreapta spre voi, toti prietenii mei virtuali, nu e nevoie sa va vad, va simt
casperphantom
Postat pe 18 Aprilie 2009 16:55
nu e vorba ca nu pacatuiesc dar spun ca se priveste cu mare lejeritate relatia cu Dumnezeu pe care o ajustam dupa bunul nostru plac... si ne autoamagim ca suntem buni sau credinciosi. E una sa fii credincios si alta sa ai o relatie si o viata dupa voia lui Dumnezeu...
miha_miracle
Postat pe 18 Aprilie 2009 18:06
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI CARE A_TI SCRIS pe acest blog eu fara Dumnezeu sint pierduta de cite ori ne gindim la dumnezeu de atitea ori se gindeste si el la noi. cu respect. Manuela_terapeut
garbo000199
Postat pe 18 Aprilie 2009 19:14
In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna....HRISTOS A INVIAT !!!!

Paste fericit tuturor!
Ella34
Postat pe 19 Aprilie 2009 01:20
Cristos a �nviat!

Pute�i intra pe un blog foarte interesant acces�nd linkul urm�tor:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul con�ine: Argumente �i dovezi ale existen�ei lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte. �nregistr�ri video cu miracole. Videoclipuri. Leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio). C�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator). Articole. Adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc.
V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar se merit�.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 19 Aprilie 2009 05:42
scuze ca va deranjez,am un prieten care vine de departe si are nevoie sa stea undeva asa ca i-am dat adresa voastra.Numele lui este Iisus din Nazareth.Spune incet Iisus din Nazareth te iubesc si am nevoie de tine,curata-mi inima cu sangele tau si binecuvanteaza casa mea.
danacristina
Postat pe 19 Aprilie 2009 07:25
In conditiile ca nu esti maritata, nu ai copii si nu crosetezi in timpul liber,pot sa-ti fac tie in mod direct astfel de declaratii, fara sa mai deranjam pe altcineva.
Ioana007
Postat pe 19 Aprilie 2009 07:54
Hristos a inviat ! S-aveti un Paste plin de lumina si bucurie.
blanca
Postat pe 19 Aprilie 2009 09:42
Adevarat a inviat!
Padste fericit!
Clm
Postat pe 19 Aprilie 2009 12:33
Hristos a Inviat!
gabitzza
Postat pe 19 Aprilie 2009 14:12
Hristos a inviat!
Fie ca Lumina Sfanta a
Invierii sa va umple inimile de dorul
dupa cele sfinte.
Miracolul Sarbatorii
Pascale sa-l traiti toata viata si nu
doar aceste 40 de zile,care au cam trecut.
Cautati sa intretineti flacara credintei .
Iar eu,usor,usor,o sa vin dupa voi,
dragii mei prieteni...
LadiM
Postat pe 19 Aprilie 2009 19:56
sunt maritata, am si copii si conduc o afacere f mare care, daca nu il puneam pe Dumnezeu la temelia ei, la inaltarea ei, la prosperitatea ei de mult era daramata.... ca mii de afaceri si firme in ziua de azi. Sunt multe de spus si probabil multe discutii in contradictoriu dar e si normal, doar au fost razboaie istorice care aveau ca "neintelegeri" religia... Avem Biblia ca si carte de capatai si acolo totul e trasat corect si foarte clar..... O zi buna!
miha_miracle
Postat pe 20 Aprilie 2009 10:21
cand asociezi cuvintelul asta de "transat" cu biblia, parca nu suna prea crestineste. are asa, un iz de macelarie.

in privinta claritatii,as avea oaresce rezerve
si_totusi
Postat pe 20 Aprilie 2009 10:34
mai, melia...lasa-ne fetitza cu "succesurile" tale extraordinare, ca am priceput din primul tau mesaj cat de credincioasa esti...toata salata asta a ta e vanare de vant tocmai in zilele astea deosebite
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 18:10
discutati aici aiurea, sincer nu stiu de ce o mai faceti doar ca sa faceti povesti de vorbe!!! (specific la romani) Iar timisoara, credeam ca partea de vest e mai realista nu asa indocrinata ca alte parti ale tarii... Dar ce sa-i faci, oriunde am sta suntem romani cerdinciosi de sarbatori. Va doresc o viata linistita cum vreti voi sa o aveti. Puteti comenta ce vreti, oricum nu mai citesc pt mine discutiile pe forum s-au terminat, m-am convins a zecea oara ca e pierdere de vreme.
miha_miracle
Postat pe 20 Aprilie 2009 18:51
MAJORITATEA AU UITAT DE DUMNEZEU.... PACAT MARE PACAT, TREBUIE SA NE INTOARCEM CU FATA CATRE DUMNEZEU PT CA ,,NIMIC FARA DUMNEZEU"
CEL CARE NU CRED IN DUMNEZEU ESTE UN OM MORT , EL NU EXISTA ESTE GOL PE DINAUNTRU ....
DOMNUL SA VA JUTE SA VA BINECUVANTEZE SI VA DORESC PACE SUFLETEASCA LINISTE INTERIOARA SI INTELEPCIUNE....
STELLY_71
Postat pe 20 Aprilie 2009 18:55
mai miha...timisoara e la fel de deschisa ca si alte orase, dar ma apuca greata vazand atat lauda de sine tocmai acum de Sarbatorile Pascale. eu cred ca putina decenta nu a omorat pe nimeni, mai ales cand e vorba sa te dai mare cu afacerea de succes pe care o ai. ce relevanta are asta in relatia cu Dumnezeu ? adica, daca nu aflam noi ceva despre afaceri si criza financiara, nu intelegeam ce e credinta, sau ce ? deci pana la urma ne raportam succesele la divinitate? e de plans, zau asa...

cat priveste aparitia ta pe forum, ce sa zic...traim intr-o tara libera...

ps...si cred ca atunci cand ai o afacere de mare-mare succes, nu mai ai timp de stat pe forum
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 19:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Baieti cum v-ar placea ca sa fie partenera voastra de viata,ca sa nu o inselati si sa o mintiti? 141 De la: moment31 17 Octombrie 2009 16:51
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 1 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44
Croitoreasa cu experienta Bucuresti 1 De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56
Fwd : Limbaj civilizat 190 De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
Setari Cookie-uri