RELATIA CU DUMNEZEU

Nu ma asteptam la Vieru sa apara rima aia anapoda: vis cu plans.Dar se pare ca nu suntem intotdeauna perfecti.
Ioana007
Postat pe 22 Aprilie 2010 22:05
De la: ica2, la data 2010-04-21 11:58:07Irina,cred ca ei ,detzin cunostintze mult mai multe ...decat crezi tu ...
Cu vorba buna nu ajungi nicaieri...Apoi stiu ca ei detin multe cunostinte,dar sunt prea lenesi ca sa le puna in practica..Asa cum sunt si multi calugari care cunosc biblia pe de rost dar sunt prea lenesi ca sa o puna in practica....Ei cred ca eu sunt un exemplu ca sa gandesc pt toata lumea.Si ei sa nu faca nimica..Mie imi este mila de tine si de ei..Ca apoi nu uita ca la inceput si tu erai la fel ca ei....Asa ca nu uitati de unde a-ti plecat ca erati vai de steaua voastra....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 22:23
Asa ca erati vai de voi la inceput..Ca ati invatat atatea lucruri de la mine..Si ma luati in ras...Cica va este mila de mine..Sa va fie mila de voi..Apoi cat v-am invatat.Si voi muscati mana care va dat sa mancati.Sa invatati atatea lucruri...Dar daca atata puteti.Asta este.Nu poti astepta de la un om,mai mult decat poate oferi....Sa va ajute Dumnezeu...Dar eu din cate stiu,Dumnezeu da la fiecare dupa inima si munca si stradania lui...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Aprilie 2010 22:26
Irino,am impresia ca nici nu iti dai seama ce vorbesti !Nu tie un pic ... Mai reflecteaza si ai grija la vorbe ....Ne-ai jignit pe toti pe aici ,crezi ca tu dai dovada de un adevarat crestin ? Mai edifica-te si nu te mai da autotsiitoare ....Si apropo nu am invatzat nimic de la tine ,ca nu am avut ce ...Ma rog pentru tine ,Dumnezeu inca imi asculta rugaciunile si stiu ca El ,poate aduce vindecare si in viatza ta .Domnul sa te binecuvinteze !
ica2
Postat pe 23 Aprilie 2010 01:15
Oricum nu am nevoie de recunostinta voastra...Pt ca nici nu am nevoie sa ma ridice oamenii in slavi..Ci mai bine prefer sa ma ridice Dumnezeu in slavi si sa ma ajute...Oricum sa va ajute Dumnezeu si pe voi...Pt ca eu doresc binele ficaruia.Chiar si la oamenii rai si invidiosi si care ma vorbesc pe la spate...Le doresc binele dar prefer sa stau departe de cei care traiaesc fardelegea...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Aprilie 2010 16:42
De la: ica2, la data 2010-04-23 01:15:30Irino,am impresia ca nici nu iti dai seama ce vorbesti !Nu tie un pic ... Mai reflecteaza si ai grija la vorbe ....Ne-ai jignit pe toti pe aici ,crezi ca tu dai dovada de un adevarat crestin ? Mai edifica-te si nu te mai da autotsiitoare ....Si apropo nu am invatzat nimic de la tine ,ca nu am avut ce ...Ma rog pentru tine ,Dumnezeu inca imi asculta rugaciunile si stiu ca El ,poate aduce vindecare si in viatza ta .Domnul sa te binecuvinteze !
Eu nu am jignit pe nimeni...Ci doar m-am exteriorizat..Sunteti rai..Daca vedeti ca omul este necajit.Il terminati de tot...Ca asa va invata satana...Ca Dumnezeu nu vrea ca sa fii ironic..Dumnezeu vrea sa fii sincer,sa fii deschis..Nu sa fii ironic si nerecunoscator....Apoi eu nu am jignit pe toti..Ci am zis doar ca nu imi place de fetele celor rai si nerecunoscatori...Care au invatat o groaza de la mine....Eu nu am nevoie sa fiu ridicata in slavi..Ci doar sa fiu respectata...Daca nu sunt respectata,atunci nici eu nu respect...Pt ca mied daca nu imi place de un om,,io spun in fata.Nu il vorbesc pe la spate..Pt ca este rautate sa vorbesti omul pe la spate...Si sa il lucrezi pe la spate .Si sa nu ii dai posibilitatea sa se apere
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Aprilie 2010 16:46
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 22:26:46 Asa ca erati vai de voi la inceput..Ca ati invatat atatea lucruri de la mine..Si ma luati in ras...Cica va este mila de mine..Sa va fie mila de voi..Apoi cat v-am invatat.Si voi muscati mana care va dat sa mancati.Sa invatati atatea lucruri...Dar daca atata puteti.Asta este.Nu poti astepta de la un om,mai mult decat poate oferi....Sa va ajute Dumnezeu...Dar eu din cate stiu,Dumnezeu da la fiecare dupa inima si munca si stradania lui...

irino, tu esti reclama perfecta la "asa, nu !". ce sa invete lumea de la tine? de cand si pana cand, nebunia inseamna mana intinsa si izvor de intelepciune?
si_totusi
Postat pe 23 Aprilie 2010 16:58
De la: si_totusi, la data 2010-04-23 16:58:07
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-22 22:26:46 Asa ca erati vai de voi la inceput..Ca ati invatat atatea lucruri de la mine..Si ma luati in ras...Cica va este mila de mine..Sa va fie mila de voi..Apoi cat v-am invatat.Si voi muscati mana care va dat sa mancati.Sa invatati atatea lucruri...Dar daca atata puteti.Asta este.Nu poti astepta de la un om,mai mult decat poate oferi....Sa va ajute Dumnezeu...Dar eu din cate stiu,Dumnezeu da la fiecare dupa inima si munca si stradania lui...

irino, tu esti reclama perfecta la "asa, nu !". ce sa invete lumea de la tine? de cand si pana cand, nebunia inseamna mana intinsa si izvor de intelepciune?
Cine zice ala este...eu sunt asa cum considera Dumnezeu ca merita sa fiu.La fel si voi..Sunteti asa cum meritati si primiti tot la fel cat meritati..Cine sapa goapa altuia,tot ei cad in ea...Eu nu doresc raul nimanui ca sa mi se intoarca mie...amin sa va ajute Dumnezeu si pe voi sa va dea minte..Sa nu mai fiti asa diabolici
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Aprilie 2010 22:22
Irino ,draga mea... lasa-ne !!!
Totusica are dreptate ....
Dar ,stiu eu ...cred ca tu ai o lume a ta ...
ica2
Postat pe 24 Aprilie 2010 01:33
icutza,

corect.
eu astept ziua in care toti userii o vor ignora,(pe ea &comp)pt ca au fost destule maini care i-au sarit in ajutor p-acilea,dar i-a jignit pe toti.
iar faptul ca sc-ul trimite prin e-mail topic deschis de ea,chiar daca este aleatoriu...te face sa te intrebi si altele...
da' in fine...cui ii pasa?
suntem ditamai omanocii...
sa fie la ei acolo..
iasomia
Postat pe 24 Aprilie 2010 08:17
De la: iasomia, la data 2010-04-24 08:17:15icutza,

corect.
eu astept ziua in care toti userii o vor ignora,(pe ea &comp)pt ca au fost destule maini care i-au sarit in ajutor p-acilea,dar i-a jignit pe toti.
iar faptul ca sc-ul trimite prin e-mail topic deschis de ea,chiar daca este aleatoriu...te face sa te intrebi si altele...
da' in fine...cui ii pasa?
suntem ditamai omanocii...
sa fie la ei acolo..
Eu nu am jignit nimeni..Ci doar m-am exteriorizat...Ca atipatia este reciproca pt cei care nu ma plac...Pt ca tonul face la muzica..Asa cum faci asa primesti..Eu nu ma razbun ci doar ii pun in banca lor pe cei care se iau de viata mea si ma deranjeaza
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:25
Iaso,asa este ....problema este ca fatuca asta jigneste pe toata lumea ,iar in mintea ei ,culmea ......crede ca ajuta ...de fapt , nici nu isi da seama cat rau raspandeste in jurul ei ...printr-o vorbire nechibzuita...
Mi-a placut raspunsul lui totusica ...,,de cand si pana cand, nebunia inseamna mana intinsa si izvor de intelepciune?,,

ica2
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:36
subscriu ica!
panty_C
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:43
subscriu si eu si cred k pt toata lumeaaa....
pb este ca....nu te pui cu pasionalaaa domnulee!
fleurdelis
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:45
care pasionala?
panty_C
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:47
eii careeee..si tu! vrei satzi zic aici acu??
sau o vrei pe capul meu tu nuu??
fleurdelis
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:49
aia? pasionala? - nici vorba - lemn rece, mort, parerea mea

pasiune inseamna suflet, simtire, caldura, etc.
panty_C
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:53
De la: ica2, la data 2010-04-24 18:36:32Iaso,asa este ....problema este ca fatuca asta jigneste pe toata lumea ,iar in mintea ei ,culmea ......crede ca ajuta ...de fapt , nici nu isi da seama cat rau raspandeste in jurul ei ...printr-o vorbire nechibzuita...
Mi-a placut raspunsul lui totusica ...,,de cand si pana cand, nebunia inseamna mana intinsa si izvor de intelepciune?,,

Putin imi pasa de paererea ta despre mine..Si despre ce cred ceilalti...Pe mine ma intereseaza ce cred despre mine,oamenii inteligenti..Pe care eu ii consider inteligenti si un exemplu pt mine
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:54
Citire de la Irina ,,Eu nu am jignit nimeni..Ci doar m-am exteriorizat...,,
Te exteorizezi cam urat ...a fi crestin,inseamna sa ai respect ,dragoste ,rabdare ,blandetze ,bunatate , s.a.m.d ,fatza de semeni ...
Cred ca sunt straine de tine ,aceste sentimente ...si gata ...am si altceva de facut ,mai important ,Iaso si mai multi pe aici au avut dreptate ...
Fa-te bine Irina si daca tot scotzi o vorba din gura ,gandeste ,gandeste si iar gandeste ...scoate-o cu intelepciune si bandetze...
Gata !!!
ica2
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:56
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-24 18:54:31
De la: ica2, la data 2010-04-24 18:36:32Iaso,asa este ....problema este ca fatuca asta jigneste pe toata lumea ,iar in mintea ei ,culmea ......crede ca ajuta ...de fapt , nici nu isi da seama cat rau raspandeste in jurul ei ...printr-o vorbire nechibzuita...

Putin imi pasa de paererea ta despre mine..Si despre ce cred ceilalti...Pe mine ma intereseaza ce cred despre mine,oamenii inteligenti..Pe care eu ii consider inteligenti si un exemplu pt mine
Pe mine ma intereseaza sa nu il supar pe Dumnezeu..Pt ca Dumnezeu imi da sa mananc si ma ajuta...Oamenii incerca doar sa te jumuleasca....Iti dau cu o mana si iti iau cu zece maini
xenaprintesarazboinica
a si era sa uit...si pe adam si eva de rebreanu am o....parere ca fara aceasta carte pur si simplu nu se putea! de fapt fara fffff multe...
fleurdelis
De la: ica2, la data 2010-04-24 18:56:27Citire de la Irina ,,Eu nu am jignit nimeni..Ci doar m-am exteriorizat...,,
Te exteorizezi cam urat ...a fi crestin,inseamna sa ai respect ,dragoste ,rabdare ,blandetze ,bunatate , s.a.m.d ,fatza de semeni ...
Cred ca sunt straine de tine ,aceste sentimente ...si gata ...am si altceva de facut ,mai important ,Iaso si mai multi pe aici au avut dreptate ...
Fa-te bine Irina si daca tot scotzi o vorba din gura ,gandeste ,gandeste si iar gandeste ...scoate-o cu intelepciune si bandetze...
Gata !!!
Depinde de firea fiecarui crestin....Spre exemplu eu sunt o fire exigenta si severa....Ii spun o data de doua ori frumos l;a un om..Daca vad ca nu intelegere,,imi schimb atitudinea....Apoi sunt si preoti foarte credinciosi care a facut multe fapte bune..Care este din fire sever..Si sa vezi cum vorbeste cu oamenii si ce ti-i repede.Asa imi place sa fiu si eu cu oamenii nerecunoscatori si fara bun simt
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:59
florence,patul era pe alt topic
elodia
Postat pe 24 Aprilie 2010 18:59
pe topicul lui procust! nuu??
fleurdelis
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:01
Eu sunt om si imi place sa fiu exigenta si severa....Pt ca asa merita oamenii nerecunoscatori si cu bun simt..Daca un om are bun simt si este recunoscator..Nu ai de ce sa fii sever daca vezi ca intelege de vorba buna...Daca verzi ca este nesimtit si umbla doar cu smecheriile si vor sa se pocaiasca si sa fie cinstiti..Pai pe acei aomeni trebuie sa ii ocolesti...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:02
fleurdelis
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:03
esti bolnava!
panty_C
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:03
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-24 19:02:44 Eu sunt om si imi place sa fiu exigenta si severa....Pt ca asa merita oamenii nerecunoscatori si cu fara bun simt..Daca un om are bun simt si este recunoscator..Nu ai de ce sa fii sever daca vezi ca intelege de vorba buna...Daca verzi ca este nesimtit si umbla doar cu smecheriile si nu vor sa se pocaiasca si sa fie cinstiti si recunoscatori..Pai pe acei aomeni trebuie sa ii ocolesti...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:04
da, sigur, blal bla bla
panty_C
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:05
De la: pantera_neagra, la data 2010-04-24 19:03:38esti bolnava!
Parerea este reciproca
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 8 De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15
CADOUL PERFECT PENTRU SARBATORI 2 De la: Violeta_Opait_Podaru_1 10 Decembrie 2011 12:15
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
Vreau sa cunosc parerea voastra despre ceace se intaampla in Italia 111 De la: pica33 19 Februarie 2010 20:27
buna ziua 0 De la: 3 Martie 2010 15:44
Setari Cookie-uri