RELATIA CU DUMNEZEU

Dar eu nu am nevoie de mila oamenilor....Oamenilor sa le fie mila de ei....Eu am nevoie de mila lui Dumnmezeu,nu de mila oamenilor care este fatarnica..Se uita cu mine si savarsesc rele....Daca un om vrea sa ma ajute bine....Daca nu sa isi vada de treaba lui....Eu o sa il ajut cand consider eu,ca merita si este momentul..... Nu am nevoie de mila fatarnica a oamenilor...Care se uita cu mila la oameni nevinovati,dar si ei fac rau..Pt ca sunt niste lasi si niste nerecunoscatori...Si musca mana la cei care i-a ajutat si le-a dat sa manance....Dar daca atata ii ajuta pe ai capul...Sa faca rau la un om care le-a facut bine...Sunt cretini.maimute rele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Aprilie 2010 16:28
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-26 16:28:43Dar eu nu am nevoie de mila oamenilor....Oamenilor sa le fie mila de ei....Eu am nevoie de mila lui Dumnmezeu,nu de mila oamenilor care este fatarnica..Se uita cu mila dar savarsesc lucruri rele....Daca un om vrea sa ma ajute bine....Daca nu sa isi vada de treaba lui....Eu o sa il ajut cand consider eu,ca merita si este momentul..... Nu am nevoie de mila fatarnica a oamenilor...Care se uita cu mila la oameni nevinovati,dar si ei fac rau..Pt ca sunt niste lasi si niste nerecunoscatori...Si musca mana la cei care i-a ajutat si le-a dat sa manance....Dar daca atata ii ajuta pe ai capul...Sa faca rau la un om care le-a facut bine...Sunt cretini.maimute rele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Aprilie 2010 16:30
Citire de la Irinuca ....

"Si musca mana la cei care i-a ajutat si le-a dat sa manance....Dar daca atata ii ajuta pe ai capul...Sa faca rau la un om care le-a facut bine...Sunt cretini.maimute rele"

Draga ,ce expresie !!!De unde ai invatzat-o???Si vorbea-i de inteligentza?Nu stiu pe unde ai studiat tu ,dar ..e clara treaba ...
Cuvinte ca ,"cretini,maimute rele ,musca mana " ,nu am mai auzit de mult timp ...mai ales in limbajul unui crestin ...Doamne fereste-ne de impostori !
ica2
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:38
De la: iasomia, la data 2010-04-26 13:28:18icutza...

la fel...
hai ca ai inceput sa te exprimi plastic,le puneam acu' sa ne scrii o nuvelica,cum ii zicea sorela..

Da , o nuvelica ....De sorela ,cum ii zici tu ...mie dor ..
Probabil Ilsi ,este prea ocupata...insa sper ca Dumnezeu o sustzine in tot ce vrea sa intreprinda .
Poate ,ne face bucuria de a fi din nou printre noi ...aici pe acest forum .Cred ca nu este numai dorintza mea ....
Pupici !
ica2
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:46
Irinuca ,sa stii ca imi esti draga ...
Sa nu crezi ca am ceva cu tine...
Am zis ca iti dau "ignore ",si uite ce fac ...
"Vreau sa fac binele si raul e alipit de mine", spunea Apostolul Pavel ...si o spun si eu ...in acest caz.
Sa fi iubita ,de cine vrei tu ...!

ica2
Postat pe 26 Aprilie 2010 18:55
De la: ica2, la data 2010-04-26 18:55:27Irinuca ,sa stii ca imi esti draga ...
Sa nu crezi ca am ceva cu tine...
Am zis ca iti dau "ignore ",si uite ce fac ...
"Vreau sa fac binele si raul e alipit de mine", spunea Apostolul Pavel ...si o spun si eu ...in acest caz.
Sa fi iubita ,de cine vrei tu ...!

Eu cred ca raul se face doar cu acordul omului...Omul alege calea asta...Eu mereu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa imi iubesc aproapele si vrajmasii...Si sa ma tina departe de cei rai...Si care aleg calea raului...Eu ii compatimesc...Dar fiecare alege drumul pe care vrea sa mearga...Pt ca Dumnezeu Prea Bunul nu obliga pe nimeni sa faca binele...Dar da fiecarui dupa inima lui....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Aprilie 2010 22:14
De la: emanuelt25, la data 2010-04-26 11:51:31
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-20 22:10:47
De la: emanuelt25, la data 2010-04-20 17:01:29Luptatoarea credincioasa ,repetitzia este mama invatzaturii ,zici?
Pai da repetitia este mama invataturii..Pt ca insistand intrun lucru ajungi sa te obisnuiesti asa...Asa cum si eu vreau sa repet pana le intra ceva in cap

Luptatoareo,ma imbratzisezi???Pai ...poate nu sunt de sex masculin ,ci feminin !
Stiam, ca ai ceva impotriva barbatilor ...e semn bun !!!

Si tu... Emanuel ,tie teama doar de numai o imbratzisare?
ica2
Postat pe 27 Aprilie 2010 19:11
Pe toate le intzelegi pe dos...Irinuca ...
Sa te ajute Cel de Sus sa devi o sfanta !
Unul singur este sfant ,fara de pacat ...Dumnezeu !
ica2
Postat pe 27 Aprilie 2010 19:17
fleurdelis
Postat pe 27 Aprilie 2010 19:26
De la: ica2, la data 2010-04-27 19:17:05Pe toate le intzelegi pe dos...Irinuca ...
Sa te ajute Cel de Sus sa devi o sfanta !
Unul singur este sfant ,fara de pacat ...Dumnezeu !
Nu imi doresc sa fiu o sfanta...Cum asa cred unii oameni.De asta vor sa ma traga in jos cica sa nu ajung prea sus..Daca atata ii duce capul ala...Eu imi doresc sa ii ajut pe oameni,sa ii invat lucruri bune..Chiar daca pe mine altii m-au invatat doar lucruri rele in favoarea lor.Pe mine Dumnezeu ma invata si are grija de mine...Pt ca daca ar fii dupa oameni si as lasa dupa ei,M-ar calca in picioare si doar sar folosi de mine.Ca doar atata stiu oamenii sa faca rau....Fac rau toata viata.Apoi la batranete cand sunt cu un picior in groapa se pocaiesc....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Aprilie 2010 22:43
Nu imi doresc sa devin o sfanta ca sa imi pupe altii moastele...Mie imi place sa ii ajut pe oameni,,sa devina mai buni si mai rationali...Nu o fac pt un interes anume...Imi place sa ii ajut pe oameni...Nu cu bani,,pt ca am inteles ca o prietenie se castiga cu bani..Si nu este bine sa dai apa la moara la paraziti..Ajutorul se face sub alte moduri...Daca imi doresc ca Dummnezeu sa imi dea mai multa putere..Este ca sa ii pot ajuta pe oameni..Si atat..In rest nu am nevoie de lauda nimanui...Ci doar sa fiu respectata...Pt ca fiecare om,merita sa fie respectat....Pt ca sa poti fii un profesor de viata,,eu insumi am multe de invatat...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Aprilie 2010 22:49
A fii un profesor de viata nu este usor..Pt ca sunt multe lucruri de invatat...Si eu doresc sa invat cat mai multe,chiar daca este greu...Ca sa obtin multe cunostinte,ca sa le pot transmite mai departe...Sa ii pot ajuta pe oameni...Apoi eu imi bat capul...Atii care nu fac nimic,sunt invidiosi si incearca sa ma doboare,in loc sa aprecieze de fac pt oameni..Dar asta o fac pt ca Hristos a suferit atata pt mine si pt alti nerecunoscatori....Care fac rau la aproapele sunt invidiosi si rai...Apoi se plang de viata grea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Aprilie 2010 22:53
Va multumesc ca va mai aduceti aminte de mine, fetelor...

Nu vreti sa stiti cate mi se intampla in ultima vreme...ce "nuvelica", roman de-a binelea...dar pe toate le stie numai Dumnezeu...dea Domnul sa ne consolidam relatia cu El si sa fie cea mai importanta, altfel suntem pierduti...
sora_ilsi
Postat pe 27 Aprilie 2010 23:01
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-27 22:53:04 A fii un profesor de viata nu este usor..Pt ca sunt multe lucruri de invatat...Si eu doresc sa invat cat mai multe,chiar daca este greu...Ca sa obtin multe cunostinte,ca sa le pot transmite mai departe...Sa ii pot ajuta pe oameni...Apoi eu imi bat capul...Atii care nu fac nimic,sunt invidiosi si incearca sa ma doboare,in loc sa aprecieze de fac pt oameni..Dar asta o fac pt ca Hristos a suferit atata pt mine si pt alti nerecunoscatori....Care fac rau la aproapele sunt invidiosi si rai...Apoi se plang de viata grea

Sa faci mult mai mult pentru oameni...luptatoareo ....
Dar... in primul rand fi tu un exemplu pentru ei !
c_romyka
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:22
De la: c_romyka, la data 2010-04-28 15:22:10
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-04-27 22:53:04 A fii un profesor de viata nu este usor..Pt ca sunt multe lucruri de invatat...Si eu doresc sa invat cat mai multe,chiar daca este greu...Ca sa obtin multe cunostinte,ca sa le pot transmite mai departe...Sa ii pot ajuta pe oameni...Apoi eu imi bat capul...Atii care nu fac nimic,sunt invidiosi si incearca sa ma doboare,in loc sa aprecieze de fac pt oameni..Dar asta o fac pt ca Hristos a suferit atata pt mine si pt alti nerecunoscatori....Care fac rau la aproapele sunt invidiosi si rai...Apoi se plang de viata grea

Sa faci mult mai mult pentru oameni...luptatoareo ....
Dar... in primul rand fi tu un exemplu pentru ei !
Pai eu sunt un exemplu pt ei..Eu pretind doar ceea ce ofer...Corectitudine..sa fie cinstiti,sa fie sinceri,,,de incredere...pretind doar ce ofer...Ei in vat oamenii de bine dar ma imprenesc doar cu oamenii care corespund cerintelor mele..Stii este si o voarba...Cine sea aseaman se aduna
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:27
Si cand te superi Irina ...arunci cu vorbe la intamplare ...
Uitzi ca esti crestina ...oare esti ?
O seara buna !
ica2
Postat pe 29 Aprilie 2010 00:40
De la: sora_ilsi, la data 2010-04-27 23:01:41Va multumesc ca va mai aduceti aminte de mine, fetelor...

Nu vreti sa stiti cate mi se intampla in ultima vreme...ce "nuvelica", roman de-a binelea...dar pe toate le stie numai Dumnezeu...dea Domnul sa ne consolidam relatia cu El si sa fie cea mai importanta, altfel suntem pierduti...

Pentru tine Ilsi !
ica2
Postat pe 29 Aprilie 2010 00:42
Multumesc, Ica. Si tie la fel
sora_ilsi
Postat pe 29 Aprilie 2010 00:53
fetelor,fetelor..viata este uneori complicata,dar cu rabdarea treci marea
mult succes in lupta cu greutatile ivite in cale

intotdeauna exista un motiv sa mergi mai departe
LILO
Postat pe 29 Aprilie 2010 04:59
sorela,

cam toti avem o perioada cu nuvelici..da' ce zic eu nuvelici?
telenovele de-a dreptu'!ehe,he,he...

asa va vreau:optimiste!

iasomia
Postat pe 29 Aprilie 2010 16:30
ana_veronick
Postat pe 29 Aprilie 2010 22:18
De la: ica2, la data 2010-04-29 00:40:25Si cand te superi Irina ...arunci cu vorbe la intamplare ...
Uitzi ca esti crestina ...oare esti ?
O seara buna !
Nu imi doresc sa fiu o sfanta...Cum asa cred unii oameni.De asta vor sa ma traga in jos cica sa nu ajung prea sus..Daca atata ii duce capul ala...Eu imi doresc sa ii ajut pe oameni,sa ii invat lucruri bune..Chiar daca pe mine altii m-au invatat doar lucruri rele in favoarea lor.Pe mine Dumnezeu ma invata si are grija de mine...Pt ca daca ar fii dupa oameni si as lasa dupa ei,M-ar calca in picioare si doar sar folosi de mine.Ca doar atata stiu oamenii sa faca rau....Fac rau toata viata.Apoi la batranete cand sunt cu un picior in groapa se pocaiesc.... majoritatea sunt credinciosi doar la suprafata.....Dar in interior sunt negri si rai si invidiosi...La batranete cand sunt pe duca cica da in ei pocainta si parerea de rau...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 29 Aprilie 2010 23:29
Irina ,talharul de pe cruce ,s-a pocait in ultimul moment din viatza lui...Si, Domnul l-a primit,l-a iertat !
Si acest talhar , aproape toata viatza lui a trait-o in imoralitate.
ica2
Postat pe 30 Aprilie 2010 00:10
De la: LILO, la data 2010-04-29 04:59:35fetelor,fetelor..viata este uneori complicata,dar cu rabdarea treci marea
mult succes in lupta cu greutatile ivite in cale

intotdeauna exista un motiv sa mergi mai departe
ica2
Postat pe 30 Aprilie 2010 00:11
De la: ica2, la data 2010-04-30 00:10:48Irina ,talharul de pe cruce ,s-a pocait in ultimul moment din viatza lui...Si, Domnul l-a primit,l-a iertat !
Da....Dar nu se stie niciodata cand mori..Poate da o data o masina peste tine,sau te calca trenul si mori pe loc...Si nu mai ai timp sa te pocaiesti...Nu se stie niciodata cand mori...Zic in general..Nu ma refer la tine..Doamne fereste
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Aprilie 2010 16:24
De la: ica2, la data 2010-04-30 00:10:48Irina ,talharul de pe cruce ,s-a pocait in ultimul moment din viatza lui...Si, Domnul l-a primit,l-a iertat !
Ti ica daca vrei sa mergi pe calea credintei...Trebuie sa stai departe de cei care practica fardelegea....Si nu mai te iei dupa prostiile la altii..Care vor sa te traga in jos..Si nu te lasa sa urci in sus....Momentul cand murim...nu se stie niciodata.....Daca mai avem timp sa ne pocaim...Asa ca nu trebuie sa ne lasam in ultimul moment...Ci in fiecare zi sa ii multumim lui Dumnezeu pt fiecare zi..Si aceasta iubire pt Dumnezeu trebuie demostrata prin fapte....Si respectant cuvantul lui Dumnezeu...Pt ca asa spune Domnul..Cina ma iubeste pe mine...Asculta cuvantul meu..Si respecta Poruncile Mele...Asa ca iubirea fara fapte...Este moarta....Ca din gura un om poate zice multe
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Aprilie 2010 16:29
Irina, in fiecare zi am cuvinte de multzumire la adresa Lui ...
In fiecare clipa ,El ma poarta pe bratzul Sau ocrotitor ...
Am atatea motive pentru care, trebuie sa-I multzumesc.Iar ,ce spui tu ...cu statul deoparte, de cei care practica faradelegea ...nu sunt de acord cu tine ..."Cei bolnavi ,au nevoie de doctor !"
Si cum iti manifesti dragostea fatza de semeni ?Cand ,chiar Domnul Iisus ,a spus ,"Va dau o porunca noua ,sa va iubiti unii pe altii ,asa cum V-am iubit Eu pe voi ..."
Consider, ca nimeni nu te poate trage in jos ,daca ai radacini adanci in credintza si iL cunosti bine pe Mantuitorul ...
Modelarea carecterului nostru ,dupa modelui divin ...e ceva mai greu de realizat si nu putem singuri ,decat ,DOAR prin puterea Lui .
ica2
Postat pe 30 Aprilie 2010 18:19
In legatura cu pocaintza ,Irina ...este adevarat ca noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment ,doar ziua de astazi ne apartzine ,cea de maine ...nu ...
De aceea ,trebuie sa consolidam relatzia noastra cu Dumnezeu ,sa fim intr-o permanenetza comuniune cu El .Daca ai auzit de rugaciunea neincetata a inimii ...Sa iL ai pe EL, pe primul loc in viatza ,in centrul actziunilor tale...la fiecare vorba spusa ,la fiecare gand nerostit ...Si faptele sa fie dupa voia Sa ,care vin in urma credintzei ...
ica2
Postat pe 30 Aprilie 2010 18:31
De la: ica2, la data 2010-04-30 18:19:38Irina, in fiecare zi am cuvinte de multzumire la adresa Lui ...
In fiecare clipa ,El ma poarta pe bratzul Sau ocrotitor ...
Am atatea motive pentru care, trebuie sa-I multzumesc.Iar ,ce spui tu ...cu statul deoparte, de cei care practica faradelegea ...nu sunt de acord cu tine ..."Cei bolnavi ,au nevoie de doctor !"
Si cum iti manifesti dragostea fatza de semeni ?Cand ,chiar Domnul Iisus ,a spus ,"Va dau o porunca noua ,sa va iubiti unii pe altii ,asa cum V-am iubit Eu pe voi ..."
Consider, ca nimeni nu te poate trage in jos ,daca ai radacini adanci in credintza si iL cunosti bine pe Mantuitorul ...
Modelarea carecterului nostru ,dupa modelui divin ...e ceva mai greu de realizat si nu putem singuri ,decat ,DOAR prin puterea Lui .
Asa este sa va iubiti unii cu altii..Dar sa nu traiesti impreuna cxu cei care nu sunt pocaiti..Pt ca vor incerca sa faca tot felul de lucruri ca sa te faca sa devii si tu ca ei...Si ai prea multa bataie de cap..Si este prea periculos...Apoi oamenii au nevoie de doctor..Si pot fii ajutati doar daca si ei vor sa fie ajutati...Dar daca nu vor....Sa ramana asa cum vor ei....Mie nu imi place sa triaesc in mijlocul minciunilor si indiviei si rautatii...Prefer sa stau departe de acesti oamenii...Si daca ei au nevoe de doctor..Sa mearga sa se pocaiasca...Ca Dumnezeu este doctor....Eu nu sunt doctor...Eu sunt om si vreau sa am o viata linistita intre oameni crestini si curati la suflet si pocaiti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Aprilie 2010 22:28
Iisus este Doctor pt suflete. Cine vrea sa fie vindecat sufleteste sa mearga sa se roage si sa se ia dupa urmele lui Iisus..Sa renunte la viata murdara .La desfrau,la minciuni si la rautati...Si sa devina copii lui Dumnezeu..Si daca au credinta,,Dumnezeu ii ajuta...Eu sunt om,nu sunt doctor...Si asa ca vreau sa am o viata linistita,alaturi de oameni curati sufleteste...si cinstiti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Aprilie 2010 22:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 1 De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11
CONCURS CASIGA O PERECHE DE PAPUCEI 1 De la: GALAVANUTZA 9 Februarie 2009 19:09
vopsea de par 3 De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 8 De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15
Bonuri de reducere.... 1 De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32
Setari Cookie-uri