RELATIA CU DUMNEZEU

De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 20:21:52io nu crez si pace...totusica e fomeie decenta, nah...

ei, si tu ! ce are prefectura cu...... libera sunt, fata mare am fost, domnisoara m-am facut, iuhai bade !
si_totusi
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:32
doamnelor...sunt oripilata

taman pe topicul asta v-ati gasit sa faceti dezvaluiri incendiare?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:34
mi-e rau..

pai daca la Doamne Doamne nu poti sa faci confesiuni, atunci unde? si daca nu acum, atunci cand?

am dat-o pa versuri..
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:36
las mai ca e un topic nu-i biserica. si apoi, chiar si in biserica. cand se spovedesc cucoanele sta popa cu mainile in buzunare.
si_totusi
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:44
Buna! Eu sunt de parere ca este un lucru indispensabil sa invatam sa ne informam corect despre crestinism si religie dupa care sa pastram relatia cu Dumnezeu rugandune zi de zi asa cum te speli pe fata, mananci , bei apa. E atat de simplu si de la indemna fiecaruia, insa trebuie sa sti cum sa te rogi.

aveti grija de voi si nu uitati a va ruga.
23denisa79
Postat pe 21 Aprilie 2009 22:09
icutzo...

nush' de ce da' uneori am impresia ca voi suferiti de tetanie cerebrala, sau cum dracu' ii spune la chestia asta...

cand nu aveti argumente o dati ca zombi aia carora le sare acu'...am mai zis eu, declarati ca va conduceti viata dupa percepte scrise acu' doua mii de ani, da' va folositi de uneltele diavolului... de ce nu va bagati voi nene la o cooperativa amish d-aia, sa umblati numa-n canepe si sa comunicati numa' cu dumnezeu?...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2009 11:34
"va conduceti viata dupa percepte scrise acu' doua mii de ani, da' va folositi de uneltele diavolului..."

Nea Zambil ....ce afirmi mataluta ?Cred ca ai golit damigeana si acum esti suparat ca s-a terminat licoarea ...
Stai in bancuta ta ,zau .... ,ca folosesti uneltele diavolului din plin !

emanuelt25
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:55
bai zombi mic ce esti, nu te-ai prins care-i treaba?...

pai eu sunt chiar diavolu' in persoana, nene.. asa ca am voie sa folosesc ce vrea muschiu' meu...

si hai, valea la scriptura, ca poate vrei sa-i faci conversatie lu' isusu si n-ai textu' la tine... he,he,he...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:04
vericilor...

daca ceva-i supranutaral acilea e ca eu stau de vorba cu tot felu' de stafii d-astea de mucava, ca alde manuela asta si altele la fel...

bai manuelo, da' pareri la papucei sau farduri intime n-ai, soro?... ca poate te ratezi prin teologii p-acilea cu mine, in loc sa te afirmi la mascari si alte cosmeticale...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:34
http://video.google.com/videoplay?docid=-2108270310800824396&hl=ro*

va recomand cu caldura codul lui moise.

o trecere in revista a relatiei noastre cu Dumnezeu.

Eu sunt aceea, eu sunt.

Noi avem o relatie cu Dumnezeu peentru ca Dumnezeu este in noi.

Astept comentariile dupa vizioanarea filmuli.

O zi excelenta tuturor.
redfire
Postat pe 22 Aprilie 2009 15:09
mda nene... ezoterisme d-astea-mi plac si mie... iote colea film meserias - the secret - descoperirea tainelor lumii:

http://www.220.ro/0lignVSYkT/THE_SECRET_2_ENIGMATICA_TAINA_A_MISTERULUI_SECRET
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2009 15:19
Deniso,

decripteaza-mi si mie faza cu „ trebuie sa stii cum sa te rogi„ , poate mi-a scapat mie cevasilea si nu vreau sa mor toanta

au aparut euroii?

zambiliciu,

secretu` asta..nu-i si-o carte cu numele asta? filmu` parca-i facut dupa ea...

gabitzza
Postat pe 23 Aprilie 2009 04:34
asta-i secretu' 2... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 07:42
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui azi.
Sa fiti fericit si iubiti!
Aemulus
Postat pe 23 Aprilie 2009 19:24
Clm, multumesc pentru faptul ca ai raspuns tu la o intrebare ce-mi era adresata.
amrita
Postat pe 24 Aprilie 2009 11:56
Ai dreptate, Denisa. Avem nevoie de rugaciune in fiecare zi. Se spune ca rugaciunea este respiratia sufletului. Daca incetam sa mai respiram, stim cu totii ce se va intampla cu noi.
sora_ilsi
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:55
amrita draga, scris undeva ca nu am voie sa raspund?

raspunsul tau nu l-am vazut pe aici. E o tara libera.
Clm
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:04
Clm,nu inteleg ce te-a suparat?? Iti multumeam
sincer...
amrita
Postat pe 26 Aprilie 2009 17:17
Poate sa-l traga pe diavolul pe dreapta, cand tocmai el este cu inovatiile sentimentale?
Ioana007
Postat pe 27 Aprilie 2009 08:38
Este cam greu in ziua de astazi pt ca oameniii sunt negativi pt ca credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.La fel ca si iubirea unui barbat pt o femeie,degeaba spune ca iubeste o femeie daca nu demostreaza prin fapte,si incearca sa isi bata joc de ea,sa incerce sa o insele si sa o manipulezi pt ca nu te crede nimeni.Da sunt unele femei care se lasa batjocorite de barbati si inselate,pt ca sunt prea slabe sa se impuna pt ca nu le ajuta dumnezeu pt ca sunt prea pacatoase,la fel cum dumnezeu nu ii ajuta nici pe barbatii pacatosi care isi bat joc de femei pt slabiciunea si neputinta lor.si altii isi bat joc la randul lor de neputinta si slabiciunea lor pt ca asa cum faci asa primesti.pt ca dumnezeu lucreaza prin oameni asa cum oferi asa primesti.Daca vrei sa il cunosti pe dumnezeu trebuie sa faci fapte bune,sa iti pese de altiii,sa aii ajuti dar sa nu ii lasi sa profite de tine pt ca asa ii faci si lui un rau il inveti prost,asa ca ajutal dar pune-l si pe el sa se straduie nu ii da totul de-a gata,ca normal ca omul te ia de prost pt ca tu il inveti prost.Pt ca asa face si dumnezeu,El te ajuta dar nu iti baga in traista,te invata sa te maturizezi sa te descurci singur.
irina_24ro
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:24
Este cam greu in ziua de astazi pt ca oameniii sunt negativi pt ca credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.La fel ca si iubirea unui barbat pt o femeie,degeaba spune ca iubeste o femeie daca nu demostreaza prin fapte,si incearca sa isi bata joc de ea,sa incerce sa o insele si sa o manipulezi pt ca nu te crede nimeni.Da sunt unele femei care se lasa batjocorite de barbati si inselate,pt ca sunt prea slabe sa se impuna pt ca nu le ajuta dumnezeu pt ca sunt prea pacatoase,la fel cum dumnezeu nu ii ajuta nici pe barbatii pacatosi care isi bat joc de femei pt slabiciunea si neputinta lor.si altii isi bat joc la randul lor de neputinta si slabiciunea lor pt ca asa cum faci asa primesti.pt ca dumnezeu lucreaza prin oameni asa cum oferi asa primesti.Daca vrei sa il cunosti pe dumnezeu trebuie sa faci fapte bune,sa iti pese de altiii,sa aii ajuti dar sa nu ii lasi sa profite de tine pt ca asa ii faci si lui un rau il inveti prost,asa ca ajutal dar pune-l si pe el sa se straduie nu ii da totul de-a gata,ca normal ca omul te ia de prost pt ca tu il inveti prost.Pt ca asa face si dumnezeu,El te ajuta dar nu iti baga in traista,te invata sa te maturizezi sa te descurci singur.
irina_24ro
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:25
De la: irina_24ro, la data 2009-04-29 09:25:01Este cam greu in ziua de astazi pt ca oameniii sunt negativi pt ca credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.La fel ca si iubirea unui barbat pt o femeie,degeaba spune ca iubeste o femeie daca nu demostreaza prin fapte,si incearca sa isi bata joc de ea,sa incerce sa o insele si sa o manipulezi pt ca nu te crede nimeni.Da sunt unele femei care se lasa batjocorite de barbati si inselate,pt ca sunt prea slabe sa se impuna pt ca nu le ajuta dumnezeu pt ca sunt prea pacatoase,la fel cum dumnezeu nu ii ajuta nici pe barbatii pacatosi care isi bat joc de femei pt slabiciunea si neputinta lor.si altii isi bat joc la randul lor de neputinta si slabiciunea lor pt ca asa cum faci asa primesti.pt ca dumnezeu lucreaza prin oameni asa cum oferi asa primesti.Daca vrei sa il cunosti pe dumnezeu trebuie sa faci fapte bune,sa iti pese de altiii,sa aii ajuti dar sa nu ii lasi sa profite de tine pt ca asa ii faci si lui un rau il inveti prost,asa ca ajutal dar pune-l si pe el sa se straduie nu ii da totul de-a gata,ca normal ca omul te ia de prost pt ca tu il inveti prost.Pt ca asa face si dumnezeu,El te ajuta dar nu iti baga in traista,te invata sa te maturizezi sa te descurci singur.
Este pacat sa judeci un om,ci mai bine sfatuieste-l si ajuta-l sa se descurce singur,pt ca doar asa il vei cunoaste pe dumnezeu, Trebuie sa te rogi, la dumnezeu sa te ajute sa il cunosti pt ca atunci se uneste vointa ta cu puterea lui dumnezeu
irina_24ro
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:28
De la: irina_24ro, la data 2009-04-29 09:25:01Este cam greu in ziua de astazi pt ca oameniii sunt negativi pt ca credinta in dumnezeu fara fapte este moarta.La fel ca si iubirea unui barbat pt o femeie,degeaba spune ca iubeste o femeie daca nu demostreaza prin fapte,si incearca sa isi bata joc de ea,sa incerce sa o insele si sa o manipulezi pt ca nu te crede nimeni.Da sunt unele femei care se lasa batjocorite de barbati si inselate,pt ca sunt prea slabe sa se impuna pt ca nu le ajuta dumnezeu pt ca sunt prea pacatoase,la fel cum dumnezeu nu ii ajuta nici pe barbatii pacatosi care isi bat joc de femei pt slabiciunea si neputinta lor.si altii isi bat joc la randul lor de neputinta si slabiciunea lor pt ca asa cum faci asa primesti.pt ca dumnezeu lucreaza prin oameni asa cum oferi asa primesti.Daca vrei sa il cunosti pe dumnezeu trebuie sa faci fapte bune,sa iti pese de altiii,sa aii ajuti dar sa nu ii lasi sa profite de tine pt ca asa ii faci si lui un rau il inveti prost,asa ca ajutal dar pune-l si pe el sa se straduie nu ii da totul de-a gata,ca normal ca omul te ia de prost pt ca tu il inveti prost.Pt ca asa face si dumnezeu,El te ajuta dar nu iti baga in traista,te invata sa te maturizezi sa te descurci singur.
Este pacat sa judeci un om,ci mai bine sfatuieste-l si ajuta-l sa se descurce singur,pt ca doar asa il vei cunoaste pe dumnezeu, Trebuie sa te rogi, la dumnezeu sa te ajute sa il cunosti pt ca atunci se uneste vointa ta cu puterea lui dumnezeu
irina_24ro
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:28
mda..

hai ca se baga si aici.

irina-fata,

strici topicu',pacat...iti tremura mana? ce draq te balbai cu atatea postari?

prosti E unii neneaca....
iasomia
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:36
imi cer scuze Amrita.
Clm
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:52
Iaso, de mult nu am m-ai auzit cuvantul asta �neneaca�
Clm
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:56
nimic fara dumnezeu si fara rugaciune, am mare incredere in dumnezeu si maica domnului .
in orice necaz m-am rugat , am primit raspuns pozitiv...
anisoara
Postat pe 30 Aprilie 2009 10:29
Perceptia divinitatii e o problema mai complexa decit pare...place sau nu,conditioneaza existenta individuala si colectiva...lupta de a convinge pe altii de valabilitatea crezului nostru,e una din cele mai inutile si aberante activitati,generatoarea celor mai inversunate razboaie,in spatele si in numele careia,s-au comis cele mai fioroase crime,atit impotriva umanitatii,cit si a divinitatii...Manifestarea publica a acestei credinte,trebuie sa-i respecte cu strictete principiile de non-violenta.Cind cineva e convins de adevarul crezului sau,nu are nevoie sa-l strige pe uliti...Il TRAIESTE.
valentino
Postat pe 1 Mai 2009 16:48
Trairea in conformitate cu adevarul pe care il sustii este esenta crestinismului. Iisus Hristos spunea:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata".
Nici o persoana care s-a bucurat de iubirea si favoarea lui Dumnezeu si a lui Iisus Hristos nu poate sa nu spuna si altora cat bine i-a facut Dumnezeu.
sora_ilsi
Postat pe 1 Mai 2009 18:39
De la: sora_ilsi, la data 2009-05-01 18:39:59Trairea in conformitate cu adevarul pe care il sustii este esenta crestinismului. Iisus Hristos spunea:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata".
Nici o persoana care s-a bucurat de iubirea si favoarea lui Dumnezeu si a lui Iisus Hristos nu poate sa nu spuna si altora cat bine i-a facut Dumnezeu.

Ma tem ca am inteles gresit:de favoarea si iubirea Lui D-zeu nu se bucura toti???.Eu stiam ca e al tuturor,nu doar al unora...Lucrurile sint doua:ori D-zeu e partinitor(ceea ce eu refuz sa cred),ori cineva traieste cu impresia ca e doar al lui...rezervindu-si dreptul de a-L da sau nu si altora...
valentino
Postat pe 1 Mai 2009 20:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Indemnizatie ing 1 De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31
Ochelari de soare 12 De la: ema174 18 Aprilie 2013 15:40
Cele mai bune prajituri 1 De la: garbo_2455 26 Aprilie 2012 17:43
Chiloti cu fese push-up pentru un fund bombat? Voi ati purta? 1 De la: Chiloti_Cu_Fese_Push_up_1 30 Mai 2012 14:58
educatia copiilor 47 De la: alfheim 4 Octombrie 2011 15:33
Setari Cookie-uri