RELATIA CU DUMNEZEU

Valentin ...
"Ma tem ca am inteles gresit:de favoarea si iubirea Lui D-zeu nu se bucura toti???."As putea spune ca Harul lui Dumnezeu este mare ,valabil si astazi .Se poate bucura toti de el ,
acest har, prin jertfa lui Hristos, st� la dispozitia fiec�rei persoane care vine la El prin credint�.
�nainte ca s� existe aceast� lume, Dumnezeu Tat�l ne-a ales ca s� fim m�ntuiti, stiind c� va fi o nevoie de r�scump�rare.
�n sfintenia Sa, Dumnezeu nu poate s� ignore p�catul. Nu poate accepta p�catul. De aceea,
El a trimis pe Singurul S�u Fiu ca s� moar� �n locul nostru. Prin moartea Lui, suntem r�scump�rati.

"Eu stiam ca e al tuturor,nu doar al unora..." ai dreptate, este al tuturor celor care cred in EL .
"Lucrurile sint doua:ori D-zeu e partinitor(ceea ce eu refuz sa cred),ori cineva traieste cu impresia ca e doar al lui...rezervindu-si dreptul de a-L da sau nu si altora..".
Hristos apartine tuturor ,nimeni nu poate sa-si rezerve dreptul de a-L da sau nu si altora ."Pentru ca orcine ,ORCINE crede in EL, sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica ."
De multe ori, avem tendinta s� mergem la o extrem� cu privire la Dumnezeu. Ori accentu�m dreptatea lui Dumnezeu si �l vedem pe El ca un judec�tor; ori accentu�m dragostea lui Dumnezeu si �l vedem pe El ca un prieten apropiat.Pe Dumnezeu il regasim in cele doua ipostaze : Dumnezeu al dragostei ,milos ,indelung rabdator,plin de bunatate si Dumnezeu al dreptatii ,sfant si judecator .
Este si Judec�torul Sf�nt care nu poate privi p�catul! Nu putem vorbim numai de dragostea lui Dumnezeu f�r� s� ne g�ndim la dreptatea si sfintenia Lui.
Ca atare, Dumnezeu promite celor care au raspuns chemarii Lui protectie ,calauzire ,biruinte si cel mai de pret mantuirea sufletului .
ica2
Postat pe 4 Mai 2009 17:24
Ica kiar mi-a placut raspunsul tau.Este un adevar care nu face comod celor cu interese umane.Spunind asta,ma refer la toti parvenitii,indiferent de denominatie religioasa,pt ca acestia sint in orice forma a religiei D-zeu nu este un bun pe care cineva il poate administra la bunul sau plac...cel mult vice-versa.Sint o infinitate de exemple in trecut,ca si-n prezent,de oameni care traiesc in realitate o viata adevarata,fara zgomot si fara pretentia de a fi UN BUN.Si,daca nu gresesc,au mai multe sanse ca altii...
valentino
Postat pe 4 Mai 2009 20:44
baaaaiii... ce-s lesinaturile astea?... ia sa pompam putin sange clocotitor in organu' flescait al religiei...

gregorian bivolaru' loveste din nou... uite ce zice la gardianu':

...la Simpozionul de yoga de la Herculane, gurul cel fugit a trimis un mesaj �mesianic� pentru sufletele supusilor sai. Este vorba despre o discutie dintre el si Nicu Catrina, presedinte MISA, unul dintre locotenentii, care se refera la �Constituirea anul acesta �n Romania a unei comunitati charismatice ce este inspirata de Dumnezeu Tatal si care se va baza pe experienta launtrica, directa a fiecaruia. Aceasta comunitate va fi alcatuita �n exclusivitate din fiintele umane care simt �n sufletul lor o profunda si reala chemare a lui Dumnezeu. Respectiva comunitate se va numi: CU DUMNEZEU, PRIN DUMNEZEU, PENTRU DUMNEZEU, �NTRU DUMNEZEU�.

nenicilor, intru dumnezeu ala are acilea un inteles pur practic, daca pricepeti ce vreau sa zic...insa cu siguranta credincioasele misa sunt muuuult mai fericite decat propovaduitoarele frigide ale cine stie carei secte americane fara simtu' umorului...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 10:49
ai dracu' yoghinii astia nudisti, unde s-au gasit sa predice... la herculane...

cred ca babele si mosii care bantuiau statiunea pe vremea lu' ceasca ar inebuni de nervi ca n-au apucat si ei vremurile astea de desfatare la pielea goala... he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 10:52
zambilu'...bivolaru asta e dus cu pluta, nene...se crede Mesia

eu zic ca un examen psihiatric meseriash ar clarifica multe din aberatiile de-i zburda astuia prin scafarlie
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 10:58
waifo...

toti predicatorii-s dusi cu pluta, fata... fie ei de meserie or doar femei lipsite de satisfactii lumesti... macar alde bivolaru' se distreaza, ce cadelnitza' lui...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 11:02
yeap...you right...cica guru asta atomic face terapie cu pishu...te doare mintea, zambilu...io zic ca nu are toate tiglele pe casa...

da' si adeptii aia de-i are...spalati pe creier, nenicule...ce va' sa zica spiritul de turma...se duc ca oile si asculta cu gura cascata elucubratiile unui dezaxat...

oameni fara directie care nu isi folosesc propria minte si asteapta sa ii integreze psihopatul ala in absolut
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 11:08
pai ei se fac ca asculta in extaz ce debiteaza ala doar in sperantza ca se lasa cu futaiuri la sfarsit s-apuca si ei o bucatica de agheazma la-nghesuiala...

ce nu face omu' pentru putina satisfactie divina?... o portie de kk si-un gat de 3.14-3.14 sunt mizilicuri...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 11:12
Ai dreptate wife, niste capete seci. Cum poti sa te lasi prostit sa bei pipi. Ce texte baga pt ai convinge. Vai mama lor.

Clm
Postat pe 8 Mai 2009 20:45
yeap...tembeli rau...

cat despre bivolaru asta, am citit azi ce declara o membra MISA despre el si integrarea in absolut si cum vede ea divinitatea

am ramas proasta, fetita

eu zic ca astia sunt toti niste dezaxati sexual...si au mare nevoie de un control psihiatric serios...

uite aici linckul...sa citesti si sa te crucesti de ce poate abera cineva

http://www.gardianul.ro/Bivolaru-lanseaza-%E2%80%9Cnoua-religie%E2%80%9D-s134705.html
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 20:59
am vazut si eu un tembel ce era membru Misa ce aberatii scotea pe gura, cred ca era drogat.

Ne crucim noi de idiotenia astora, da ma gandesc ce putere de convingere are Bivolaru asupra lor. sau isi alege victime din randul celor dereglati mintal, pt ca altfel nu-mi pot inchipui un om normal lasandu-se prostit de Bivolarul.

Sectele astea sunt periculoase rau.
Clm
Postat pe 8 Mai 2009 21:09
Faceti o distinctie intre yoga si Bivolaru.Yoga, apartine unei culturi, reprezinta o filozofie de viata.Punand laolalta cele doua aspecte, este ca si cand ai pune alaturi o piatra pretioasa si o bucata de sticla.
Ioana007
Postat pe 9 Mai 2009 08:54
vanghi...eu nu am zis nimic de yoga...m-am referit strict la MISA si la Bivolaru
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Mai 2009 09:06
Oamenii care nu sunt bine inradacinati ajung victimle acestui om(si a multor altor ticalosi), care are o minte atat de bolnava.
Tocmai de aceea cred ca este esential sa se faca o educatie religioasa, mai ales tinerilor.
De cand e lumea, oamenilor le-a placut sa creada in divinitate.
Tocmai de aceea sunt multi care inteleg totul anapoda si ajung sa fie derutati de la bunele moravuri, de un nebun.
Ma intreb cum or sa arate generatiile viitoare cu astfel de invataturi roind in jurul lor ca albinele.
laura_laura
Postat pe 9 Mai 2009 15:37
pai da, de ce sa dea la buci bivolaru si cordacii din gasca lui, si sa nu se ocupe de trebusoarele astea preotimea ortodoxa, nu?...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:35
e las` ca dau si ei, dar mai cu fereala! Astia din ortodoxie isi fac mai intai vile...

iar la manastirile-alea de taicutzi, crez ca sunt fo 2-3 pacatosi..

parerea mea e ca putini se duc acolo din chemare, cei mai multi sunt doar inadaptati, dap.

bine acum, aia nu sunt preoti, sunt calugari...
gabitzza
Postat pe 9 Mai 2009 19:43
e groasa..doi inalti prelati din biserica ortodoxa romana prinsi cu cioara vopsita.

acu' ma intreb:cine i-o fi pus pe ziaristii aia sa-i duca in ispita?ha?

pai..tot de-ai lor,tot de-ai lor...he,he,he...

naspa...teodosie e in inaltu' cler..

du-te la ei sa-ti puna patrafiru' in cap!

naspa rau....

iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:58
Iasomico

stii ce se zice
sa faci ce zice popa, nu ce face popa!
Ma intreb de unde vine vorba asta si de cand e ! intelepciune populara nenicule
gabitzza
Postat pe 9 Mai 2009 20:01
De la: iasomia, la data 2009-05-09 19:58:08e groasa..doi inalti prelati din biserica ortodoxa romana prinsi cu cioara vopsita.

acu' ma intreb:cine i-o fi pus pe ziaristii aia sa-i duca in ispita?ha?

pai..tot de-ai lor,tot de-ai lor...he,he,he...

naspa...teodosie e in inaltu' cler..

du-te la ei sa-ti puna patrafiru' in cap!

naspa rau....

...si eu cind spuneam ca nu mai bag capul sub fusta,pardon,patrafir ca ma duce in ispita...dar eu cred in ce spun nu in ce fac popii.
valentino
Postat pe 9 Mai 2009 20:03
copii,

radem noi, da'e groasa,nu mai este nimic sfant pe lumea asta,daca pana si teodosie ala de facea pe sfantu' s-a dedulcit...e greu...
iasomia
Postat pe 10 Mai 2009 21:19
"copii,

radem noi, da'e groasa,nu mai este nimic sfant pe lumea asta " ,ca bine zici Iaso ...
Cand Adam si Eva au pacatuit au avut porunca din partea lui Dumnezeu sa nu manance din pomul oprit, dar au fost sedusi de fascinatia lucrului interzis. Totdeauna este o deceptie in pacat.
Inselaciunea pacatului lucreaza in trei directii:

1. Pacatul nu da satisfactia care credem ca ne-o poate da;

2. trebuie sa cautam o scuza pentru a-l justifica;

3. ne inselam daca credem ca putem fugi de consecintele lui.

Multe lucruri sunt pervertite de pacat: dragostea poate fi pervertita in sex, independenta in obsesie pentru bani si putere.
Si cum zicea-i tu ...ce mai este sfant pe lumea asta ?
Cand ,asa zis unii din slujitorii lui Dumnezeu lucreaza impotriva legii Lui .Sunt multi lupi imbracati in piei de oaie !

ica2
Postat pe 10 Mai 2009 22:32
tanti profesoara ica...

acolo unde-ai pus matale batzu prima oara, la punctu' unu, eu zic ca matale gresesti...

pacatu poate da chiar dependenta, de cat de bine lucreaza...
zambil
Postat pe 10 Mai 2009 22:38
Zambil ,ai dreptate !Dependenta nu este bun� �n nici un fel, pasiunea te duce la patim�, patima te duce la p�cat, iar p�catul aduce moarte spirituala si despartire de Dumnezeu.
Si apropo ...nu-mi atribui titluri ,te rog ....Sunt un muritor de rand si ii dau Slava lui Dumnezeu pentru marea Sa dragoste care o are fata de un pacatos(a) ca mine.
ica2
Postat pe 10 Mai 2009 22:51
icutzo...

stii cum e cu pacatu' asta?... ca eu nu vorbesc din carti...

daca nu acum, atunci cand?...

daca nu eu, atunci cine?...

si p-orma, dai de belea daca joci la amatori... cand treci la profesionism, devine o forma de arta, de-i place si lu' dumnezeu sa mai arunce-un ochi, din cand in cand...
zambil
Postat pe 10 Mai 2009 22:56
De la: ica2, la data 2008-10-24 23:52:18"FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE UNICUL SAU FIU ,PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA SI SA AIBA VIATA VESNICA "(Ioan 3:16)
Iata ca, Dumnezeu vrea sa aiba cu fiecare dintre noi o relatie prin FIUL SAU ISUS HRISTOS ...SI DE CE ? Pentru ca te iubeste si ma iubeste si ne vrea pe toti salvati ,mantuiti in Imparatia Cerurilor.
Sa nu stam nepasatori fat de o asa mare dragoste 1
Va doresc multe binecuvintari !

dumnezeu e in fiecare dntre noi.e mai greu sa il descoperim(dar nu imposibil).cind vom invata sa ne aceptam pe noi insine asa cum suntem sa ne iubim neconditonat vom reusi sa aprindem in noi si in tot ce ne inconjoara scinteia divina.
ingridn
Postat pe 10 Mai 2009 23:42
Nu stiu de ce va mirati Iaso, Valentino, sunt chestii care se fac de mult si se stiu de mult ce poame sunt preotii, chiar si cei de rang inalt.

Dupa 89 cunosteam un staret de manastire care avea orice ii dorea sufletelul, adica: concubina (atunci nu avea voie sa se casatoreasca), aparatura electronica de ultima generatie, masini straine, sofer personal, propsietati, etc.
Pai pe ce credeti voi ca si le-a luat? i-au picat din cer? nuuu, din spagi si donatii.

Clm
Postat pe 11 Mai 2009 16:33
celemeule,

una-i una.alta-i alta...

pt ca nu-i asa? una e sa fii un staret intr-un colt de tara ,si alta este sa faci parte din inaltul cler,sa fii arhiepiscopul tomisului,pt Dumnezeu! numele omului asta s-a vehiculat cand se cauta inlocuitor pt teoctist,tinea slujbele de inviere de Paste pe malu' marii..

of,of,mai,mai...e prea mult,mult prea mult...
iasomia
Postat pe 11 Mai 2009 16:42
Iaso, tu crezi ca arhiepiscopul Tomisului a invatat acum sa insele? de mult practica asta.
Tot om e, chiar daca e arhiepiscop acum.

Iar staretzul de care vorbeam chiar e intr-un loc aproape de Bucuresti, un loc instoric. asa ca nu e un neica nimeni uitat intr-un colt de tara.
Sincer imi pare rau pt dezamagirea ta.

Clm
Postat pe 12 Mai 2009 15:05
Eu,sincer,nu ma mai mir de nimic.Dracul are treaba multa cu cine-ar vrea sa fuga de el.Pot doar sa-i compatimesc.S-apoi coruptie e la orice nivel.Sigur,cea mai grava la cei din Casa Domnului...
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:31
ia sa bagam niscaiva cultura cinematografica acilea, la confesional...

mare film mare, religulous... bill maher ia o seama de interviuri in diferite medii americane pe tema religiei... ia de gustati o ciosvarta:

http://www.cinemarx.ro/trailere/Religulous-Religulous-500864.html

si binecunoscutul religiolog daniel goace, de la academia catzavencu, pune degetu pe rana:

"Bill Maher sus�ine c� credin�a e numai o form� prin care unii �ncearc� s�-�i dubleze �ansele de a ajunge �n Rai, iar al�ii �ncearc� s� scoat� ni�te bani pe spinarea celor care �ncearc� s�-�i dubleze �ansele de a ajunge �n Rai."

aia mi-a placut, unii incearca sa-si dubleze sansele de a ajunge-n rai... pai da nene, tot jmechereala se cheama, ceea ce duce religiosii direct in tagma papagalilor de pe seama carora traiesc jmecherii de mii de ani... stiti cum se zice: jmecheria-i veche, numa' prostii sunt noi... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RELATIA CU DUMNEZEU 11758 De la: ses 20 Iunie 2010 23:49
De ce am alergie la oameni mincinosi si prefacuti? 9 De la: demonsauinger 13 Iunie 2011 23:56
Compromisul....o necesitate? 133 De la: calla 22 Iunie 2010 19:25
decor pentru interior din autocolant si tapet 1 De la: decotrends 11 Ianuarie 2010 10:50
Chiloti cu fese push-up pentru un fund bombat? Voi ati purta? 1 De la: Chiloti_Cu_Fese_Push_up_1 30 Mai 2012 14:58
Setari Cookie-uri