RELATIA CU DUMNEZEU

mami, nus' la ce foloseste prietenia asta de la profil... cum zicea waifa, am o gramada de prieteni muti, ar cam trebui sa-mi fac curtenie-n cont si eu...

vizitand niscaiva profile de p-acilea am vazut o gramada de alte prietenii intre unii de n-au postat in viata lor pe forum, ma intreb ce i-a determinat sa-si ceara prietenia unii altora.. tare mi-e ca si alea-s facaturi, sa para site-ul asta mai activ...

lasa ca suntem prieteni pe forum, cat om avea ceva de spus...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 19:36
Zamby, e chestie de popularitate. Asa vad eu. Eu vezi bine ca nu-s prea populara ca n-am decit 14 prieteni dar PW.... sau altii....
Adica la oricare din amicii mei pot sa le trimit mesaje private ca zic eu ca am voie dar tie care nu esti pretenul meu??? Nu indraznesc sa-ti scriu pe privat
Aemulus
Postat pe 17 Mai 2009 19:40
zambilu'

sunt timizi,daca ii stergi,se necajesc...eu am patit asta,de atunci nu mai sterg pe nimeni,dau ok intr-o veselie,ce?ma costa ceva?....
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 19:43
eu zic ca popularitatea asta pe garbo e cam falsa... si mesaje poti sa-mi trimiti si daca nu esti in cortegiu' de prieteni oficiali, n-am blocat pe nimeni...

cui dracu foloseste popularitatea in randul unor conturi de facatura?...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 19:44
pai iasomico..

eu o stersei pe waifa ca-mi zisei ca si-a tras viitor de aur in italia si-o doare-n basca de garbo, da' m-am inselat... tot aici se-ntoarse saracuta, la galcevitorii de noi... si nici macar nu-mi poarta pica, asa-i waifo?...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 19:46
Dar tu nu prea ai incredre in oameni Zamby! Pai de ce?
Asa dupa cum vezi tu lucrurile Garbo e un fel de gaura neagra iar eu credeam sincer ca e o planeta a prieteniei.
Aemulus
Postat pe 17 Mai 2009 19:47
micabiso... asa-s eu, mai ciufut... dansu', dansu' e normal la varsta mea.. he,he,he...

eu sant la faza in care decartez din prieteni, ca am mai inteles cu ce se mananca viata intre timp...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 19:52
cuvinte cheie : garbo ...gaura...neagra

micabis
si_totusi
Postat pe 17 Mai 2009 19:54
si totusi, si eu cred ca nu aveau interes sa rada ortodoxia, dar unii, cum ar fi securistii si nu numai, din exces de zel, isi depaseau atributiile. Zelosi din aceia mai sunt si astazi ca reminiscente ale unui trecut care nu ne face cinste, cam asta am vrut sa spun.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 19:54
mai...ma lasati?...cred ca...legatura cu D-zeu...e oarecum ...facatura...din cate vaz eu aici!!!
si...motiv de...tot scris!!!
deci...zau...sa nu cadem in ipocrizie!!!!
ce ar trebui sa vedem scris aici pt a fi...on top?
fiecare...isi da cu presupusu`...si...iata ce iese...
ceva...ce nu mai are legatura cu ce s-a inceput!!!
si...tot ii dati in cap...aiurea!!!
chiar e necesar?
sau...poate sunt eu...depasit?

ovidiu42
Postat pe 17 Mai 2009 19:59
sorela...

a fost o greseala a comunistilor, pe care au facut-o si altii... religia e un drog, oamenii au nevoie de droguri intr-o societate hiper-socializata... cei mai multi dintre ei... este frustrant sa muncesti ca boul la jug si sa realizezi in momentele de rastriste ca nu te alegi cu nimic...

religia este unul din preturile platite pentru a avea o forma de administrare viabila... foarte eficienta, de altfel... la fel ca bautura si tigarile...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:00
of, viata mea....tigari....

bautura?ioi,ma ia cu lesin,da' nu ma las....
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 20:03
Pana la urma, Dumnezeu ne-a creat atat de diferiti, pentru ca Lui nu-I place uniformitatea. Asa inteleg eu si-mi place sa cred ca El ne iubeste pe toti si-I plac si Lui discutiile noastre pentru ca ele ne ajuta sa fim mai toleranti. El ne-a lasat liberul arbitru si fiecare poate alege sa creada in El sau nu.

Imi place sa-mi traduc textul biblic in care Iisus spune:" Mai am si alte oi care nu sunt din staulul acesta." cu referire la toti cei care cred in El, indiferent din ce religie fac parte. Iisus nu este exclusivist, cum suntem noi, muritorii.

Cuvintele noastre pot fi interpretabile, de aceea imi place sa fac referire la cuvintele Bibliei, care nu lasa loc la interpretari eronate decat din rea-vointa sau din necunostinta.

Da, religia poate fi si un drog, atunci cand tu nu gandesti si nu-ti folosesti liberul arbitru. Dar si inversunarea contra celor credinciosi poate fi un rau si mai mare, din aceleasi motive.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:06
sorela...

nu-ti mai trage nene spuza pe turta ta, ca iar o dai in balarii cu biblia aia... cum dracu' iei de bin o carte care n-are nimic de-a face cu ce-o fi spus isus, daca a existat?...

cand credeam ca esti om, iar dai cheia la-ntors si reciti aiureli...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:11
Desi ideile sau lipsa ideilor-cum zici tu- se bat cap in cap, Zambilule, ai, intr-o anumita masura dreptate, ca "este frustrant sa muncesti ca boul la jug si sa realizezi in momentele de rastriste ca nu te alegi cu nimic"...Si Biblia spune asta, cu alte cuvinte, ale Eclesiastului. Nu cumva te-ai inspirat din ea?
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:14
sorela,

faci ce faci, si tot tu "esti deasupra",parca ai fii ulei d-ala in apa.

ai un patos nenica.. cand este vorba sa spui ca tu urmezi calea dreapta,ioi mama...

pe mine ma frapeaza cu cata convingere spui ca tu esti mai placuta Domnului decat altii.

tot nu am inteles ,di ce cult faci parte, sister?

esti crestin-ortodoxa?
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 20:16
Multam', Zamby, pentru aprecierea de "om"...
Tu esti mai bun decat mine. Eu te consideram doar o papusa manipulatoare, cu vreo 2-3 admiratori/admiratoare...
Vezi de ce am eu nevoie de Dumnezeu si de Iisus Hristos?
Ca sa ma invete sa te apreciez.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:18
Multam' si tie, Iasomiule, ca ma bagi in seama.
Da-mi si mie citatul in care eu am spus ca sunt mai placuta Domnului decat altii. Desi, marturisesc public, imi doresc sa fiu placuta Domnului si nu oamenilor, insa El stie daca-mi iese sau nu. Dar eu ma straduiesc. Dar tu?
Si, a propos, nu vreau sa ma dau mai ortodoxa decat altii, dar si asta imi doresc tare muuuuuuuuuuuuuuuult.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:23
sorela...

daca ma apreciai din mintea ta, jos palaria... da' daca ai nevie sa-ti sufle stafiile alea cu cine sa te-nsotesti la discutii, mai bine ma lipsesc...

partea trista e ca si cand combati, tu n-o faci din mintea ta... tie-ti trebe scenarii scrise de altii, ca sa nu cazi in trac d-ala paralizant... nu-i asa ca viata-i mai frumoasa cu perna pe ochi?...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:23
sister,

in ce masura tu esti mai putin manipulatoare decat zambil?presupanand ca asa ar fi?aud?

vrei si citat acu'?

cand nu ai ce face ,ia topicul de la capat,trufia nu este placuta Domnului sa stii,si tu ai dat dovada de trufie in cateva randuri.

ba chiar de rautate,avand in vedere ca te consideri copilul LUI.

iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 20:27
Ha-ha-ha. N-ai dinti, dar iti arati coltii. Nu ratezi nici o ocazie. Esti de-a dreptul hilar.
Eu prefer o intelepciune mai inalta decat cea omeneasca si incerc mi-o insusesc, pe cat posibil, decat sa spun numai prostii din mintea mea cea neinteleapta.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:28
sister,

esti f interesanta cand nu vorbesti din carti, si nu o tii in citate..

mai baga,ti se vede adevarata fata sister....
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 20:31
sorela..

hai nu ma-nebuni.. deci ce zici tu acilea sunt vorbele domnului, de-a dreptu'... baga-mi-as mintzile-n cap, ca nu mi-am dat seama pana acu... he,he,he...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:32
Merci la fel, iaso. Dar, pls, nu ma face pe mine ca pe tine si incearca mai bine sa intelegi si tu cate ceva: nu sa ma intelegi sau sa ma interpretezi pe mine, ca-ti pierzi vremea. Nu e vorba de noi aici. N-ai priceput? Ca de-aia ne-ncurcam mereu: ca ne gandim numai la noi si luam sfaturile doar pentru altii si le aplicam lor.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:33
Si, scuze, Iaso, eu nu am decat o fata, cea din poza pe care am aratat-o de la inceput si numele este tot al meu. nu stiu cine se ascunde dupa poze si dupa cuvinte.
sora_ilsi
Postat pe 17 Mai 2009 20:36
deci te cheama sora ilsi... sau ilsi sora, ca nu e clar care e numele si care e prenumele...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:38
mami iaso...

ortodoxa nu e, ca prea s-a atact cand am zis de predicatorii aia la cravate... de altfel, ortodocsii nu-s militanti, in orice caz, nu enoriasii... aia stau in banca lor si-au si alta viata decat sa bage biblia cu forta in capu' oamenilor...

in orice caz, ma simt totusi magulit c-am stat de vorba cu insusi isus, dupa cate se pare... pacat de sorela, ca atunci cand se trezeste din transa iar e cu clabuc pe barbie... trup nevolnic, deh, nepregatit sa poarte povara mantuitorului cand trage cu afuriseli in oameni...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:44
mai...zau...chiar nu vi se pare pierdere de vreme...acest topic?
ca...da fiecare cu ce are...si...zau ca nu iese nik!!!
tot incerc sa gasesc ideea...dar...e confuza!!!
si...vad ca va incapatzanatzi s-o duceti mai departe!!!
nu vi se pare penibil?
chiar daca...ideea...e demna de lauda...dar cei ce scriu...fac praf topicul!!!
si...voi...il tot carpitzi...si...iese nashpa!!!
dar...atata timp cat eu nu postez aici...faceti ce vreti...
chestia e ca...devine penibil uneori!!!
tot incerc sa scriu si eu uneori...si n-am ce!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Mai 2009 20:51
zambilu'

pe nu stiu care topic, ne povestea cum a vazut ea lumea in general pe cheltuiala altora,este de alta religie,noi nu le avem cu sora,fratele etc.

vax albina! m-a plictisit.
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 20:51
ovide...

pai e vorba de relatia cu dumnezeu... fiecare are relatiile lui.. eu n-am deloc, da' e si asta o relatie...

si vorba lu' bietu' solomon ala, cand cu galceava femeilor si cu copilu' taiat in doua; si tu ai dreptate... chiar daca n-ai nicio parere...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va astept! 31 De la: reyya 7 Mai 2010 21:08
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? 38 De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39
Croitoreasa cu experienta Bucuresti 1 De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56
Cum sa ne alegem prietenii.. 4 De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara 3 De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34
Setari Cookie-uri