RELATIA CU DUMNEZEU

IASO,gerontofilo
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:14
bai, nu se mai inchina nimeni ?
gabitzza
Postat pe 5 Iunie 2009 23:11
ba da...dar mai in cerul gurii....ca multora le e rusine sa o mai faca de-adevaratelea.....
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 23:17
De ce? Eu cred ca inchinarea la Dumnezeu este o problema de intimitate.De multe ori cei care o fac cu gesturi uriase, incearca sa faca un spectacol din lipsa lor de credinta.
Ioana007
Postat pe 6 Iunie 2009 16:13
un corolar frumos al multor lucruri spuse pe aici..
gabitzza
Postat pe 6 Iunie 2009 18:16
DUMNEZEU ESTE CREATORUL NOSTRU SI AL TUTUROR VIETATILOR CE NE INCONJOARA EL ESTE UN CREATOR UNIVERSAL CARE NE CEARTA SI IUBESTE NECONDITIONAT INDIFERENT DE CREDINTA SAU ATEISMUL NOSTRU
dama_cu_camely
Postat pe 7 Iunie 2009 01:37
Nu stim prea bine cum sa stabilim relatia cu dumnezeu si nu stim cum sa stabilim relatia dintre noi.Noi romanii suntem credinciosi aproape toti in statistici,nu?dar cati dintre noi aplicam pricipiile crestine in viata de zi cu zi?Eu cred ca nu avem educatie religioasa cum nu avem educatie in general si asta e marea povara a romanilor.Faptul ca nimeni nu face nimic in acest sens ma face sa cred ca asta e o forma de guvernare -cu cat suntem mai ignoranti si mai rai unii cu ceilalti cu atat suntem mai usor de manipulat de bogatii vremii.
lenadragan
Postat pe 7 Iunie 2009 06:35
dumnezeu e in noi , in suflet, indiferent de cum ne manifestam sau cum ne exteririzam .Cand ne rugam la Dumnezeu pentru sanatate, pentru orice , ne linistim , ne simtim usori pentru ca greutatea nu mai e asa de mare si de fiecare da ta El te ajuta Important e ca noi sa vedem si sa intelegem asta . Sa aveti parte de tot binele de pe pamant
mirela_ape
Postat pe 7 Iunie 2009 06:49
ai perfecta dreptate
eltab47
Postat pe 7 Iunie 2009 07:01
D-zeu este prezent in noi! Noi suntem copiii lui! Insa, sa nu uitam ca trebuie sa discutam mereu cu Parintele nostru, pentru a-i spunne atat bucuriile cat si necazurile, prin rugaciune. Multi se rusineaza sa scrie despre D-zeu! Dar alearga la El cand le este greu! Dumnezeu nu este un subiect tabu, trebuie sa vorbim despre El, sa ne rugam Lui, pentru a creste calitatea acestei vieti in care toata lumea alearga dupa valori materiale ignorandu-le pe cele spirituale!
wincoche
Postat pe 7 Iunie 2009 08:09
imi permit sa va recomand o carte : forta gandirii pozitive de norman peale...asta daca nu ati citit-o deja...numai bine
brindusa39
Postat pe 7 Iunie 2009 08:13
iote fetele astea,toate cu cate-un mesaj..

asa fetele asa..doar e duminica dimineata...
iasomia
Postat pe 7 Iunie 2009 08:18
Sint derutat...ramin sa cetesc p-aci sau merg sa-l aud pe popa???
valentino
Postat pe 7 Iunie 2009 08:21
bai...

se umplu de usi de biserica p-acilea... d-alea de deschid la prima ora, ca aprozarele...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 08:57
Daca sunt de biserica, se deschid ca bisericile.
Ioana007
Postat pe 7 Iunie 2009 09:00
De la: ancuta83, la data 2008-11-20 15:32:02este foarte importanta;si ce mai este la fel de important este 'frica de Dumnezeu'
Eu sunt o persoana credincioasa,recunosc ca numerg des la biserica,dar in fiecare seara inainte de culcare imi spun rugaciunile si de fiecare data cand plec de acasa ma inchin si spun Doamne ajuta si cel mai important am frica de Dumnezeu pentru ca El vede si aude tot si nimic nu ramane nepedepsit.
garbo008564
Postat pe 7 Iunie 2009 11:06
dana-Bunul Dumnezeu este mereu cu noi...
garbo008564
Postat pe 7 Iunie 2009 11:07
Buna ziua, am citit cateva dintre comentariile de pe acest topic si ma bucur sa vad ca sunt exprimate diverse opinii referitor la existenta lui Dumnezeu. Daca doriti sa cititi Biblia , ca sa intelegeti mai bine, va recomand www.resursecrestine.ro , aici gasiti si cartea pastorului Iosif Ton "Oameni mari ai Vechiului Testament"in care gasiti explicatii necesare intelegerii textelor biblice.Eu citesc acum Biblia si ascult si conferinte pe teme din Biblie si ma gandesc cat de bine ar fi fost daca le-as fi avut in tinerete...cred ca as fi inteles mai bine tot ce s-a petrecut in viata mea de-a lungul anilor.Bineinteles ca acest mesaj este doar pentru cei care inca nu au citit Biblia....imi cer scuze, poate altcineva a recomandat acest site undeva pe acest topic,dar poate totusi va fi util cuiva. CRESTETI IN SPIRIT , IUBITI-L PE DUMNEZEU
florence
Postat pe 7 Iunie 2009 11:31
stati sa va recomansd si eu un link...

http://www.gebeleizis.org/bibliahazlie/main.html

poate dati si de elementele din viata florencei p-acolo...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 11:44
si pentru amatorii de multi-media...

http://www.youtube.com/watch?v=uhlxiSWBmQU

va mai radeti, mai ascultati o muzica...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 12:09
ia sa mai vedem ce zic si carcotasii astia de atei...

http://www.youtube.com/watch?v=080yJSdElPE&feature=related

hai, curaj, va mai imbunatatiti si engleza, si are si poze...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 12:16
si my all time favorite...

http://www.youtube.com/watch?v=1KUm_HfoMh8&feature=related

pe vremea aia se calcau profetii pe picioare...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 12:33
ce adanci si spirituale sunt fatucele care isi deschid contul in urma cu cateva luni si posteaza direct la spiritualitate......sau cele care isi deschid contul si posteaza in aceeasi zi pentru posteritate, tot la subiecte cu tema importanta...... adminilor.....cam bate la ochi taicilor....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 12:48
tutanko...

ne mai gadila din cand in cand la talpi, sa sporim la accesari... da' nu-i rea ocazia sa ne mai culturalizam si noi...

ia luati d-acilea, care aveti rabdare sa cititi... si altceva in afara de biblie, vreau sa zic...

http://godisimaginary.com/
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 12:58
pai da mai tata mai, da chiar asa...oricum, anyway....sunt curioasa cati/cate din cei/cele care au postat aici pentru prima oara vor mai posta vreodata...aici sau in alta parte...chiar si la sexul oral....sau vibratoare....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 13:02
Buna dragele mele,
Eu cred ca fiecare dintre noi avem o relatie spirituala, in felul nostru cu Dumnezeu.Eu personal nu doresc ca intre gandurile mele si El sa intervina nimeni, nici macar preotii,pentru ca si eu sunt la fel de umani si de neputiinciosi in fata vointei lui Dumnezeu, asa ca nu ma spovedesc decat LUI si nu ma fac intermediata de cuvintele preotilor.Eu cred ca a te ruga nu este o chestiune de biserica, o putem face si in birou,in masina sau sara in pat inainte de culcare , cu credinta ca Dumnezeu este acolo cu noi.
garbo008012
Postat pe 7 Iunie 2009 14:02
Dumnezeu e totul si ar trebui ca toti oamenii sa stie acest lucru. El este in fiecare . Trebuie doar sa vorbesti cu El ,sa-I multumesti si sa-L rogi sa te ajute mai departe.Am reusit sa-L gasim pe Dumnezeu atunci cand am devenit buni,toleranti,intelegatori cu cei din jur si atunci cand ne pasa unora de ceilalti ca de noi insine. Crezi in tine atunci cand crezi in Dumnezeu,fiindca .....asa cum spuneam ...El e in fiecare dintre noi. Doamne, ajuta-ne!
mandica
Postat pe 7 Iunie 2009 14:27
tocmai...pentru ca dumnezeu...inseamna atat de mult...pentru noi, pentru mine...mi-e jena sa postez la asemenea subiecte pe acest forum...people, e mai mult decat atat...si nu prea se discuta cu gura chestia asta...ci cu inima...si mintea?ma rog...doar ca atat avant si patima in ceva atat de "adanc" si pur...nu prea cred ca-i bine...hm, ma rog...iar EL exista in noi...si cand suntem mai putini buni si mai nefericiti...mai ales atunci...whatever, singura mea interventie de acest gen...god bless us...
mia79x
Postat pe 7 Iunie 2009 14:34
Consider ca cei ce nu au nasterea din nou, sunt crestini falsi, crestini doar cu numele. Avem nevoie imperioasa de schimbare. Omul nascut din nou prin Duhul Sfint e bun cu semenii sai; e omul care nu face rau, ci bine, iubeste, e plin de mila, e om de pace, e cinstit, spune adevarul etc. Este omul care cauta zi de zi sa implineasca voia lui Dumnezeu orice sacrificiu l-ar costa.
garbo001288
Postat pe 7 Iunie 2009 17:26
TOT CE ESTE BUN VINE DE LA DUMNEZEU CE ESTE RAU DE LA CEL RAU
garbo000199
Postat pe 7 Iunie 2009 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Invatamintul incotro ? 201 De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00
nu stiu ce se intampla..... 7 De la: tutankhamon 26 Iunie 2009 10:40
LUMEA MISTERELOR/Subiecte insolite indiferent de natura lor. 283 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 14:00
Batranetea 8 De la: floare_cu_colti 10 Noiembrie 2010 23:07
Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam? 2 De la: garbo_461891 27 Martie 2017 14:41
Setari Cookie-uri