da` webcam-ul de unde vine ?..he..he.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 18:55 |
||
---|---|---|
De la: garbo000199, la data 2009-06-07 18:51:05TOT CE ESTE BUN VINE DE LA DUMNEZEU CE ESTE RAU DE LA CEL RAU M-ai bagat complet in ceata...pai daca io vad bucatele bune pe drum,sint de la D-zeu???,ca pe mine ma duc in ispita...si avatarul tau...ma ia cu calduri...am porcit si topicu' ista... |
||
valentino Postat pe 7 Iunie 2009 18:57 |
||
De la: garbo000199, la data 2009-06-07 18:51:05TOT CE ESTE BUN VINE DE LA DUMNEZEU CE ESTE RAU DE LA CEL RAU Asta doar daca nu consideram binele rau si raul bine, asa cum arata Biblia pentru timpurile pe care le traim. |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 7 Iunie 2009 18:59 |
||
valici, nu crez ca intri-n target mai mami , da cu apa pe ochi.. |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 19:01 |
||
sora, spune-i de la obraz ,pisi... nu vezi?intra acilea sa ne arate buricu'.... |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 19:03 |
||
dar cateodata nu stim ce e bun si ce e rau | ||
Postat pe 7 Iunie 2009 19:03 |
||
Gabitu,uite pe topicu' lui Florin ce corectie i-am facut...apropo de dus in ispita.Stii tu,noi berbatii astia slabuti de... | ||
valentino Postat pe 7 Iunie 2009 19:05 |
||
acum ma duc... | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 19:06 |
||
Asa de tanara? | ||
Ioana007 Postat pe 7 Iunie 2009 20:47 |
||
hai ca acu' vazui... va trimise dumnezeu minunatie de stripteuza sa va dea cu biblia-n cap, si voi toti calare pe ea... bai bagabontilor, ia tineti-va mainile acasa, nene... cei aici, iad?... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 22:17 |
||
bre, ce stripteuza ??. ca m-a invitat s-o vad pe net.. da` mi-o fo frica.. |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:20 |
||
he,he,he.. poate dadeai de vreo hermafrodita d-aia, in ziua cand era barbat... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 22:23 |
||
ptiu drace !!, ca m-a luat si cu gabita.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:26 |
||
Dragilor, am aflat acum vreo 30 de min. ca ne-a murit un prieten de famile.Asa pe nepusa masa, in somn. Si nu prea stau bine financiar saracii si nevasta-sa il incinereaza ca nu are bani de inmormintare crestineasca. Tare ma doare sufletul de el Dumnezeu sa-l odihneasca. Ca tocmai isi aminteau copiii mei cum de fiecare data cind mergeam la ei in vizita el le dadea cite o masinuta cadou, si cel mare chiar si-a amintit cind a prins el o data un rechin si ne-a chemat sa-l vedem si samincam un gratar din ficat de shark. Uite ca simteam nevoia sa impartasesc cu cineva si am facut-o cu voi aici pe topicul relatiei cu Dumnezeu.Pai unde in alta parte? |
||
Aemulus Postat pe 7 Iunie 2009 22:43 |
||
Dumnezeu sa-l odihneasca Mica.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:45 |
||
Sa-l odihneasca Gabitzzo, ca n-avea nici 60 de ani saracul. | ||
Aemulus Postat pe 7 Iunie 2009 22:56 |
||
God rest his soul.....fie-i tarana usoara!!!...sunt langa tine cu gandul.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iunie 2009 00:05 |
||
fara Dumnezeu nu exista nimic!asta este sigur...cel putin din punctul meu de vedere.va doresc la toti credinta si multa sanatate | ||
cleopatrakikia Postat pe 8 Iunie 2009 01:41 |
||
Eu cred foarte mult in Dumnezeu,si chiar daca nu toate planurile ne ies intotdeauna asa cum vrem noi, ma gandesc ca Dumnezeu are al plan pentru mine, si ii multumesc din suflet pentru toate reusitele! Sa nu fiti niciodata suparati pe Dumnezeu pentru ca el stie intotdeauna ce-i mai bine pentru noi,si este singura persoana care nu o sa ne paraseasca niciodata,o sa fie alaturi de noi si la bine si la greu...Doamne iti multumim!!! | ||
fifinela Postat pe 8 Iunie 2009 07:31 |
||
DOMNUL ISUS A MURIT PT PACATELE NOASTRE PT INTREABA OMENIRE EL A STAT PE CRUCE PIRONIT SI BATJOCORIT I LOCUL NOSTRU EL ASTEAPTA SA NE INTOARCEM LA EL SA L PRIMIM CA MANTUITOR SI DOMN PERSONAL DUMNEZEU NE IUBESTE ASA DE MULT CITITI CARTEA CEA MAI IMPORTANTA BIBLIA SI ACOLO GASITI RASPUNSUL LA TOT CE VA FRAMANTA POCAITI VA SI INCEPETI O VIATA NOUA.... DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE |
||
garbo000932 Postat pe 8 Iunie 2009 10:41 |
||
de ce tipi bre?.. | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 10:44 |
||
Ca sa intelegi odata. Doh! | ||
Micass Postat pe 8 Iunie 2009 10:49 |
||
ce toanta si io... |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 11:04 |
||
Observ tot felul de "judecati", care mai de care mai "de valoare"... "Dumnezeu e tot ce e bun, Dumnezeu e pretutindeni"... etc... etc... etc... Peste tot doar Dumnezeu si Isus. Ce ne facem insa cu "necredinciosii" care ii venereaza pe Buddha, Vishnu, Allah?... Daca eu cred in Zamolxe, inseamna ca sunt pacatos, nu-i asa? Cati dintre voi spun o rugaciune de multumire dimineata, pentru simplul fapt ca s-au trezit din nou pe aceasta lume? Dar cati dintre voi se trezesc cu regrete din aceeasi cauza, ca inca mai pierd timpul de pomana pe pamant? Eu unul nu cred in "credinta" celor care si-o afiseaza la tot pasul, inchinandu-se cu o cruce cat toate zilele, in vazul uturor, cand trec pe langa o biserica. De asemenea nu cred in piosenia celor care fac uz de "credinta" lor la tot pasul, pomenindu-I pe Dumnezeu si Isus la fiecare doua-trei cuvinte rostite... In alta ordine de idei, eu sunt cam certat cu Dumnezeu, de aceea cred ca voi merge la concurenta... vad eu care ma va primi dintre Cei enumerati mai sus... |
||
Thor Postat pe 8 Iunie 2009 12:12 |
||
Iisus a zis: " Cel ce voieste sa vina dupa mine sa-si ia crucea si sa ma urmeze". | ||
dragos112 Postat pe 8 Iunie 2009 13:19 |
||
asa a zis?... pai sa si-o ia, nene si s-o taie... da' nu prea vaz pe nimeni dand buzna cu cruci in carca p-acilea... | ||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 13:24 |
||
parca am fi la emisiunea aia, "Simon sez"... un Dennis Rodman ne-ar mai trebui. | ||
anakin Postat pe 8 Iunie 2009 16:23 |
||
Micabis��ne spui :�Dragilor, am aflat acum vreo 30 de min. ca ne-a murit un prieten de famile.Asa pe nepusa masa, in somn.� Condoleante si imi pare rau de acest prieten al familiei tale ,care a trecut dincolo ,in vesnicie . Conteaza daca era credincios , daca il avea pe Mantuitorul ,iar faptele bune � sigur il insotesc la judecata de apoi . Atunci Hristos va judeca pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui. M�ntuirea e o chestiune de decizie ,alegere,iar alegerea se face aici pe pamant cand suntem inca in viata ;dupa moarte va fi prea tarziu ,nu se mai poate face ALEGEREA (optiunea )de a fi langa Dumnezeu . |
||
ica2 Postat pe 8 Iunie 2009 19:51 |
||
bai nene.. femeii i-a murit un prieten si voi o dati in teoria mantuirii..sa ma bata soarele.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:48 |
||
si oricum, pe mortu' nu-l mai ajuta... a iesit din carti... | ||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 20:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cizme ugg | 1 | De la: simona1023 15 Octombrie 2009 12:45 |
christos sa nascut | 31 | De la: Axl_22 31 Decembrie 2011 19:50 |
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? | 8 | De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15 |
|
||
ajuta`tzima | 24 | De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40 |
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară