RELATIA CU DUMNEZEU

zambile,

am clipit repede mami..si-un stalp e mai sensibil..
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 20:52
mdea...

eu am vazut stalpi cocosati de durere...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 20:55
cand zambile?
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 20:57
stalpi de cafenea, bre...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 20:58
coasta ta...
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 20:59
Pai da Gabitza !Ca moartea are legatatura cu mantuirea �.
Daca ai avut o viata traita in armonie cu EL si cu semenii ,moartea poate fi privita ca pe o �usa care se inchide si o alta care se deschide ��
Pentru ca moartea a fost biruita la cruce prin Iisus Cristos.. .
EL a inviat dupa trei zile�.. numai asa , orice muritor are SPERANTA.
ica2
Postat pe 8 Iunie 2009 21:18
no comment...
gabitzza
Postat pe 8 Iunie 2009 21:24
mai ica...

tu esti un copil mare, de crezi in povestile astea... n-a inviat nimeni, fata, alea sunt metafore, iar voi le luati de bune...

eu zic sa lasati prostiile si sa va vedeti de viata, acuma, cat aveti ocazia... ca parca vaz ca se tranteste usa si ramaneti si voi, ca si noi, pe intuneric si fara lanterna, cand o veni vremea...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 21:35
Zambil ,cand va veni vremea ...la ce te referi ?
Cat priveste viata aceasta trecatoare ,stim cu totii ca avem un numar de zile de trait ,cat ne este ingaduit de EL ,dar important este cum traiesti !
Si sa traim fiecare zi, ca fiind ultima zi ...
Daca privim lucrurile din perspectiva aceasta ,ne-am schimba modul de viata si trairea de zi cu zi ar fi alta .
ica2
Postat pe 8 Iunie 2009 21:46
icutzo...

cand va veni vremea... s-o mierlim...

ai dreptate, sa ne traim viata asta ca si cum fiecare zi ar fi ultima... desi cred c-am arata toti ca niste apucati nevrotici, numa' eu stiu ce patesc cand stiu ca am avion de luat a doua zi si n-am rezolvat o gramada de chestii...

si p-orma, nimic nu se compara cu clipele de leneveala, in care chiar vrei sa uiti de orice si sa nu faci nimic...

voi astia, cu mantuitoru' vostru, crez ca cam trisati.. cu voi insiva, vreau sa zic... va calmati la ideea ca ce nu apucati sa faceti pe lumea asta o sa faceti pe lumea ailalta...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 22:09
"Si sa traim fiecare zi, ca fiind ultima zi ...
Daca privim lucrurile din perspectiva aceasta ,ne-am schimba modul de viata si trairea de zi cu zi ar fi alta . "
Ica, ce spui tu se potriveste atunci cand constientizam fiecare clipa pe care o traim, atunci cand nu ne traieste viata pe noi si cand avem experiente care o confirma.
Cineva imi povestea ca s-a bagat intre doi care se bateau, din dorinta de a stinge conflictul, si unul dintre agresori i-a infipt un cutit in zona inimii. Dumnezeul in care el credea L-a determinat sa puna chiar in acel moment mana in dreptul inimii astfel ca acesta i s-a infipt adanc in brat. Asta este explicatia lui, iar invatatura pe care a tras-o de aici a fost ca trebuie sa fie pregatit in orice moment sa incheie viata pe acest pamant, sa fie in bune relatii cu toata lumea si, in special, cu Dumnezeu.

sora_ilsi
Postat pe 8 Iunie 2009 23:55
eu crez ca luase neshte lectii de krav maga d-aia, ca tot de la evrei vine...
zambil
Postat pe 8 Iunie 2009 23:57
"Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii" (1 Corinteni 1:27)

Scriind despre vremea in care era consilier in tabara biblica pentru adolescenti, Tony Campolo spune: "Baietii adolescenti au tendinta de a sacai un copil mai nefericit. In acea vara a venit randul unui baiat de 13 ani pe nume Billy, un copil care nu putea merge sau vorbi cum trebuie. Cand baietii din camera sa au fost alesi sa conduca inchinarea, au votat ca Billy sa fie vorbitorul. Pe el nu a parut sa-l deranjeze. S-a tarat spre amvon printre rasete si chicoteli si i-a luat ceva timp sa balbaie: I-sus ma.. iubeste.. si.. eu.. il iu-besc.. pe I-sus". S-a lasat o tacere de mormant si cand m-am uitat in jur am vazut baieti avand lacrimi care le siroiau pe obraji. Am facut multe in incercarea de a ajunge la inima acestor copii, dar nimic nu a mers. Am adus chiar si jucatori celebri de baschet a caror valoare a crescut de cand au inceput sa se roage, dar nu a avut nici un efect. Doar cand un copil cu nevoi speciale si-a declarat dragostea pentru Hristos totul s-a schimbat. Eu calatoresc mult si este uimitor sa intalnesc oameni care spun: "Nu cred ca va aduceti aminte de mine. Am devenit crestin intr-o tabara in care ati fost consilier si stiti ce a fost un punct de cotitura pentru mine?" Nu trebuie sa intreb. intotdeauna stiu ce urmeaza sa aud: "Billy!"
Biblia spune: "Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte". Deci cand te concentrezi asupra lucrurilor pe care nu le poti face, adu-ti aminte: "puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita". Fa ceea ce poti, iar Dumnezeu va face restul! El iti va incununa eforturile cu succes.
Postat pe 9 Iunie 2009 09:28
Lasa-l pe Billy, Ana.Care este relatia ta cu Dumnezeu?
Ioana007
Postat pe 9 Iunie 2009 11:33
De la: zambil, la data 2009-06-08 22:09:35icutzo...

cand va veni vremea... s-o mierlim...

ai dreptate, sa ne traim viata asta ca si cum fiecare zi ar fi ultima... desi cred c-am arata toti ca niste apucati nevrotici, numa' eu stiu ce patesc cand stiu ca am avion de luat a doua zi si n-am rezolvat o gramada de chestii...

si p-orma, nimic nu se compara cu clipele de leneveala, in care chiar vrei sa uiti de orice si sa nu faci nimic...

voi astia, cu mantuitoru' vostru, crez ca cam trisati.. cu voi insiva, vreau sa zic... va calmati la ideea ca ce nu apucati sa faceti pe lumea asta o sa faceti pe lumea ailalta...

Omule, tu nu esti al lui Dumnezeu?Se pare ca il renegi cu atata nonsalanta....Sa te ierte pt tot ce debitezi!Cu toate ca hula de Dumnezeu NU SE IARTA! Tu ti ai asigurat drumul catre iad.Pacat!Daca nu intelegi ce inseamna Dumnezeu stai in banca ta si nu mai comenta aiurea.Lasa oamenii care vor sa afle adevarul sa comenteze.
oana_lacri
Postat pe 9 Iunie 2009 13:25
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va implineasca toate dorintele
tetesa
Postat pe 9 Iunie 2009 13:37
bai onutzo...

ce facusi, fata, incercasi sa-mi pui o pila la barbosu'?... bre, as zice ca e altruism ce faci tu acilea, ta cand stiu ca-i izvorat din refuzul incapatanat de a gandi, mai bine ma lipsesc...

he,he,he... as vrea eu s-ajung in iad, sa ma tin de dracovenii la infinit, da' nicio speranta... cand dam coltzu e gata, fara amintiri si fara scamatorisme transcedentale... pur si simplu nu mai suntem, iar tu vei fi exact in aceeasi situatie ca si mine...
zambil
Postat pe 9 Iunie 2009 15:27
e ciudat cum foarte multi oameni ajung la isterie mistica doar pe baza de povesti si barfe... ca niciunul dintre aparatorii credintei de p-aicea nu l-a vazut pe dumnezeu, nici pe mantuitorul (in afara de poze contrafacute!) si nici n-a vorbit cu vreunu din ei...

ca sa nu mai zic ce si-au luat-o pe cocoasa de la viata, iar dumnezeu n-a ridicat un degetel acolo, in apararea lor... sau ma rog, ce-ar fi trebuit el sa ridice, ca inteleg ca n-are maini...

deh, acum inteleg cum isi gasesc excrocii clientii, marea majoritate a victimelor implora sa fie trase-n tzepe...
zambil
Postat pe 9 Iunie 2009 15:33
Imi pare rau Zambil,dar mai e timp de intoarcere catre Dumnezeu.Eu nadajduiesc sa ma mantuiesc.
Imi dau seama ca ai cat de cat suflet bun daca nu m-ai facut "cu ou si cu otet".
Fereasca D-zeu sa ajungi in iad.
Nu e adevarat ce spui tu.Exista viata vesnica si osanda vesnica.Vezi ca habar n-ai?
Eu asa gandesc.
oana_lacri
Postat pe 9 Iunie 2009 15:40
N ai inteles absolut nimic despre Dumnezeu si Fiul Sau, Iisus Hristos.Esti exact ca cei din vremea aceea care l-au scuipat, i au intors spatele si l au palmuit.
De ce n a facut nimic Tatal cand Fiul era rastignit? Tocmai pt mantuirea noastra, ne a scos din moartea vesnica, ne a curat de pacate. Mai mult de atat oare e altceva? Dumnezeu e iubire.
Daca nu se intampla asa nu aveam sansa mantuirii.
oana_lacri
Postat pe 9 Iunie 2009 15:45
bre onutzo...

nu obisnuiesc sa-mi bat capu' cu fantasme, nici cu ale mele si cu atat mai putin ale altora...

vaz ca esti fericita ca te mantuiesti, da' eu crez c-o faci pe spinarea altuia, ceea ce nu-i prea crestineste... da' ia spune-mi mie acusica, de ce nu te mantuiesti tu prin eforturi proprii, aud?...

apropos, ai fost tu in iad sa vezi cum e?... sau ai primit niscaiva mail-uri d-acolo, cu video atasat?...
zambil
Postat pe 9 Iunie 2009 15:51
eu imi cumpar brichete cu luminita, cine stie? daca-s repartizata la parter si nu vad cazanul? preventiv, o am la mine mereu
si_totusi
Postat pe 9 Iunie 2009 16:31
Zambila, indraznesc sa-ti scriu cateva randuri.....zicea-i ca nu intelegi frica de D-zeu.............nici eu nu o intelegeam.............................de ce sa-mi fie frica de El, de ce sa nu ma gandesc la Dumnezeu si sa-i dau mereu slava pentru iubirea pe care ne-o da clipa de clipa, dar am mai inteles un lucru, un lucru important pe care sfintii parinti l-au concluzionat in urma vietii lor desavarsite: "frica de d-zeu este inceputul intelepciunii"...........Domnul sa ne dea la toti intelepciune, sa nu ne smintim pe noi insine sau pe semenii nostri si sa fim exemplu de bunatate si iubire.
garbo003374
Postat pe 9 Iunie 2009 17:18
ehe......................n-as vrea sa ajung acolo sa vad cum e.............radem noi si glumim, dar cati ajungem in ceruri? Eu ma tot gandesc ca la cat sunt de pacatoasa...................cine stie unde voi ateriza, dar gandesc pozitiv, poate i se face mila lui Doamne Doamne si de mine.
garbo003374
Postat pe 9 Iunie 2009 17:33
Pana ajungem in ceruri, tot in pamant ne ingroapa.
Ioana007
Postat pe 9 Iunie 2009 18:54
3374,
il schimbasi la sex pe zambilu` fata..
gabitzza
Postat pe 9 Iunie 2009 20:06
minune dumnezeiasca, gaboantzo...
zambil
Postat pe 9 Iunie 2009 20:42
am citit primele 2 pagini si ultimile 2 pagini , dar nu m-ati prea convins cu teoria voastra ... am si eu o biblie , o citesc citeodata , nu mereu ... dar , penru mine e mai frumos sa ajuti pe cei bolnavi , saraci ... sa ajuti pe cei care nu stiu sa citeasca, de ex.o biblie ...atunci ai facut ceva pentru D=zeu si atunci cind cineva iti multumeste esti binecuvantata ... Vb. voi care aveti un computer ( la fel si eu)cu un profil si nume fals despre D-zeu , inainte nu se scria o scrisoare sau nu se vorbea. despre asa ceva , nu cumva ne ascundem ?...
lidioi1
Postat pe 9 Iunie 2009 21:48
stai sa mai cetesc odata..

bai, pe mine Gabriela ma cheama la bolentin lidioanto, dar oricum e scris adanc..
gabitzza
Postat pe 9 Iunie 2009 22:01
nope...
gabitzza
Postat pe 9 Iunie 2009 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 1 De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11
cautam mini-fotomodele 2-16 ani constanta 1 De la: garbo160501 4 Iulie 2010 08:29
hai sa mai muncim pe net 1 De la: garbo020869 30 August 2009 17:30
concurs 1 De la: reverie 9 Februarie 2009 20:44
Batranetea 8 De la: floare_cu_colti 10 Noiembrie 2010 23:07
Setari Cookie-uri