wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 22:40 |
||
---|---|---|
Ma bucur din suflet ca cineva mai scrie si astfel de comentarii. Dumnezeu e cu noi peste tot, este unicul care ne poate ajuta in momente-cheie, ne raspunde la intrebari si ne pune in gand raspunsul potrivit; conditia este sa-l cautam; el ne primeste neconditionat si ii vom simti prezenta si vom sti ca lucreaza pentru noi daca avem acele momente a noastre de rugaciune, cat de mici, ca interval de timp, el aude! Nu incetati sa credeti in binecuvantarile venite de la el si nu va dezamagiti cand ceva nu se implineste chiar daca noi ne dorim foarte mult, Dumnezeu nu ne lasa sa fim acolo, nu e potrivit/a momentul/situatia. Lasa-ti-l pe el sa aleaga pentru voi, ca sa va bucurati mai tarziu cu tot sufletul. Dumnezeu sa va binecuvanteze! | ||
michelionas Postat pe 9 Iunie 2009 22:57 |
||
Bre nea Zambile .. dar de unde apar stolurile astea, nene, care posteaza cate un mesaj, de regula copy/paste dupa un speech al vreunui superstar de zici ca toate au citit aceeasi biblie cu sorela, si apoi se estompeaza precum magarul lui Buridan?... |
||
|
||
anakin Postat pe 9 Iunie 2009 23:14 |
||
caile domnului sunt nestiute, coane anakine... ma rog, ceva-ceva banuim noi... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Iunie 2009 23:46 |
||
Si ale oamenilor sunt si mai intortocheate. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Iunie 2009 09:16 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-06-10 09:16:54Si ale oamenilor sunt si mai intortocheate. |
||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2009 19:40 |
||
sorela, esti bine, mami?... | ||
zambil Postat pe 10 Iunie 2009 20:24 |
||
e cam muta ,iubirica. acu' pe bune,sunt ingrijorata.... siiiisteeeer! alooooo?! |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 20:26 |
||
cu-cu! sunt bine merci, dar voi? Mai, floricelelor, de cand va ingrijorati voi de altii, in afara propriei persoane? Nu cumva... |
||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2009 21:02 |
||
ilsi, acorda-ne putin credit, scumpo...nu suntem chiar atat de rai acu' serios...esti ok ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Iunie 2009 21:04 |
||
Wife, dezvolta, te rog. Acu' serios... ce nu e ok? | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2009 21:24 |
||
esti prea tacuta, scumpo...si asta la tine nu pare ok...ca tu esti o tipa activa pe topicul asta... poate a dat paranoia in mine, asa-s eu, mama dolores...imi fac griji, nah... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Iunie 2009 21:41 |
||
Multumesc pentru purtarea ta de grija, wife. Venita de la tine pare credibila:esti o persoana deosebita si de incredere. Ufff, canicula asta si PC-ul meu care a imbatranit si e pe duca, asta-i. Drept e si ca nu ma intereseaza deloc un schimb de replici ca cele pe care le auzi pe strada, in autobuz, peste tot si de care ti se ia, pana la urma. Ca si cum n-am fi constienti ce vremuri traim si, prefacandu-ne doar ca le uitam nu rezolvam problema. Imi plac glumele bune, replicile inteligente, dar ma asteptam la altceva pe acest topic si mi-e rusine de mine ca, uneori, ma las dusa de "val" si raspund la provocari, fara rost. De-aceea tac. |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Iunie 2009 01:31 |
||
sister, uite asa-ti dai talica cu stangu' in dreptu',chiar te intrebasem cu simpatie .. vezi?d-aia n-are ursu' coada,te victimizezi si cand nu este cazu',de fapt,cred ca iti place sa vorbesti doar sub presiune. "Mai, floricelelor, de cand va ingrijorati voi de altii, in afara propriei persoane?" asa crezi matale? ok atunci. |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 08:45 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-09 15:51:01bre onutzo... Nu sunt fantasme.Nu stiu daca ma mantuiesc,insa NADAJDUIESC.Cum adica ma mantuiesc pe spinarea altuia???Tocmai, fiecare se mantuieste prin propriile fapte.Nici nu vreau sa ajung in iad.Doamne fereste! Tu nici macar nu crezi in ceva,nici in Dumnezeu, nici in altceva(ceea ce inseamna ratacire).Degeaba ne-a lasat Dumnezeu dovezi,carti etc. caci pt tine egal zero. Tu n ai de unde sa stii cum imi traiesc eu viata asa ca nici daca ma voi mantui.Ma las in mila Domnului.Multumesc Domnului ca mi a deschis ochii mintii si inteleg sensul vietii. |
||
oana_lacri Postat pe 11 Iunie 2009 09:01 |
||
onutzo... zici ca ti-a lasat dumnezeu carti?... da' ce nene, moshu e biliotecar?... sfanta naivitate, ca sa nu zic altfel... |
||
zambil Postat pe 11 Iunie 2009 09:11 |
||
iasomico... credeam ca numa valica ala e campion la plansu' de mila lui insusi, da' vaz ca boala asta se ia... |
||
zambil Postat pe 11 Iunie 2009 09:12 |
||
zambilu' aham...bagam viata in sorela? ca doar asta-mi cerea :"besteleste-ma ,ca io rad in hohote". acu' zice ca nu facem glume bune,vezi mami? ce a iacacui e? ne roaga in felul ei s-o bagam in seama,e scumpa rau.. .. |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 09:19 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-09 20:06:263374, pune o caciula pe a, "fata" si suna altfel! |
||
garbo003374 Postat pe 11 Iunie 2009 10:26 |
||
nope, ca apar euroi si-i criza, n-ai auzit? | ||
gabitzza Postat pe 11 Iunie 2009 10:31 |
||
ilsi, si iaso si zambilu sunt doi oameni deosebiti...pacat ca nu ti-ai dat inca seama de asta | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 11:01 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-11 09:11:05onutzo... "Mintea care cugeta ca nu exista Dumnezeu cade in propria sa sentinta: va trebui sa se tagaduiasca si pe sine. Caci a te lupta din toate puterile impotriva a ceva ce nu exista, dovedeste nebunia acestei lupte, dovedeste non-sensul, absurdul ei si, prin urmare, si a mintii care o conduce".Parintele Arsenie BOCA (1910 - 1989) |
||
oana_lacri Postat pe 11 Iunie 2009 12:05 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-08 22:09:35icutzo... Zambil ,pe "lumea cealalta" crezi ca se mai face ceva ? Tu te ingrijorezi ca �pica� avionul sau ca ti-au ramas treburi nerezolvate ? Lucrurile si toate chestiile se pun in ordine inca de pe acum , stiu eu �nu se stie niciodata firul vietii � Dar cel mai important este sa iti pui intrebarea :Doamne , Tu existi? Daca da ,de ce nu mi Te descoperi ? Sau intreaba-L ce vrei tu ! Richard Wurmbrand era ateu si la un moment dat L-a intrebat :Doamne ,daca esti Dumnezeu ,e de datoria Ta sa mi te descoperi ,asa ca eu nu fac nimic � Si �surpriza ! A avut foarte multe experiente cu Dumnezeu ,nimeni si nimic nu-l mai putea sa-l desparta de EL. Condamnat la inchisoare pentru credinta lui ,scrie cartea � Cu Dumnezeu in Subterana�. Am ramas profund impresionata de cum a reusit Richard Wurmbrand sa-si pastreze credinta in perioada in care a fost inchis. Intr-adevar un om al lui Dumnezeu plin de intelepciune, dragoste si rabdare in suferinta. A fost un om de valoare. Noua ne lipseste acea credinta si dragoste pentru Dumnezeu . |
||
ica2 Postat pe 11 Iunie 2009 15:18 |
||
Si, daca nu sunt prea indiscret... care e "adevarul" ala de care vorbesti tu? De ce ai am impresia ca, in general, crestinii sunt convinsi ca detin adevarul absolut despre divinitate? Ok, am inteles, crezi in Dumnezeu... dar de ce vrei sa obligi si pe altii sa creada? Cine nu este de parerea ta, invariabil si fara drept de apel este condamnat la "iad"?!! "Drumul pierzaniei", "osanda vesnica", "anatema suprema"... Si de ce? Pentru ca acei "pacatosi" nu cred in Dumnezeu? Dar ce te faci cu cei care cred in ALTCEVA?... |
||
Thor Postat pe 11 Iunie 2009 16:39 |
||
De la: oana_lacri, la data 2009-06-09 15:40:32Imi pare rau Zambil,dar mai e timp de intoarcere catre Dumnezeu.Eu nadajduiesc sa ma mantuiesc. Oana... pentru tine era postul anterior, ca raspuns la alt mesaj de-al tau... Habar n-are?!!!... QED |
||
Thor Postat pe 11 Iunie 2009 16:42 |
||
Draguta argumentare.Vidar, ia spune tu.Cand erai mic si ti-era foame, mama ta iti dadea sa mananci?Dar daca faceai prostiute, te mai tragea de urechi sau iti mai dadea cate o palmuta? | ||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 17:22 |
||
Wife, cine a zis ca nu e cineva deosebit pe-aici? Dar imi place teribil cand vad cum va luati apararea cand nu e cazul sau va lingusiti, desi nimeni nu se ia de nici unul dintre voi. Poate ati vrea voi asta, nu stiu ce sa mai cred. Se pare ca nu intelegeti nici voi prea multe, nu numai eu. |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Iunie 2009 21:54 |
||
noi nu ne lingusim, ilsi...ca nu avem de ce... daca tu crezi asta, pacat...n-ai inteles nimic |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 22:21 |
||
De la: Vidar, la data 2009-06-11 16:39:59Si, daca nu sunt prea indiscret... care e "adevarul" ala de care vorbesti tu? De ce ai am impresia ca, in general, crestinii sunt convinsi ca detin adevarul absolut despre divinitate? Omule crezi in ce vrei tu.Dumnezeu nu obliga pe nimeni la nimic.Fiecare isi alege "drumul".O sa afli asta la judecata de apoi.Intreaba preotii daca nu cunosti.Eu nu fac nimic cu cei care cred in altceva decat in adevaratul Dumnezeu.Doar le arat calea.Dumnezeu ii va judeca.ok? ma lasi cu ....Quod erat demonstrandum? |
||
oana_lacri Postat pe 12 Iunie 2009 15:10 |
||
onutzo... pai si eu iti arat o cale... si nu te pun sa-i intrebi pe preoti, ca nu prea am incredere in parerea lor... oameni si ei, deh...eu te pun sa gandesti cu mintea ta... dar asa, de curiozitate, ce te face pe tine sa crezi in ceva ce n-ai vazut si n-ai auzit niciodata?... ca doar n-o sa-mi spui ca tu crezi ce spun altii... si daca tu crezi ce spun preotii, de ce n-ai crede si ce spun eu, ca si eu tot om, acolo... |
||
zambil Postat pe 12 Iunie 2009 15:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Amestecul Divinitatii in treburile pamantenilor! Soarta sau alegere?! | 3 | De la: micabis 22 Martie 2009 19:10 |
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
Povestea cinicului perfect | 18 | De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43 |
|
||
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? | 4 | De la: micabis 8 Mai 2009 04:30 |
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară