RELATIA CU DUMNEZEU

wifo, cand unora le lipsesc argumentele in ceea ce sustin, au doua variante : prima este cea pe care taman ai enuntat-o, iar a doua varianta este jignirea marlaneasca a interlocutorului (si asta se practica des pe aici, deseori hotzul striga "hotzul").
anakin
Postat pe 15 Iunie 2009 16:45
nu mai dramatizati...

traim timpuri de rachat,hai fruntea sus! si inima usoara!

garbo este mana cereasca fata de ce gasim pe net.

doar nu va impiedicati de cate-o fatuca frustrata,sau necajita....
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 16:50
anakin...cum am zis...chestia asta cu Dumnezeu e ceva foarte intim, foarte personal...fiecare are o reprezentare diferita a religiei, si, de ce nu, a credintei

in opinia mea, sa incerci sa bagi cuiva biblia in cap cu forta, e o mare greseala...daca ii dai cu citatu' in cap, nu reusesti mare lucru

auzi...pe timpu' lu' ceasca erau vanati credinciosii...acum vad ca ateii sunt aia alergati...

stau si ma intreb unde o fii toleranta aia crestina despre care se tot vorbeste

degeaba, noi nu reusim sa depasim anumite mentalitati...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 16:51
pacatu` carnii wifo...invelisul ii strica pe unii..dap!
gabitzza
Postat pe 15 Iunie 2009 16:54
gabelu, hai sa-ti zic ceva...bunicul lui pro e ateu, bunica e pocaita...

eu nu am intalnit oameni mai minunati decat ei, si cu un suflet mai mare si mai generos

soacra-mea bate biserica de 3 ori pe saptamana, si musteste de rautate...

vezi ?
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 16:57
De la: iasomia, la data 2009-06-15 16:50:17nu mai dramatizati...

traim timpuri de rachat,hai fruntea sus! si inima usoara!

garbo este mana cereasca fata de ce gasim pe net.

doar nu va impiedicati de cate-o fatuca frustrata,sau necajita....

Atunci hai sa shakespeare-izam

Eu personal nu as merge pana acolo incat sa calific pe cineva drept frustrat... sa zicem doar ca unii citesc sau asculta fara a vedea sau auzi...
Cat despre timpuri... fiecare timp cu bunele si relele sale
PS: Inca nu am identificat bunele acestor timpuri (prezente). Mai incerc...
Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 16:58
vidar

eu vorbesc acilea despre trecutul indepartat, cand nu erai matale acilea.

o luasi cam personal,ori ce?
eu vorbeam cu puisorii astia de ma cunosc..daca intelegi ce vreau sa spun...cand ma adresez lu' talica iti scriu numele sus...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 17:03
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-15 16:57:46gabelu, hai sa-ti zic ceva...bunicul lui pro e ateu, bunica e pocaita...

eu nu am intalnit oameni mai minunati decat ei, si cu un suflet mai mare si mai generos

soacra-mea bate biserica de 3 ori pe saptamana, si musteste de rautate...

vezi ?

O fi sora geamana cu soacra-mea! ...cel putin la rautate si mers la biserica... vad ca se seamana, din cate zici.
Cat despre ateii de care faceai vorbire in postarea anterioara, eu unul nu cred ca exista atei pur sange. Cred ca la un moment dat toti cred in ceva supranatural, chiar daca nu recunosc.
Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 17:03
De la: iasomia, la data 2009-06-15 17:03:31vidar

eu vorbesc acilea despre trecutul indepartat, cand nu erai matale acilea.

o luasi cam personal,ori ce?
eu vorbeam cu puisorii astia de ma cunosc..daca intelegi ce vreau sa spun...cand ma adresez lu' talica iti scriu numele sus...

Nu am avut impresia ca mi te-ai adresat, deci nu o luai personal.

Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 17:05
ba eu, bre vidare, as merge pana acolo...

adica, cu frustratii aia... vorba lu' iasomica, e multa lume necajita, si forumu' asta incepe sa devina loc de adunare pentru incurabili...

mie mi-ar place sa ma bat in idei cu vreun credincios adevarat, desi mi-e teama ca, peste un anumit coeficient de stabilitate emotionala, nu exista asa ceva...

restu', cum zisei, oameni cu probleme...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2009 17:06
pai d-aia zic, credinta nu se masoara in numarul de cruci facute, sau numarul de psami intonati..

si nu tre` sa te stie nimeni ca le faci..e colo sha..intr-un coltz..
gabitzza
Postat pe 15 Iunie 2009 17:07
vidar..

incearca sa nu mai dai copy baiatu',te citim mai greu,stim ce spunem...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 17:08
bai, n-a mai fost de mult asa. .se inroseste bula..

nu va ganditi la prostii, pacatosilor..
gabitzza
Postat pe 15 Iunie 2009 17:11
De la: zambil, la data 2009-06-15 17:06:53ba eu, bre vidare, as merge pana acolo...

adica, cu frustratii aia... vorba lu' iasomica, e multa lume necajita, si forumu' asta incepe sa devina loc de adunare pentru incurabili...

mie mi-ar place sa ma bat in idei cu vreun credincios adevarat, desi mi-e teama ca, peste un anumit coeficient de stabilitate emotionala, nu exista asa ceva...

Sunt de acord si cu iasomia, si cu tine, dar mi-ar fi parut rau ca postarile mele sa fi participat intr-o oarecare masura la crearea unei -hai sa zicem- aversiuni fata de alti utilizatori ai acestui forum.. nu stiu de ce am avut impresia asta...
Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 17:11
iasomia:
Vizualizat si conformat.
Mea culpa!
Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 17:13
nici vorba..

ce avem noi cu fetele?

sunt chiar simpatice cateodata.
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 17:13
vidare...

nu-ti face probleme, ca 70% din postarile alea agresiv-crestine sunt ale unora de n-au niciun dumnezeu... se mai baga unii-n seama, doar...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2009 17:18
Trebuie sa ii intelegem si pe ei... acum nu e nici o campanie electorala, asa ca incearca pe forumurile pe care le gasesc.

PS: Hmmm... "agresiv-crestine"?... Beton!
Thor
Postat pe 15 Iunie 2009 17:33
De la: zambil, la data 2009-06-15 17:06:53ba eu, bre vidare, as merge pana acolo...

De fapt , esti un incurabil Zambil ...
Tie nu-ti place sa te bati in idei cum afirmi ,ci iti place sa jignesti omule !
Invata sa respecti orice persoana !

emanuelt25
Postat pe 15 Iunie 2009 17:59
bre emanuele...

cand oi vedea p-acilea vreo idee, mor cu ea de gat... da' atata timp cat vad numa' zombisme d-astea fara niciun fel de justificare personala, imi rezerv dreptu' la tzurca...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2009 18:01
Orice problema poate fi privita din mai multe unghiuri...e bine ca nu le privim toti din acelasi unghi,e rau cind acestea sint inexistente,dar demential sustinute.Sta in bunul simt al fiecaruia sa vada aceste limite si sa actioneze ca atare...si rezultatele sint sub ochii tuturor.
valentino
Postat pe 15 Iunie 2009 18:09
Emanuele �.
Nu le mai lua in seama rautatile, sau chiar foloseste-le in avantajul tau!
Ador provocarile si treptat invat sa transform criticile si scepticismul altora in resurse utile pentru mine.Asa imi dezvolt imunitatea si incerc sa ma obisnuiesc cu micile prostioare colaterale sau remarcile pline de sarcasm .
Apreciez pe fiecare pentru ceea ce este,fiecare opinie sau idee apartine unei persoane care gandeste in felul sau unic . Continuu sa ma bucur de latura buna a lor, si tin aproape de ei .De fapt, cine este aproapele nostru ?
ica2
Postat pe 15 Iunie 2009 19:21
Chiar cine-o fi, Ica, aproapele nostru? Vreun frustrat, tzurcangiu, vreun agresiv-crestin sau agresiv-ateu? Cel care ne canta-n struna sau, din contra, cel care ne jigneste?
Poate ca nu ne convine ca sa fie aproapele nostru vreunul dintre cei enumerati mai sus?
Grea intrebare ai mai pus si tu!
sora_ilsi
Postat pe 15 Iunie 2009 20:05
De la: iasomia, la data 2009-06-15 17:13:40nici vorba..

ce avem noi cu fetele?

sunt chiar simpatice cateodata.

Asa Iaso , imi placi !
E bine si asa ... "cateodata"!
ica2
Postat pe 15 Iunie 2009 20:10
icuto,

iar faci un picut pe victima?
ba mami ..v-am spus ca va simpatezez,acu' nu o s-o tin langa asa.

stiti ce cred eu?
voi de fapt aveti nevoie de atentie,de dragoste...dar nu-i nimic anormal in asta...
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2009 14:24
De la: ica2, la data 2009-06-15 19:21:35 Emanuele �.
Nu le mai lua in seama rautatile, sau chiar foloseste-le in avantajul tau!
Ador provocarile si treptat invat sa transform criticile si scepticismul altora in resurse utile pentru mine.Asa imi dezvolt imunitatea si incerc sa ma obisnuiesc cu micile prostioare colaterale sau remarcile pline de sarcasm .
Apreciez pe fiecare pentru ceea ce este,fiecare opinie sau idee apartine unei persoane care gandeste in felul sau unic . Continuu sa ma bucur de latura buna a lor, si tin aproape de ei .De fapt, cine este aproapele nostru ?

nu gasesc un patachin care sa aplaude fara sa se hlizeasca asa, oricum Bravo pt. ce-ai postat
garbo003374
Postat pe 16 Iunie 2009 15:22
De la: iasomia, la data 2009-06-16 14:24:18icuto,

iar faci un picut pe victima?
ba mami ..v-am spus ca va simpatezez,acu' nu o s-o tin langa asa.

stiti ce cred eu?
voi de fapt aveti nevoie de atentie,de dragoste...dar nu-i nimic anormal in asta...

care "voi" iasomio? Tu nu ai nevoie de dragoste?
garbo003374
Postat pe 16 Iunie 2009 15:24
De la: sora_ilsi, la data 2009-06-15 20:05:55Chiar cine-o fi, Ica, aproapele nostru? Vreun frustrat, tzurcangiu, vreun agresiv-crestin sau agresiv-ateu? Cel care ne canta-n struna sau, din contra, cel care ne jigneste?
Poate ca nu ne convine ca sa fie aproapele nostru vreunul dintre cei enumerati mai sus?
Grea intrebare ai mai pus si tu!

Aproapele nostru........hmmmmmmmm

imi zicea fratele meu, ca daca reusesc sa vad in fiecare om, dincolo de rautate sau bunatate, sa vad chipul lui D-zeu in el, atunci pot spune ca am atins intelepciunea..............ohooooooooooo, cat sunt/suntem unii de departe!
garbo003374
Postat pe 16 Iunie 2009 15:27
intelept fratele ala al tau, mai stai pe langa el..
gabitzza
Postat pe 16 Iunie 2009 15:33
374,

nu te baga intre mine si surate ca rupi vraja,avem noi textele noastre.

si 374,

eu sunt plamadita din dragoste,numa' ca am tupeul sa recunosc asta.

apropos..ma uitam la un popa acu' la tv,spunea:

noi nu facem sex,nu facem dragoste..pur si simplu ne iubim.
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2009 15:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cadoul ideal pentru o femeie 4 De la: garbo_7980 18 Octombrie 2014 08:22
www.sexyhaine.ro 1 De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46
Ai divorta dar iti este teama? 9 De la: garbo099581 20 Februarie 2010 01:59
Sutienul.. cel bun prieten ? cel mai mare dusman? 238 De la: Darksukkubus69 3 Iunie 2010 19:28
LUMEA MISTERELOR/Subiecte insolite indiferent de natura lor. 283 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 14:00
Setari Cookie-uri