Noi toti in general sau EI?? | ||
blanca Postat pe 16 Iunie 2009 15:58 |
||
---|---|---|
oito, cu mine vorbesti? de muritori zicea, cocos...era parintele ala de creste nu stiu cati copii abandonati,la plopu' parca.. |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2009 16:00 |
||
Da cu tine . Eram curioasa . Frumos a spus . Mie nu-mi place deloc vorba asta cu facutul sexului . Desi sunt de acord ca se potriveste unor situatii sau unor oameni ... |
||
|
||
blanca Postat pe 16 Iunie 2009 16:03 |
||
oito, crez ca la asta o sa-ti raspund undeva la "sex",acilea nu are sens sa dezvoltam,io o bagai pt ca era o chestie spusa de un preot...da' dezvoltam in alta parte... |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2009 17:17 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-06-02 23:13:34Un intelept a spus ca daca religia n-ar fi existat, ar fi trebuit inventata. Si nu-i un simplu joc de cuvinte. Asa este. Omul, pentru a se simti om, pentru a pricepe propriul lui destin, are nevoie sa creada in ceva. Dar acest CEVA trebuie sa fie o forta care-l depaseste, atotcuprinzatoare, binevoitoare si justa. Omul nu se depaseste si nu-si creaza o armonie interioara decat prin credinta. Persia, ..............toata stima si tot respectul. Noi am mai vorbit in privat, stii tu.......... Nu am ....mai intrat.......cu munca, ocupata. Intra maine pe mess........daca poti. am incercat sa-ti trimit mess. in privat si n*am putut. ********* noapte buna. |
||
laura_laura Postat pe 17 Iunie 2009 00:15 |
||
Persia, acum vaz, ca nu suntem prietene pe Garbo,******ti-am trimis, sa ma adaugi la lista ta. | ||
laura_laura Postat pe 17 Iunie 2009 00:18 |
||
ioi sida, se vede din avion... |
||
iasomia Postat pe 17 Iunie 2009 16:30 |
||
Ce anume Iasomia? | ||
persidadamian Postat pe 17 Iunie 2009 16:33 |
||
Mi-am dat seama ca esti ocupata Laura, stai linistita. la 6 p.m. |
||
persidadamian Postat pe 17 Iunie 2009 16:35 |
||
ca evoluezi persida,ca evoluezi... | ||
iasomia Postat pe 17 Iunie 2009 16:36 |
||
In varsta? da cu fiecare minut care trece. |
||
persidadamian Postat pe 17 Iunie 2009 16:38 |
||
hai ca o dam in chat... LMA... |
||
iasomia Postat pe 17 Iunie 2009 16:43 |
||
La multi ani si tie. |
||
persidadamian Postat pe 17 Iunie 2009 16:47 |
||
Nu D-zeu te ajuta in viata, CREFDINTA in el si existenta lui. Aceasta este si cheia succesului in viata de zi cu zi. Nu trebuie doar sa te rogi, la Dumnezeu, sau la POASTASUL lui D-ZEU,numit IISUS. DACA CHIAR VREI SI DORESTI CEVA, GANDESTETE LA DORINTA, SI SA CREZI CA TI SE VA INDEPLIMNII. Degeaba te rogi ,daca nu crezi, daca nu ai spreanta ca rugaciunea va fi indeplinita. Roagate la D-zeu, nu la IUDEUL IISUS II = H H =J-I(DAN) Stiati ca Jidanii vor sa distreuga crestinismul? Stiati ca tot Ei l-au omorat pe asa ziz II-sus, care in realitate se numea DAN-A = IUDA adica I-UDA sau ISUS. Stiati ca tot JUDE-II (JUDE-TE) AU PUS LA CALE TOT SCANARIUL CU IISUS si ca sunt impotriva Crestinismului? Asa ca va rugati, la un evreu, nu la Dumnezeul nostru, pe care L-au scos din biblie. IISUS = H-SUS = JE-SUS = GAY-SUS = LUMINA -SUS = ILUMINATII car3e vor o NOUA ORDINE MONDIALA fara CRESTINISM, care va fi condusa de AZAZEL un despot anticrist. Daca chiar vreti sa va rugati, rugati-va la UNIVERS pt. ca va ajuta sigur, numai sa credeti ca veti fi ajuatata. II-SUS - I-ONU(Organiz. Natiun> unite) = I-SAS(neamt=german = GET= GOT = HOT(FUR= PENTRU in Germana) Evrei l-au angajet pe post de postas,sau caraula, care vine pe pamant ,se incarca cu toate rugamintete noastre si pleaca cu ele la tatal lui) AZAZEL =AS- A - SEL = DUMNEZEU - AMEN-RA(AMIN) - SOARELE Z=S SELA =SOARE AS = 11 =1+1 = DOI (DIO = DUMENZEU) deci AS = DUMNEZEU Numarul 11 este fatidic pentru noi pt. ca cele mai groaznice evenimente s-a intamplat si se intampla intr-o data de 11. AMEN -RA =FARAON IN EGIPT, ADUS SI RESPECTAT DE EVREI, ASTFEL A INTRAT IN BIBLIE LA CRESTINI IN FINALUL RUGACIUNILOR -AMIN = I MAN = OMUL LUMINA IUDAICA = H = ILUMINATII. FARAONUL = FAR -A -ONU -L = RAF(O)=STEA = ALA (lumina albastra= CERUL) = ONU ATENTIE, NOI GOIMII(CRESTINII) SUTEM SERVITI INFORMATIONAL CU LINGURITA, NUMAI CEEA CE VREAU DANSII (lui Eminescu) care a apus: RELIGIA ESTE O FRAZA DE DANSII(cine sunt acestia?- DANSII) INVENTATA CA CU A EI PUTERE SA NE PLECE CAPU-N JUG. IATA CA IN VIATA NU TREBUIE SA TE ROGI ,CA NU AI CUI.CI MAI BINE CEEA CE -TI DORESTI,SA CREZI CA VEI PRIMI INTR-O ZI. D-ZEU ITI DA, DAR (CADOU) NU-TI FACE. TREBUIE SA SI MUNCESTI CEVA,CA SA FII STIMULAT PT, CEEA CE FACI. Un scotian (sunt recunoscuti prin zgarcenia lor) , intr-o zi s-a dus suparat la Dumnezeu, si-i zice: Doamne de ce toata lumea castiga la LOTO, numai eu nu? Atunci D-zeu,s-a uitat la el si l-a intrebat cu blandete; Omule,dar tu ti-ai luat bilet la loto? Scotianul raspunde: NU! VEZI, DE ACEEA NU CASTIGI, DUTE SI IATI SI TU BILET. a CUPARAT SI A CASTIGAT. |
||
alexandru_revnic_yahoo_com Postat pe 19 Iunie 2009 19:11 |
||
De la: garbo011926, la data 2009-06-19 19:11:07Nu D-zeu te ajuta in viata, CREFDINTA in el si existenta lui. Aceasta este si cheia succesului in viata de zi cu zi. Nu trebuie doar sa te rogi, la Dumnezeu, sau la POASTASUL lui D-ZEU,numit IISUS. DACA CHIAR VREI SI DORESTI CEVA, GANDESTETE LA DORINTA, SI SA CREZI CA TI SE VA INDEPLIMNII. Degeaba te rogi ,daca nu crezi, daca nu ai spreanta ca rugaciunea va fi indeplinita. Roagate la D-zeu, nu la IUDEUL IISUS II = H H =J-I(DAN) Stiati ca Jidanii vor sa distreuga crestinismul? Stiati ca tot Ei l-au omorat pe asa ziz II-sus, care in realitate se numea DAN-A = IUDA adica I-UDA sau ISUS. Stiati ca tot JUDE-II (JUDE-TE) AU PUS LA CALE TOT SCANARIUL CU IISUS si ca sunt impotriva Crestinismului? Asa ca va rugati, la un evreu, nu la Dumnezeul nostru, pe care L-au scos din biblie. IISUS = H-SUS = JE-SUS = GAY-SUS = LUMINA -SUS = ILUMINATII car3e vor o NOUA ORDINE MONDIALA fara CRESTINISM, care va fi condusa de AZAZEL un despot anticrist. Daca chiar vreti sa va rugati, rugati-va la UNIVERS pt. ca va ajuta sigur, numai sa credeti ca veti fi ajuatata. II-SUS - I-ONU(Organiz. Natiun> unite) = I-SAS(neamt=german = GET= GOT = HOT(FUR= PENTRU in Germana) Evrei l-au angajet pe post de postas,sau caraula, care vine pe pamant ,se incarca cu toate rugamintete noastre si pleaca cu ele la tatal lui) adica tu nu crezi ca issus este fiul lui dumnezeu? |
||
yavrum Postat pe 19 Iunie 2009 19:18 |
||
issus sigur nu e... |
||
zambil Postat pe 19 Iunie 2009 19:33 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-19 19:33:10issus sigur nu e... am vazut greseala ,iisus , |
||
yavrum Postat pe 19 Iunie 2009 19:36 |
||
yavrumoaico... mai da-le dreacu' de citate, ca-mi obosesc ochii... copiezi juma' de pagina forumista ca sa scrii tu trei lulele la sfarsit... de continut nici nu mai vorbesc... |
||
zambil Postat pe 19 Iunie 2009 19:36 |
||
pai apoi intelege lumea gresit ,in plus eram curoiasa de parerea lui /ei personala . | ||
yavrum Postat pe 19 Iunie 2009 19:39 |
||
bai.. si-nc-o cheste... iisus, isus, draci prajiti... oricum nu-l chema asa pe ovrei... care de fapt nici n-a existat... un fel de mos craciun de galileea... ce dreacu' nene, credeti in povesti numa' fiindc-au fost scrise acu' doua mii de ani?... sa va aduc aminte ca istoria acceptata a umaniatii numara fo doua sute de mii de ani, din care numa doua mii s-a manifestat credinta in isus... iar din 6 miliarde de oameni la ora actuala, numa' vreun sfert apartin de crestinatate... si din aia un sfert, daca scadem popimea si crestinii de conjunctura, numa o mana de oameni cred fara tagada... si din mana aia, majoritatea scriu pe forumu' garbo... d-aia lasa impresia ca-s multi... |
||
zambil Postat pe 19 Iunie 2009 19:46 |
||
eu cred ca a existat dar a fost numai un simplu om ,un profet. | ||
yavrum Postat pe 19 Iunie 2009 19:47 |
||
nu e pomenit in nicio cronica din vremea aia... si era-nghesuiala de profeti p-atuncea... totul e o nascoceala tarzie... primele insemnari scrise au aparut cam la 60 de ani dupa presupusa moarte a personajului... iti dai seama ca la cum circula informatia p-atuncea, saizeci de ani era o vesnicie... inclin sa cred ca toata tarasenia a fost pusa la cale pentru subminarea puterii romane... care nu accepta un zeu unic, da-i batea pe toti la cur cu vergeaua... de altfel, crez ca ovreii erau singurii monoteisti din mediterana, insa cum lumea nu-i prea inghitea, au inventat povestea cu isus, care era emanatia unei secte dizidente iudaice... crestinismul ca notiune e o contributie grecesca, ca si astia-i aveau pe romani ca sarea-n ochi... |
||
zambil Postat pe 19 Iunie 2009 20:09 |
||
926, esti usor tulburat, zau, da` tot e bine ca ai dat-o in bancuri.. desi toata postarea aia e un banc... |
||
kyra Postat pe 20 Iunie 2009 17:07 |
||
eu tot nu m-am lamurit. care e ralatia cu cel de sus? numai noi comunicam cu el sau si el ne mai sufla cate o vorba?asta asa, sa nu vorbim singuri | ||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 09:51 |
||
bagati de aici!!! http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477 |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Iunie 2009 02:36 |
||
buna,daca tu spui asa sa fie............ | ||
adriano77deva Postat pe 28 Iunie 2009 16:49 |
||
buna,daca tu spui asa sa fie............ | ||
adriano77deva Postat pe 28 Iunie 2009 16:50 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-06-15 20:05:55Chiar cine-o fi, Ica, aproapele nostru? Vreun frustrat, tzurcangiu, vreun agresiv-crestin sau agresiv-ateu? Cel care ne canta-n struna sau, din contra, cel care ne jigneste? Ilsi , cu privirea la intrebarea mea , se pot spune multe � La nivel teoretic ,stim cu toti cine este aproapele nostru ,dar sa punem in practica , zi de zi� e ceva mai greu de realizat .Fac referire la mine pentru ca �eul � iese la iveala in unele situatii .As dori sa spun :�Eu sa ma micsorez si EL sa creasca �,dar �suntem neputinciosi si firesti uneori . In opinia mea , aproapele nostru este cel pe care �l �nt�lnim �n drumul nostru, cel care lucreaz�, se bucur� sau pl�nge langa noi, cel care iube�te sau ur�te l�ng� noi. Este cel despre care de multe ori zicem: "C�t de mult m� plictise�te!" sau "Nu-l pot suferi!". Iata , cum egoismul si iubirea de sine incearca de multe ori sa troneze . Egoismul e intotdeauna mai puternic decat generozitatea. Iubirea de aproapele, ca sa fie "ca pe noi insine", ar trebui sa fie iubirea de noi insine intoarsa spre aproapele in toate detaliile. C�nd le vom dori ceea ce ne dorim nou� �i c�nd �i vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom �mplini legea adev�ratei iubiri . |
||
ica2 Postat pe 29 Iunie 2009 19:24 |
||
374 , multumesc pentru apreciere ! | ||
ica2 Postat pe 29 Iunie 2009 19:29 |
||
Dar daca nu ne iubim pe noi insine, inseamna ca nu-i iubim nici pe cei din jur, respectiv pe aproapele nostru, nu-i asa? Cine ne poate invata cum sa ne iubim pe noi insine? |
||
sora_ilsi Postat pe 29 Iunie 2009 19:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum le place barbatilor sa fie dominati? | 132 | De la: Ciresica 12 Octombrie 2009 06:25 |
colon help | 2 | De la: SANATATE 27 Iunie 2010 09:42 |
Bonuri de reducere.... | 1 | De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32 |
|
||
VREI SI TU REDUCERI ??? | 1 | De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43 |
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii | 51 | De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară