RELATIA CU DUMNEZEU

pe ra si pe toti ureusii.....cine esti tu sa-mi blasfemiezi zeita mama??? vezi ca o manii si nu stiu ce blesteme se vor aduna asupra ta....zeita isis nu iarta....
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 16:57
asa, zi-le tuth!
lady_corina
Postat pe 2 August 2009 17:05
stapane, mai cheama si-un caine...
si ia si un bici si o pusca
pik_nik
Postat pe 2 August 2009 17:13
pai na.....cine se ia de zei asa....aiurea...o pateste...
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 17:14
pusca si cureaua lata
ce barbat eram o data
alergam prin munti si vai
cu ortacii mei...
tutankhamon
Postat pe 2 August 2009 17:16
Dumnezeu ne ajuta sa vedem de ce suntem aici. El nu ne pedepseste. Nu trebuie sa va fie frica de El. Pentru ca El este iubire. Nu cred in pedeapsa de la Dumnezeu ci in pedeapsa pe care noi ne-o atragem prin faptele noastre.
m_mona
Postat pe 2 August 2009 19:08
Vad aici postate multe ineptii spuse de oameni simpli. Vai de viata voastra chipuri de lut
m_mona
Postat pe 2 August 2009 19:11
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 15:06:59ISIS CRISTOS???
macar realizezi ce inseamna greseala asta?

bre pikule, da' idiotul asta face aceeasi greseala pentru a doua oara... si daca nu i-as fi atras atentia acum vreo 2 pagini...
Thor
Postat pe 2 August 2009 19:14
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 17:13:57stapane, mai cheama si-un caine...

de ce, puriciosul musca?
blairwitch
Postat pe 3 August 2009 00:38
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 17:13:57stapane, mai cheama si-un caine...
Stiu ca este greu sa te obisnuiesti cu poruncile lui Dumnezeu.Dar daca insisti in ele si doresti sa te schimbi,ajungi sa te obisnuiesti si totul vine de la sine,exact cum ai face finness,sau cu dieta.Este greu la inceput dar apoi o sa te obisnuiesti si totul o sa vina de la sine.Dar trebuie doar un pic de vointa,si sa vedeti ce bine o sa va fie atunci.

irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 17:37
Pai Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui.Dar daca nu respecti poruncile inseamna ca nu il iubesti pe Dumnezeu si atunci DUMNEZEU PEDEPSESTE COPIII Neascultatori.Si Dumnezeu lucreaza prin oameniii,toate gandurile,toate lucrurile prin care actioneaza Dumnezeu.Atunci cand omul actioneaza in defavoarea lui,inseamna ca este plata pt greselile lui.Si Domnul lucra prin oameniii.Daca unii profita de tine si te fac sa suferi si tu nu te poti impune inseamna ca si tu la randul tau faci pe altii sa sufere si de asta vrea Dumnezeu ca tu sa primesti la fel.
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 17:40
De la: garbo032806, la data 2009-08-02 19:08:54Dumnezeu ne ajuta sa vedem de ce suntem aici. El nu ne pedepseste. Nu trebuie sa va fie frica de El. Pentru ca El este iubire. Nu cred in pedeapsa de la Dumnezeu ci in pedeapsa pe care noi ne-o atragem prin faptele noastre.
Pai da Dumnezeu ne iubeste dar si n e pedepseste,el ii da omul exact precum merita.Spre exemplu toate instinctele vin de la Dumnezeu.Spre exemplu daca omul actionaeaza in defavoarea lui, pt ca Dumnezeu lucreaza prin oamenii daca altii te fac sa suferi,nu te ajuta.PROFITA SI TU NU TE POTI OPUNE;INSEAMNA CA SI TU FACI RAU:CA SPRE EXEMPLU DACA OMUL ACTIONEAZA IN DEFAVOAREA LUI PT CA ARE INSTINCTE NEGATIVE;INSEAMNA CA ESTE PEDEAPSA DE LA dUMNEZEU PT CA ESTE NEASCULTATOR:pT CA DACA VREI SA TE POTI FERI DE RAU;TREBUIE SA NU FACI RAU NIMANUI
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 17:44
irinuco, mama, zau asa, merg la biserica pentru asta, atunci cand simt nevoia!
lady_corina
Postat pe 3 August 2009 17:46
De la: lady_corina, la data 2009-08-03 17:46:28irinuco, mama, zau asa, merg la biserica pentru asta, atunci cand simt nevoia!
Pai da este bine sa mergi la biserica dar si sa doresti sa devii mai buna si mai dreapta.Pt ca daca mergi la biserica doar sa faci prezenta este degeaba.Pt ca asa cum nu iti place tine sa te caute cineva numai atunci cand are nevoie de ceva si sa faca lucruri doar care te supara.Asa si lui Dumnezeu, nu ii place sa il folosesti si sa il cauti doar atunci cand ai nevoie de ceva.Si de asta el pedepeste el oamenii pt ca sunt niste nerecunscatori.
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 17:52
Dumnezeu este peste tot.Si in gandurile omului,si in gandurile celorlanti oameni daca ei actioneaza in defavoarea ta si tu nu te poti impune trebuie sa te intrebi unde ai gresit.Pt ca Dumnezeu lucreaza prin tine,prin istinctele tale prin gura ta.Daca omul are instincte negative si actionaza doar in defavoarea lui,inseamna ca este el vinovat pt ca nu il accepta pe Dumnezeu in viata lui si sa isi schimbe purtarile.Pt ca Dumnezeu te poate ajuta sa te schimbi dar are nevoie si de VOINTA ta,fara vointa ta Dumnezeu nu te poate ajuta.
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 17:56
NU TREBUIE SA GANDIM CA DUMNEZEU ESTE BUN SI NE IARTA TOATE PROSTIILE SI PURTARILE RELE:PT CA ESTE FALS:ASA CUM NU II PLACE LA OM SA FIE FOLOSIT;ASA NICI LA DUMNEZEU NU II PLACE SA FIE FOLOSIT:DUMNEZEU CAUTA MEREU METODE CA SA TE POATE CASTIGA DE PARTEA LUI CA SA TE POATA AJUTA SA ITI MEARGA MAI BINE.DACA OMUL ESTE NEASCULTATOR ESTE TRATAT EXACT DUPA FAPTELE SI PURTARILE SALE:PT CA EXACT CE OFERI VEI PRIMI IN SCHIMB:
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:02
Atunci cand incepi sa te rogi.O sa primesti solutiii.Dar trebuie sa ai grija si sa poti deosebi ceea ce vine de la Dumnezeu si ce vine de la cel rau.Trebuie sa le analizezi unde te duc,si sa ceri ajutorul pt a putea deosebi raul de bine.Pt ca atunci cand te rogi,poti sa iti vina in gand idei rele pe care tu o sa crezi ca vin de la Dumnezeu,si o sa te duca in eroare.Trebuie sa ai grija,pt ca lucrurile care vin de la Dumnezeu nu sunt rele.Dumnezeu nu vrea sa faci rau la nimeni,ci doar sa il pui la punct.Pt ca este pacat sa te razbuni.Trebuie sa te aperi dar sa nu te razbuni
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:15
De la: lady_corina, la data 2009-08-03 17:46:28irinuco, mama, zau asa, merg la biserica pentru asta, atunci cand simt nevoia!
Dumnezeu este peste tot.Si in gandurile omului,si in gandurile celorlanti oameni daca ei actioneaza in defavoarea ta si tu nu te poti impune trebuie sa te intrebi unde ai gresit.Pt ca Dumnezeu lucreaza prin tine,prin istinctele tale prin gura ta.Daca omul are instincte negative si actionaza doar in defavoarea lui,inseamna ca este el vinovat pt ca nu il accepta pe Dumnezeu in viata lui si sa isi schimbe purtarile.Pt ca Dumnezeu te poate ajuta sa te schimbi dar are nevoie si de VOINTA ta,fara vointa ta Dumnezeu nu te poate ajuta.
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:20
De la: irina_24ro, la data 2009-08-03 18:20:18
NU TREBUIE SA GANDIM CA DUMNEZEU ESTE BUN SI NE IARTA TOATE PROSTIILE SI PURTARILE RELE:PT CA ESTE FALS:ASA CUM NU II PLACE LA OM SA FIE FOLOSIT;ASA NICI LA DUMNEZEU NU II PLACE SA FIE FOLOSIT:DUMNEZEU CAUTA MEREU METODE CA SA TE POATE CASTIGA DE PARTEA LUI CA SA TE POATA AJUTA SA ITI MEARGA MAI BINE.DACA OMUL ESTE NEASCULTATOR ESTE TRATAT EXACT DUPA FAPTELE SI PURTARILE SALE:PT CA EXACT CE OFERI VEI PRIMI IN SCHIMB
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:21
De la: irina_24ro, la data 2009-08-03 18:21:10
De la: irina_24ro, la data 2009-08-03 18:20:18
Atunci cand incepi sa te rogi.O sa primesti solutiii.Dar trebuie sa ai grija si sa poti deosebi ceea ce vine de la Dumnezeu si ce vine de la cel rau.Trebuie sa le analizezi unde te duc,si sa ceri ajutorul pt a putea deosebi raul de bine.Pt ca atunci cand te rogi,poti sa iti vina in gand idei rele pe care tu o sa crezi ca vin de la Dumnezeu,si o sa te duca in eroare.Trebuie sa ai grija,pt ca lucrurile care vin de la Dumnezeu nu sunt rele.Dumnezeu nu vrea sa faci rau la nimeni,ci doar sa il pui la punct.Pt ca este pacat sa te razbuni.Trebuie sa te aperi dar sa nu te razbuni

irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:22
Trebuie avut mereu grija si cu rugaciunea,pt ca chiar daca te rogi nu toate lucrurile vin de la Dumnezeu,pt ca Diavolul incearca sa atraga in erori chiar si pe oamenii care se roaga.De asta trebuie avut mare grija,sa se analizeze ce vine de la Dumnezeu.Pt ca de la Dumnezeu nu vin lucrurile rele.Dar pt asta este nevoie de un preot credincios sa te ajute sa faci deosebirea dintre gandurile care vin de la DUMNEZEU si gandurile care vin de la ala rau.
irina_24ro
Postat pe 3 August 2009 18:25
Oare nimeni nu ii poate fura tastatura?
anakin
Postat pe 3 August 2009 22:10
fleur_de_lis
Postat pe 3 August 2009 22:12
he, he..cred ca-i legata cu catuse!
kyra
Postat pe 3 August 2009 22:13
combate domnule , nu asa!
blanca
Postat pe 3 August 2009 22:14
eu am incercat un dialog normal cu ea dar...
lady_corina
Postat pe 3 August 2009 22:14
Eu cred ca intre 5 si 6 jumate ii da voie sa iasa din pivnita, de la litanii, si atunci da fuguta la un net, sa mai propovaduiasca nitelus.. eu cred ca a avut viziuni cu moaste plimbate prin orase virtuale.
anakin
Postat pe 3 August 2009 22:15
bati toba la urechea surdului si se pare ca am starnit-o mai rau
lady_corina
Postat pe 3 August 2009 22:15
pikule, ai terminat strugurii,se vede,, i ai trecut la lectii
garbo029832
Postat pe 3 August 2009 22:16
irinnucoo dear..pe langa faptul ca vad o pagina intreaga in care tu vb singurica... ce incerci tu sa faci aicia? pe bune acum! tie nu ti-a spus nimeni ca lucrurile astea le descopera sau nu, fiecare pe cont propriu?? sau vrei sa te confunde lumea cu nebunii aia care propovaduiesc nush ce credinta pe strada si prin autobuz??
fleur_de_lis
Postat pe 3 August 2009 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce intrebari ar trebui sa raspunda o carte despre iubire? 56 De la: giul1a 4 Iulie 2010 13:17
Clarviziune, cartomantie 1 De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:29
VREI SI TU REDUCERI ??? 1 De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43
masa pentru acvariu 15 De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55
valorile reale 301 De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 17:12
Setari Cookie-uri