RELATIA CU DUMNEZEU

De la: LILO, la data 2009-08-09 17:01:47 pacaleala de 1 aprilie!!!!(nu ?yanya?)
lilo eu cred ca tu vrei sa imi vezi adevarata fata asai?
yanyacharberet
Postat pe 9 August 2009 17:03
IHI! cine n-ar vrea? poate nik-pik
LILO
Postat pe 9 August 2009 17:05
Hola, ma numesc Justina. Mi-a placut mult ceea ce ai scris.
maravilla
Postat pe 9 August 2009 17:17
De ce yania? Tu faci fete-fete?
Ioana007
Postat pe 9 August 2009 18:04
De la: LILO, la data 2009-08-09 15:27:23 ceva timp in urma am avut o discutie cu o veche cunostinta care imi spunea cam asa:multi imi spun "iata mintuirea acolo: ba, uite-o dincolo" si imi spunea cu un regret amar.."n-am gasit-o nicaieri.. oare ce o fi vrut sa zica?

acum depinde (de) ce ai vrut tu sa sugerezi cu citatul asta. ca mantuirea nu exista? sau ca regreti si tu amar ca nu ai gasit-o? :D

"mantuirea" nu e ceva ce poti cauta in afara ta. (aici ar fi un punct. mare). astfel e clar de ce nu a gasit-o cunostinta ta: a cautat-o unde nu se gaseste.

mantuire = salvare (nu aia cu girofar) = izbavire din starea de pacat (pacatul inteles ca "hamartia" = "a gresi tinta").

fara sa imi dau seama, am creat un fel de silogism. concluzia? mantuirea = a nu gresi tinta/ scopul/ telosul in viata.

anticenzura
Postat pe 10 August 2009 16:55
olici..ce sa zik? punct ochit,punct lovit nimik nu ii ceea ce pare.
LILO
Postat pe 10 August 2009 16:58
vai de mine, am ochit (si culmea, si lovit!!!) punctul fara sa ma prind care-i ala

"nimik nu ii ceea ce pare."
hm, vrei sa spui ca tastatura asta in care boncanesc io acush nu e, de fapt, tastatura?

tu crezi in matrix?
anticenzura
Postat pe 10 August 2009 17:04
De la: garbo001288, la data 2009-08-09 15:21:53 Relatia pe care o ai tu cu Dumnezeu, nu iti va fi indeajuns pt mintuirea sufletului . Este nevoie de mult mai mult , este nevoie de nastere din nou ,incepind cu un legamint in apa botezului.. Si apoi incepe metamorfoza. Vesnicia alaturi de Hristos ,,nu se cistiga numai cu o rugacine. Este un motiv de meditatie pt multi care traiesc in aceasta inertie spirituala. Multe binecuvintari1!!!!
Pai se refera sa te nasti din nou adica sa iti purifici sufletul de pacate,sa respecti poruncile lui Dumnezeu.Adica sa incerci sa respecti cele 10 porunci,si sa iti pese de aproapele tau.
irina24
Postat pe 13 August 2009 18:51
Pt ca daca vrei sa intri in contact cu Dumnezeu si sa incepi sa gandesti pozitiv.Dar daca vrei sa intri in contact cu Dumnezeu trebuie sa respecti cele 10 porunci.Pt ca regulile bisericiii sau regulile religiei nu conteaza.Ci conteaza regulile lui Dumnezeu.Daca nu se respecta cele 10 porunci acel om nu il are pe Dumnezeu cu el.Pt ca cu cat faci lucruri rele ce tin de cele 10 porunci ce nu ii plac lui Dumnezeu cu atat Dumnezeu se indeparteaza de tine.
irina24
Postat pe 13 August 2009 18:55
Atunci cand Dumnezeu intra in contact cu omul prin faptul ca omul incearca sa respecta poruncile lui.Dumnezeu ghideaza drumul omului credincios Lui prin constiinta lui.Primeste viziune morala si ochiul lui se deschide primind Har.si intelepciune..
irina24
Postat pe 13 August 2009 18:58
da, irino, brava primata moshului!!!
asa a facut si Iisus, s-a indepartat de Maria Magdalena ca prapadita aia numai rele a facut si a calcat poruncile lui Dumnezeu!
Thor
Postat pe 13 August 2009 18:58
irinucoooo...ti-au ramas spaghetele alea in gat fata?? mai citeste dreaq inainte de a da send ca scrii numai aberatii si cu greseli de ortografie.....asta daca intr-adevar iti pasa de ceea ce scrii sau scrii doar in virtutea inertiei......
tutankhamon
Postat pe 13 August 2009 20:37
CHIAR DACA NU AVETI CURAJ SA RECUNOASTETI FIECARE DINTRE NOI IN MOMENTELE GRELE ALE VIETII AM SPUS MACAR O DATA IN VIATA DOAMNE AJUTA-MI SA REZOLV PROBLEMA X SAU Y - SAU DOAMNE DA-MI SANATATE CIND NE DOARE CEVA ,ESTE SUFICIENT SA-TI RIDICI OCHII SPRE CER CA DUMNEZEU STIE CA-I CERI AJUTORUL SI SA FII CONVINS CA VEI FI AJUTAT .CREDINTA EXISTA IN FIECARE DINTRE NOI DAR ESTE FOARTE GREU SA RECUNOASTEM CA-L RUGAM PE DUMNEZEU SA NE IERTE SA NE AJUTE CIND NE ESTE GREU.DUMNEZEU EXISTA SI NE AJUTA PE FIECARE DINTRE NOI -MAI MULT SAU MAI PUTIN .
LENUS
Postat pe 14 August 2009 23:44
Lenus, mami, nu zice nimeni ca nu crede sau ca nu spune "Doamne ajuta!"
chiar si eu spun asta zilnic. nu ne plac insa habotnicii si pseudocredinciosii ca irinuca et comp. lamurit?

PS: nu mai scrie, rogu-te, cu majuscule. majusculele in spatiul virtual inseamna ca tipi la noi
Thor
Postat pe 14 August 2009 23:49
thorache,

mai mult sau mai putin ala din final, face toti banii,eu zic ca barbosu' ne iubeste pe toti la fel...
iasomia
Postat pe 14 August 2009 23:52
iasomico, toti suntem parte din el, cum sa nu ne iubeasca? ar trebui ca unora de pe aici sa li se interzica la modul cel mai serios sa citeasca unele carti asa zis sfinte, fara supravegherea unor adulti.
Thor
Postat pe 14 August 2009 23:57
Relatia cu Dumnezeu e atat de minunata incat chiar trebuie sa il cunosti bine pe Dumnezeu ca sa ai o relatie buna cu El si care sa te umple de o adevarata fericire . De aceea eu va recomand sa cititi Biblia inca de la geneza unde veti cunoaste caracterul Lui Dumnezeu ceea ce a instituit el sub forma unui cod de Legi care daca nu sunt respectate iti primesti pedeapsa cuvenita unde chiar mari alesi au fost pedepsiti de Dumnezeu chiar si prin nerespectarea numai a unei singuri porunci apoi de ce a tacut Dumnezeu timp de 400 de ani de la Maleahi si bineinteles citirea Noului Testament va va elucida complet de ce trebuie ascultat Cuvantul lui Dumnezeu si ce moment de har traim la ora actuala noi crestinii fata de iudei care erau pedepsiti foarte aspru chiar de Dumnezeu daca nu respectau poruncile Lui ad literam. Cuvantul lui Dumnezeu e mai viu decat noi toti la un loc si de aceea eu va doresc sa traiti toti in binecuvantarea Lui Dumnezeu si sa va rugati la el in Numele Domnului Nostru IIsus Hristos ca sa primiti mantuirea si biletul de libera trecere in Imparatia Cerurilor. Acestea fiind spuse pacea sa fie cu voi toti mai ales cu cei ce cred in Cuvantul care salveaza sufletul de o moarte vesnica...
Luska
Postat pe 15 August 2009 14:32
De la: ica2, la data 2008-10-24 23:52:18"FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE UNICUL SAU FIU ,PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA SI SA AIBA VIATA VESNICA "(Ioan 3:16)
Iata ca, Dumnezeu vrea sa aiba cu fiecare dintre noi o relatie prin FIUL SAU ISUS HRISTOS ...SI DE CE ? Pentru ca te iubeste si ma iubeste si ne vrea pe toti salvati ,mantuiti in Imparatia Cerurilor.
Sa nu stam nepasatori fat de o asa mare dragoste 1
Va doresc multe binecuvintari !

din pacate din ce in ce mai putini tineri renunta la relatia cu Dumnezeu si incalca cat mai multe "legi".

nu ma laud dar eu inca mai vizitez biserica....din cand in cand in aceasta vara caci am fost ocupata.....dar in timpul scoli merg duminica de duminica....

as dori ca , cat mai multi tineri sa incerce sa vina la biserica
sa asculte unele cantari cae te atrag din ce in ce mai mult fata de Dumnezeu....
Livia03
Postat pe 15 August 2009 14:37
Dumnezeu ne iubeste pe toti.Este adevarat.Pe cei ce se iubesc intre ei, Dumnezeu le este alaturi.De aceea barbatii si femeile la tinerete se iubesc intemeiaza familii, fac copii si imbatranesc impreuna.Dar mai mult decat toate acestea, ei sunt fericiti, chiar daca viata ii incearca uneori cu niste intamplari mai rele.In clipa cand il uitam pe Dumnezeu, incep necazurile noastre.Prima care dispare este dragostea.Si o data cu ea dispare si fericirea.Atunci oamenii se cearta intre ei, ajung la bataie sau la divort.Din tot ce au construit pana atunci, totul s-a transformat in pulbere.Pentru ca nu trebuie sa uitati, ca Dumnezeu exista in sufletul nostru sub acea forma care se cheama iubire.Iar unde nu este dragoste, cu adevarat va zic voua ca nimic nu e.Decat ciulinii campului si pustiul vantului.
Si mai vreau sa va zic ceva.Nu-i certati pe altii pentru ca il iubesc in felul lor pe Dumnezeu.Certati-va pe voi atunci cand descoperiti ca sufletul vostru este gol si intrebati-va ce rau ati facut ca Dumnezeu nu este acolo.
Un ateu, imi spunea odata:
"Eu nu cred in Dumnezeu."
"Dar in dragoste crezi?Ce zici? Exista dragostea sau nu exista?"
"Exista."
"Vezi?O mama isi iubeste copii pe care ii are, fie ca sunt cuminti, fie ca sunt obraznici.Numai ca pe cei rai, incearca sa ii indrepte cu o vorba buna, iar daca continua, ii mai si pedepseste.Pedeapsa, ca si dragostea sunt manifestarile lui Dumnezeu."
Ioana007
Postat pe 15 August 2009 14:43
Ioana007, Dumnezeu sa te binecuvanteze! La fel si pe tine, Iaso!
sora_ilsi
Postat pe 16 August 2009 14:01
De la: Ioana007, la data 2009-08-15 14:43:57Dumnezeu ne iubeste pe toti.Este adevarat.Pe cei ce se iubesc intre ei, Dumnezeu le este alaturi.De aceea barbatii si femeile la tinerete se iubesc intemeiaza familii, fac copii si imbatranesc impreuna.Dar mai mult decat toate acestea, ei sunt fericiti, chiar daca viata ii incearca uneori cu niste intamplari mai rele.In clipa cand il uitam pe Dumnezeu, incep necazurile noastre.Prima care dispare este dragostea.Si o data cu ea dispare si fericirea.Atunci oamenii se cearta intre ei, ajung la bataie sau la divort.Din tot ce au construit pana atunci, totul s-a transformat in pulbere.Pentru ca nu trebuie sa uitati, ca Dumnezeu exista in sufletul nostru sub acea forma care se cheama iubire.Iar unde nu este dragoste, cu adevarat va zic voua ca nimic nu e.Decat ciulinii campului si pustiul vantului.
Si mai vreau sa va zic ceva.Nu-i certati pe altii pentru ca il iubesc in felul lor pe Dumnezeu.Certati-va pe voi atunci cand descoperiti ca sufletul vostru este gol si intrebati-va ce rau ati facut ca Dumnezeu nu este acolo.
Un ateu, imi spunea odata:
"Eu nu cred in Dumnezeu."
"Dar in dragoste crezi?Ce zici? Exista dragostea sau nu exista?"
"Exista."
"Vezi?O mama isi iubeste copii pe care ii are, fie ca sunt cuminti, fie ca sunt obraznici.Numai ca pe cei rai, incearca sa ii indrepte cu o vorba buna, iar daca continua, ii mai si pedepseste.Pedeapsa, ca si dragostea sunt manifestarile lui Dumnezeu."

Da Ioana, asa este.
persidadamian
Postat pe 16 August 2009 14:30
De la: maravilla, la data 2009-08-09 17:17:08Hola, ma numesc Justina. Mi-a placut mult ceea ce ai scris.
tia placut ceea ce a scris ...CINE? fii mai explicita Justina
yanyacharberet
Postat pe 16 August 2009 15:01
cata dreptate ai!!!!!!!!
garbo039663
Postat pe 16 August 2009 17:13
De multe ori ma intreb ce pot sa fac sa fiu mai aproape de Dumnezeu?
garbo039663
Postat pe 16 August 2009 17:20
Dumnezeu sa fie alaturi de voi toti si sa va lumineze in tot ceea ce faceti. BOTEZUL nu inseamna o cirpa oe cap si fusta , ci inseamna pocainta ta din suflet ,nu pe haine ca degeaba mergi la biserica si te uiti la vecinul/a si il critici ca nu are sau ca are prea mult etc : Dumnezeu ne-a dat ochi si creier sa vedem si sa judecam ceea ce este ptr noi bun . Si nu ca astazi ucizi si miine ma rog la Dumnezeu ca El este bun si ma iarta nu citind toata ziua Biblia te pocaiesti.Ci facind fapte bune ajutindu-ti aproapele cu inima curata nu cu ura si invidie dindu-i din putinul care il ai asta este pocainta . Am cunoscuti destui cu cirpa si fusta care duminica sau ma rog simbata se duceau la biserica tare smeriti si a doua zi birfeau .Cind Isus s-a lasat Botezat de catre Ioan botezatorul a dat o pilda omenirii si nu inseamna ca daca te botezi din nou Dumnezeu iti iarta toate pacatele . Sa invatam sa traim unul cu celalat egal de nationalitate culoare etc sa fim mereu alaturi de cei ce intr-adevar au nevoie de ajutorul nostru sa-i lecuim pe cei prefacuti Sa aducem ateii la credinta si sa stam alaturi de cei muribunzi . Asa putem sa ne pocaim asa poate ajumgem la Bunul Dumnezeu care e vesnic intre noi cu ingerii pe care sii trimete zilnic pe pamint . Va iubesc pe toti si Dumnezeu sa va lumineze caile lui MH
libelle05702
Postat pe 16 August 2009 17:59
doamne fereste!
pik_nik
Postat pe 16 August 2009 18:01
amin
nazirra
Postat pe 16 August 2009 18:03
pik....
nu ti-e dor de irinuca?!
preciouss
Postat pe 16 August 2009 18:03
pretioaso, ti-as spune, da' vad ca se mareste gradina, si ma tem, fata!
pik_nik
Postat pe 16 August 2009 18:10
lasa pik ca mutam gardu....
nazirra
Postat pe 16 August 2009 18:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta 1 De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48
Mesaj pt uneltele lui,Sarsaila 4 De la: luptatoareacurajoasa 31 Mai 2010 15:12
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 1 De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11
:) 3 De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59
SINGURATATEA MEA 162 De la: anca_53 12 Iunie 2010 11:50
Setari Cookie-uri