RELATIA CU DUMNEZEU

da' di ce,pikutzel?
n-ai zis tu ca hoby-u' tau e gradinaritul?
ce bine ti-ar sta intre atatea flori..hehe..
preciouss
Postat pe 16 August 2009 18:13
ce nu ii clar? ii irinuca in travesti
LILO
Postat pe 16 August 2009 18:15
mie imi pare de la stinga asa...ca i nenea vieru.....
nazirra
Postat pe 16 August 2009 18:25
Este foarte adevaratca Dumnezeu a veniit pe pamant pentru cei pacatosi, iubiti-l si rugati-va caci va va auzi
garbo033653
Postat pe 17 August 2009 08:07
De la: garbo039663, la data 2009-08-16 17:20:00De multe ori ma intreb ce pot sa fac sa fiu mai aproape de Dumnezeu?

Incepe cu iubirea!
garbo003374
Postat pe 17 August 2009 15:31
eu zic ca sa sara-n cap de la etaju' 10...
zambil
Postat pe 17 August 2009 15:50
De la: garbo003374, la data 2009-08-17 15:31:48
De la: garbo039663, la data 2009-08-16 17:20:00De multe ori ma intreb ce pot sa fac sa fiu mai aproape de Dumnezeu?

Incepe cu iubirea!
Incepe sa te rogi sa te ajute Dumnezeu sa te ajute sa faci voia lui.Dar rugaciunea trebuie sa fie din inima,cuvinte putine nu neaparat din carti,sa fie cuvinte din inima.Adica rugaciunea sa se faca din inima,si cu dorinta de a-ti da silinta sa te faci mai bun pe plac la Dumnezeu.ca apoi El sa fie cu tine sa se apropie de tine si sa sa aiba grija de tine.sa iti ghideze drumul.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:21
Situatia din Romania este ca,Sefii ar putea da salarii mai mari,dar nu vor pt ca nu le pasa unii de altii.Dar si oamenii sunt vinovati pt ca daca vad ca un om este bun cu ei incerca sa il exploateze la maxim de asta nu le pasa la nimeni de ei.Instinctele negative ale oamenilor fara credinta au dezbinat oamenii si oamenii actioneaza in defavoarea lor si numai in pierderea lor.Oamenii accepta sa fie jecmaniti pt ca sunt prea slabi ca sa lupte si ei la randul lor jecmanesc pe altii si asta ii duce doar in pierdere. pt ca de asta nimeni nu are incredere in ei si nimanui nu le pasa de ei.Ca daca ar incerca sa se schimbe in bine,si asa o sa-i intareasca Dumnezeu .Asa ei or sa poata lupta pt dreptatea lor si viata lor se va schimba treptat.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:25
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:21:18

Incepe cu iubirea!
Incepe sa te rogi sa te ajute Dumnezeu sa te ajute sa faci voia lui.Dar rugaciunea trebuie sa fie din inima,cuvinte putine nu neaparat din carti,sa fie cuvinte din inima.Adica rugaciunea sa se faca din inima,si cu dorinta de a-ti da silinta sa te faci mai bun pe plac la Dumnezeu.ca apoi El sa fie cu tine sa se apropie de tine si sa sa aiba grija de tine.sa iti ghideze drumul.
Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:31
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:31:05
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:21:18

Incepe cu iubirea!
Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala apoiu zic ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:31
iete bre, ca nici saritu-n cap de pe bloc nu mai merge... unii s-au sculat, s-au scuturat de praf si au inceput sa posteze pe garbo, de parca nimic nu s-ar fi intamplat...
zambil
Postat pe 17 August 2009 17:42
,,Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor."
Vorbesti, desigur, de preoti, de predicatori, presbiteri, sau cum s-or mai numi, ca sa-ntelegem si noi...Ori Iisus era barbat, cumva???
,,Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei."
Le folosesc in loc de unelte, sau in ce fel?
,,Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste."
Dar cele care distrug familii sau, in Germania,sint angajate in casele de toleranta sint patrupede?
,,Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor"
Specifica, dupa care din 2
,,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala ca sunteti proaste si slabe."
Inafara de cazuri de viol,toate trombatele se fac de buna voie si de placere...tu stii cum vine asta?
,,Si faceti-va fete cuminti"
Adica sa o lase, ca tine, sa prinda mucegai???
,,si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct."
Adica la punctul de plecare...
,,Ca tare sunt destrabalati si smecheri."
Sa te citeasca soacra-mea, te-ar lua la ea(in mormint)...
iar_eu
Postat pe 17 August 2009 17:43
"adica sa o lase,ca tine,sa prinda mucegai?"

io cred ca irinuca-i penicilina...leacu' la o gramada de virusele..hehe..
preciouss
Postat pe 17 August 2009 20:43
railor!
lady_corina
Postat pe 17 August 2009 20:45
sa ne rugam pentru toate "speciile" umane, sa le lumineze D-zeu mintea si sufletul si sa nu se faca de ras pe-aici si nicaieri!
garbo003374
Postat pe 18 August 2009 15:26
Pt. Irina: draga fata, ceea ce-ai scris tu........ma tot gandesc daca are rost sa-ti raspund, dar e pacat sa ramai cu astfel de limite..........D-zeu ne-a creat barbat si femeie, nu doar barbati derbedei si femei cinstite..............la fel cum unii barbati sunt cum ii descri tu, pot fi si o gramada de femei, care ispitesc si sucesc mintile barbatilor. Cred ca n-are rost sa ma adancesc in explicatii.....................roaga-te si citeste!
garbo003374
Postat pe 18 August 2009 15:31
De la: garbo003374, la data 2009-08-18 15:31:53Pt. Irina: draga fata, ceea ce-ai scris tu........ma tot gandesc daca are rost sa-ti raspund, dar e pacat sa ramai cu astfel de limite..........D-zeu ne-a creat barbat si femeie, nu doar barbati derbedei si femei cinstite..............la fel cum unii barbati sunt cum ii descri tu, pot fi si o gramada de femei, care ispitesc si sucesc mintile barbatilor. Cred ca n-are rost sa ma adancesc in explicatii.....................roaga-te si citeste!
Pai nu m-am referit la barbatii drepti,si la femeile drepte.Eu m-am referit la cei delbedei care umbla doar sa prosteasca femeia si apoi te mai miri de ce ajunge si ea o usuratica.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:26
De la: iar_eu, la data 2009-08-17 17:43:13,,Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor."
Vorbesti, desigur, de preoti, de predicatori, presbiteri, sau cum s-or mai numi, ca sa-ntelegem si noi...Ori Iisus era barbat, cumva???
,,Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei."
Le folosesc in loc de unelte, sau in ce fel?
,,Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste."
Dar cele care distrug familii sau, in Germania,sint angajate in casele de toleranta sint patrupede?
,,Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor"
Specifica, dupa care din 2
,,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala ca sunteti proaste si slabe."
Inafara de cazuri de viol,toate trombatele se fac de buna voie si de placere...tu stii cum vine asta?
,,Si faceti-va fete cuminti"
Adica sa o lase, ca tine, sa prinda mucegai???
,,si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct."
Adica la punctul de plecare...
,,Ca tare sunt destrabalati si smecheri."
Sa te citeasca soacra-mea, te-ar lua la ea(in mormint)...
Femeia nu a fost asa o usuratica,ci s-a inrait din cauza barbatiilor pt ca au expoatat-o pt ca faptul ca depindea de ei.Pt ca faptul ca este barbat si aduce bani in casa,femeia trebuie sa isi tina gura si sa suporte toate nedreptatile.Adevarul ca multe femei isi tin gura si fac si ele la fel,daca inseala barbatii inseala si femeile prin spatele barbatilor.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:29
De la: garbo003374, la data 2009-08-18 15:31:53Pt. Irina: draga fata, ceea ce-ai scris tu........ma tot gandesc daca are rost sa-ti raspund, dar e pacat sa ramai cu astfel de limite..........D-zeu ne-a creat barbat si femeie, nu doar barbati derbedei si femei cinstite..............la fel cum unii barbati sunt cum ii descri tu, pot fi si o gramada de femei, care ispitesc si sucesc mintile barbatilor. Cred ca n-are rost sa ma adancesc in explicatii.....................roaga-te si citeste!
Pai da si femeile se razbuna pe barbati pt ca si ea la randul ei poate a avut de suferit de pe urma altui barbat.Dar oricum nu m-am referit la toata specia barbateasca si doar la cei delbedei,si cred ca se simt ei singuri cu musca pe caciula.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:30
De la: irina_24ro, la data 2009-08-18 18:30:53
Pai da si femeile se razbuna pe barbati pt ca si ea la randul ei poate a avut de suferit de pe urma altui barbat.Dar oricum nu m-am referit la toata specia barbateasca si doar la cei delbedei,si cred ca se simt ei singuri cu musca pe caciula.
Eu nu judec pe nimeni eu dau doar exemple.Pt ca nu am dat nume ca sa zic cutare si cutare ce face.Eu vorbesc in general, poate folosesc cuvinte prea directe.Dar eu sunt o persoana sincera si directa.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:33
De la: preciouss, la data 2009-08-17 20:43:21"adica sa o lase,ca tine,sa prinda mucegai?"

Pai oricum este treaba mea ce fac.Eu daca o sa ma casatoresc,o sa ma castoresc cu un barbat care sa ma potrivesc in caracter.Dar problema este ca toti barbatii se comporta urat la inceput si eu sunt foarte sensibila si nu uit.Si daca mi-a facut o impresie proasta de la inceput pastrez distanta.Pt ca din moment ce iti faci o impresie proasta de la inceput despre un om si iti pierzi increderea greu imi mai castiga cineva increderea dupa ce a pierdut-o.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:37
De la: irina_24ro, la data 2009-08-18 18:37:03
De la: preciouss, la data 2009-08-17 20:43:21"adica sa o lase,ca tine,sa prinda mucegai?"

Pai oricum este treaba mea ce fac.Eu daca o sa ma casatoresc,o sa ma castoresc cu un barbat care sa ma potrivesc in caracter.Dar problema este ca toti barbatii se comporta urat la inceput si eu sunt foarte sensibila si nu uit.Si daca mi-a facut o impresie proasta de la inceput pastrez distanta.Pt ca din moment ce iti faci o impresie proasta de la inceput despre un om si iti pierzi increderea greu imi mai castiga cineva increderea dupa ce a pierdut-o.Din moment ce mi-a facut o impresie proasta de la inceput,sau a facut glume sa a ras pe seama mea,nu se mai apropie de mine deloc sufleteste,pt ca deja trag linie.Nu ma mai pot deloc apropia de el.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:39
castoreste-te, dap...mai un baraj, doua..
kyra
Postat pe 18 August 2009 18:41
De la: irina_24ro, la data 2009-08-18 18:39:15
De la: irina_24ro, la data 2009-08-18 18:37:03

Pai oricum este treaba mea ce fac.Eu daca o sa ma casatoresc,o sa ma castoresc cu un barbat care sa ma potrivesc in caracter.Dar problema este ca toti barbatii se comporta urat la inceput si eu sunt foarte sensibila si nu uit.Si daca mi-a facut o impresie proasta de la inceput pastrez distanta.Pt ca din moment ce iti faci o impresie proasta de la inceput despre un om si iti pierzi increderea greu imi mai castiga cineva increderea dupa ce a pierdut-o.Din moment ce mi-a facut o impresie proasta de la inceput,sau a facut glume sa a ras pe seama mea,nu se mai apropie de mine deloc sufleteste,pt ca deja trag linie.Nu ma mai pot deloc apropia de el.
Poate ca ajut un om, ca imi este mila de el.Dar eu sunt foarte sensibila si tot ceea ce fac fac din inima si atunci cand cineva rade de mine, sau face glume pe seama mea ma supar.Stiu ca pe de o parte este bine sa fii deschis pt ca asa poti sa te cunoasca,dar pe de alta parte nu este bine sa fii deschis pt ca sunt multi oameni care profita de sinceritatea ta si te poate exploata.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:41
De la: kyra, la data 2009-08-18 18:41:15castoreste-te, dap...mai un baraj, doua..
Sunt prea rationala sa dau baraje.Apoi este pacat sa divortezi,pt ca casatoria se face pe viata.Daca fac greseala si ma casatoresc cu cine nu trebuie nu mai marit niciodata.Ne despartim dar nu ma mai casatoresc,pt ca daca m-am casatorit o data in fata la Dumnezeu nu mai poti inca o data.Dar astea sunt principiii.Eu am principiii care ma ghidez pe ele.PT CA CONSIDER CA un om care nu are principiii este un om mort pt ca ia viata asa cum vine.tre sa ies papap
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:44
De la: irina_24ro, la data 2009-08-18 18:44:33
De la: kyra, la data 2009-08-18 18:41:15castoreste-te, dap...mai un baraj, doua..
Sunt prea rationala sa dau baraje.Apoi este pacat sa divortezi,pt ca casatoria se face pe viata.Daca fac greseala si ma casatoresc cu cine nu trebuie nu mai marit niciodata.Ne despartim dar nu ma mai casatoresc,pt ca daca m-am casatorit o data in fata la Dumnezeu nu mai poti inca o data.Dar astea sunt principiii.Eu am principiii care ma ghidez pe ele.PT CA CONSIDER CA un om care nu are principiii este un om mort pt ca ia viata asa cum vine.tre sa ies papap
Dar nici nu o sa traiesc cu un nenorocit ca ma bage in pamant.Daca o sa gresesc apoi o sa trebuiasca sa suport consecintele greselilor mele.Asa ca mai bine casc bine ochiii,sa nu im i iau vreu animal.Pt ca eu am principiii solide si stiu ce vreau de la viata.
irina_24ro
Postat pe 18 August 2009 18:46
casca, casca...

incredibil !!!
kyra
Postat pe 18 August 2009 18:52
Nenorocitii nu te baga in pamant draga mea.Cel mult in pat.Stii ce are sa te faca sa gresesti? Ura.In ce priveste casatoria, poti sa o faci de cate ori vrei.Crezi ca daca ai sa casti ochii, nu ai sa iei vreun animal?Iarasi gresesti.Nu ochii fac alegerea in dragoste.Sunt alte lucruri pe care nu le poti controla.Singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa te chinui singura.Cati ani ai tu, fata draga?Daca esti mica, nu este nici o problema si este explicabil modul cum gandesti.Daca esti mare, felul tau de a te purta si de ati exprima ideile, exprima imaturitate si vulnerabilitate.Am sa rog colegele de pe forum si colegii sa te protejeze, pentru ca tu esti inca un copil.Avertizez in mod solemn ca din acest moment cel care o raneste pe aceasta fata, ma provoaca pe mine.
Ioana007
Postat pe 18 August 2009 23:28
draga mea AMYNA iti multumesc pentru aceasta istorioara plina de atata invatatura cu o incarcatura atat de mare miai daruit ceea ce cautam intr-un moment foarte dificil al vietii mele iti multumesc si DUMNEZEU sa iti ajute in vata si niciodata sa nu iti pierzi credinta in bunul DUMNEZEU
Mihai55
Postat pe 19 August 2009 17:09
hai c-ai fost originala... sa iti ajute in vata... fiecare cu ofurile lui...
zambil
Postat pe 19 August 2009 17:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? 1 De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09
buna 18 De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32
Cele mai bune prajituri 1 De la: garbo_2455 26 Aprilie 2012 17:43
pt.concurs 1 De la: cristi_ana76 11 Februarie 2009 10:31
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 6 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14
Setari Cookie-uri