RELATIA CU DUMNEZEU

sterila..
kyra
Postat pe 19 August 2009 17:14
De la: Ioana007, la data 2009-08-18 23:28:05Nenorocitii nu te baga in pamant draga mea.Cel mult in pat.Stii ce are sa te faca sa gresesti? Ura.In ce priveste casatoria, poti sa o faci de cate ori vrei.Crezi ca daca ai sa casti ochii, nu ai sa iei vreun animal?Iarasi gresesti.Nu ochii fac alegerea in dragoste.Sunt alte lucruri pe care nu le poti controla.Singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa te chinui singura.Cati ani ai tu, fata draga?Daca esti mica, nu este nici o problema si este explicabil modul cum gandesti.Daca esti mare, felul tau de a te purta si de ati exprima ideile, exprima imaturitate si vulnerabilitate.Am sa rog colegele de pe forum si colegii sa te protejeze, pentru ca tu esti inca un copil.Avertizez in mod solemn ca din acest moment cel care o raneste pe aceasta fata, ma provoaca pe mine.
Pai draga se vede ca te uiti prea mult la filme,sa stii sa televizorul face omul prost,zic in general.Sa stii ca iubirea ce vine din inima este rationala.Pasiunea este oarba.Pt ca sa stii pasiunea este de multe ori confundata cu iubirea,dar ea nu este iubire este doar pasiune.Pt ca dupa ce trece valul ala de pasiune iti dai seama ca nu ai nimic in comun cu persoana respectiva,in gandire in temperamemt.Spre exemplu 2 persoane de sex opus nu trebuie sa fie temperamentali,impulsivi pt ca iese foc atunci cand se enerveaza.amandoi unul zboara de fereastra altul pe balcon.Sunt multe lucruri mai importante decat pasiunea,da si pasiunea este importanta dar caracterul este cel mai important ca sa poti locui cu un om impreuna.De aceea este bine ca acele persoane trebuie sa se cunoasca foarte bine inainte sa mearga in pat,pt ca apoi de asta te lovesti de tot felul de nepotriviri de caracter.Pt ca noi oamenii suntem diferiti,in instincte in gandire,in toate de asta este foarte nevoie de potrivire si ca amandoi sa se poata suporta unul pe celalt,si sa fie multumiti si fericiti.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 17:50
Pai draga se vede ca te uiti prea mult la filme,sa stii sa televizorul face omul prost,zic in general.Sa stii ca iubirea ce vine din inima este rationala.Pasiunea este oarba.Pt ca sa stii pasiunea este de multe ori confundata cu iubirea,dar ea nu este iubire este doar pasiune.Pt ca dupa ce trece valul ala de pasiune iti dai seama ca nu ai nimic in comun cu persoana respectiva,in gandire in temperamemt.Spre exemplu 2 persoane de sex opus nu trebuie sa fie temperamentali,impulsivi pt ca iese foc atunci cand se enerveaza.amandoi unul zboara de fereastra altul pe balcon.Sunt multe lucruri mai importante decat pasiunea,da si pasiunea este importanta dar caracterul este cel mai important ca sa poti locui cu un om impreuna.De aceea este bine ca acele persoane trebuie sa se cunoasca foarte bine inainte sa mearga in pat,pt ca apoi de asta te lovesti de tot felul de nepotriviri de caracter.Pt ca noi oamenii suntem diferiti,in instincte in gandire,in toate de asta este foarte nevoie de potrivire si ca amandoi sa se poata suporta unul pe celalt,si sa fie multumiti si fericiti.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 17:52
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 17:50:36
De la: Ioana007, la data 2009-08-18 23:28:05Nenorocitii nu te baga in pamant draga mea.Cel mult in pat.Stii ce are sa te faca sa gresesti? Ura.In ce priveste casatoria, poti sa o faci de cate ori vrei.Crezi ca daca ai sa casti ochii, nu ai sa iei vreun animal?Iarasi gresesti.Nu ochii fac alegerea in dragoste.Sunt alte lucruri pe care nu le poti controla.Singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa te chinui singura.Cati ani ai tu, fata draga?Daca esti mica, nu este nici o problema si este explicabil modul cum gandesti.Daca esti mare, felul tau de a te purta si de ati exprima ideile, exprima imaturitate si vulnerabilitate.Am sa rog colegele de pe forum si colegii sa te protejeze, pentru ca tu esti inca un copil.Avertizez in mod solemn ca din acest moment cel care o raneste pe aceasta fata, ma provoaca pe mine.
Eu nu sunt copil eu sunt doar rationala si gandesc lucrurile logic.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 17:53
mai irina esti chiar culmea. si, cat sunt eu de calma, chiar ca ai reusit sa ma enervezi.

cine ti-a bagat tie in cap clasificarea asta cu iubirea rationala care vine din inima si pasiunea care distruge tot?

iubirea inseamna si pasiune. dragoste fara pasiune e ca pensionarul fara table.

confunzi pasiunea cu toana de moment ; cu impulsul
si_totusi
Postat pe 20 August 2009 17:58
De la: si_totusi, la data 2009-08-20 17:58:40mai irina esti chiar culmea. si, cat sunt eu de calma, chiar ca ai reusit sa ma enervezi.

cine ti-a bagat tie in cap clasificarea asta cu iubirea rationala care vine din inima si pasiunea care distruge tot?

Fiecare este liber sa gandeasca asa cum considera el ca este bine pt el.Dar eu pot sa imi zic parerea mea.Si asa consider eu ca este bine pt bine.Dar este la alegerea fiecaruia.Pt ca stii noi oamenii avem gandiri diferite,ca uniii si-o exprima ori nu dar fiecare om este diferit.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:07
irinuca, iar ma iubesti si suspini dupa mine, asa-i?
cand incepem sa muncim la copiii aia?
pik_nik
Postat pe 20 August 2009 18:09
De la: si_totusi, la data 2009-08-20 17:58:40mai irina esti chiar culmea. si, cat sunt eu de calma, chiar ca ai reusit sa ma enervezi.

Tu nu ai inteles la ce m-a referit eu.Ce inseamna pasiunea? Pasiunea este atractia fizica dintre 2 persoane de sex opus.Multi ajung in pat fara se se cunoasca,pt ca sunt orbiti de pasiune pe care ei o considera iubire.Da atractia fizica este importanta dar nu trebuie sa te lasi condus de instinctele corpului fara sa iti folosesti creierul.Stiu este frumos sa te lasi dusa de val,dar apoi te lovesti de tot felul de chestii,pt ca nu este ceea ce doresti tu.Dupa ce te culci cu cineva si poate nu te potrivesti cu el la caracter ajungi sa suferi mai mult si poate ajungi sa astepti prea mult de la un barbat decat iti poate oferi.Pt ca asta nu inseamna ca daca un barbat se culca cu tine,o sa te iubeasca,iubirea vine daca persoana are un caracter frumos.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:12
Mai Irina, parerile tale, pe langa faptul ca sunt mult diferite de ale altora (ceea ce nu este neaparat rau), sunt exprimate extrem de greoi si incoerent. Daca ai incerca sa-ti faci putina ordine in ganduri, inainte de a le asterne pe site, si ai renunta la vehementa, poate ca te-am intelege si noi mai bine...
Ella34
Postat pe 20 August 2009 18:13
ella, irinuca se exprima tare bine in asternut, asa-i nebunatica mica?
pik_nik
Postat pe 20 August 2009 18:15
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:12:40

Tu nu ai inteles la ce m-a referit eu.Ce inseamna pasiunea? Pasiunea este atractia fizica dintre 2 persoane de sex opus.Multi ajung in pat fara se se cunoasca,pt ca sunt orbiti de pasiune pe care ei o considera iubire.Da atractia fizica este importanta dar nu trebuie sa te lasi condus de instinctele corpului fara sa iti folosesti creierul.Stiu este frumos sa te lasi dusa de val,dar apoi te lovesti de tot felul de chestii,pt ca nu este ceea ce doresti tu.Dupa ce te culci cu cineva si poate nu te potrivesti cu el la caracter ajungi sa suferi mai mult si poate ajungi sa astepti prea mult de la un barbat decat iti poate oferi.Pt ca asta nu inseamna ca daca un barbat se culca cu tine,o sa te iubeasca,iubirea vine daca persoana are un caracter frumos.
Iubirea unui barbat pt o femeie vine,daca si el se simte iubit si respectat si inteles.Si aici este nevoie de potrivire de caracter.Spre exemplu cum poti sa ii ceri unui om impulsiv sa te intelega atunci cand esti nervos,pt ca nu poate pt ca si el este impulsiv.De asta nu este bine ca 2 persoane impulsive sa se casatoreasca.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:15
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 18:15:40ella, irinuca se exprima tare bine in asternut, asa-i nebunatica mica?
Voi barbatii mai altceva in cap decat asternut.Unii barbati se cred ca ca ei s-au nascut ca sa fie vanatori si noi femeile prada.EIIIIII trezeste-te
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:17
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:17:27
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 18:15:40ella, irinuca se exprima tare bine in asternut, asa-i nebunatica mica?
Voi barbatii mai altceva in cap decat asternut?.Unii barbati se cred ca ca ei s-au nascut ca sa fie vanatori si noi femeile prada.EIIIIII trezeste-te
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:18
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:15:57 Iubirea unui barbat pt o femeie vine,daca si el se simte iubit si respectat si inteles.Si aici este nevoie de potrivire de caracter.Spre exemplu cum poti sa ii ceri unui om impulsiv sa te intelega atunci cand esti nervos,pt ca nu poate pt ca si el este impulsiv.De asta nu este bine ca 2 persoane impulsive sa se casatoreasca.

Vorba mare-ai spus fetito... sa-o tii minte pentru cand te-oi casatori, ca la cat esti tu de impulsiva (ca sa nu spun altfel), daca nimeresti unu' macar pe jumate ca tine, nu stiu zau ce-o iesi...
Ella34
Postat pe 20 August 2009 18:19
irinuco, iubire, la exprimarea ta in asternut ma refeream eu, nu a lui elli
si lasa modestia, chiar te misti...aaaaaaa, pardon, te exprimi bine
pik_nik
Postat pe 20 August 2009 18:21
De la: Ella34, la data 2009-08-20 18:19:16
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:15:57 Iubirea unui barbat pt o femeie vine,daca si el se simte iubit si respectat si inteles.Si aici este nevoie de potrivire de caracter.Spre exemplu cum poti sa ii ceri unui om impulsiv sa te intelega atunci cand esti nervos,pt ca nu poate pt ca si el este impulsiv.De asta nu este bine ca 2 persoane impulsive sa se casatoreasca.

Vorba mare-ai spus fetito... sa-o tii minte pentru cand te-oi casatori, ca la cat esti tu de impulsiva (ca sa nu spun altfel), daca nimeresti unu' macar pe jumate ca tine, nu stiu zau ce-o iesi...
Pai daca dau peste unul ca mine la temperament,este rau de mine cand se enerveaza,dar si de el ca ii fac zilele fripte daca ma scoate din sarite.Pai trebuie sa fie linistit si cu multa rabdare si pt ca eu sunt plina de temperament.Sa gandim asemanator dar el sa fie mai linistit.si sa nu isi puna mintea cu mine atunci cand sunt nervoasa pt ca nu nu are cu cine discuta.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:31
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 18:21:54irinuco, iubire, la exprimarea ta in asternut ma refeream eu, nu a lui elli
Voi barbatii mai altceva in cap decat asternut.Unii barbati se cred ca ca ei s-au nascut ca sa fie vanatori si noi femeile prada.EIIIIII trezeste-te

irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:32
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:32:31
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 18:21:54irinuco, iubire, la exprimarea ta in asternut ma refeream eu, nu a lui elli

Eiiiiiiiiiiii trezeste-te la realitate.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:33
nebunaticoooooooooo!
vrei de mai multe ori, asa-i?
pik_nik
Postat pe 20 August 2009 18:35
Ce faceti voi aici pe topicul "relatia cu Dumnezeu"? Rusine sa va fie pacatosilor!!!!!!

Ia sa va deschid eu un topic special numit:" Desi e toamna lumea e in calduri"

Irinuca, pai se poate? Am pretentii de la tine.
Aemulus
Postat pe 20 August 2009 18:37
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 18:35:45nebunaticoooooooooo!
vrei de mai multe ori, asa-i?
Scuze ca iti zic dar tu esti tare MAGAR
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:37
De la: micabis, la data 2009-08-20 18:37:38Ce faceti voi aici pe topicul "relatia cu Dumnezeu"? Rusine sa va fie pacatosilor!!!!!!

Ia sa va deschid eu un topic special numit:" Desi e toamna lumea e in calduri"

Irinuca, pai se poate? Am pretentii de la tine.
Pai eu nu vorbesc despre asternut ci Magarul asta de pik:
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:39
mica
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 18:40
Pai multi oameni sunt saraci cu duhul din pacate pt ca ei au mai multa grija de corpul lor decat de sufletul lor.Pt ca este bine sa ai grija si de sufletul tau,asa oamenii nu ar mai fii asa saraci sufleteste.Pt ca nu trebuie sa te procupe doar lucrurile unde ies bani,sa iti bati capul doar cu lucruri unde ies bani.Trebuie sa iti bati capul si cu lucruri pozitive care priesc sufletului tau.si sa ajute sufletului tau sa fie mai pozitiv
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:42
Irinuca, scuza-ma draga mea, dar sa-i spui unui barbat ca e magar....e un adevarat compliment.

Deci deschid topicul ala sau nu?
Aemulus
Postat pe 20 August 2009 18:42
De la: micabis, la data 2009-08-20 18:42:17Irinuca, scuza-ma draga mea, dar sa-i spui unui barbat ca e magar....e un adevarat compliment.

Deci deschid topicul ala sau nu?
Da poti dar sper sa fie vulgar pt ca nu imi plac vulgaritatile.
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:46
Pai multi oameni sunt saraci cu duhul din pacate pt ca ei au mai multa grija de corpul lor decat de sufletul lor.Pt ca este bine sa ai grija si de sufletul tau,asa oamenii nu ar mai fii asa saraci sufleteste.Pt ca nu trebuie sa te procupe doar lucrurile unde ies bani,sa iti bati capul doar cu lucruri unde ies bani.Trebuie sa iti bati capul si cu lucruri pozitive care priesc sufletului tau.si sa ajute sufletului tau sa fie mai pozitiv
irina_24ro
Postat pe 20 August 2009 18:47
micabis, dar tu cu cine vorbesti scumpo, ca irinuca, in concentrarea ei, nu pare sa mai vada si altceva...?!

Aoleu! Na, ca ti-a raspuns, dar il vrea neaparat vulgar...
Ella34
Postat pe 20 August 2009 18:51
sigur, mica, mai intrebi?
ca e nevoie mare, nu vezi ce se mai iau unii de altii si pe alte topicuri!
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 18:51
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:46:57
Da poti dar sper sa fie vulgar pt ca nu imi plac vulgaritatile.

Irinuco, ce spui tu aici???
Ella34
Postat pe 20 August 2009 18:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cautam mini-fotomodele 2-16 ani constanta 1 De la: garbo160501 4 Iulie 2010 08:29
Buna dimineata! 2 De la: tutankhamon 10 Mai 2010 11:52
:) 3 De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59
buna..papucei.ro 5 De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... 7 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23
Setari Cookie-uri