De la: lady_corina, la data 2009-08-20 18:51:48sigur, mica, mai intrebi?Pai da gandirea omului difera.De la om la om,pt ca nu doar oamenii sunt diferiti ci si gandirea noastra felul de a privi lucrurile. |
||
irina_24ro Postat pe 20 August 2009 18:55 |
||
---|---|---|
De la: Ella34, la data 2009-08-20 18:53:31ok scuzeeeDe la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:46:57 |
||
irina_24ro Postat pe 20 August 2009 18:56 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:07:16De la: si_totusi, la data 2009-08-20 17:58:40mai irina esti chiar culmea. si, cat sunt eu de calma, chiar ca ai reusit sa ma enervezi.Fiecare este liber sa gandeasca asa cum considera el ca este bine pt el.Dar eu pot sa imi zic parerea mea.Si asa consider eu ca este bine pt mine.Dar este la alegerea fiecaruia.Pt ca stii noi oamenii avem gandiri diferite,ca uniii si-o exprima ori nu dar fiecare om este diferit. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 20 August 2009 18:58 |
||
eu atat am de spus: "De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator. Si de as avea darul proorociei si toate tainele le-as cunoaste, si orice stiinta, si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste... Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea" (I Cor. 13, 1-3, 13). "Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda" (I Cor. 13, 4-7) precum vezi am si eu o biblie dar traiesc printre oameni iar oamenii...sunt asa cum sunt... |
||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 19:01 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-20 19:01:23eu atat am de spus:Pai tu draga de ce nu te uiti la greselile tale nu la greselile altora.Pai daca nu ar fii dragoste nu mi-as bate capul cu altii sa ii invat de bine.Pt ca cati oameni te mai invata de bine in ziua de azi? Pt ca oamenii te invata doar lucruri ce sunt in favoarea lor,de asta este bine sa nu te iei dupa sfaturi de la pacatosi ci de sfaturi de la oameni credinciosi.Dar sa stii ca si credinciosiii gresesc,toti gresim de asta nimeni are dreptul sa judece pe altul si sa isi vada de greselile lui.Pt ca pacatul se face si cu gandul,cu privirea toti gresim.Dar important sa iti dai silinta sa te stradui sa nu faci pacate peste pacate.Daca gresesti cu ceva marunt,spre exemplu minti si vrei sa nu m-ai minti,te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa nu mai minti sa iti dea curaj si putere. |
||
irina_24ro Postat pe 20 August 2009 19:07 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 19:07:54o seara faina iewssss ppapDe la: lady_corina, la data 2009-08-20 19:01:23eu atat am de spus:Pai tu draga de ce nu te uiti la greselile tale nu la greselile altora.Pai daca nu ar fii dragoste nu mi-as bate capul cu altii sa ii invat de bine.Pt ca cati oameni te mai invata de bine in ziua de azi? Pt ca oamenii te invata doar lucruri ce sunt in favoarea lor,de asta este bine sa nu te iei dupa sfaturi de la pacatosi ci de sfaturi de la oameni credinciosi.Dar sa stii ca si credinciosiii gresesc,toti gresim de asta nimeni are dreptul sa judece pe altul si sa isi vada de greselile lui.Pt ca pacatul se face si cu gandul,cu privirea toti gresim.Dar important sa iti dai silinta sa te stradui sa nu faci pacate peste pacate.Daca gresesti cu ceva marunt,spre exemplu minti si vrei sa nu m-ai minti,te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa nu mai minti sa iti dea curaj si putere. |
||
irina_24ro Postat pe 20 August 2009 19:08 |
||
mi-am aprins paie in crestet | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 19:11 |
||
buna,draga mea!nu te mai juca cu focul ca....ARDE!ATENTIE!SE STINGE CU SPUMA! | ||
margelatu_68 Postat pe 20 August 2009 19:14 |
||
Sorry, dar cu Dumnezeu nu se glumeste. Iar joaca "de-a Dumnezeu" poate sa ne creeze probleme pe care nu ni le dorim. | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2009 11:03 |
||
lady corina,mamy,,,ce sa facem...la tati ni-i greu | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 11:10 |
||
stiti voi,cum ii cu gindirea aiasta? dc ideile personale(sau personalitatea) unui om deranjeaza pe altii de alta mentalitate apoi ti-ai aprins paiele asigurat | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 11:13 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-21 11:13:27 stiti voi,cum ii cu gindirea aiasta? dc ideile personale(sau personalitatea) unui om deranjeaza pe altii de alta mentalitate apoi ti-ai aprins paiele asigurat Pff, venerabilo Lilo, trecusi la chestii de profunzime asa, pe inima goala?.. ori ai inceput sa ai idei.. auzi, dar ideea aia a dumitale nu se plictiseste singura, frate? ca e cam fixa ... |
||
anakin Postat pe 21 August 2009 11:16 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:46:57 speri sa fie vulgar sau nu iti plac vulgaritatile???? io as inclina sa cred ca tie iti plac micile nebunii, dar porti, asaaa....de fatada, o masca de credincioasa...hai..lasa-ne cu aberatiile astea mami, ca nu te credem ca esti asa credincioasa nici cat negru sub unghie.....aberezi si te contrazici singura.... mie imi suna a spalare de pacate din partea ta chestia asta cu crestinarea pe care vrei sa ne-o faci fortat.... |
||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 11:29 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-20 19:01:23eu atat am de spus:Tu draga eu cred ca copiii toate lucrurile in loc sa analizezi hai sa gandim logic.Asta nu inseamna ca daca esti credincios trebuie sa muncesti pt altii si altii sa doarma.Daca te calugaresti da trebuie sa te desparti de lucrurile lumesti.Dar daca eu nu as munci si eu as fii saraca si nu as avea ce manca.Asta nu inseamna ca daca esti credincios trebuie sa fii prost,trebuie sa iti ajuti aproapele,dar si trebuie sa il certi daca este obraznic.A ajuta nu inseamna ca trebuie sa ii lasi pe altii sa sa profite de tine.Ce asta ar insemna dreptate? trebuie sa ajuti un om bolnav,sa ajuti cu un loc de munca un om sanatos sa isi puna osul la munca,sa sfatuiesti de bine oameniii sa nu ii judeci pe altii ci sa ii inveti de bine.. pupicii trebuie sa ies pappa |
||
irina_24ro Postat pe 21 August 2009 17:21 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-21 11:29:16Tu draga eu cred ca copiii toate lucrurile in loc sa analizezi hai sa gandim logic.Asta nu inseamna ca daca esti credincios trebuie sa muncesti pt altii si altii sa doarma.Daca te calugaresti da trebuie sa te desparti de lucrurile lumesti.Dar daca eu nu as munci si eu as fii saraca si nu as avea ce manca.Asta nu inseamna ca daca esti credincios trebuie sa fii prost,trebuie sa iti ajuti aproapele,dar si trebuie sa il certi daca este obraznic.A ajuta nu inseamna ca trebuie sa ii lasi pe altii sa sa profite de tine.Ce asta ar insemna dreptate? trebuie sa ajuti un om bolnav,sa ajuti cu un loc de munca un om sanatos sa isi puna osul la munca,sa sfatuiesti de bine oameniii sa nu ii judeci pe altii ci sa ii inveti de bine.. pupicii trebuie sa ies pappaDe la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:46:57 |
||
irina_24ro Postat pe 21 August 2009 17:22 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-21 11:29:16Am gresit ehehe ca repede mai vezi greselile altora,dar greselile tale nu le vezi deloc? Am vrut sa zic ca sa sper sa nu fie vulgar,pt ca nu imi plac vulgaritatile.De la: irina_24ro, la data 2009-08-20 18:46:57 |
||
irina_24ro Postat pe 21 August 2009 17:24 |
||
IRINA, topicul se numeste "Relatia cu Dumnezeu"........iti sugerez sa nu aberezi cu alte subiecte ca o luam toti razna si in plus, incep sa ma cred inteligenta, ceea ce ma duce spre pacatul mandriei, asa ca te rog........... | ||
garbo003374 Postat pe 21 August 2009 22:19 |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 22:21 |
||
femeieeee... ce lagatura are aia cu prefectura???vulgaritatea cu calugaria si cu ajutorul intre semeni???ioi, doamne.....tu macar citesti ce ti se adreseaza sau raspunzi la foc automat, pentru ca ti s-a dat un barem de cuvinte, si trebuie sa le termini intr-un timp dat??? | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:25 |
||
...legaturile is in alta parte Tuta ...colo sha la halatu' dansei ... | ||
blanca Postat pe 21 August 2009 22:36 |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 22:39 |
||
halatu'?da halatu'...cat e doamna halatu'?...scump doamna scump...dincolo era mai ieftin.....si mai maaaareee....ioi.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:39 |
||
ce sa-i faci? "asta visez, asta pictez" | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 22:41 |
||
mai intai mana pe picior.....apoi mana pe picior plus pupat....apoi mana pe picior plus pupat plus..... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:43 |
||
pai irino.acum ori esti fierbinte ori esti rece.nu spune domnul ca pe cel "caldicel"il "scuipa" de la dansul? | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 22:44 |
||
hei, se invineteste piciorul, mai plimba si mana aia! | ||
pik_nik Postat pe 21 August 2009 22:44 |
||
plus pupaaaaaaaaaaat.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 21 August 2009 22:45 |
||
Tuth - da' s-a ales cu o palma peste mana si cu una dupa ceafa in reclama zic | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 22:45 |
||
pikuleee...nu stiii reclama....e la cosmoteeeeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:48 |
||
de fatada corinutzo...de fatada....ca dupa ce s-a inchis camera de filmat au dat in ei....doi cu una.......wwwwaaawwww... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Gandurile formeaza caracterul | 145 | De la: Ciresica 4 Noiembrie 2011 17:49 |
buna ziua | 0 | De la: 3 Martie 2010 15:44 |
educatia copiilor | 47 | De la: alfheim 4 Octombrie 2011 15:33 |
|
||
Educatia unui copi | 30 | De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40 |
Modele plinute | 9 | De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară