RELATIA CU DUMNEZEU

ei, aia il tundea parca, nu?
lady_corina
Postat pe 21 August 2009 22:55
dap...era cu foarfeca prin parul lui...
tutankhamon
Postat pe 21 August 2009 23:09
Haideti dragutelor sa revenim la topic.Numele acestuia este:Relatia cu Dumnezeu, nu reclamele Cosmote.
Suzuki, vorbea intr-o seara cu un prieten la poarta:
-Ma, muierea tot muiere e.Eu ii vorbeam de Dumnezeu si ea cu mana pe piciorul meu.Ce era sa fac?
-Sa-i fi cumparat un abonament Cosmote.
-De ce.Pai era sura mai aproape si nu ma costa nici un ban.
Ioana007
Postat pe 22 August 2009 08:25

007, frumoasa revenire la subiect...
Ella_34
Postat pe 22 August 2009 08:28
iti raspund chiar eu ...trebuie sa ai o traire zilnica , o relatie personala cu ISUS :adika sa'l primesi pe ISUS ca Domn si .. Mantuitor al vietii tale ...prin rugaciune , post ... partasie adika citirea zilnika a bibliei. Dar aceasta problema trebuie luata la modul cel mai serios ...Nu poti avea autonomia de a avea o relatie personala daka nu l'ai primit ca Domn si Mintuitor al vietii tale ...
D-zeu vrea sa fie cunoscut ....Ne-a creat k sa'l cunoastem ...
D-zeu ne-a dat libertatea de a ALEGE sau puterea de a lua decizii in viata , adika de a alege in viata ta binele sau raul. Depinde de mine si de tine k iti alegi...
Satan sau Lucifer este tot un inger (al raului )care a fost aruncat de catre D-ZEU pe pamant . Dar..EL , daca ii deschizi putin usa ..el se strecoara f. repede in vietile oamenilor ...facand raul . Acest Satan nu face altceva decat sa ispiteasca intreaga omenire prin ingerii sai demonici .Asadar nu numai k ne ispiteste pe noi oamenii, dar are metodele lui pt. a face lucruri care aduc nefericire si lucruri care nu'i sant placute lui D-ZEU.(certuri in familie , ura , dispret, necredinciosie , MANIE , clevetire , etc..)
garbo039739
Postat pe 23 August 2009 17:29
irinuca undercover!
susidallyama
Postat pe 23 August 2009 17:33
nu iti dau dreptate draga mea wafe...!kezi k vrei si stiu k am perfecta dreptate ...in ceea k am spus in acest topic . nu este absolut nici un fel de monolog ...este exact ceea k trebuie sa intelegem cu totii ...k D-ZEU nu este doar crestinism ,la D-zeu nu vii ptr.o religie nu religia te mantuieste ci credinta .Cu D-ZEU nu te poti juka . EL stie absolut totul despre tine ...fiecare cuvant pe care il scoti din gura, fiecare fir de par cazut ...el iti cunoaste viata ta ... si iti stie si trecutul si viitorul.
garbo039739
Postat pe 23 August 2009 17:54
Pai daca Satan se ocupa cu "la baza" cu pacatele , noi oamenii ce vina avem? Doar el e vinovat,nu?!
madee
Postat pe 25 August 2009 13:04
Draga Emyna si eu am avut si am un an f.greu.Insa cu ajutorul lui Dumnezeu cu credinta in el mai sper ca va veni si pe strada mea soarele.Sa dea Domnul numai bine la toata lumea,iar celor rai facatori sa le dea Dumnezeu ganduri bune.Garbo 028820
garbo028820
Postat pe 25 August 2009 15:20
irinucooo...degeaba te dai undercover.......te tradeaza litera k......asta e una dintre cele mai intalnite consoane in germana....de aia ti se scranteste limba cand vorbesti limba asta...si e nasol ca ai inceput sa scrantesti si limba romana.....
tutankhamon
Postat pe 26 August 2009 00:21
Este o tema chiar f. interesanta...as spune eu...In primul rand D-zeu , vede potentialul din noi si El declara despre noi NU ceea ce suntem ci ceea ce putem deveni. D-zeu ne vede neprihaniti , sfinti, biruitori , viteji chiar daca acum noi suntem un nimeni,suntem fricosi si avem nedumeririle noastre .CREDE ceea ce spune D-ZEU despre tine , primeste afimatia Lui si paseste in aceasta directie . Nu accepta situatia negativa si negativismele ...celor din jur ...
garbo039739
Postat pe 26 August 2009 11:59
buna !...sant cam noua pe forum...dar imi place deosebit de mult acest, topic , "RASPUNDE LA RELATIA CU DUMNEZEU". D-ZEU foloseste oameni obisnuiti pt. lucrari neobisnuite .Tu si eu santem viteji inaintea lui D-ZEU. Noi avem trimitere din parte Lui si EL este cu noi .Vom birui! Nu fii pasiv, salveaza ce se poate salva , foloseste orice oportunitati si usi deschise pt. a vesti Evanghelia .Du-te in casa ta ,la prietenii tai, nu-i ocoli chiar pe vrajmasii tai. Fa relatii noi pentru a-ti implini trimiterea , delegarea .Nu uita ca nu esti singur ...DUMNEZEU ESTE CU TINE ...
garbo039739
Postat pe 26 August 2009 12:19
Frumos spus, garbo...739, numai ca unii cred ca actioneaza cu si pentru Dumnezeu, dar sunt in mod evident fara si impotriva Lui...
sora_ilsi
Postat pe 26 August 2009 12:51
C�nd spui:...
�Nu pot s� rezolv problemele...�
Dumnezeu ��i spune:
�Eu ��i c�l�uzesc pa�ii�
(Proverbe 3:5-6)

C�nd spui:
Este imposibil...�
Dumnezeu ��i spune:
�Totul este cu putin��
(Luca 18:27)

C�nd spui:
�M� simt singur...�
Dumnezeu ��i spune:
�Nu te voi l�sa, nici nu te voi p�r�si�
(Evrei 13:5)

C�nd spui:
�Nu pot s� fac asta...�
Dumnezeu ��i spune:
�Toate le po�i face�
(Filipeni 4:13)
Atunci c�nd spui:
�Nu merit iertarea...�
Dumnezeu ��i spune:
�Te iert�
(1� Ioan 1:9 � Romani 8:1)

C�nd spui:
�Mi-e team�...�
Dumnezeu ��i spune:
�Nu te teme, c�ci eu sunt cu tine�
(Isa�a 41:10)

C�nd spui:
�Sunt foarte obosit...�
Dumnezeu ��i spune:
�Eu ��i voi da odihn�
(Matei 11:28-30)

C�nd spui:
�Nimeni nu m� iube�te cu adev�rat...�
Dumnezeu ��i spune:
�Te iubesc�
(Ioan 3:16 � Ioan 13:34)

Dumnezeu ��i spune:
���i voi ar�ta calea�
(Psalm 32:8)
Atunci c�nd spui:
�Nu �tiu cum s� merg mai departe

C�nd te �ntrebi...
�Ce cale m� conduce la Dumnezeu...?�
Dumnezeu ��i spune:
Fiul meu preaiubit
ISUS CRISTOS
(1 Timotei 2:5 - Fapte 4:12 - Ioan 3:16)

Tu esti Salvatorul meu
Tu esti Pacea mea
Tu, totdeauna Doamne esti cu mine
Si nici o clipa singur nu ma lasi.
Tu esti mereu puterea ce ma tine
Din cei dintai la cei din urma pasi.
Iti multumesc ca esti cu mine-n lume,
Iti multumesc ca ma iubesti mereu,
Iti multumesc ca Tu mi-ai dat un nume,
Ca sunt al Tau�si Tu esti Dumnezeu.

garbo024636
Postat pe 27 August 2009 16:50
Superb...36! Am auzit si eu acestea de curand si ma bucur ca acum pot sa le citesc mereu...
sora_ilsi
Postat pe 27 August 2009 16:55
DOAMNE AJUTA-MA SA-MI AMINTESC

Dac� m� simt puternic,
Aminte�te-mi s� m� �ngenunchez;

Dac� m� simt drept,
Aminte�te-mi c�te drepturi am �nc�lcat;

Dac� vorbesc prea mult,
aminte�te-mi inutilitatea multor cuvinte ale mele;

Dac� m� simt deja ajuns,
Aminte�te-mi s�-mi reiau drumul;

Dac� m� simt �n regul�,
Aminte�te-mi c� m� a�tep�i pentru a m� ierta;

Dac� m� g�sesc critic�nd,
Aminte�te-mi s� nu Te �ntristez;

Dac� m� simt singur,
Aminte�te-mi c� Te doare mult s� Te sim�i ignorat;

Dac� sunt invidios,
Aminte�te-mi de darurile pe care mi le-ai dat;

Dac� sunt nec�jit,
Aminte�te-mi c� m� a�tep�i pentru a m� m�ng�ia;

Dac� ��i repro�ez ceva,
Aminte�te-mi c� numai Tu �tii ce este mai bine pentru mine;

Dac� alerg dup� am�giri de�arte,
Aminte�te-mi de promisiunile Tale;

Dac� te cred absent,
Aminte�te-mi c� Tu e�ti mereu l�ng� mine;

Dac� m� simt p�c�tos,
Aminte�te-mi c� Tu vrei s� m� ier�i;

Dac� �mi este team� de judecata altora,
Aminte�te-mi c� m� vrei liber;

Dac� m� simt obosit,
Aminte�te-mi durerea care nu poate a�tepta;

Dac� m� simt �cineva�,
Aminte�te-mi de predilec�ia Ta fa�� de cei mici �i umili;

Dac� lumea �mi cere s� m� �nchin idolilor,
Aminte�te-mi c� Numai Tu e�ti Domnul meu;

Dac� credin�a mea se clatin�,
Aminte�te-mi s� m� rog;

Dac� m� simt �nvins,
Aminte�te-mi s� m� g�ndesc la Tine pe cruce;

Dac� vreau s�-mi salvez via�a,
Aminte�te-mi de jertfa Ta pe cruce pentru mine.

Doamne, ajut�-m� s�-mi amintesc ...
de �nvierea �i de Victoria Ta asupra mor�ii

garbo024636
Postat pe 27 August 2009 17:58
Daca n-ar fi Dumnezeu nu ar fi speranta si atunci ar fi foarte greu pt cei cre cred in el si spera intr-un viitor mai bun sunt credinciosi
garbo039759
Postat pe 27 August 2009 22:42
le zicea bine Caragiale:

�Clopotele � zgomot! Icoanele � fleacuri! Credinta � moft! Inchiza-se bisericile, surpe-se zidurile lor! Parintii nostri care le-au zidit erau niste barbari, niste primitivi, fara nici o cultura serioasa; [Citeste] ei nu aveau spiritul de examen. Noi suntem oameni moderni. Mature-se daramaturile bisericilor, ca sa se deschida locuri largi, piete vaste, pe care, dupa cerintele progresului, sa se zideasca oteluri marete si cluburi politice, teatre de varietati si burse de comert! Si nu care cumva sa-ndrazneasca a ridica glasul cineva! In cazul cel mai bun pentru dansul, ar fi un om ridicol. E destul ca Biserica e tolerata!

Un slujitor al altarului, cand statea sub loviturile unei cumplite prigoniri, mi-a spus cu adanc amar: - Nu le e frica, fiule, de bataia lui Dumnezeu? - Nu, parinte, i-am raspuns; nu-i e frica nimanui de bataia cui nu crede ca este. [Citeste] Ai uitat ca ai a face cu o lume care nu crede in Dumnezeu? Cu o lume careia nu i-a fost frica sa prefaca in puscarii locasurile sfinte, inchinate credintei strabune, unde zac oseminte de mareti voievozi? Se va mai schimba lumea noastra romaneasca? Va mai vrea Dumnezeu sa o reintoarca la Dansul? Dumnezeu stie.

Deocamdata, copiii nostri vor merge pe calea noastra cuminte. De ce avem scoli romanesti, in care urmeaza inaltele invataturi ale omenirii? Pentru ca sa ni-i lumineze si sa ni-i creasca. Din aceste scoli nationale, ies pe fiece an sute si [Citeste] mii de viitori cetateni luminati, toti liber-cugetatori, plini de dispret pentru vechea ratacita credinta crestina, astazi demodata, ridiculizata, scuipata! Ei au invatat o religie mai omeneasca decat cea crestina, o religie care predica nu mila si ingaduinta, nu blandetea si omenia; o religie aspra, care predica omului: Esti o fiara! Ghearele tale si coltii tai sunt desteptaciunea si siretenia; fii perfid, crud, neingaduitor cu semenii tai! Nu te uita o clipa in sus, pe cer; aci, in jos, pe pamant uita-te, cu ochii-n patru, ca si cum ai avea patru picioare; aci, pe pamant, se ispraveste tot pentru tine. Esti fiara, fii fiara! Fiarele n-au biserica; fiarele nu se-nchina; fiarele n-au Dumnezeu!�

I. L. Caragiale, �Noi si Biserica� (�Universul�, 7 Ianuarie 1900) - fragment
anticenzura
Postat pe 30 August 2009 18:31
stau si ma intreb acuma cati dintre acesti predicatori ieftini de pe aici, care ne arata si ne indeamna cum sa ne rugam si cum sa-l cautam pe dumnezeu fac, intradevar, ce ne indeamna ei sa facem in postarile lor....daca chiar pun in practica zi de zi ceea ce scriu aici cu atata abnegatie.....mie imi par doar discursuri ieftine, automate, invatate pe de rost dupa o carte religioasa....
tutankhamon
Postat pe 30 August 2009 18:48
De la: tutankhamon, la data 2009-08-30 18:48:04stau si ma intreb acuma cati dintre acesti predicatori ieftini de pe aici, care ne arata si ne indeamna cum sa ne rugam si cum sa-l cautam pe dumnezeu fac, intradevar, ce ne indeamna ei sa facem in postarile lor....daca chiar pun in practica zi de zi ceea ce scriu aici cu atata abnegatie.....mie imi par doar discursuri ieftine, automate, invatate pe de rost dupa o carte religioasa....

intra si Caragiale pe lista predicatorilor ieftini?

sau doar io mi-s un predicator ieftin, care (pur si simplu) il pun pe Caragiale la inaintare? insa indiferent de cum as fi, spune-mi - te rog, pentru ca pari a fi bun(a) la etichetari -, tu cum crezi ca esti: ieftin(a) sau scump(a)? si pretul in ce il stabilesti?

ah, presimt ca nu despre mine vorbeai si ca doar intamplator postarea ta a fost consecutiva citatului din Caragiale...
anticenzura
Postat pe 31 August 2009 04:35
bre nea olitza, nutritionist ai fost, antrenor de fitnes idem, filozof esti mereu, fix popa predicator mai lipsea, ca de ieftin...te vinzi gratuit
curat murdar, coane fanica!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 05:39
mai pikule, tu chiar esti un personaj interesant pe forum, aproape la fel de interesant ca mine :D

ideea e mult mai simpla decat o complici tu. in primul rand, filosof sunt in sensul in care basescu spunea ca scoala romaneasca produce filosofi, in loc de tinichigii, zugravi etc. deci filosof inseamna sa vrei sa gandesti, nu neaparat sa si poti. prin urmare, ma straduiesc sa gandesc, daca reusesc sau nu, habar n'am.

antrenor de fitness n-am fost, ci doar am practicat 15 ani sport de performanta in lotul national, si m-am si calificat in domeniu (adica macar la nivel de diploma de licenta). mai tarziu am trecut prin niste programe academice care au inclus modulele standard de biochimie, ceva farmacologie, in fine, cerintele minime pentru ca o persoana sa isi dea cu parerea in domeniul asta.

nutritionist nu sunt si nu am fost. eu discut nutritia din punct de vedere al relatiei cu stilul de viata, pe baza exeperientei pe care o constituie sportul de performanta. inca din grecia antica se stia ca performanta in sport este determinata cel putin 50% de alimentatie si stilul de viata.

ei, predicator mi-as fi dorit sa fiu dintotdeauna... dar mi se pare mai onorabil sa fac ce pot pentru Domnul, fara a fi platit pentru asta.

mai pikule, astea sunt kestiuni care se pot verifica. tu te ascunzi in anonimat pe forum, eu nu, pentru ca n-am nimic de ascuns. bun, rau, asta sunt.

si acum ontopic: cine este x sau y sa vina sa improaste cu noroi pe forum, ca cineva (indiferent despre cine ar fi vorba) ar fi o persoana ieftina sau nu mai stiu cum?

sunt satul de lasitatea celor care sub anonimat denigreaza, improasca, injura pe tot felu de forumuri, ziare online etc.

nu am intalnit barbaria asta pe forumurile din alte tari (e vorba de limbile straine pe care le pricep cat de cat).

da, pe forumuri se ataca idei, nu persoane, asa cum e moda in ro.

nush' de ce totusi am asteptat, mai ales dupa contrele pe care le-am avut amandoi, mai mult fair play de la tine. chiar crezi ca intepaturile astea cu iz ce copii de gradinita pot fi parte a unui dialog cat de cat decent? "bre nea olitza" mai omule, ma numesc olimpiu, nu olita.
anticenzura
Postat pe 31 August 2009 14:28
bine, bre nea olita, fie cum spui. uite, aplaudam campionii!!!

e bine? restul mai tarziu, ca am treaba cu un personaj mai interesant decat tine
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 14:31
De la: pik_nik, la data 2009-08-31 14:31:44bine, bre nea olita, fie cum spui. uite, aplaudam campionii!!!

e bine? restul mai tarziu, ca am treaba cu un personaj mai interesant decat tine
pik-ule...,ce ai tati ?de luni asa cu bautura?da-o dreaq de treaba...
roby_cado
Postat pe 31 August 2009 14:36
nea olita asta e cu bautura???
nu stiam
gata, ma las de "sport"!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 14:38
De la: roby_cado, la data 2009-08-31 14:36:56
De la: pik_nik, la data 2009-08-31 14:31:44bine, bre nea olita, fie cum spui. uite, aplaudam campionii!!!

pik-ule...,ce ai tati ?de luni asa cu bautura?da-o dreaq de treaba...

bre da tu ce-ai?? iar nu te-o'ntrebat nimeni nimica si apari asa c-o gandire-adanca....tocmai...din vazduh?/
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 14:41
lovo,mi-ai dat tu interzis pe aici si nu stiu? .asta 1 la mana.2:pe tine te-a intrebat cineva ceva..?
roby_cado
Postat pe 31 August 2009 14:50
hai mai pikule, leaga si tu 2 idei, nu-i mai tot da cu olita asta, ca devii chiar plictisitor.
anticenzura
Postat pe 31 August 2009 14:53
o sa leg DOUA IDEI, nu 2 idei, cand o sa am cu cine, nea olita
pana atunci ma distrez si eu pe seama cui pot, si uite, te mai aplaud o data
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 14:55
De la: roby_cado, la data 2009-08-31 14:50:37lovo,mi-ai dat tu interzis pe aici si nu stiu? .asta 1 la mana.2:pe tine te-a intrebat cineva ceva..?

roby, roby... zice vorba aia cu ce tie nu-ti place...
de ce nu gandesti cu aceleasi unitati de masura? cat de politicoasa crezi ca e grija ta pentru alcoolul pe care-l ingurgitez eu? chiar daca ultima data am gustat alcoolul acum 16 sau 17 ani
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
varfuri despicate + coafuri la moda 1 De la: garbo_7980 16 Octombrie 2012 10:01
GOD bless you all........... 11 De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50
Perie rotativa- par drept 5 De la: claudia_mami 1 Noiembrie 2011 15:20
pune calculatorul sa faca bani 2 De la: garbo020869 6 Septembrie 2009 06:11
feng shui 3 De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31
Setari Cookie-uri