RELATIA CU DUMNEZEU

imi plac cantecaciosii astia ambulanti, e adevarat
pacat ca pe asta insa l-am suparat si n-am apucat sa-l intreb de care pretena vorbea. cum am asa multeeeeee...
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 17:53
k tot rimeazaa... pacalici cuuuuuuuuuu........
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 17:53
cu olita? vaaaaaaaai, ce barbarie dom'le!!! si asta numai in siturile romanesti se poate!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 17:55
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 17:58
De la: loveactually, la data 2009-08-31 16:57:36la totzi ni-i teama de olici

e democratie, e forum liber, deci e liber inclusiv la dat cu parerea.

daca insisti, iti pot spune de cine/ ce ar trebui sa iti fie frica. de mine, in niciun caz. nici macar motanului meu, gourmet, nu ii este.
anticenzura
Postat pe 31 August 2009 20:29
de cine??
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 20:33
Iar s-a umflat ovazul in voi?

Ce aveti fratilor? Se duce vara si cu ea se duce linistea?
Ciresica
Postat pe 31 August 2009 20:41
lasa=l sa spuie,,,,de cine trebuie sa-mi fie frica mie...k io stiu de cine mi-este !
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 20:43
love..
kyra
Postat pe 31 August 2009 20:44
kyraa...
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 20:46
fetelor...
roby_cado
Postat pe 31 August 2009 22:28
da, baiete..
kyra
Postat pe 31 August 2009 23:52
Faceti prezenta? Strigati catalogul deja?
Ciresica
Postat pe 31 August 2009 23:54
si eu, absenta, ca de obicei
lady_corina
Postat pe 31 August 2009 23:56
hai corino, ca nu-i asa !

ciresico, papi struguri ?
kyra
Postat pe 31 August 2009 23:59
Kyrutzo, niciodata nu stiu pe unde mi-am lasat capul
lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 00:00
olici....aveam pretentie de la tine mama....e pura coincidenta ca a intrat postarea mea dupa a ta...eu nu ma refeream deloc la ceea ce a zis nenea iancu....din contra....a fost o briza de aer proaspat...
tutankhamon
Postat pe 1 Septembrie 2009 00:02
ok, tutankhamon. stiu ca nu te incalzesc scuzele mele, dar e tot ce pot oferi in conditiile astea. in plus, imi dau singur cartonas rosu, deci iau o pauza de pe forum.

omuletzule, nu te bucura prea tare. daca mai deschizi gura impotriva mea sau mai tastezi prostii la tastatura ta cea scarbavnica, te capacesc din toate pozitiile.
anticenzura
Postat pe 1 Septembrie 2009 02:26
moama ce mai viteaz!
de la prafuri ti se trage sau de la extazul pe care ti-l ofera iubitele tale, miss stanga si miss dreapta?
pik_nik
Postat pe 1 Septembrie 2009 06:34

ce atmosfera destinsa !!!
facem o rugaciune, punem tamaie sa alungam "spiritele noptii"? ...
blanca
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:09
olici, dragul meu, nu crezi ca ar fi mai corect sa nu mai te incrancenezi atata????...nu-ti place un utilizator , evita-l....e mai simplu....
tutankhamon
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:44
Oare cum sa reusim sa avem o relatie cu D-zeu, cand noi nu suntem in stare sa avem o relatie normala si civilizata cu noi insine si cu cei din jur, apropo..............cu cei de pe forum????
garbo003374
Postat pe 1 Septembrie 2009 15:59
De la: garbo003374, la data 2009-09-01 15:59:27Oare cum sa reusim sa avem o relatie cu D-zeu, cand noi nu suntem in stare sa avem o relatie normala si civilizata cu noi insine si cu cei din jur, apropo..............cu cei de pe forum????

pentru ca sunt unul dintre cei vizati, voi incerca sa imi sustin punctul de vedere, poate cam metaforic, dar altfel nu ma pricep.

dupa scindarea statului Israel, cam pe la 900 si ceva BC si caderea Ierusalimului sub Alexandru, dusmanii evreilor si, mai tarziu, ai iudeilor invatasera un lucru: ca acestia au o zi de odihna in care e ideal sa le dea atacul. ambele regate (nord si sud) au luat ceva batai pana s-au hotarat ca nu e pacat sa incalce ziua de odihna pentru a se apara.

omuletzu' acesta caruia i-am ripostat, a aplicat pe topicu' asta aceeasi tactica. el a profitat din plin de faptul ca cei care au scris pe aici sunt oameni carora nu le place cearta. nu discut calitatea ideilor pe care fiecare le-a sustinut, pentru ca oricine e liber sa exprime ceea ce crede. pana aici sper ca e clar.

eu insumi ii las pe ceilalti sa ma injure in anummite circumstante si limite, pentru ca nu imi plac violenta, scandalul si certurile (cum spunea un maestru al artelor martiale: 'e castigata batalia care n-a avut lor'). de cand am intrat pe forum, omuletzu' asta m-a tot ponegrit in fel si chip. bun, il las in pace, mi-am zis.

am vrut sa trec peste marlaniile lui si pe topicul asta, insa tocmai din motivele care se pot deduce din experienta iudeilor am decis sa ii raspund.

eu am invatat urmatorul lucru, aplicabil in situatiile de genul asta (de la Solomon citire): "nu ii raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu semeni si tu cu el". insa tot Solomon continua: "raspunde-i nebunului, ca sa nu se creada intelept".

anticenzura
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:54

vezi mah nea olitza de ce-mi place mie de tine?! parca vad un soricel ce se bate cu labutele peste piept cautand sa para un leu!
serios ca mi-esti simpatic, si asta tot incerc sa-ti spun, da' nu vrei sa pricepi
pik_nik
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:58
Tot ce este pozitiv se castiga prin truda si munca.La fel cum te-ai duce la munca in fiecare zi si primesti salarul in functie cat si cum muncesti.Sau altii fura dar pana li se infunda.La fel ca si cu pacatul este ca un fel de dulceata la inceput apoi iti dai seama ca de fapt este rahat.Pacatul este ca un balon frumos la suprafata si gol in interior.Suferinta si dezamagirile de pe urma pacatelor inraiesc oamenii.Oamenii prefera lucrurile trecatoare,superficiale ptcare nu trebuie sa munceasca sa le castige prin munca.Si lucrurile caare care nu sunt castigate prin truda si munca nu ai nici o satisfactie sufleteasca de pe urma lor.Lucrurile castigate usor sunt trecatoare si superficiale.De asta pt a te imbogati sufleteste trebuie sa muncesti si sa actionezi cinstit.

irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:04
Lucrurile castigate usor sunt trecatoa�re si superficiale.De asta pt a te imbogati sufleteste trebuie sa muncesti si sa actionezi cinstit.Si Dumnezeu ajuta dar si tu ca om trebuie sa te stradui sa muncesti sa trudesti.Apoi vei primi rasplata muncii tale,vei cunoaste ce este iubirea pt aproapeletau,vei intelege lucruri pe care mereu ai vrut sa le intelegi,lucruri legate de sufletul tau pe care nu ti le-ai imaginat.
Pt negativ nu trebuie sa muncesti dar te duce tot mai in jos.Pt ca neascultarea si pacatele distrug carasterul omului si sincer cui ii pasa de un om rau
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:05
Oamenii cand se nasc se nasc toti la fel.Depinde de educatia care a avut-o acasa.Omul are inclinatie si spre rau si inspre bine.Depinde drumul care il alege si cui vrea sa slujeasca.Pt ca pacatele la inceput sunt ca un fel de dulceata apoi iti dai seama ca este rahat.Suferinta si dezamagirile de pe urma pacatelor distrug caracterul si inraiesc omul.Pt ca daca ar fii educatia cu principii solide de acasa oamenilor le-ar fii usor sa ocoleasca pacatele si greselile care ii inraiesc si le distrug caracterul
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:06
Caracterul omului se poate imbunatati cerand ajutorul lui Dumnezeu.Ca dumnezeu sa il ghideze pe calea adevarului
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:06
Spre exemplu un barbat fara principiii este azi cu una maine cu alta.Atunci cand intalneste una mai frumoasa si desteapta te lasa cand iti este lumea mai draga.La fel face si o femeie care nu are principiii solide lasa barbatul daca intalneste altul mai frumos si cu bani.

irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:07
Din cauza lipsei educatie de acasa,lipsa principiiilor.Oamenii s-au obisnuit de mici cu lucruri usoare,si pt a te lipsi de aceste lucruri usoare si de a incerca o viata dreapta nu este usor,trebuie sa te stradui.Multi pun pret mai mult pe trupul lor,decat sa puna pret si pt sufletului lor.Multi sunt bogati material dar sunt saraci sufleteste,din cauza ca ei nu isi bat capul cu lucruri in folosul imbunatatirii sufletului lor.Eu ii inteleg ca nu este usor,dar trebuie sa lupti pt ca daca nu lupti nu castigi
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
GOD bless you all........... 11 De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50
Cine imi poate recomanda o croitoreasa buna? 20 De la: garbo_465557 2 Iunie 2019 21:58
Exista sau nu dragostea la prima vedere?.... 416 De la: mirciulik78 8 Iulie 2014 14:28
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta 1 De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48
inchiriez garsioniera 3 De la: garbo214116 11 Iulie 2012 16:13
Setari Cookie-uri