la astea m-am gandit, tuth, da' lu nea bre asta i-am spus ca-l pastrez ca sa ma distreze, nu sa-l fac destept ca mine |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 01:15 |
||
---|---|---|
pik nik..ai uitat ceva(sa stingi lumina nu!) si frumos ca matale nu numa'dasthept | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 01:18 |
||
hm... eu sunt un predicator ieftin. dar competenta sau incompetenta cuiva rezulta (si) din calitatea argumentatiei. daca vorbele mele sunt si ele ieftine, just skip them. chiar nu ma intereseaza sa conving sau sa impresionez pe cineva. dar de adevar sunt interesat. am avut destule discutii pe forumuri cu extrema dura a ateistilor, pentru a intelege ca la modul acesta nimeni nu convinge pe nimeni. dar, macar, my respect pentru ateistii militanti, pentru ca, in general, ei sunt persoane cu o minte ascutita si cautatori de adevar la randul lor. da, canonizarea NT a fost un proces, derulat de-a lungul mai multor 'sinoade ecumenice', pe parcursul caruia a fost stabilita componenta oficiala a NT, pe baza dovezilor interne si externe. nu discutam acum ce sunt tipurile acestea de dovezi, pentru ca ar depasi cu mult cadrul interesului forumului de fata. nu doar ca au existat mai multe "evanghelii" necononice (apocrife), ci prima tentativa de canonizare a NT a apartinut gnosticilor (lui Marcion daca imi aduc bine aminte). exact nevoia de a separa veritabilul de fals a facut necesara canonizarea eclesiasticca a NT. |
||
|
||
anticenzura Postat pe 3 Septembrie 2009 02:36 |
||
bravo, nea olitza! |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 02:39 |
||
LILO,stingeooo! vin imediat caci pik e departeeeeeeeeeee |
||
margelatu_68 Postat pe 3 Septembrie 2009 02:43 |
||
olici: "1. eu am facut trimitere la evidente incontestabile. tu spui ca un anume Ioan Teologul AR FI "incontestabil" ACELASI cu apostolul Ioan, evanghelistul. evidenta difera de dovada din mai multe puncte de vedere." majusculele imi apartin, extrasul dintre ghilimele iti apartine. vazand insa si restul postarii, mi-am dat seama ca doar ai omis adverbul de negatie din fraza, altfel m-as fi vazut nevoit sa iti atrag atentia ca eu am scris ca Ioan Teologul NU este aceeasi persoana cu Ioan Evanghelistul, apostolul lui Iisus. Istoric vorbind, desi pentru majoritatea oamenilor aceasta coincidenta de nume reprezinta si o identitate de persoane, in realitate lucrurile stau altfel. Ioan Teologul a fost un carturar care a trait pe vremea imparatului Nero, imparat a carui dictatura a culminat in perioada 50 - 70 (aproximativ) era noastra. Daca imi amintesc bine din cele cercetate (si nu doar "citite" ), anii 64-65 au constituit si prima persecutie DE AMPLOARE a crestinilor, aducand cu sine cruzimi de nedescris. Motivul? Il stie toata lumea: s-a invocat ca acestia (crestinii) erau cauza incendierii Romei, in realitate acesta fiind doar pretextul exterminarii adeptilor noii religii (pe atunci). Si acum, atentie: Ioan Teologul a scapat doar cu o expulzare in insula Patmos, unde a si "redactat" Apocalipsa (care se traduce prin "marturie de esenta cereasca, divina, primita prin viziune transcedentala"). Desigur, exista mult mai multi cercetatori (si nu din aia "britanici" sau "americani" care cerceteaza cate fumuri trage romanul dintr-o tigara pana da coltul ) care opineaza ca initial apocalipsa a fost un text anonim, din categoria scrierilor initiatice FOARTE VECHI, care a existat cu cel putin cateva sute de ani inainte de aparitia crestinismului, Ioan Teologul nefacand altceva decat sa-l prelucreze si adapteze in sprijinul noii religii. |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 11:54 |
||
@Poison ma bucur ca ai prins ideea: am vrut sa spun ca una si aceeasi persoana a scris atat Apocalipsa cat si Evanghelia ioanina. in rest, eu nu pot sti in ce masura tu ai dreptate sau nu, ci pot spune doar daca ipotezele respective se sustin stiintific sau nu. personal, nu sunt de acord cu teoria "separarii" celor 2 autori, din n motive, pe care nu le expun aici, ca sa nu transformam forumul acesta in forum teologic. apocalipsa ioanina se incadreaza in traditia scrierilor apocaliptice iudaice, cea mai clara evidenta in acest sens fiind stransa unitate stilistica dintre aceasta si cartea Daniel din VT. exista multe asemanari cu scrierile apocaliptice, cu manuscrisele comunitatii eseniene de la Qumran (dar atentie, Evanghelia lui Ioan insasi se inscrie in aceeasi tipologie). in manuscrisele de la Marea Moarta (in acele pesteri :-) ) nu s-au gasit apocrife. |
||
anticenzura Postat pe 3 Septembrie 2009 14:17 |
||
De la: garbo033653, la data 2009-09-02 16:09:19Da intradevar Biblia este scrisa ede oameni dar ,dar inspiratia este de la DUHUL SFANT,DE CE ACUM NIMENI NU ADUCE CEL PUTIN O COMPLETARE LA SFANTA BIBLIE?Pai Diavolul asa inseala oamenii si le intoarce mintile ca sa nu asculte de ceea ce scrie in biblie,ci sa asculte doar ce capul lor le dicteaza unde el Diavolul este Seful. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:07 |
||
stiam eu ca diavolul sta-n cap e sef la pozitia ceea de se cheama lumanare |
||
si_totusi Postat pe 3 Septembrie 2009 17:11 |
||
De la: garbo028456, la data 2009-09-02 19:29:27Cred ca nimic nu e intimplator pe lumea asta ...si mai cred ca orice om in clipele lui de liniste se intreaba ,,de unde vine????????????si incotr-o se idreapta?????????si mai cred ca D-zeu este in fiecare dintre noi...si daca am fi mai buni ,am iubi pe aproapele nostru ca pe noi insine...cum zice D-ZEU oare ce viata am duce... va-ti intrebat vreodata?????????????Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:11 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 17:11:41Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,baga ura intre oameni sa se urasca.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De la: garbo028456, la data 2009-09-02 19:29:27Cred ca nimic nu e intimplator pe lumea asta ...si mai cred ca orice om in clipele lui de liniste se intreaba ,,de unde vine????????????si incotr-o se idreapta?????????si mai cred ca D-zeu este in fiecare dintre noi...si daca am fi mai buni ,am iubi pe aproapele nostru ca pe noi insine...cum zice D-ZEU oare ce viata am duce... va-ti intrebat vreodata?????????????Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:14 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 17:11:41Pt ca daca Dumnezeu m-a ajutat pe mine sa fiu tare,de ce sa nu ajut si pe altii.Pt ca Dumnezeu se bucura pt ca noi sa ne ajutam reciproc sa ne construim unii pe altii si sa ne ajutam,nu sa ne judecam.De la: garbo028456, la data 2009-09-02 19:29:27Cred ca nimic nu e intimplator pe lumea asta ...si mai cred ca orice om in clipele lui de liniste se intreaba ,,de unde vine????????????si incotr-o se idreapta?????????si mai cred ca D-zeu este in fiecare dintre noi...si daca am fi mai buni ,am iubi pe aproapele nostru ca pe noi insine...cum zice D-ZEU oare ce viata am duce... va-ti intrebat vreodata?????????????Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:16 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 17:14:46De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 17:11:41Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,Diavolul baga ura intre oameni sa se urasca,le incurca mintile.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De asta gandurile negative trebuie ignorate din mintea noastra pt ca nu duc decat la distrugerea caraterul nostru.si al celorlalti.oameni.De la: garbo028456, la data 2009-09-02 19:29:27Cred ca nimic nu e intimplator pe lumea asta ...si mai cred ca orice om in clipele lui de liniste se intreaba ,,de unde vine????????????si incotr-o se idreapta?????????si mai cred ca D-zeu este in fiecare dintre noi...si daca am fi mai buni ,am iubi pe aproapele nostru ca pe noi insine...cum zice D-ZEU oare ce viata am duce... va-ti intrebat vreodata?????????????Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:19 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-03 17:11:03stiam eu ca diavolul sta-n capPai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti. Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,Diavolul baga ura intre oameni sa se urasca,le incurca mintile.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De asta gandurile negative trebuie ignorate din mintea noastra pt ca nu duc decat la distrugerea caraterul nostru.si al celorlalti.oameni. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:20 |
||
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. | ||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 17:53 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-02 16:11:52mai 653, ti-as clatina serios credinta daca ti-as spune cate variante de biblii au circulat, si cum a fost "dichisita" actuala considerata valabila la mai multe consilii ecumeniceEu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 18:21 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 18:21:24De la: pik_nik, la data 2009-09-02 16:11:52mai 653, ti-as clatina serios credinta daca ti-as spune cate variante de biblii au circulat, si cum a fost "dichisita" actuala considerata valabila la mai multe consilii ecumeniceEu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 18:22 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-03 17:11:03stiam eu ca diavolul sta-n capEu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copiii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 18:23 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-03 02:39:27bravo, nea olitza!Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. |
||
irina_24ro Postat pe 3 Septembrie 2009 18:24 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-03 17:11:03stiam eu ca diavolul sta-n cap |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 18:28 |
||
De la: kyra, la data 2009-09-03 18:28:23Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.De la: si_totusi, la data 2009-09-03 17:11:03stiam eu ca diavolul sta-n cap |
||
irina24 Postat pe 3 Septembrie 2009 18:41 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-01 16:58:03 "omuletzule", vorba cuiva, de ce te joci cu cuvintele, cu oamenii si cu sufletele? parca zicea-i ca ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. E greu sa fim toleranti, iertatori si buni, asa-i? |
||
garbo003374 Postat pe 4 Septembrie 2009 15:51 |
||
De ce sa fim astfel?Exista vreo expozitie in care trebuie sa zambim frumos?Ce facem cu cei care sunt stirbi si vorbesc ca Irina peltic? | ||
Ioana007 Postat pe 4 Septembrie 2009 20:19 |
||
de n-am ametit de la repetir-urile lu' irina ,sa ma ia naiba! |
||
preciouss Postat pe 4 Septembrie 2009 20:24 |
||
e citesc pe sarite, nu de alta, dar capat vatamatura. . | ||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 20:34 |
||
da' nu tz-e rusine draga,sa saresti asea neelegant peste prostarelele lu' irina?!? ce,ea nu se vatama de la pacatele noastre?!? cu toate astea rezista... ca coifura aia data cu taft,al dreaq fixativ! |
||
preciouss Postat pe 4 Septembrie 2009 20:39 |
||
Lasa ca vine ea Irinuca si va tunde la zero, oitele Domnului ce sunteti. | ||
Ioana007 Postat pe 5 Septembrie 2009 08:36 |
||
Pai nu zic ca nu mai sunt si barbati de treaba.Dar nu imi place ca barbatii judeca femeile.Femeile au ajuns asa din cauza barbatilor pt ca barbatii nu erau sefii destui de buni.Pt ca inainte pe timpul buniciii,si femeia facea cate 5 , 6 copiii.Avea nevoie de barbat adica de banii lui ca sa isi creasca copiii si avea frica.Barbatul mai mergea la bere,ma la o femeie si femeia trebuia sa stea in casa sa suporte prostiile barbatilor chiar daca nu ii convenea,dar avea nevoie de bani ca sa isi creasca copiiii.Si din cauza ca femeia a fost mereu slaba si nu a luptat pt dreptatea ei,de asta barbatii si-au luat-o in cap si fac doar ce vor ei.Ne judeca pe noi femeile ca am devenit curve,dar ei poate sunt mai curvari ca noi.Si nu au nici o scuza ca ei sunt barbati si au dreptul | ||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:35 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-09-05 08:36:03Lasa ca vine ea Irinuca si va tunde la zero, oitele Domnului ce sunteti.Pai nu zic ca nu mai sunt si barbati de treaba.Dar nu imi place ca barbatii judeca femeile.Femeile au ajuns asa din cauza barbatilor pt ca barbatii nu erau sefii destui de buni.Pt ca inainte pe timpul buniciii,si femeia facea cate 5 , 6 copiii.Avea nevoie de barbat adica de banii lui ca sa isi creasca copiii si avea frica.Barbatul mai mergea la bere,ma la o femeie si femeia trebuia sa stea in casa sa suporte prostiile barbatilor chiar daca nu ii convenea,dar avea nevoie de bani ca sa isi creasca copiiii.Si din cauza ca femeia a fost mereu slaba si nu a luptat pt dreptatea ei,de asta barbatii si-au luat-o in cap si fac doar ce vor ei.Ne judeca pe noi femeile ca am devenit curve,dar ei poate sunt mai curvari ca noi.Si nu au nici o scuza ca ei sunt barbati si au dreptul. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:36 |
||
Omul are inclinatie si inspre a face bine dar si in spre a face rau.Depinde ce drum alege.Spre exemplu poate fii bun o perioada pana vin ispitele si omul se poate schimba.De asta este bine ca gandurile rele sa fie ignorate din mintea noastra pt ca duc doar la pierdere si distrugerea caracterului nostru.De asta avem nevoie de un preot credincios care sa ne indrume si sa ne ajute sa ne ferim de ispite.Pt ca gandurile rele,ispitele sunt pt a ne face sa ne pierdem increderea in Dumnezeu sa ne faca sa fim contra lui Dumnezeu si sa facem lucruri impotriva lui Dumnezeu.Dar noi sa nu ascultam de gandurile astea care ne fac sa ne intoarcem fata noastra de la Dumnezeu.Acesta este Diavolul cu ispitele lui,care vrea sa ne faca sa nu intram in contact cu Dumnezeu,sa ne faca sa pierdem increderea in Dumnezeu.Ca el Diavolul sa poate face ce vrea cu noi.Pt ca un om care nu asculta de Dumnezeu este un om pierdut( un suflet pierdut) si Diavolul poate face ce vrea cu omul care nu il are pe Dumnezeu ca stapan.Pe Dumnezeu in fruntea noastra ca sa ne ghideze pasii pt a merge pe un drum corect pt sufletul nostru.Pt ca Dumnezeu nu vrea sa ne dea atatea boli si suferinta.Pedeapsa ne-o atragem noi datorita faptelor noastre rele. | ||
irina_24ro Postat pe 7 Septembrie 2009 17:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
visele | 4 | De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38 |
Ce parerea aveti despre mentalitatea romanului...Sa moara capra vecinului | 43 | De la: anaROBERT 13 August 2010 13:01 |
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49 |
|
||
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
www.sexyhaine.ro | 1 | De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară