unde pleci irinuco......???????la lupta????zi mami ca mai lasat cu neuronu in priza,,,,,, acuma cind ierea mai interesant!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 18:51 |
||
---|---|---|
un documentar dragut, pentru cine are timp sa il urmareasca: http://revelatia.ro/docs/actde.html |
||
anticenzura Postat pe 15 Septembrie 2009 00:39 |
||
Cum e corect sa spui: "nimeni nu are timp" sau "nimeni are timp" Niciodata nu am stiut cum e corect din cauza negarii negatiei. Olici, ai inteles tu oricum ce am vrut sa-ti spun. |
||
|
||
Ciresica Postat pe 15 Septembrie 2009 01:47 |
||
bre nea olitza, iti cenzurasi frumusete de nick??? |
||
pik_nik Postat pe 15 Septembrie 2009 01:48 |
||
pe aici umblai dracusorule? mi-era dor de tine :D | ||
anticenzura Postat pe 15 Septembrie 2009 13:26 |
||
De la: Ciresica, la data 2009-09-15 01:47:57Cum e corect sa spui: Ciresico, ma nimerisi, ca io mi-s ciresar ;) Hai sa incerc un raspuns dragutz: limba romana e o limba redundanta, deci poti s-o iei cum vrei si de unde vrei. Limbile anglo-saxone in primul rand evita cu orice pret dubla negatie (e.g., nobody saw that sau that hasn't been seen by anybody). In franceza, adverbele de negatie elimina particula de negatie pas (care la origine, in franceza veche, cred ca era "point"). La acest punct pot spune ca, din punct de vedere logic, varianta a 2-a e corecta. Dar limba romana nu e limba logicii, ci o limba heterogena (vezi, nici macar asta nu-s sigur cum se scrie, ptr ca in greaca e un accent aspru care se pronunta h). O fi ea dulce si frumoasa, dar are si aspecte care se pot imbunatati. Pana una alta, gramatical corect in romana e: "nimeni nu are timp". Orice analogie dintre postarea mea, la care faci trimitere, si intrebarea ta nu are fundament pentru nici macar cea mai slaba inferenta (observi cum si in acest construct se simte amprenta redundantei limbii :D ). Cheers! |
||
anticenzura Postat pe 15 Septembrie 2009 13:39 |
||
1. Domnul m� pa�te �i nimic nu-mi va lipsi. 2. La loc de p�une, acolo m-a s�l�luit; la apa odihnei m-a hr�nit. 3. Sufletul meu l-a �ntors, pov��uitu-m-a pe c�ile drept��ii, pentru numele Lui. 4. C� de voi �i umbla �n mijlocul mor�ii, nu m� voi teme de rele; c� Tu cu mine e�ti. 5. Toiagul T�u �i varga Ta, acestea m-au m�ng�iat. 6. G�tit-ai mas� �naintea mea, �mpotriva celor ce m� nec�jesc; uns-ai cu untdelemn capul meu �i paharul T�u este ad�p�ndu-m� ca un puternic. 7. �i mila Ta m� va urma �n toate zilele vie�ii mele, ca s� locuiesc �n casa Domnului, �ntru lungime de zile. |
||
garbo024636 Postat pe 15 Septembrie 2009 18:12 |
||
hai bre, ca te-am recunoscut... | ||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2009 18:14 |
||
piua, zambilica | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Septembrie 2009 18:17 |
||
reclama interzisa in romania; sa nu radeti: http://video-promo.com/video/178/reclama+interzisa |
||
anticenzura Postat pe 16 Septembrie 2009 04:09 |
||
In totdeauna uitam esenta lucrurilor, si anume ca omul e format dintr-un foc care se mai numeste si duh si din carne.Nu situ daca ati studiat dar duhul dintr-un om cantareste la moartea omului doar 0,05g.Acest duh mentine si pune in miscare un trup care poate avea 50, 60,70,80,90....Kg.Cum neexplicam noi ca acest infim foc din noi tine un trup atat de greu. De aceea sa nu uitam niciodata ca minumea lui Dumnezeu este in fiecare din noi.Asa cum hranim trupul in fiecare zi ca sa nu pierdem din energie asa trebuie sa hranim si sufletul in fiecare zi si sa avem o reletie cu cel care a pus duhul in noi la nastere.Cand nu hranim trupul suntem agitati, nervosi sau sleiti de puteri, dar cand nu hranim sufletul oare cum suntem? Nu-i asa ca suntem tristi,suntem nemultumiti de noi,cautam sa vedem in altii bucuria si nu in noi,cautam sa stam de vorba cu altii si nu cu noi, suntem vesnic neampliniti, crdem ca rezolvorea o gasim in alti oameni si nu in noi insine,in autocunoasterea personala si in ridicarea de acolo unde am cazut,acesta este rezultatul nehranirii duhului din noi, sau a sufletului. Aici e esenta lucrurilor am fost creati sa comunicam prin cuvant spre deosebire de animale, si comunicarea uneori e mai importanta decat chiar hrana fizica.De aceea duhul din noi trebuie sa cominice si el cu cel care ni l-a daruit ca sa putem fi impliniti si fericiti pe aceasta planeta. Comunicarea pentru suflet inseamna hrana care este de asemeni indispensabila ca si hrana fizica. Rugaciunea inseamna si comunicare cu creatorul prin care ne spunem ca unui parinte ce facem in fiecare zi si ca sa nu ne pierdem in multe cuvinte aceasta comunicare a numit-o Dumnezeu ""tatal nostru". Va urez o zi buna tuturor. | ||
KLIMSA Postat pe 16 Septembrie 2009 15:32 |
||
De la: nazirra, la data 2009-09-14 18:51:53unde pleci irinuco......???????la lupta????zi mami ca mai lasat cu neuronu in priza,,,,,, acuma cind ierea mai interesant!!!!!!!!!!!Pt multi oameni este important pt asi folosi creierul si vointa doar cand este vorba de bani.Pe oameni ii intereseaza mai mult bogatia materiala decat bogatia sufletului.Sa incerce sa se imbogateasca sufleteste.Si sa munceasca sa castige si bani.Dar cum banii care se castiga prin munca cinstita sunt greu de castigat.Oamenii aleg cai rapide si usoare pt a-si castiga banii.Si cu cat omul se ocupa de smecherii si nu incearca sa duca o viata corecta.Chiar daca nu ai multi banii pe care i-ai putea castiga pe cai usoare si necinstite,dar ai multumire suflteteasca ca iti castigi banii prin truda ta si ai satisfactie apoi.Si straduindu-te sa fiii cistit Dumnezeu se va apropia ma mult de tine.Si ai fii mai bogat sufleteste. |
||
irina_24ro Postat pe 17 Septembrie 2009 23:20 |
||
De la: nazirra, la data 2009-09-14 18:51:53unde pleci irinuco......???????la lupta????zi mami ca mai lasat cu neuronu in priza,,,,,, acuma cind ierea mai interesant!!!!!!!!!!!Ca unii rad sau fac glume,ce importanta are? Pt ca uniii oamenii rad din invidie.Pt ca vulpea care nu poate ajunge la struguri zice ca sunt acri.Si sunt multi care ei nu se straduie dar invidiaza pe altii care au avansat prin munca cinstita si sau imbogatit sufleteste. |
||
irina_24ro Postat pe 17 Septembrie 2009 23:22 |
||
ce zisei io...ca n-avem norocu' ala... | ||
preciouss Postat pe 17 Septembrie 2009 23:22 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-17 23:20:04De la: nazirra, la data 2009-09-14 18:51:53unde pleci irinuco......???????la lupta????zi mami ca mai lasat cu neuronu in priza,,,,,, acuma cind ierea mai interesant!!!!!!!!!!!Pt multi oameni este important pt asi folosi creierul si vointa doar cand este vorba de bani.Pe oameni ii intereseaza mai mult bogatia materiala decat bogatia sufletului.Sa incerce sa se imbogateasca sufleteste.Si sa munceasca sa castige si bani.Dar cum banii care se castiga prin munca cinstita sunt greu de castigat.Oamenii aleg cai rapide si usoare pt a-si castiga banii.Si cu cat omul se ocupa de smecherii si nu incearca sa duca o viata corecta.,Dumnezeu se indeparteaza de oamenii cu mintea vicleana.Chiar daca nu ai multi banii pe care i-ai putea castiga pe cai usoare si necinstite,dar ai multumire suflteteasca ca iti castigi banii prin truda ta si ai satisfactie apoi.Si straduindu-te sa fiii cistit Dumnezeu se va apropia ma mult de tine.Si ai fii mai bogat sufleteste. |
||
irina_24ro Postat pe 17 Septembrie 2009 23:24 |
||
dap, preci...paranormala, de-aia... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Septembrie 2009 23:25 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-17 23:20:04 Pt multi oameni este important pt asi folosi creierul si vointa doar cand este vorba de bani.Pe oameni ii intereseaza mai mult bogatia materiala decat bogatia sufletului.Sa incerce sa se imbogateasca sufleteste. bre tanti profetoloaga...la tine bogatia materiala e imbogatirea sufletului??? vezi ca in deriva ta de a scrie cat mai mult le cam incurci..... |
||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2009 23:29 |
||
dragelor...dar ce vad eu....a garat numa trei postari??? ioi...nu mai are ce scrie....o pierdut sirul..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2009 23:34 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-17 23:29:37Pt multi oameni este important pt asi folosi creierul si vointa doar cand este vorba de bani.Pe oameni ii intereseaza mai mult bogatia materiala decat bogatia sufletului.Sa incerce sa se imbogateasca sufleteste.Si sa munceasca sa castige si bani.Dar cum banii care se castiga prin munca cinstita sunt greu de castigat.Oamenii aleg cai rapide si usoare pt a-si castiga banii.Si cu cat omul se ocupa de smecherii si nu incearca sa duca o viata corecta.,Dumnezeu se indeparteaza de oamenii cu mintea vicleana.Chiar daca nu ai multi banii pe care i-ai putea castiga pe cai usoare si necinstite,dar ai multumire suflteteasca ca iti castigi banii prin truda ta si ai satisfactie apoi.Si straduindu-te sa fiii cistit Dumnezeu se va apropia ma mult de tine.Si ai fii mai bogat sufleteste.De la: irina_24ro, la data 2009-09-17 23:20:04 Pt multi oameni este important pt asi folosi creierul si vointa doar cand este vorba de bani.Pe oameni ii intereseaza mai mult bogatia materiala decat bogatia sufletului.Sa incerce sa se imbogateasca sufleteste. |
||
irina_24ro Postat pe 18 Septembrie 2009 21:11 |
||
Vezi ca bisericile se ocupa cu perelinaje.Sunt afise unde poti gasi nr telef la preoti care se ocupa de perelinaje si acolo poti cunoaste persoane interesante si credincioase pe care te poti baza.Acum depinde de credinta care are si pt care latura lucreaza omul.Se ocupa de latura pozitiva sau cea negativa.Pt ca oamenii care lucreaza doar la partea negativa ei se gandesc doar la rau si vad totul negru.Pt ca multi aleg sa lucreze la partea negativa pt ca totul se castiga mai usor dar si te duce la degradare ta sufleteasca si te face doar sa actionezi doar in dezavantajul tau.Pe cand pozitivul se castiga mai greu,dar ai multumire sufleteasca,o sa incepi sa vezi lucrurile clar,mintea treptat se va lumina si sufletul tau va incepe sa se curete de pacate. | ||
irina_24ro Postat pe 18 Septembrie 2009 21:18 |
||
iaca pozna confirmare? |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 21:20 |
||
baiiiiiiiiiiiii, asta cu bisericile si pelerinaju ai pus-o pe alt topic mai irina, tu ai vreo 5-6 texte pe care le plonjezi indiferent de ce spune lumea . da, oleaca atentie la azimut e ca si cum te intraba cineva de unde vii si tu spui ce ai mancat ieri. |
||
si_totusi Postat pe 18 Septembrie 2009 21:22 |
||
exact totusico, poti sa ii spui pe nume : sofia. |
||
blairwitch Postat pe 18 Septembrie 2009 21:22 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-18 21:18:23Vezi ca bisericile se ocupa cu perelinaje.Sunt afise unde poti gasi nr telef la preoti care se ocupa de perelinaje si acolo poti cunoaste persoane interesante si credincioase pe care te poti baza.Acum depinde de credinta care are si pt care latura lucreaza omul.Se ocupa de latura pozitiva sau cea negativa.Pt ca oamenii care lucreaza doar la partea negativa ei se gandesc doar la rau si vad totul negru.Pt ca multi aleg sa lucreze la partea negativa pt ca totul se castiga mai usor dar si te duce la degradare ta sufleteasca si te face doar sa actionezi doar in dezavantajul tau.Pe cand pozitivul se castiga mai greu,dar ai multumire sufleteasca,o sa incepi sa vezi lucrurile clar,mintea treptat se va lumina si sufletul tau va incepe sa se curete de pacate si vei actiona si in favoarea ta.Dar trebuie sa fii atent pt ca si atunci cand te vei ruga nu toate indeile vin de la Dumnezeu,ci pot veni de la ala rau sa te incurce.Pt ca ideile cu intentii rele nu sunt de la Dumnezeu.Satana doar vrea te duca in eroare,pt ca ideile cu intentii rele duc doar la lucruri rele si la suferintasi vei avea doar de pierdut.De asta trebuie avut grija de a putea face diferenta de ideile care vin de la Dumnezeu si inainte de a le face trebuie sa te gandesti unde te duc.Sa te rogi sate lumineze Dumnezeu.. |
||
irina_24ro Postat pe 18 Septembrie 2009 21:23 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-18 21:23:47De la: irina_24ro, la data 2009-09-18 21:18:23Vezi ca bisericile se ocupa cu perelinaje.Sunt afise unde poti gasi nr telef la preoti care se ocupa de perelinaje si acolo poti cunoaste persoane interesante si credincioase pe care te poti baza.Acum depinde de credinta care are si pt care latura lucreaza omul.Se ocupa de latura pozitiva sau cea negativa.Pt ca oamenii care lucreaza doar la partea negativa ei se gandesc doar la rau si vad totul negru.Pt ca multi aleg sa lucreze la partea negativa pt ca totul se castiga mai usor dar si te duce la degradare ta sufleteasca si te face doar sa actionezi doar in dezavantajul tau.Pe cand pozitivul se castiga mai greu,dar ai multumire sufleteasca,o sa incepi sa vezi lucrurile clar,mintea treptat se va lumina si sufletul tau va incepe sa se curete de pacate si vei actiona si in favoarea ta.Dar trebuie sa fii atent pt ca si atunci cand te vei ruga nu toate indeile vin de la Dumnezeu,ci pot veni de la ala rau sa te incurce.Pt ca ideile cu intentii rele nu sunt de la Dumnezeu.Satana doar vrea te duca in eroare,pt ca ideile cu intentii rele duc doar la lucruri rele si la suferintesti si vei avea doar de pierdut.De asta trebuie avut grija de a putea face diferenta de ideile care vin de la Dumnezeu si inainte de a le face trebuie sa te gandesti unde te duc.Sa te rogi sate lumineze Dumnezeu.. |
||
irina_24ro Postat pe 18 Septembrie 2009 21:26 |
||
De la: blairwitch, la data 2009-09-18 21:22:59exact sau...sau... |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 21:26 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-18 21:22:21baiiiiiiiiiiiii, asta cu bisericile si pelerinaju ai pus-o pe alt topicDar mai scrie si tu ceva interesant,de ce doar eu sa imi bat capul? |
||
irina_24ro Postat pe 18 Septembrie 2009 21:28 |
||
interesant, irinuca/sofiuca posteaza la ore din astea tarzii.. | ||
blairwitch Postat pe 18 Septembrie 2009 21:34 |
||
buei.. io nu cred ca irinuca-i sofi... ca sofi mai baga si bance d'alea deochiate pe langa copy/paste.. da ca sofi-i alexandra...e foarte probabil.. |
||
preciouss Postat pe 18 Septembrie 2009 21:38 |
||
pai eu ce-am zis - ca inclin totusi sa cred... (+ Margelatu + Alexandra) ? |
||
panty_C Postat pe 18 Septembrie 2009 21:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara | 3 | De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34 |
Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara? | 9 | De la: Anaetic 26 Februarie 2015 19:42 |
Cancer-tratament in Romania sau in afara? | 14 | De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32 |
|
||
Educatia unui copi | 30 | De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40 |
Rog raspuns urgent!!!! | 92 | De la: sl33ping_sun 7 Martie 2010 06:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară