preci, vazusi fantome, maica? | ||
kyra Postat pe 19 Septembrie 2009 16:48 |
||
---|---|---|
De la: ready_vivus, la data 2009-09-19 16:17:42pentru ca sunt niste mameluci care vor doar sa se "afirme" si ei cumva, sa fie bagati in seama. au prins o idee ca matza motoceii lui Creanga si nu-i mai dau drumul. caz concret: primata de-si tot face aparitia si debiteaza ca patifonu'. mai, citatul asta mi se pare genial!!! pentru ca ma defineste ca as fi: 1. mameluc, probabil in sensul de fraier; 2. ca vreau sa ma "afirm" :D (fata de tine poate???); 3. am o idee fixa (am mai multe LOL); 4. etc. nu mai spun cate minte arata o asemenea postare, ci doar ce caracter. de ce ai tu impresia ca atacul la persoana (argumenatia 'ad hominem') va intimida pe cineva, nu stiu. in privinta primatei... hm... nu stiu cine e. eu nu ma trag din maimuta, ci cred ca am antecesorii mei au fost creati direct umani. despre cei care cred ca se trag din maimute, nu bag mana in foc. pentru ca omul mai ajunge sa fie si ceea ce crede. @wife nu stiu daca ai fost batuta cu biblia in cap sau cu altceva, dar nu eu am procedat astfel. eu ti-am raspuns civilizat, in termeni comparabili cu cei din postarea ta. |
||
anticenzura Postat pe 19 Septembrie 2009 16:52 |
||
preci...cine se uita la danut ala ? brown ...de el zic... ala e scriitor, maica...a facut si el o compilatie de diverse teorii care sunt fanteziste rau de tot... da' sa stii ca sunt si de-aia care iau in serios elucubratiile micutului dan brown |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 16:53 |
||
anti...stii ceva...crez ca ai o problema cu lungimea de unda... eu nu am zis ca tu ai afirmnat ca sunt batuta cu biblia in cap ce naiba, nene ? azi toata lumea intelege ce vrea? ioi, ishtenem... gagigi...sushaua... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 16:55 |
||
stimabile anticenzura: cand fac referire directa la cineva de aici, o spun pe sleau, asa cum am facut si in cazul tau, dar in cu totul alta postare postarea pe care ai comentat-o dumneata se referea la cu totul altcineva. Voi considera doar ca NU AI CITIT-O ATENT, in nici un caz nu voi considera ca te-ai recunoscut tocmai dumneata in acest mesaj. Pe viitor te rog sa citesti mai bine inainte de a-mi da MIE vreo replica "acida". PS: ca sa te luminez pe de-a-ntregul: postarea cu pricina se referea la "primate", adica la irinuca (repet, personajul si nu persoana din spatele nick-ului). scuzele domniei tale oricum nu au nici o importanta, asa ca te rog sa nu te mai obosesti a le prezenta. |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 16:57 |
||
brother...culmea e ca si mie imi placea anticenzura, asta cand avea alt nick...da' se pare ca imi facusem io iluzii nu conteste |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 16:59 |
||
wife: bine spus! m-am lamurit si eu de ce a sarit asa de sus dl anticenzura... lungimea aia de unda, bat-o norocul s-o bata! |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 17:00 |
||
De la: wife, la data 2009-09-19 16:59:59brother...culmea e ca si mie imi placea anticenzura, asta cand avea alt nick...da' se pare ca imi facusem io iluzii idem |
||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 17:01 |
||
dap... hai, sushaua...ca scandalizam credinciosii pe-acilea cu evangheliile alea gnostice... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:04 |
||
fetelor, techirizi, e doar un forum. don't take it too seriously. despre lungimea mea de unda nu va treceti cu firea, e destul de lunga. @wife cu tine chiar imi pare rau ca a trebuit sa am schimbul asta de replici. eu te simpatizez in continuare. poate am fost mai ticalos decat ar fi trebuit, nu stiu. about the others, no sorrows. @whatever nu conteaza la cine te-ai fi referit cu apelativul de primata, e urat oricum. |
||
anticenzura Postat pe 19 Septembrie 2009 17:10 |
||
oliciule....la aia de-i zise "primata",ala ierea un alint,trust me! read and weep colo-sha prin toapice cand ai timp,c-ai sa-ntelegi... buei railor! i bun baietu',ce-aveti cu el? omu' cat traieste-nvata... si tot prost moare! calmevu,mai draga! |
||
preciouss Postat pe 19 Septembrie 2009 17:19 |
||
preci...io te-am clonat, io te distrug lasa-l pe olici...ca e baiet mare...poa' sa se apere si singur olici...urechea la mine, dragule...io niciodata nu vorbesc despre chestii despre care nu am habar si despre care nu m-am documentat inainte...da' fie pe-a ta irinuco...iti dau tema de casa...data viitoare discutam despre Niceea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:25 |
||
De la: anticenzura, la data 2009-09-19 17:10:25fetelor, techirizi, e doar un forum. don't take it too seriously. despre lungimea mea de unda nu va treceti cu firea, e destul de lunga. nu ma supara apelativul tau - insa chestia cu primata nu iti era adresata tie - reciteste - am facut o propunere de a urca pe scara evolutiei (la care se facea referire in posturile anterioare) macar la nivelul primatelor - din autorespect - ma referam la mine, daca vrei - preferam sa ma vad mai degraba maimuta decat parameci in rest - numai de bine! |
||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 17:26 |
||
oioooiii, wifooo!!! poi cum crezi matale, ca cu ineptii si inutilitati din alea o distragi tu pe irinuca de la nobila-i misiune apostolica pe care si-a arogat-o pe aici? (pe cat pariu ca iti va spune ca ea nu discuta despre chestii lipsite de importanta?) |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 17:29 |
||
acuma chiar o tai pe ziua de azi - mi s-a cam acrit de "sensibilitati" absurde - se "autoataca" ba unul, ba altul si te lasa cu gura cascata |
||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 17:30 |
||
ready...pe pariu ca nici n-o sa-mi raspunda ? mie in suta ca nici nu stie despre ce vorbesc m-a mancat azi undeva se pare cori, cine s-a atacat, mamicule ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:33 |
||
ce-ai, pantero, nu ai digerat prea bine ultima masa? pe cine vezi matale sensibil, ha? ia mai da-i in Doamne iarta-ma, ca suntem pe un topic cu numele Lui wife, asa gandeam si eu acum putin timp in urma... dar am primit un raspuns asemanator cu ce ti-am zis tie ca iti va spune |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 17:33 |
||
decat propovaduiam si io-n pustiu pacea si intzelegerea crestina,wifo! in rest...cetit-am destul si io,nu ca m-as lauda...dar atata timp cat portile bibliotecii Vaticanului imi sunt inchise si nici limbi moarte nu vorbesc fluent,(in plus,poate jumatea meu de neuron nici n-ar face fatza informatiei!),consider extrem de superficiale si subiective sferturile de adevar care ni se servesc... |
||
preciouss Postat pe 19 Septembrie 2009 17:35 |
||
m-ai citit - am fost lacoma si am mancat prea repede si mi s-a aplecat - da las' ca-mi trece - doar ma stii | ||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 17:36 |
||
nu-s inchise mai...iar in ultima duminicva din luna , intrarea e chiar gratis | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 17:37 |
||
preci, bravo mami! ai pus un punct mare cu vaticanu' ala pantero, un colebil, ceva? fleur, preci se referea la CEALALTA biblioteca a vaticanului... |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 17:38 |
||
preci...nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fii prin catacombele vaticanului, mami...n-avem noi destula imaginatie sa ne inchipuim...si aia o fii doar varful "aisbergului" cori... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:40 |
||
eeeeeeeeeee... prea adanci pentru minee....naa! s'acuma... | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 17:41 |
||
@pantera da Pantero, am recitit si am prins nuanta. kestia e ca si io ma autoprezentam pe topic pe post de primata. nu stiu, poate perceptia unui ton de dispret excesiv la whatever a stat la baza sarcasmului meu. nu contest ca as putea avea crierii bruiati de unde parazite :D , nu stiu, nu sunt posesoru adevarului absolut (ma lupt io destul cu cele relative). @preci merci pentru preciZari: stii ca in tine am incredere :D intr-adevar, am recitit si e destul de limpede la cine se referea. @wife nu am spus ca nu te-ai fi documentat, ci doar ca ar fi de discutat pe tema credibilitatii sursei. ziceam ca manuscrisele de la marea moarta, comunitatile eseniane si scrierile gnostice sunt elemente care trebuie analizate separat. atat. chiar subliniam ca prima incercare de canonizare a NT le apartine gnosticilor. si hai sa diferentiem intre informatie si interpretare. |
||
anticenzura Postat pe 19 Septembrie 2009 17:43 |
||
lasa olici, ca toti avem creierii bruiati, nu esti singurul... mey...io daca as scapa in biblioteca vaticanului nici nu as stii ce sa caut... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:48 |
||
decat un singur lucru as cauta acolo ,mami: iesirea!!! exitu'!!! aer!!! | ||
preciouss Postat pe 19 Septembrie 2009 17:52 |
||
he he... io cred ca as incepe cu Giordano Bruno. sau cu da Vinci... sau cu amandoi odata, pe care il gasesc primul, il pun deoparte. nu cred ca au ars aia chiar tot pe atunci, or fi fost vremuri inapoiate dar unii erau luminati bine de tot, iar servicii de iscoade existau si pe atunci |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 17:52 |
||
brother...lumea nu e pregatita sa afle "chestii" | ||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Septembrie 2009 17:56 |
||
he he... si vor trece multi ani biblici pana cand va fi pregatita... | ||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 18:00 |
||
...Consider ca fara Dumnezeu si fara rugaciune suntem pierduti. Cred ca daca te rogi la Dumnezeu si iti pare rau pentru pacatele tale Dumnezeu te iarta si ar trebui sa ne rugam mai mult ca pacate avem destule............. | ||
sophia1971 Postat pe 20 Septembrie 2009 01:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa imi fac singura haine | 47 | De la: garboeva 30 Ianuarie 2010 13:02 |
Machiaj de mireasa | 1 | De la: garbo_406571 24 Februarie 2016 19:01 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
|
||
Concurs | 1 | De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08 |
hai sa mai muncim pe net | 1 | De la: garbo020869 30 August 2009 17:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară