RELATIA CU DUMNEZEU

De la: scrichy, la data 2009-09-20 14:28:54

Iisus,era prea destept ca sa se lase omorat,punct
Pai normal ca Iisus era prea destept ca sa se lase omorat. Dar voi oamenii acceptati ce va fac ceilalti si la fel faceti si voi cu alti oameni.Voi aveti mai multa frica de diavolul decat de Dumnezeu.De parca diavolul ar fii mai puternic decat Dumnezeu?Diavolul are datoria sa incerce cat de prost este omul si daca ii pica in plasa si face ce zice el.Si pt ca faceti rautati impotriva celorlalti oameni in loc sa va impuneti de asta si va pedepseste Dumnezeu.Pt ca de Dumnezeu trebuie sa va fie frica si sa ascultati,nu de diavol sa va fie frica. Pt ca daca un om incearca sa va fure de ce nu te rogi la Dumnezeu sa il pui la punct in loc sa furi si sa minti si tu pe altiii.Pt ca pt asta esti pedepsit.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:31
Nici vorba sa ma refer la vreo greseala "nevinovata". Dar daca ziceti voi, fie.

Alo, necenzuratule, nu ti-e clar ca de-aia traiesti si tu, ca esti rau? Nu am zis eu asta, insa, casca ochii, ca tragi la intamplare.

Si_totusi, nu m-ai facut invidioasa, sa stii. Pastreza-ti-o pe irina, ca are idei buuuuuuuuuuneeeeeeeeeee.
sora_ilsi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:32
De la: scrichy, la data 2009-09-20 14:28:54

Iisus,era prea destept ca sa se lase omorat,punct
Pai normal ca Iisus era prea destept ca sa se lase omorat. Dar voi oamenii acceptati ce va fac ceilalti si la fel faceti si voi cu alti oameni.Voi aveti mai multa frica de diavolul decat de Dumnezeu.De parca diavolul ar fii mai puternic decat Dumnezeu?Diavolul are datoria sa incerce cat de prost este omul si daca ii pica in plasa si face ce zice el.Si pt ca faceti rautati impotriva celorlalti oameni in loc sa va impuneti de asta si va pedepseste Dumnezeu.Pt ca de Dumnezeu trebuie sa va fie frica si sa ascultati,nu de diavol sa va fie frica. Pt ca daca un om incearca sa va fure de ce nu te rogi la Dumnezeu sa il pui la punct in loc sa furi si sa minti si tu pe altiii.Pt ca pt asta esti pedepsit
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:34
ilsi, asta fac . prost prost - mai nou, sunt barbat - dar hotarat
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:34
iuuuiii, totushoiuleeee!!! bai, nene!

(cum ti se pare acest "bai nene"? este ca e inaltator? ha? hai, recunoaste )
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:36
De la: sora_ilsi, la data 2009-09-20 19:32:48Nici vorba sa ma refer la vreo greseala "nevinovata". Dar daca ziceti voi, fie.

Alo, necenzuratule, nu ti-e clar ca de-aia traiesti si tu, ca esti rau? Nu am zis eu asta, insa, casca ochii, ca tragi la intamplare.

Si_totusi, nu m-ai facut invidioasa, sa stii. Pastreza-ti-o pe irina, ca are idei buuuuuuuuuuneeeeeeeeeee.
Sora ilsi scuza-ma ca iti spun dar incep sa inteleg ca chiar ai meritat-o de ai luat-o pe cocoasa de la domnul sot.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:36
Si-totusi, te cred prea destept/desteapta ca su nu fi priceput ce-am zis.
sora_ilsi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:38
De la: DrkShad0w, la data 2009-09-20 10:59:20
De la: sophia, la data 2009-09-20 01:45:23...Consider ca fara Dumnezeu si fara rugaciune suntem pierduti. Cred ca daca te rogi la Dumnezeu si iti pare rau pentru pacatele tale Dumnezeu te iarta si ar trebui sa ne rugam mai mult ca pacate avem destule.............
.....
......asa este tocmai RUGACIUNEA este relatia omului cu DUMNEZEU.......

iote aici tema de casa: sa se precizeze daca cei "doi" forumisti sunt unul si acelasi! nu va mai chinuiti, SUNT UNUL SI ACELASI!

asta imi aminteste de prostanaca aia care punea intrebari si tot ea raspundea acum cateva seri. dar macar Sophia si Darknustiucum ARE (si nu "au") grija sa isi schimbe nick-ul
ready_vivus
decat doi cai frumoshi are-n avatar...

poi nu-i barbata?!
preciouss
Irina, nu raspund decat la provocarile oamenilor inteligenti. Sorry.

Cine ti-a bagat in cap tampenia cu luatul pe cocoasa? Sau asta patesti tu de fiecare data cand deschizi gura?
sora_ilsi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:40
beeiii, caii sunt la tine pe pereti, ce naiba?

nenea totushelu are inorogi, tu nu vezi?
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:41
vivus, e nemaipomenit, as putea zice. dar, puteai si tu sa-mi zici " mai neica' zgarca ce esti !

de cand a zis irina ca-s barbat, mi-au scris o multime de elene cosanzene in privat. asa de intrebata , nu am fost de cand mama m-o facut . pardon, intrebat
hai ca-i misto pe post de mascul . incepe sa-mi placa . si de me nervez, imi schimb si sexuitul
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:41
redivivus - stiam de ieri (chestia cu dedublarea)...mai pune si de o margica la amalgam
panty_C
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:42
totusico - ma ai in vedere cand vrei sa te insori?
panty_C
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:43
vazui virusele,ca nu-s chioara...inca!
da' las ca stie totushelu' di ce-i zic asea..
preciouss
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:44
De la: sora_ilsi, la data 2009-09-20 19:40:34Irina, nu raspund decat la provocarile oamenilor inteligenti. Sorry.

Cine ti-a bagat in cap tampenia cu luatul pe cocoasa? Sau asta patesti tu de fiecare data cand deschizi gura?
Draga pe mine barbatii ma respecta si ma apreciaza eu nu o iau pe cocoasa.Doar femeile rele si neserioase o iau pe cocoasa de la barbati.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:44
badie totushel ( ) io zic sa faci schimb cu al meu, ca-l dau gratis. nu sexul, mei, privatul!!! da', cu exceptia prietenilor, tot de cosanzene dai pe acolo...
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:45
brava, vivus! te iumbesc. fumeile astea astea nu vad inorogii . ma tot zapacesc ca-s cai.

ilsi, glumeam. stiu ca intelegi
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:45
nu-i frumos sa ma bag, dar asa cum a spus vivus nu m-am putut abtine si zic si io: BAI, NENEEEEEEEE!!!
TRAIESTI IRINA CA NE DISTREZI LA MAXIM
garbo015564
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:46

Ce am putut sa ma amuz!!!!!
Adica e nenea Redivivus nu nenea Ready Virus? Ca eu pina acum asa i-am citit numele. Si e din Sinaia si eu vedeam Sibiu. Mai sa fie, tre' sa-mi schimb dioptriile
Ciresica
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:48
iooiii, badie!!! si tuuu???
nici nu stiu ce sa ma mai fac cu atata iombire!
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:48
Si_totusi, tot e bine ca la tine intra fumeile pe privat, dar la mine intra berbanti si-mi cer bani...e rau ca ma cred bogata?
sora_ilsi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:49
mai, fratilor , hai sa facem ordine: veve si negruta, pe lista de asteptare .ele-s chioare. nu vad cornul din frunte

barbatii sa se abtina ca-mi plac fumeile
fumeile sa se abtina ca-mi plac barbatii

e clar? incepem?

starttttttttttt !
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:49
si ce-i, soro ilsi, ai oprit cumva tiparnita aia? de ce nu le dai?

badie totushel, inc-o dat' ca io am scapat startul... nu l-am auzit,pardon, vazut! da' nici directia nu o stiu prea bine. sa nu nemeresc, dreaq, pe la irinuca, ca aia cica imi da pe cocoasa
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:50
Le dau, le dau, cum sa nu? Dar sssst, RV, sa nu mai spui la nime de tiparnita, OK?
sora_ilsi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:53
start, unde? si pen' ce?
panty_C
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:53
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 19:50:28si ce-i, soro ilsi, ai oprit cumva tiparnita aia? de ce nu le dai?

badie totushel, inc-o dat' ca io am scapat startul... nu l-am auzit,pardon, vazut! da' nici directia nu o stiu prea bine. sa nu nemeresc, dreaq, pe la irinuca, ca aia cica imi da pe cocoasa
Nu eu draga scuza-ma eu nu ma iau la bataie cu femeile.Eu sar la bataie doar la barbati
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:54
De la: irina24, la data 2009-09-20 19:54:48
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 19:50:28si ce-i, soro ilsi, ai oprit cumva tiparnita aia? de ce nu le dai?

Nu eu draga scuza-ma eu nu ma iau la bataie cu femeile.Eu sar la bataie doar la barbati
Femeile sunt usor de pus la punct.Greu sunt barbatii de pus la punct,pt ca berbatii sunt tare rezistenti.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:56
De la: irina24, la data 2009-09-20 19:54:48

Femeile sunt usor de pus la punct.Greu sunt barbatii de pus la punct,pt ca berbatii sunt tare rezistenti.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:56
soro, Ready Diva - ce mai zici mataluta?
panty_C
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Andrei Gheorghe da la toti... 8 De la: ella_a 17 Martie 2009 10:44
Educatia unui copi 30 De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40
Casatoria intre homelesi 4 De la: daniil_pravoslavnic 20 Martie 2012 00:17
Help! 8 De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48
colon help 2 De la: SANATATE 27 Iunie 2010 09:42
Setari Cookie-uri