RELATIA CU DUMNEZEU

si io credeam ca femeile sunt mai rezistente?!!
garbo015564
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:59
eu sunt rezistent. am muschi , vointa si putinta. hai, cine ma pune la punct, sa musc din el?
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 19:59
pai m-am rugat pt voi.Si Bunul Dumnezeu mi-a transmis ca daca sunteti cuminti si va schimbati purtarile va ajuta si pe voi.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:00
uff! multumesc, irinuca! m-ai linistit!
auzi, dar pot sa iti spun un secret aici, in privat? sunt femeie, dar imi plac tot femeile, mami. sper sa nu iti schimbi atitudinea acuma din cauza unui amanunt atat de neimportant ca asta, da?
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:01
De la: garbo015564, la data 2009-09-20 19:59:21si io credeam ca femeile sunt mai rezistente?!!
PAI EU SUNT MAI REZISTENTA, MAI CUNOSTI ALTA FEMEIE REZISTENTA,DACA DA TE ROG SA IMI FACI CUNOSTINTA PT CA IMI PLAC FEMEILE HOTARATE SI CARE STIU CE VOR DE LA VIATA CA SA MI-O FAC PRIETENA.dAR SA FIE CREDINCIOASA,NU SA FIE HOTARATA PT LATURA NEGATIVA.sA FIE HOTARATA PT LATURA POZITIVA.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:02
yesss pantero!!!!
ca toata viata mi-am dorit sa fiu o DIVAAAAAA (si nu un div, cum spun rautaciosii)
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:02
irina, scoate din acatist pe vivus. el e mormon sub acoperire .
si_totusi
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:03
la ce ne ajuta ? suntem currrioaseee...
garbo015564
De la: irina24, la data 2009-09-20 20:02:18
De la: garbo015564, la data 2009-09-20 19:59:21si io credeam ca femeile sunt mai rezistente?!!
PAI EU SUNT MAI REZISTENTA, MAI CUNOSTI ALTA FEMEIE REZISTENTA?,DACA DA TE ROG SA IMI FACI CUNOSTINTA CU EA PT CA IMI PLAC FEMEILE HOTARATE SI CARE STIU CE VOR DE LA VIATA CA SA MI-O FAC PRIETENA.dAR SA FIE CREDINCIOASA,NU SA FIE HOTARATA PT LATURA NEGATIVA.sA FIE HOTARATA PT LATURA POZITIVA.
irina24
irina, EU sunt o femeie rezistenta!!!
dar inca nu am invatat sa fiu hotarata

de rezistat rezist la pumnii lu barbatu-meu, dar inca nu m-am hotarat sa-l spun la Dumnezeu sa-l bata si pe el. Ma ajuti tu sa invat sa fiu hotarata?
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:04
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 20:01:35uff! multumesc, irinuca! m-ai linistit!
auzi, dar pot sa iti spun un secret aici, in privat? sunt femeie, dar imi plac tot femeile, mami. sper sa nu iti schimbi atitudinea acuma din cauza unui amanunt atat de neimportant ca asta, da?
Mie nu imi plac femeile doar ca prietene, nu am asemenea inclinatiii necurate multumesc la Dumnezeu.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:05
am sa-ti dau o veste buna: sunt nepoata de preot, fiica de preot, si mai sunt alti cativa preoti in familia mea, bineinteles cu o mica exceptie-eu, pt ca sunt fata!
garbo015564
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:06
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 20:04:39irina, EU sunt o femeie rezistenta!!!

de rezistat rezist la pumnii lu barbatu-meu, dar inca nu m-am hotarat sa-l spun la Dumnezeu sa-l bata si pe el. Ma ajuti tu sa invat sa fiu hotarata?
Saracuta Pai roaga-te la Dumnezeu sa iti dea putere sa il pui la punct.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:08
De la: si_totusi, la data 2009-09-20 19:59:32eu sunt rezistent. am muschi , vointa si putinta. hai, cine ma pune la punct, sa musc din el?

Inorogii sunt balanzi...albul lor induc binele....fac parte din magia frumosului....pe unde trec ei,totul se transforma-n bunatate.
De ce vrei sa musti din cineva anume?
rosioara61
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:08
irina, si mie imi plac DOAR ca prietene. si si eu sunt sora de preot, mama de preot, matusa de preot si var de preot. Si in curand voi fi si frate de preot, ca am hotarat sa merg la manastire. Poti tu sa imi recomanzi oare o manastire?
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:09
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 20:04:39irina, EU sunt o femeie rezistenta!!!

Pai roaga-te la Dumnezeu sa iti dea putere.Hai sa iti povestesc ceva.O data am fost la biserica sa ma impartasesc asa cum este la ortodoxi si acolo am intalnit o femeie mai in varsta care am intrat in vorba cu ea.Si mi-a povestit ca barbatasu o bate.Am intrebat-o pai de ce ca dumneavoastra sunteti credincioasa ar trebui sava ajute Dumnezeu sa ajunge-ti la o intelegere si sa il potoliti.Pai stii ce mi-a zis batrana ca Dumnezeu ajuta cand stie el.Pai da asa este Dumnezeu ajuta in functie de cat munceste omul.Muncesti putin,primesti putin.Si batrana mi-a povestit ca este invidioasa pt ca ea a muncit o viata si are doar un apartament si altii au vile.Pai altii fura.Si probabil ca si ea facea pacate de asta nu se putea opune.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:14
ce vrajeala ai in tine irinuco.
mcrinelam
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:15
irina, eu muncesc de dimineata pana seara, spal vase si tualete in restaurante si calc rufele la uameni, si stau intr-o caruta acum pe vara, ca acoperisul de la casa e in reparatii da o sa fie gata intro luna. da cu toate astea eu nu sant invidiuasa pe nimeni, irina, si eu ma rog la Dumnezeu in fiecare zi de cate 10 ori (de cate ori iau bataie) da cred ce spui tu, ca Dumnezeu o sa ma ajute si pe mine multumesc amin asa sa iti ajute Dumnezeu si tie!
ready_vivus
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:18

Sau spre exemplu am intalnit in Germania in zona care lucrez o femeie foarte inteligenta dar asa nehotarata.Pt ca eu iam spus ca eu castig mai mult ca ea,i-am spus zii la seful tau sa te plateasca si pe tine asa.I-am zis roaga-te la Dumnezeu sa iti dea putere si minte cum sa il convingi.Pt ca doar de la sef trebuie sa ceri bani sa fii bine platit. Si stiti ce mi-a zis, ca Dumnezeu nu asculta pe oricine doar pe oameniii care asculta de El si respecta poruncile lui.Si ea nu avea putere sa isi ceara drepturile.Si de asta eu incerc sa te conving,curajul vine de la Dumnezeu cu puterea de a te ajuta de a schimba lucruri .
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:20
De la: elizadiaconescu, la data 2009-01-31 22:17:45"Casa acestui Prieten nu are cheie si nici clanta. Putem intra la El fara sa batem la usa. Drumul catre El este prin propria noastra inima.
Nimeni nu-I cunoaste identitatea precisa, caci cel ce ar putea s-o patrunda ar fi el insusi dumnezeu. Sa ne multumim sa-L slujim. Cu cat ne vom apropia mai mult de acest Prieten, cu atat Il vom cunoaste mai mult si mai bine.
Si poate veti avea bucuria sa-L intalniti intr-o zi. Ochii fizici nu-L vor vedea, dar duhul va tresari de fericire, caci Iubirea cheama iubire si Duhul cheama duh." Georges Barbarin
........O,DOAMNE CAT ESTE DE ADEVARAT!!!! Daca as putea i-as multumii in fiecare clipa pt.prezenta LUI in viata mea,in viata noastra! Credinta mea sincera este ca Dumnezeu nu este un justitiar,nu ne contabilizeaza neaparat fiece greseala pt. a o pedepsii...si nu ne paraseste niciodata...indiferent ca noi IL chemam sau nu,EL se afla acolo,poate in sufletul si fiinta noastra,dar nu doar acolo,pentru ca,nu-i asa? Fiecare lucru,fiinta este o farama din lucrarea LUI! Multumirea mea e nemarginita,cuvintele nu-mi sunt indeajunse pt.a-I multumii pt.tot,pentru viata,pentru copii...I-as spune,din nou,dar v-as spune si voua,prietenii mei...AI FOST ACOLO DOAMNE,CAND DUPA ANI DE TRISTETI,DURERI,NENOROCIRI,SINGURATATE,MI-AI TRIMIS OMUL CE MI-A SPUS CA SUNT "SOARE"...AI FOST ACOLO CAND DOCTORII STATEAU NEPUTINCIOSI VAZAND CUM VIATA MEA SE SCURGE DIN MINE...DOAR TU M-AI READUS LA VIATA...SI DOAMNE CATE AS MAI AVEA SA-TI MULTUMESC......eu cred ca drumul lin nu ne poate pregatii sufletul pentru a IL primii pe DUMNEZEU in sufletele noastre. DUMNEZEU ni se arata in toata STRALUCIREA SA atunci cand sufletele noastre au fost greu incercate! DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA PE TOTI!
Tabitta
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:21
De la: ready_vivus, la data 2009-09-20 20:18:29irina, eu muncesc de dimineata pana seara, spal vase si tualete in restaurante si calc rufele la uameni, si stau intr-o caruta acum pe vara, ca acoperisul de la casa e in reparatii da o sa fie gata intro luna. da cu toate astea eu nu sant invidiuasa pe nimeni, irina, si eu ma rog la Dumnezeu in fiecare zi de cate 10 ori (de cate ori iau bataie) da cred ce spui tu, ca Dumnezeu o sa ma ajute si pe mine multumesc amin asa sa iti ajute Dumnezeu si tie!
Poate este doar vrajeala la ce zici.Pai daca nu asculti de Dumnezeu sa respecti cele 10 porunci,nici Dumnezeu nu asculta de tine cand ii ceri cate ceva.Si Dumnezeu da dar nu baga in traista si omul trebuie sa munceasca nu sa astepte sa ii pice din cer si sa isi planga de mila.Cati credinciosi nu sunt saraci,pai si eu ma rog dar mie nu imi pica nimic din cer,eu imi bat capul si muncesc cum sa ma pot descurca.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:23
De la: TABITTA, la data 2009-09-20 20:21:44
De la: elizadiaconescu, la data 2009-01-31 22:17:45"Casa acestui Prieten nu are cheie si nici clanta. Putem intra la El fara sa batem la usa. Drumul catre El este prin propria noastra inima.
Nimeni nu-I cunoaste identitatea precisa, caci cel ce ar putea s-o patrunda ar fi el insusi dumnezeu. Sa ne multumim sa-L slujim. Cu cat ne vom apropia mai mult de acest Prieten, cu atat Il vom cunoaste mai mult si mai bine.
Si poate veti avea bucuria sa-L intalniti intr-o zi. Ochii fizici nu-L vor vedea, dar duhul va tresari de fericire, caci Iubirea cheama iubire si Duhul cheama duh." Georges Barbarin
........O,DOAMNE CAT ESTE DE ADEVARAT!!!! Daca as putea i-as multumii in fiecare clipa pt.prezenta LUI in viata mea,in viata noastra! Credinta mea sincera este ca Dumnezeu nu este un justitiar,nu ne contabilizeaza neaparat fiece greseala pt. a o pedepsii...si nu ne paraseste niciodata...indiferent ca noi IL chemam sau nu,EL se afla acolo,poate in sufletul si fiinta noastra,dar nu doar acolo,pentru ca,nu-i asa? Fiecare lucru,fiinta este o farama din lucrarea LUI! Multumirea mea e nemarginita,cuvintele nu-mi sunt indeajunse pt.a-I multumii pt.tot,pentru viata,pentru copii...I-as spune,din nou,dar v-as spune si voua,prietenii mei...AI FOST ACOLO DOAMNE,CAND DUPA ANI DE TRISTETI,DURERI,NENOROCIRI,SINGURATATE,MI-AI TRIMIS OMUL CE MI-A SPUS CA SUNT "SOARE"...AI FOST ACOLO CAND DOCTORII STATEAU NEPUTINCIOSI VAZAND CUM VIATA MEA SE SCURGE DIN MINE...DOAR TU M-AI READUS LA VIATA...SI DOAMNE CATE AS MAI AVEA SA-TI MULTUMESC......eu cred ca drumul lin nu ne poate pregatii sufletul pentru a IL primii pe DUMNEZEU in sufletele noastre. DUMNEZEU ni se arata in toata STRALUCIREA SA atunci cand sufletele noastre au fost greu incercate! DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA PE TOTI!
Da asa este in fiecare om exista o farama de Dumnezeu dar daca nu o dezvolti prin fapte bune ramai doar cu acea farama.,pt ca daca nu lucrezi la farama esti un o fara o stabilitate.Astazi esti bun,maine poti fii rau.De asta poti dezvolta farama de Dumnezeu prin fapte bune nu sa crezi ca Dumnezeu este bun si iarta totul Dumnezeu este bun dar este foarte sever.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:28
Povestea este interesanta dar fara finalitate.Teoretic ce sfat i-ai dat femeii? Ea ti-a spus o poveste din viata ei.Iar tu nu i-ai spus nimic.Pacatul tau este mai mare decat al ei, nu crezi?
Ioana007
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:29
De la: Ioana007, la data 2009-09-20 20:29:25Povestea este interesanta dar fara finalitate.Teoretic ce sfat i-ai dat femeii? Ea ti-a spus o poveste din viata ei.Iar tu nu i-ai spus nimic.Pacatul tau este mai mare decat al ei, nu crezi?
PAI I-AM SPUS SA SE INDREPTE PROBABIL POATE FACE EA CEVA GRESIT DE O COTONOGESTE BARBATUL.Pt pacate,pe uniii Dumnezeu ii pedepseste cu boli,pe uniii cu batai, diferite probleme.Pai sa inceapa sa respecte poruncile lui Dumnezeu si sa il roage pe Dumnezeu sa ii dea putere sa isi puna la punct barbatul.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:34
De la: irina24, la data 2009-09-20 20:34:52
De la: Ioana007, la data 2009-09-20 20:29:25Povestea este interesanta dar fara finalitate.Teoretic ce sfat i-ai dat femeii? Ea ti-a spus o poveste din viata ei.Iar tu nu i-ai spus nimic.Pacatul tau este mai mare decat al ei, nu crezi?
PAI I-AM SPUS SA SE INDREPTE PROBABIL POATE FACE EA CEVA GRESIT DE O COTONOGESTE BARBATUL.Pt pacate,pe uniii Dumnezeu ii pedepseste cu boli,pe uniii cu batai, diferite probleme.Pai sa inceapa sa respecte poruncile lui Dumnezeu si sa il roage pe Dumnezeu sa ii dea putere sa isi puna la punct barbatul.
Si pe barbati ii pedepseste Dumnezeu pt ca si ei la randul lor fac rau femei.Stiu cazuri ca barbatii sunt tratati ca niste sclavi nu doar femeile,fiecare isi primeste rasplata in functie de faptele care le face.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:37
De la: irina24, la data 2009-09-20 20:34:52
tre sa ies o seara faina papappa
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:39
De la: scrichy, la data 2009-09-20 14:28:54

Iisus,era prea destept ca sa se lase omorat,punct
Pai normal ca Iisus era prea destept ca sa se lase omorat. Dar voi oamenii acceptati ce va fac ceilalti si la fel faceti si voi cu alti oameni.Voi aveti mai multa frica de diavolul decat de Dumnezeu.De parca diavolul ar fii mai puternic decat Dumnezeu?Diavolul are datoria sa incerce cat de prost este omul si daca ii pica in plasa si face ce zice el.Si pt ca faceti rautati impotriva celorlalti oameni in loc sa va impuneti de asta si va pedepseste Dumnezeu.Pt ca de Dumnezeu trebuie sa va fie frica si sa ascultati,nu de diavol sa va fie frica. Pt ca daca un om incearca sa va fure de ce nu te rogi la Dumnezeu sa il pui la punct in loc sa furi si sa minti si tu pe altiii.Pt ca pt asta esti pedepsit.
irina24
Postat pe 20 Septembrie 2009 20:41
De la: sora_ilsi, la data 2009-09-20 19:32:48
Alo, necenzuratule, nu ti-e clar ca de-aia traiesti si tu, ca esti rau?

k io mi's rau, o stiam fara sa mi-o zici tu. insa nu de(spre) mine era vorba, do you get it?

De la: sora_ilsi, la data 2009-09-20 19:32:48
Nu am zis eu asta, insa, casca ochii, ca tragi la intamplare.

oricui i se poate intampla sa mai traga la intamplare, insa de data asta (te-)am nimerit la fix ;)
anticenzura
Postat pe 21 Septembrie 2009 02:54
IRINA spuneai:......................" Da asa este in fiecare om exista o farama de Dumnezeu dar daca nu o dezvolti prin fapte bune ramai doar cu acea farama.,pt ca daca nu lucrezi la farama esti un o fara o stabilitate.Astazi esti bun,maine poti fii rau.De asta poti dezvolta farama de Dumnezeu prin fapte bune nu sa crezi ca Dumnezeu este bun si iarta totul Dumnezeu este bun dar este foarte sever.[/quote]" ..................................................................................................Irina,eu chiar gandesc ca tine si nu doar prin fapte bune vreau sa raman a lui Dumnezeu,intreaga mea viata si a familiei mele o vreau alaturi de EL si stiu ca Dumnezeu este bun,iertator si sever,asa cum ar trebuii sa fim si noi ca parinti.....................dar mi-e teama ca punand ACCENT pe aceasta severitate tot mai multi oameni vor da bir cu fugiti din preajma LUI spunand ca e prea greu sa respecti cararile LUI................................................................In NOUL TESTAMENT ,CORINTENI 13 ,la sfarsitul a 1136 pagini din BIBLIE,se revine nu intamplator asupra:....................INTAIETATEA DRAGOSTEI................... si iata ce scrie:................... " CHIAR DACA AS VORBII IN LIMBI OMENESTI SI INGERESTI,SI N-AS AVEA DRAGOSTE,SUNT O ARANMA SUNATOARE SAU UN CHIMVAL RASUNATOR............................. Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta,chiar daca as avea toata credinta incat sa mut si muntii,SI N-AS AVEA DRAGOSTE,nu sunt nimic. ........................................... Si chiar daca mi-as impartii toata averea pentru hrana saracilor,chiar daca mi-as da trupul sa fie ars,SI NU AS AVEA DRAGOSTE,nu-mi foloseste la nimic....................... DRAGOSTEA ESTE INDELUNG RABDATOARE,ESTE PLINA DE BUNATATE;DRAGOSTEA NU ESTE INVIDIOASA;DRAGOSTEA NU SE LAUDA,NU SE UMFLA DE MANDRIE, NU SE POARTA NECUVIINCIOS,NU CAUTA FOLOSUL SAU,NU SE APRINDE DE MANIE,NU SE GANDESTE LA RAU, NU SE BUCURA DE NELEGIUIRE,CI SE BUCARA DE ADEVAR, SUFERA TOATE,CREDE TOATE,NADAJDUIESTE TOATE,RABDA TOATE. ............ Dragostea nu piere niciodata. Prorocirile se vor sfarsii; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfarsit........ Caci cunoastem in partesi prorocim in parte; dar cand va venii ce este desavarsit acest se va sfarsii...............ACUM ,DECI ,RAMAN ACESTE TREI: CREDINTA,NADEJDEA SI DRAGOSTEA;................................DAR CEA MAI MARE DINTRE ELE ESTE DRAGOSTEA. "
Tabitta
Postat pe 21 Septembrie 2009 09:19
este un lucru pe care trebuie sa ni l amintim si sa l marturisim si altora , si sa ni l amintim si in momentele grele .caci uneori mentalitatile vechi te ispitesc cu tot felul de lucruri , sa uiti ca exista inviere si te ia asa durerea, zici ca ti pierzi mintea ca intr adevar a murit cutare dar de fapt numai s a dus in lumea cealalta unde este puterea LUi Dumnezeu peste tot si nu mai esti jignit , nu?adica sper..sper da chiar si asta ca sper arata ca nu sunt sigura bag seama asa ne afecteaza jignirile si insultele aici si raul..ei bine..totusi citind biblia, unde Dumnezeu vorbeste prorocilor si ei ne spun exact ce spune El, totusi mi am recapatat increderea caci Dumnezeu arata cum este El , dreptatea LUi si ce cere El.Apoi si cand gresim de multe ori ne imping altii, fa asa drege asa, si trebuie sa stim ca Dumnezeu ne va face dreptate. Fiecare trebuie sa nadajduiasca in Dumnezeu ca nu este judecata mai buna decat cea facuta de El si TREBUIE SA AIBA INCREDERE PENTRU CA INTR ADEVAR El este cu adevarat intelept si trebuie sa nadajduiasca pentru ca desi omul greseste'' erare humanum est''!nu greseste singur este o mentalitate gresita poate uneori din cauza careia greseste, sau alteori greseste poate nu din razbunare ci ca sa se apere , sa si mentina echilibrul..sau crezand ca asa este fericit..si Dumnezeu stie sufletul sau si il va apara. zice in biblie citat pe post aici ca dragostea e cea mai importanta, sa ai dragoste insa sa nu uitam ca sa poti fi fericit nu trebuie doar sa iubesti, ci sa si fii iubit de exemplu. Doar casatoria se intemeiaza pe principiul ca sunt si iubit nu doar ca eu iubesc ar fi exclus...sa fii si iubit sa fii si apreciat, asta inseamna ce a spus Dumnnezeu ..sa fie un singur trup..cei doi..dragostea toate le rabda zice..dar tot in biblie tot sfintii apostoli zic ca si sotii sa si dea iubirea datorata ...deci nu se poate fara iubire..adica numai unul sa iubeasca celalat are treaba in alta parte....in ziua aia..nici nu zice unde pleaca..adica trebuie sa si iubim dar trebuie sa si fim iubiti de ceilalti si apreciati...caci pt toti e valabil cele zise...ca unii zic poate ..sotul/sotia umbla drege..dar eu trebuie sa o iubesc ..pai cum asa..nu se poate poate inima asta?este chiar neetic..si apoi cum poti sta langa un om care nu ti arata ca te iubeste. alta e sa stai ca ai si copil..si sa astepti sa speri si sa te rogi sa fie bine..
mrnastasia
Postat pe 21 Septembrie 2009 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
totzi se cred smekeri din spatele calculatorului 19 De la: yanyacharberet 20 Decembrie 2009 11:22
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
Invatamintul incotro ? 201 De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00
hey 2 De la: Ciresica 16 Martie 2010 22:46
Cum pot curata pantofii din satin??? 35 De la: Dor_marunt 21 Iunie 2010 20:28
Setari Cookie-uri