RELATIA CU DUMNEZEU

De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 20:20:55
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 20:18:18
De la: si_totusi, la data 2009-09-26 14:05:49da. si eu am vazut asta. ateul e un lenes. sta toata ziua la cersit prin biserici si e cu gandul numai la pomeni.curg zdrentele pe ei. au numai hainutze versace si masini lamburghini.

da, credinciosu-i harnic. are gard din sarma si casa cladita bine cu chirpici , acoperita cu oale. da inainte ca racu din. vorba ceea" cine-i harnic si munceste, ori e ....."

iote si la popa . daca e gospodar si credincios are de toate. chiar si burta

Pai depinde si cat munceste credincioasul,pt ca nimic nu pica din cer daca nu iti bati capul sa faci bani,Dumnezeu nu iti baga nimic in traista.Dar poate un ateu ar avea mai multi bani decat un om cinstit,dar la ce bun? Sa ai atatia bani si sa traiesti langa un animal fara suflet?
Pt ca un ateu nu are suflet el are doar bani si o puta.Pt ca un ateu este sarac sufleteste.Si banii nu sunt totul.Nu trebuie sa fii bogat dar trebuie sa ai macar necesarul.Dar pt asta trebuie sa iti bati capul sa muncesti sa faci bani.Dar daca vrei bani mai multi trebuie sa muncesti mai mult.Dumnezeu ajuta da putere dar omul trebuie sa o puna in practica prin munca.Adica Dumnezeu ajuta 50 la suta,omul trebuie sa faca 50 la suta.Adica Dumnezeu ajuta dar nu baga in traista..
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:23
Pt ca daca credinciosul nu a muncit destul si nu si-a batut capul sa faca banii si nu i-a cerut la Dumnezeu putere,sa ii faca doar atata are.Pt ca sunt si credinciosi care se multumesc cu putin dar si fac putin.Spre exemplu mie imi place sa am bani,dar pt asta trebuie sa muncesc mai mult si imi bat capul.PT CA NU IMI PICA NIMIC DIN CER,dar ii multumesc la Dumnezeu ca imi da putere si sanatate si ca am putere de munca.Cu toate ca cateodata nu am chef,dar mai bine muncesc decat sa fur sa insel,pt ca la randul meu si pe mine ma vor fura altii si ma vor insela.Pt ca roata se intoarce asa cum faci cu altii asa primesc.Asa ca mai bine imi bat capul sa imi castig banii cinstit cu toate ca trebuie sa muncesc mai mult,dar nu conteaza asta este doar chestie de obisnuinta.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:28
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 20:28:48Pt ca daca credinciosul nu a muncit destul si nu si-a batut capul sa faca banii si nu i-a cerut la Dumnezeu putere,sa ii faca doar atata are.Pt ca sunt si credinciosi care se multumesc cu putin dar si fac putin.Spre exemplu mie imi place sa am bani,dar pt asta trebuie sa muncesc mai mult si imi bat capul.PT CA NU IMI PICA NIMIC DIN CER,dar ii multumesc la Dumnezeu ca imi da putere si sanatate si ca am putere de munca.Cu toate ca cateodata nu am chef,dar mai bine muncesc decat sa fur sa insel,pt ca la randul meu si pe mine ma vor fura altii si ma vor insela.Pt ca roata se intoarce asa cum faci cu altii asa primesc.Asa ca mai bine imi bat capul sa imi castig banii cinstit cu toate ca trebuie sa muncesc mai mult,dar nu conteaza asta este doar chestie de obisnuinta.
Chiar daca muncesc mai mult decat altele si imi bat capul mai mult decat altii,dar asa il pot avea pe Dumnezeu alaturi si ma protejeaza.Decat sa am bani multi si sa tot sufar,mai bine muncesc cinstit si sunt protejata de Dumnezeu.Eu nu insel pe nimeni dar nici pe mine nu ma inseala nimeni.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:31
Buna seara, Irina. Da' apriga mai esti ... Ai auzit de autohipnoza? E o afirmatie pe care ti=o tot repeti, pana-ti intra in subconstient...Scuza-ma, dar, din cate am observat, tu te autohipnotizezi...
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:33
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-09-26 20:33:42 Buna seara, Irina. Da' apriga mai esti ... Ai auzit de autohipnoza? E o afirmatie pe care ti=o tot repeti, pana-ti intra in subconstient...Scuza-ma, dar, din cate am observat, tu te autohipnotizezi...
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:36
ma duc sa mai citesc ceva ca azi is cam trista mai vb noi o seara faina
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:37
irina, te cam contrazici :ori o faci din obisnuinta ori o faci pt Dumnezeu?
sigur nu esti un pic ,un pic doar asa, invidioasa pe cei care au mai mult?
In conceptia ta saracia e o virtute...iar bogatia...e satanica?
rica_mld
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:40
rica_mld
In plus, o buna metoda de-a intelege un lucru e aceea de-a incerca sa-l explici altora. Mi se pare ca e exact ceea ce faci tu...
Nathaly_Albu
Hai, nu stai de vb. cu cineva care fumeaza???
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:42
nath...nu te speria.... irinei cand nu-i convine ceva zice ca are treaba sau ca nu mai poate sta....obisnuieste-te...hi hi hi...
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:48
Sau nu poti sa stai de vb. civilizat??? Voiam sa te invit sa-ti folosesti neuronii cu care te-a daruit Dumnezeu intr-o discutie placuta...Pacat ca nu vrei...
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:48
sau cand nu mai are ce propovadui pe aici....ca e cam limitata cartea aia din care buchiseste....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:50
Tuta, stii ceva? Parerea mea e ca fata asta cauta CU DISPERARE adevarul...Si il cauta in alta parte decat in ea insasi...Subconstientul ei e la datorie , lucreaza normal, constientul insa e rezultanta unor precepte si norme ce i s-au impus, eu cred ca destul de dur...De-aici vehementa ei.
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:56
da...nath...sunt de acord cu tine....dar prea e indoctrinata fata asta...parca ar fi educata de raposatul partid comunist....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:01
De fapt, vehementa ei este indreptata impotriva ei insesi, nu impotriva celorlalti...
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:03
stai sa vezi cand reapare cum ne ia iar la bani marunti.....acuma cred ca mai studiaza din cartea aia inca un capitol....
tutankhamon
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:05
Si, pentru ca, in realitate, nu crede sau nu intelege nimic din ceea ce propovaduieste, lupta cu disperare sa impuna si altora ceea ce i s-a impus si ei... Ca, da de, da de, reuseste cumva sa-si pacaleasca subconstientul, care, altminteri, e de bun-simt...
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:08
eu nu cred ca e asa. irina e mare pishichera
si_totusi
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:13
De ce crezi asta?
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:17
Crezi ca e o momeala ca sa vada daca mai exista fanatici religiosi, sau ce?!
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:20
Poate ca inca nu stie ca la o credinta ajungi in urma evaluarii a ceea ce inseamna viata (ori viata inseamna experienta), si ca o credinta nu poate fi impusa...Psihologic daca o luam, io zic ca ei I S-A IMPUS credinta, nu a ajuns la ea in mod firesc...Si, cum tot ce e impus nu duce la nimic bun..........................
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:26
Hai, Irina ! Stiu ca acum citesti ceea ce-ti scriu... "Credinta" pe care o racnesti pe-aici e rezultatul culturii in care ai crescut...O cultura milenara, desigur...Dar, adevarata ta credinta, la varsta ta, ar trebui sa fie increderea in viata, increderea in oameni si, mai ales, increderea IN TINE ! Lasa-l pe Dumnezeu in pace sa lucreze cum stie... Datoria ta fata de ceea ce ti-a dat El e sa ai incredere in tine si SA TE APRECIEZI. Sa-ti stergi ura din suflet ca nu e buna la nimic ! Nu te mai uri atat ! Nu te mai condamna atat ! Ce, crezi ca numai tu gresesti??? Arata-mi un singur om care sa nu fi gresit... Intelege ca nu esti altfel decat mine si decat toti ceilalti... Hai te pup !
Nathaly_Albu
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:43
Corect.. de fapt asta e adevarata mentalitate care duce la saracie: sa crezi ca este o virtute! Universul este atit de plin de mijloace pentru noi toti incit nu e pacat sa mentalizezi plenitudinea!! E loc si sunt resurse pentru toti!
Iarda
Postat pe 27 Septembrie 2009 14:12
fleur_de_lis
Postat pe 27 Septembrie 2009 14:15
Buna
Da ai dreptate Dumnezeu te ajuta,eu am simtit ajutorul de sus de la Domnul intr-un moment greu al vietii mele dupa ce sotul meu ma parasit pt alta si ma lasat cu 2 copii si cu datorii dar Dumnezeu nu ma lasat si mi-a dat putere sa lupt si sa merg mai departe asa ca daca avem credinta Dumnezeu ne ajuta si nu ne lasa la greu.O zi buna iti doresc.
pissy79
Postat pe 27 Septembrie 2009 14:37
De la: rica_mld, la data 2009-09-26 20:40:04irina, te cam contrazici :ori o faci din obisnuinta ori o faci pt Dumnezeu?
Nu stai linistita ca nu sunt invidioasa,deloc.Dar numai ca cateodata ma gandesc ca imi merit soarta pt ca si eu in trecut mi-am batut joc de barbati,pt ca erau porci pot sa zic si mi-a placut. .Dar nu ai voie sa te razbuni,poate si din cauza asta cateodata ma gandesc ca imi merit soarta,poate ca daca gandeam asa de la inceput viata mea era mai usoara.Dumnezeu si ajuta dar Dumnezeu si pedepseste.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:51
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:51:19
De la: rica_mld, la data 2009-09-26 20:40:04irina, te cam contrazici :ori o faci din obisnuinta ori o faci pt Dumnezeu?
Nu stai linistita ca nu sunt invidioasa,deloc.Dar numai ca cateodata ma gandesc ca imi merit soarta pt ca si eu in trecut mi-am batut joc de barbati,pt ca erau porci pot sa zic si mi-a placut. .Dar nu ai voie sa te razbuni,poate si din cauza asta cateodata ma gandesc ca imi merit soarta,poate ca daca gandeam asa de la inceput viata mea era mai usoara.Dumnezeu si ajuta dar Dumnezeu si pedepseste.
Dar cateodata mi se pare asa greu sa trebuiasca sa suport sa lucrez pt oameni ce nu imi place de ei.Pt ca multi oameni vb urat despre Dumnezeu mai ales in germania.Si sincer nu ii suport sa ii aud ca vorbesc asa.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:53
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:53:30
Dar cateodata mi se pare asa greu sa trebuiasca sa suport sa lucrez pt oameni ce nu imi place de ei.Pt ca multi oameni vb urat despre Dumnezeu mai ales in germania.Si sincer nu ii suport sa ii aud ca vorbesc asa.
Mi-ar fii placut sa nu mai trebuiasca sa suport prostiile la nimeni.De asta cateodata imi este asa greu sa trebuiasca sa suport persoane care nu imi place de ele.Dar nu am de ales,pt ca am nevoie de bani,aam nevoie de scoala.Cateodata mi se pare prea mult.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:56
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:56:09
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:53:30
Mi-ar fii placut sa nu mai trebuiasca sa suport prostiile la nimeni.De asta cateodata imi este asa greu sa trebuiasca sa suport persoane care nu imi place de ele.Dar nu am de ales,pt ca am nevoie de bani,aam nevoie de scoala.Cateodata mi se pare prea mult.
Si asemenea persoane sunt foarte multe si nu am de ales ca trebuie sa le suport,pt ca pe un om nu il poti obliga sa se schimbe.Si loc de munca am nevoie si ca sunt obligata sa ii ascult tampeniile si cateodata ma satur.Pt ca sunt niste nerecunoscatori.Si eu am gresit,dar macar mi-am dat silinta sa ma schimb.Dar altii nu fac nimica,sa se schimbe.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imaginatia este totul. 9 De la: garbo055472 5 Februarie 2010 03:29
Ce parere aveti? Ce este o religie? Si ce este o secta? 96 De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:02
Cele mai bune prajituri 1 De la: garbo_2455 26 Aprilie 2012 17:43
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 1 De la: annnnnnaaaaaa 5 Septembrie 2009 19:19
De ce un om te ia de prost atunci cand esti prea bun cu el si ti se urca in cap daca nu esti atent? 60 De la: garbo027119 26 Noiembrie 2009 15:12
Setari Cookie-uri