pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:01 |
||
---|---|---|
here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porci mai fato...tu crezi ca lui Dumnezeu ii place sa gandesti asa? adicatelea, in mintea ta, numai fomeile sunt alea bune ? daca tot asa te comporti cu barbatii aia de care vorbesti, nici nu ma mir ca esti singura esti de-o intoleranta si obtuzitate greu de descris |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 23:03 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:56:09De aia zic ca mi-ar fii placut sa am mai multi bani ca sa nu mai fiu nevoita sa ascult tampeniile la altii si sa fiu eu sefa.Nu ei.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:53:30Mi-ar fii placut sa nu mai trebuiasca sa suport prostiile la nimeni.De asta cateodata imi este asa greu sa trebuiasca sa suport persoane care nu imi place de ele.Dar nu am de ales,pt ca am nevoie de bani,aam nevoie de scoala.Cateodata mi se pare prea mult.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 22:51:19Dar cateodata mi se pare asa greu sa trebuiasca sa suport sa lucrez pt oameni ce nu imi place de ei.Pt ca multi oameni vb urat despre Dumnezeu mai ales in germania.Si sincer nu ii suport sa ii aud ca vorbesc asa.De la: rica_mld, la data 2009-09-26 20:40:04irina, te cam contrazici :ori o faci din obisnuinta ori o faci pt Dumnezeu?Nu stai linistita ca nu sunt invidioasa,deloc.Dar numai ca cateodata ma gandesc ca imi merit soarta pt ca si eu in trecut mi-am batut joc de barbati,pt ca erau porci pot sa zic si mi-a placut. .Dar nu ai voie sa te razbuni,poate si din cauza asta cateodata ma gandesc ca imi merit soarta,poate ca daca gandeam asa de la inceput viata mea era mai usoara.Dumnezeu si ajuta dar Dumnezeu si pedepseste. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:05 |
||
De la: rica_mld, la data 2009-09-26 20:40:04irina, te cam contrazici :ori o faci din obisnuinta ori o faci pt Dumnezeu?Nu stai linistita ca nu sunt invidioasa,deloc.Dar numai ca cateodata ma gandesc ca imi merit soarta pt ca si eu in trecut mi-am batut joc de barbati,pt ca erau porci pot sa zic si mi-a placut. .Dar nu ai voie sa te razbuni,poate si din cauza asta cateodata ma gandesc ca imi merit soarta,poate ca daca gandeam asa de la inceput viata mea era mai usoara.Dumnezeu si ajuta dar Dumnezeu si pedepseste. Dar cateodata mi se pare asa greu sa trebuiasca sa suport sa lucrez pt oameni ce nu imi place de ei.Pt ca multi oameni vb urat despre Dumnezeu mai ales in germania.Si sincer nu ii suport sa ii aud ca vorbesc asa. Mi-ar fii placut sa nu mai trebuiasca sa suport prostiile la nimeni.De asta cateodata imi este asa greu sa trebuiasca sa suport persoane care nu imi place de ele.Dar nu am de ales,pt ca am nevoie de bani,aam nevoie de scoala.Cateodata mi se pare prea mult. De aia zic ca mi-ar fii placut sa am mai multi bani ca sa nu mai fiu nevoita sa ascult tampeniile la altii si sa fiu eu sefa.Nu ei. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:08 |
||
irina se citeaza singura ioi, mi-e rau |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 23:08 |
||
De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu sti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:15 |
||
De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu sti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
||
||
||
||
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:15:00De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu esti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:16 |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:18 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:16:28Pt ca prima data am rabdare sa ii spun ca nu sunt interesata,dar tot insista si insista ca crede ca obtine ceva.Pe tine nu te-ar scoate din sarite daca o femeie ar insista si insista si tu nu ai vrea.Eu cateodata imi vine sa le dau cu ceva in cap la barbati dar imi este frica un pic.Ca daca ii dau una la barbat si mi-o da inapoi nu ma mai ridic de joc.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:15:00De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu esti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:19 |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:20 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:19:15De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:16:28Pt ca prima data am rabdare sa ii spun ca nu sunt interesata,dar tot insista si insista ca crede ca obtine ceva.Pe tine nu te-ar scoate din sarite daca o femeie ar insista si insista si tu nu ai vrea.?Eu cateodata imi vine sa le dau cu ceva in cap la barbati dar imi este frica un pic.Ca daca ii dau una la barbat si mi-o da inapoi nu ma mai ridic de joc.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:15:00De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu esti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:20 |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:23 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:20:44Apoi mi-a zis ca sunt rea.Si i-am zis ca sunt severa.Rele sunt femeile care il fac de bani si apoi ii dau un picior in fund pt ca era un bou in calduri.Pt ca eu nu prostesc pe nimeni dar nici pe mine nu ma fraiereste nimeni cu vrajeala lui de 2 lei.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:19:15De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:16:28Pt ca prima data am rabdare sa ii spun ca nu sunt interesata,dar tot insista si insista ca crede ca obtine ceva.Pe tine nu te-ar scoate din sarite daca o femeie ar insista si insista si tu nu ai vrea.?Eu cateodata imi vine sa le dau cu ceva in cap la barbati dar imi este frica un pic.Ca daca ii dau una la barbat si mi-o da inapoi nu ma mai ridic de jos.De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:15:00De la: wife, la data 2009-09-27 23:03:37here we go again...iar zice irinuca de berbati ca e porciPai bine da.Hai sa iti dau un exemplu. Azi ma plimbam prin oras si m-a agatat un bou pot sa zic.Pt ca eu i-am zis ca sunt credincioasa.Ca nu ma intereseaza persoanele fara credinta pt ca numai la tampenii le sta mintea.Si da sa puna mana pe mine, apoi dupa ce i-a zis ca nu sunt interesata sa ne intalnim, ma masura din cap pana in picioare cu parere de rau.Hai spune ca nu era un bou si ii statea mintea la prostiii.Daca ii spui la un barbat ca nu esti interesata,tot insista si insista. Pot sa zic ca voi barbatii nu aveti bun simt. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:23 |
||
mcrinelam Postat pe 27 Septembrie 2009 23:29 |
||
De aia zic ca voi barbatii sunteti asa insuportabili cateodata cand urmariti ceva.Sincer nu inteleg cum alte femei va pot suporta? Eu mereu am fost un pic mai exigenta si cand ma enervau le si dadeam papuciii pt ca eu nu sunt la negoicieri.Ori este alba ori este neagra.Dar probabil difera de la caracter la caracter.Pe mine cand m-a enervat cate un barbat,ii si dadeam papuciii. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:30 |
||
De aia zic ca voi barbatii sunteti asa insuportabili cateodata cand urmariti ceva.Sincer nu inteleg cum alte femei va pot suporta? Eu mereu am fost un pic mai exigenta si cand ma enervau le si dadeam papuciii pt ca eu nu sunt la negoicieri.Ori este alba ori este neagra.Dar probabil difera de la caracter la caracter.Pe mine cand m-a enervat cate un barbat,ii si dadeam papuciii. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:30 |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:31 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:30:10De aia zic ca voi barbatii sunteti asa insuportabili cateodata cand urmariti ceva.Sincer nu inteleg cum alte femei va pot suporta? Eu mereu am fost un pic mai exigenta si cand ma enervau le si dadeam papuciii pt ca eu nu sunt la negocieri.Ori este alba ori este neagra.Dar probabil difera de la caracter la caracter.Pe mine cand m-a enervat cate un barbat,ii si dadeam papuciii.Sincer nu stiu ce fel de tip de barbat mi-ar placea,pt ca mi se par asa enervanti si nu am rabdare pt ca asaam o ciuda pe ei. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:32 |
||
de ce postezi in nestire aceleasi chestii? nu te dor ochii? nu te doare nimic? nu te irita? | ||
mcrinelam Postat pe 27 Septembrie 2009 23:32 |
||
chestiile astea senzoriale sunt pentru o alta etapa de evolutie | ||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 23:34 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:32:14De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:30:10De aia zic ca voi barbatii sunteti asa insuportabili cateodata cand urmariti ceva.Sincer nu inteleg cum alte femei va pot suporta? Eu mereu am fost un pic mai exigenta si cand ma enervau le si dadeam papuciii pt ca eu nu sunt la negocieri.Ori este alba ori este neagra.Dar probabil difera de la caracter la caracter.Pe mine cand m-a enervat cate un barbat,ii si dadeam papuciii.Sincer nu stiu ce fel de tip de barbat mi-ar placea,pt ca mi se par asa enervanti si nu am rabdare pt ca asaam o ciuda pe ei.[/quote nu stiu ce tip de barbat mi s-ar potrivi.Pt ca asa imi vine sa le dau cate una atunci cand insista,dar ma abtin pt ca imi este frica. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:34 |
||
In ritmul asta cred ca o sa ii plezneasca ceva la cap IRINEI,sau caz incurabil fiind,deja,nu mai realizeaza in ce faza este | ||
scrichy Postat pe 27 Septembrie 2009 23:38 |
||
La asta m-am referit ca nu imi place pt ca barbatiii insista si insista.Parca pe noi femeile ne-ar considera proaste.Daca le spun o data ca nu sunt interesata,de ce insista si insista.Oare barbatii nu stiu ce este ala respect pt o femeie.Parca noi femeile am fii obiectele lor de consum. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:38 |
||
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:38:24In ritmul asta cred ca o sa ii plezneasca ceva la cap IRINEI,sau caz incurabil fiind,deja,nu mai realizeaza in ce faza estePoate ca insista din cauza ca multe femei si lor le place si cred ca poate si cu mine ii va merge. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:40 |
||
Pot sa zic ca si Dumnezeu este tare suparat pe barbati.Pt ca nu sunt in stare sa le faca pe fumeile lor sa fie cuminti.Dar ca fumeile sa asculte si berbatii trebuie sa fie cuminti.Pt ca daca un barbat pretinde corectitudine de la o fumeie si el trebuie sa ofere la fel. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:42 |
||
IRINA,dar te-a interesat cineva odata in viata? | ||
scrichy Postat pe 27 Septembrie 2009 23:43 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:42:42Pot sa zic ca si Dumnezeu este tare suparat pe barbati.Pt ca nu sunt in stare sa le faca pe fumeile lor sa fie cuminti.Dar ca fumeile sa asculte si berbatii trebuie sa fie cuminti.Pt ca daca un barbat pretinde corectitudine de la o fumeie si el trebuie sa ofere la fel.Ca barbatii judeca femeile ca se dezbraca,parca ei nu se dezbraca,poate nu de tot pt ca ei sunt urati complet dezbracati |
||
irina_24ro Postat pe 27 Septembrie 2009 23:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Romanii fac lucruri trasnite | 1 | De la: charmelen 28 Aprilie 2011 11:07 |
tineretul din ziua de azi | 40 | De la: hypeople 17 Februarie 2010 17:36 |
Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara? | 9 | De la: Anaetic 26 Februarie 2015 19:42 |
|
||
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
crestinii | 10 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară