RELATIA CU DUMNEZEU

De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:43:00IRINA,dar te-a interesat cineva odata in viata?
Da inainte.Dar de cand m-am schimbat am inceput sa devin mai exigenta.Acum pretind ceea ce ofer.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:46
si tu ce oferi? iti spun eu: NIMIC. Fiindca esti un mare ZERO.
blairwitch
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:48
Cred ca ai avut o mare dezamagire din dragoste,IRINO,asta te-a facut sa devi asa,cu o mare repulsie pentru barbati,desi in sufletul tau,ai dori o relatie,dar nu oricare.
Scuze ,ca te intreb:ce varsta ai?
scrichy
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:50
De la: blairwitch, la data 2009-09-27 23:48:40si tu ce oferi? iti spun eu: NIMIC. Un mare ZERO.
Pai ofer sinceritate si seriozitate.Si pretind tot la fel.Dar oamenii care nu au credinta sunt asa schimbatori ca vremea.Si nu mapot baza pe ei.Pt ca si eu acum sunt la fel de practica ca un barbat,eu gandesc cu creierul apoi cu inima doar daca se merita.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:51
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:50:23Cred ca ai avut o mare dezamagire din dragoste,IRINO,asta te-a facut sa devi asa,cu o mare repulsie pentru barbati,desi in sufletul tau,ai dori o relatie,dar nu oricare.
31 Pai cine nu a avut dezamagire? Toti oamenii au avut dezamagire,doar ca acum am devenit mai realista.Si as dori pe cineva cu credinta.Pt ca nu vreau un ateist pt ca se gandeste la rau.pt el nu are ocrotirea lui Dumnezeu daca el face doar tampenii.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:54
Eu una stiu multi oameni credinciosi,care sunt oscilanti,care nu se sfiesc sa jicneasca,sa calomnieze,etc.....apoi se duc la biserica si se caiesc,cer iertarea pacatelor,fac matanii,cred ca s-a rezolvat cu asta totul,ba mai si postesc.
scrichy
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:56
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:54:49
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:50:23Cred ca ai avut o mare dezamagire din dragoste,IRINO,asta te-a facut sa devi asa,cu o mare repulsie pentru barbati,desi in sufletul tau,ai dori o relatie,dar nu oricare.
31 Pai cine nu a avut dezamagire? Toti oamenii au avut dezamagire,doar ca acum am devenit mai realista.Si as dori pe cineva cu credinta.Pt ca nu vreau un ateist pt ca se gandeste la rau.pt el nu are ocrotirea lui Dumnezeu daca el face doar tampenii.
Pai nu am repulsie,doar ca barbatii se gandesc doar la sex,si asta imi face sa capat repulsie.Pt ca imi da impresia ca ne considera doar bunuri de consum.
irina_24ro
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:57
Te-am intrebat de varsta,ca eu cunosc un barbat foarte credincios,care ar dori o relatie cu cineva asa ca el,dar si el a avut o trauma,cu sotia demult,divortat,a crescut 3 fete singur.
scrichy
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:59
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:56:14Eu una stiu multi oameni credinciosi,care sunt oscilanti,care nu se sfiesc sa jicneasca,sa calomnieze,etc.....apoi se duc la biserica si se caiesc,cer iertarea pacatelor,fac matanii,cred ca s-a rezolvat cu asta totul,ba mai si postesc.
Pai lasa ca de enervat cu totii ne enervam.Asta depinde si de temperamentul omului.Eu sunt o fire temperamentala.Apoi eu spun lucrurile pe nume,nu injur nu vb vulgar.Dar sunt foarte directa.Poate un pic cam dura.Dar de gresit gresim toti, dar unii mai putin altii mai mult.Pt ca ca cu totii gresim dar important sa ne dam silinta sa nu mai facem.Eu poate sunt mai dura cu oamenii care m-au enervat si ei.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:01
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:59:19Te-am intrebat de varsta,ca eu cunosc un barbat foarte credincios,care ar dori o relatie cu cineva asa ca el,dar si el a avut o trauma,cu sotia demult,divortat,a crescut 3 fete singur.
Pai ii pacat sa divortezi stii? Pt ca odata ce te-ai casatorit in biserica nu mai este valabila a doua oara.Stii eu nu as dori un barbat vaduv sau divortat.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:04
Intr-o relatie sexul ocupa un rol major,din pacate,e o complectare,a iubirii,ce sa ii faci ,asta e viata si noi facem parte din ea,e drept ca exista si sex fara sentimente,e la moda,dar fara sex,nu prea vad o relatie,decat platonica,atat,asta vrei.
scrichy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:05
De la: scrichy, la data 2009-09-27 23:56:14Eu una stiu multi oameni credinciosi,care sunt oscilanti,care nu se sfiesc sa jicneasca,sa calomnieze,etc.....apoi se duc la biserica si se caiesc,cer iertarea pacatelor,fac matanii,cred ca s-a rezolvat cu asta totul,ba mai si postesc.
Pai daca se mai enerveaza si ei ce sa ii faci nu poti sta tot timpul calm ca doar nici noi oamenii credinciosi nu suntem din fier.ca odata tot te ajunge.Dar important sa nu minta sa nu fure sa nu faca lucruri rele.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:07
Barbatul respectiv,a trebuit sa divorteze,si-a prins nevasta cu altul in fapt,copiii i-au fost incredintati lui de lege,ea fiind imorala,nu mai putea sa stea cu ea,era imposibil.
scrichy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:09
De la: scrichy, la data 2009-09-28 00:05:30Intr-o relatie sexul ocupa un rol major,din pacate,e o complectare,a iubirii,ce sa ii faci ,asta e viata si noi facem parte din ea,e drept ca exista si sex fara sentimente,e la moda,dar fara sex,nu prea vad o relatie,decat platonica,atat,asta vrei.
Da dar sexul nu este totul.Pt ca casatoria nu este doar o aprindere de trupuri,este unirea sufletului cu Dumnezeu si atunci si unirea trupeasca poate fii..Pt ca daca casatoria este doar o aprindere de trupuri se termina in ura si vrajba ca multe casniciii care se destrama.Eu nu vreau asa ceva pt ca vreau sa ma castoresc doar o data si nu vreau sa incep casatoria cu stangul.Normal ca atunci cand te castoresti trebuie si barbatul sa iti placa sa te atraga ca doar nu ma marit cu fratemiu.Pt ca daca nu iti place de un barbat si nu te atrage nu poti fii cu el.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:12
De la: scrichy, la data 2009-09-28 00:09:04Barbatul respectiv,a trebuit sa divorteze,si-a prins nevasta cu altul in fapt,copiii i-au fost incredintati lui de lege,ea fiind imorala,nu mai putea sa stea cu ea,era imposibil.
quote name='scrichy' date='2009-09-28 00:09:04']Barbatul respectiv,a trebuit sa divorteze,si-a prins nevasta cu altul in fapt,copiii i-au fost incredintati lui de lege,ea fiind imorala,nu mai putea sa stea cu ea,era imposibil.[/quote] Da dar stii in viata trebuie sa mai si ierti.Spre exemplu daca eu o sa ma marit candva si zic in caz ca barbatamiu ma va insela poate va fii si vina mea, pt ca poate l-am lasat prea liber, prea toleranta.Ispitele sunt mari si el poate gresi.Si daca el va gresi poate si eu am o parte din vina.Poate ca nu il poti ierta dar sincer trebuie sa te gandesti la copiiii.Chiar daca este dureros dar pt copiii este si mai dureros sa nu aiba ambii parinti.Stii oamenii gresesc in viata si poate ambii au o parte din vina,dar stii mai repede dai vina pe altii decat sa iti cauti propria vina.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:20
De la: scrichy, la data 2009-09-28 00:09:04Barbatul respectiv,a trebuit sa divorteze,si-a prins nevasta cu altul in fapt,copiii i-au fost incredintati lui de lege,ea fiind imorala,nu mai putea sa stea cu ea,era imposibil.
Da dar stii in viata trebuie sa mai si ierti.Spre exemplu daca eu o sa ma marit candva si zic in caz ca barbatamiu ma va insela poate va fii si vina mea, pt ca poate l-am lasat prea liber, prea toleranta.Ispitele sunt mari si el poate gresi.Si daca el va gresi poate si eu am o parte din vina.Poate ca nu il poti ierta dar sincer trebuie sa te gandesti la copiiii.Chiar daca este dureros dar pt copiii este si mai dureros sa nu aiba ambii parinti.Stii oamenii gresesc in viata si poate ambii au o parte din vina,dar stii mai repede dai vina pe altii decat sa iti cauti propria vina.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:20
Sunt de acord cu tine,ca sexul nu e totul,dragostea e primordiala,daca exista ea va ramane,chiar daca sexul nu mai exista,ramane respectul ,prietenia intre doua persoane,intelegerea,dar rar se intampla asa ceva,dar exista totusi.
scrichy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:21
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 00:20:59
Da dar stii in viata trebuie sa mai si ierti.Spre exemplu daca eu o sa ma marit candva si zic in caz ca barbatamiu ma va insela poate va fii si vina mea, pt ca poate l-am lasat prea liber, prea toleranta.Ispitele sunt mari si el poate gresi.Si daca el va gresi poate si eu am o parte din vina.Poate ca nu il poti ierta dar sincer trebuie sa te gandesti la copiiii.Chiar daca este dureros dar pt copiii este si mai dureros sa nu aiba ambii parinti.Stii oamenii gresesc in viata si poate ambii au o parte din vina,dar stii mai repede dai vina pe altii decat sa iti cauti propria vina.
Eu stiu ca intr-o viata de om omul poate gresi.Pt ca oamenii gresesc.Dar eu nu consider ca neaparat tre sa bagi divort.Ii dai o lectie,ii ceri la Dumnezeu putere sa iti vindece ranile.Si sa te ajute sa treci peste astea si sa ii dai o lectie de neutitat la femeia sau barbat.Eu gandesc asa.Nu iau casatoria o joaca.Ca ma supar si imi iau jucariile si divortez,eu vreau sa ma uit bine ceea ce iau ca o viata de om ii lunga.Si daca nu voi deschide bine ochiii va trebui sa suport consecintele.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:24
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 00:24:56
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 00:20:59
Eu stiu ca intr-o viata de om omul poate gresi.Pt ca oamenii gresesc.Dar eu nu consider ca neaparat tre sa bagi divort.Ii dai o lectie,ii ceri la Dumnezeu putere sa iti vindece ranile.Si sa te ajute sa treci peste astea si sa ii dai o lectie de neuitat la femeia sau barbat.Eu gandesc asa.Nu iau casatoria o joaca.Ca ma supar si imi iau jucariile si divortez,eu vreau sa ma uit bine ceea ce iau de barbat pt ca o viata de om ii lunga.Si daca nu voi deschide bine ochiii va trebui sa suport consecintele.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:27
eu merg la somn noapte buna pappap
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:29
Pai sotia a plecat,pe cine sa mai ierte
scrichy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:32
Noapte buna,atentie la postari,una si buna,pup
scrichy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:33
De la: irina_24ro, la data 2009-09-27 23:51:12
De la: blairwitch, la data 2009-09-27 23:48:40si tu ce oferi? iti spun eu: NIMIC. Un mare ZERO.
Pai ofer sinceritate si seriozitate.Si pretind tot la fel.Dar oamenii care nu au credinta sunt asa schimbatori ca vremea.Si nu mapot baza pe ei.Pt ca si eu acum sunt la fel de practica ca un barbat,eu gandesc cu creierul apoi cu inima doar daca se merita.

Seriozitatea este tufisul dupa care se ascund mediocrii si ratatii. O spun din nou, cu creierul tau spalat de citatele lui Corut esti practic un ZERO intelectual, veriga lipsa din teoria evolutionista. La revedere si drum bun.
blairwitch
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:43
Mai Dumnezeu ca Dumnezeu care e de fapt spiritu .. da nimeni nu cunoaste legile universului ca de exemplu legea cauza efect , nimeni nu isi da seama ca daca face vreun rau cuiva se va intoarce oricum impotriva lui , de exemplu , si multe altele..nu tre sa crezi in ceva ca sa ai bun simt , la noi e mai degraba vorba de ignorantza..
garbo001854
Postat pe 28 Septembrie 2009 19:03
De la: blairwitch, la data 2009-09-28 11:43:01

Seriozitatea este tufisul dupa care se ascund mediocrii si ratatii. O spun din nou, cu creierul tau spalat de citatele lui Corut esti practic un ZERO intelectual, veriga lipsa din teoria evolutionista. La revedere si drum bun.
Fiecare cum gandeste.Stiu eu ca intelectualii cred ca omul se trage din maimuta s-au chestii de astea,ei se cred super inteligenti si considera ca nu au nevoie de Dumnezeu.Eu una simt ca am nevoie de Dumnezeu si ca Dumnezeu sa ma ajute si sama protejeze si eu trebuie sa respect poruncile lui.Si atunci cand ma rog ma asculta pt ca si eu ascult de El.Si Dumnezeu nu este ceva.Asa este Dumnezeu este un spirit, si sufletul nostru este spirit dar datorita pacatelor omul necredincios nu este intelept.Poate este intelectual.cult dar ii lipseste intelepciunea.Pt ca intelepciunea o poti procura doar prin relatia Dumnezeu si Omul.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:29
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 22:29:01

Fiecare cum gandeste.Stiu eu ca intelectualii cred ca omul se trage din maimuta s-au chestii de astea,ei se cred super inteligenti si considera ca nu au nevoie de Dumnezeu.Eu una simt ca am nevoie de Dumnezeu si ca Dumnezeu sa ma ajute si sama protejeze si eu trebuie sa respect poruncile lui.Si atunci cand ma rog ma asculta pt ca si eu ascult de El.Si Dumnezeu nu este ceva.Asa este Dumnezeu este un spirit, si sufletul nostru este spirit dar datorita pacatelor omul necredincios nu este intelept.Poate este intelectual.cult dar ii lipseste intelepciunea.Pt ca intelepciunea o poti procura doar prin relatia Dumnezeu si Omul.

omul se trage din maimutze poi io ce ziceam?
LILO
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:36

pt mine seriozitatea este importanta,imi place sa fiu serioasa si imi plac persoanele serioase.Stiu ca oamenii te considera prost daca esti sincer dar nu este chiar asa.Pt ca intr-un om este si bine si rau.Binele care respecta seriozitatea si raul care incearca sa distruga seriozitatea.De asta chiar daca esti sincer si ceri protectia lui Dumnezeu sa fii sincer,sa devii mai bun el te ajuta si iti da idei cum sa reusesti,iti da putere,curaj.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:42
Spre exemplu cazul meu.Eu pe unde merg sunt respectata,dar raul din om incearca sa ma schimbe sa ma faca sa devin ca el.Eu am protectia lui Dumnezeu dar problema ca ma mai necajesc oameniii pt ca vor sa distruga corictitudinea.Raul din interioarul lor le ghideaza instinctele.De asta ma necajesc ca sa ma inraiesc.Dar eu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa nu ma inraiesc si sa ma ajute sa imi dea putere si minte sa pot trece peste toate incerarile vietiii.Pt ca eu nu vreau sa ma schimb in rau,eu doresc sa ma schimb in mai in bine.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:47
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 22:47:14Spre exemplu cazul meu.Eu pe unde merg sunt respectata,dar raul din om incearca sa ma schimbe sa ma faca sa devin ca el.Eu am protectia lui Dumnezeu dar problema ca ma mai necajesc oameniii pt ca vor sa distruga corictitudinea.Raul din interioarul lor le ghideaza instinctele.De asta ma necajesc ca sa ma inraiesc.Dar eu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa nu ma inraiesc si sa ma ajute sa imi dea putere si minte sa pot trece peste toate incercarile vietiii.Pt ca eu nu vreau sa ma schimb in rau,eu doresc sa ma schimb in mai in bine.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:48
Multi oameni au frica sa se schimbe in bine pt ca au frica ca nu vor mai fii acceptati de ceilalti oameni.Asa este,atunci cand devii diferit de oameni oamenii nu te mai accepta.Poate te accepta dar te ignora ori incearca sa iti distruga si tie caracterul.Dar automat atunci ai protectia lui Dumnezeu,chiar daca oamenii te mai necajesc pt ca esti diferit.prin felul de a gandi.Dar eu simt ca mai multa nevoie am de Dumnezeu decat de oameni..Si de oameni am nevoie ,dar mereu trebuie sa am grija pt ca incearca sa ma atraga in jocul lor pacatos.Si eu nu doresc sa ma schimb in rau,eu doresc sa raman asa pt ca imi place cum sunt si ceea ce fac.
irina_24ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii 51 De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
papuceiiiiiiiiiiiii 1 De la: camiz2006 9 Februarie 2009 13:17
hemoroizii 12 De la: prometeus_wife 25 Mai 2009 18:31
Ce parere aveti? Ce este o religie? Si ce este o secta? 96 De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:02
Setari Cookie-uri