stii ce spune un proverb francez:"ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta" parafrazand asta iti spun: respecta-ne si te vom respecta! daca esti respectata nu trebuie sa strigi in gura mare. fii un pic modesta,mai putin conflictuala ... |
||
garbo015564 Postat pe 28 Septembrie 2009 22:58 |
||
---|---|---|
Eu nu consider ca prin faptul a crede in Dumnezeu,trebuie sa iti fie rusine.De ce ? Pt ca am protectia lui Dumnezeu si rugile mele sunt ascultate de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu zice cel ce asculta poruncile mele si eu voi asculta dorintele lui.Si un om care respecta poruncile si Dumnezeu ii asculta rugaciunile.Pt ca un om credincios care respecta poruncile,poate cere orice.Dar nu trebuie sa se supere daca nu primeste totul.Pt ca de multe ori omul cere lucruri care nu sunt corecte, de asta mai bine sa lasam pe Dumnezeu sa hotarasca pt noi.Chiar daca cateodata imi doresc cevasi nu primesc,ma simta asa dezamgatita.Dar apoi inteleg ca Dumnezeu a avut dreptate pt ca nu am primit lucrul acela.Pt ca Dumnezeu ne mai da si dezamagiri ca sa ne trezim.Pt ca daca mi-ar merge doar roz nu as fii asa puternica.De asta noi oamenii de multe ori nu intelegem lucrarea Domnului. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:04 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 23:04:05Eu nu consider ca prin faptul a crede in Dumnezeu,nu trebuie sa iti fie rusine.De ce ? Pt ca am protectia lui Dumnezeu si rugile mele sunt ascultate de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu zice cel ce asculta poruncile mele si eu voi asculta dorintele lui.Si un om care respecta poruncile si Dumnezeu ii asculta rugaciunile.Pt ca un om credincios care respecta poruncile,poate cere orice.Dar nu trebuie sa se supere daca nu primeste totul.Pt ca de multe ori omul cere lucruri care nu sunt corecte, de asta mai bine sa lasam pe Dumnezeu sa hotarasca pt noi.Chiar daca cateodata imi doresc cevasi nu primesc,ma simta asa dezamgatita.Dar apoi inteleg ca Dumnezeu a avut dreptate pt ca nu am primit lucrul acela.Pt ca Dumnezeu ne mai da si dezamagiri ca sa ne trezim.Pt ca daca mi-ar merge doar roz nu as fii asa puternica.De asta noi oamenii de multe ori nu intelegem lucrarea Domnului. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:05 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 23:05:30De la: irina_24ro, la data 2009-09-28 23:04:05Eu nu consider ca prin faptul a crede in Dumnezeu,nu trebuie sa iti fie rusine.De ce ? Pt ca am protectia lui Dumnezeu si rugile mele sunt ascultate de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu zice cel ce asculta poruncile mele si eu voi asculta dorintele lui.Si un om care respecta poruncile si Dumnezeu ii asculta rugaciunile.Pt ca un om credincios care respecta poruncile,poate cere orice.Dar nu trebuie sa se supere daca nu primeste totul.Pt ca de multe ori omul cere lucruri care nu sunt corecte, de asta mai bine sa lasam pe Dumnezeu sa hotarasca pt noi.Chiar daca cateodata imi doresc cevasi nu primesc,ma simta asa dezamgatita.Dar apoi inteleg ca Dumnezeu a avut dreptate pt ca nu am primit lucrul acela.Pt ca Dumnezeu ne mai da si dezamagiri ca sa ne trezim.Pt ca daca mi-ar merge doar roz nu as fii asa puternica.De asta noi oamenii de multe ori nu intelegem lucrarea Domnului. irinuko..tu tragi la xerox topicul aista? |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:06 |
||
Ca cateodata Dumnezeu imi mai da si incercari si de multe ori mi-as dori sa nu mai fie si pe mine care sunt mai constienta de tot ce ma inconjoara ma afecteaza mai mult.Pe alti oameni care sunt mai indiferenti nu ii intereseaza de nimeni dar nici la nimeni nu ii intereseaza de ei.Dar eu nu vreau sa fiu o nepasatoare de tot ce ma inconjoara.Dar cateodata este greu sa traiesti in mijlocul ateistilor pt ca ei gandesc total diferit de mine, si multi sunt prea comozi ca sa ia viata in mana si sa lupte.Nu sa accepte tot ce ii fac ceilalti si sa faca la fel.Pt altiii viata este mai usoara pt ca ei sunt inconstienti si nepasatori de tot ce ii inconjoara.Dar eu nu vreau sa fiu asa.Stiu ca trebuie sa lupt dar cateodata ma simt asa dezamagita. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:17 |
||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:18 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-28 23:18:17 ioai unu,doi...sase |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:22 |
||
As vrea ca viata sa nu mai fie asa grea. Ca Dumnezeu ajuta dar cate piedici incearca sa iti mai puna oamenii ca sa te faca sa te intorci din drum si sa devin ca ei.Dar eu nu vreau sa devin ca ceilalti,stiu ca nu imi este mereu usor dar ma mangaie gandul ca am protectia lui Dumnezeu si stiu ca mereu dupa furtuna va aparea soarele.Si chiar daca cateodata este furtuna ma rog sa ma ajute sa apara si soarele.Pt ca stiu ca si incercarile astea au rostul de a face omul mai puternic si ca Dumnezeu sa il faca pregatit pt lucrarile sale. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:25 |
||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:26 |
||
tutankhamon Postat pe 28 Septembrie 2009 23:27 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-28 23:22:07De la: pik_nik, la data 2009-09-28 23:18:17 |
||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:28 |
||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:29 |
||
eu merg la somn va urez noapte buna | ||
irina_24ro Postat pe 28 Septembrie 2009 23:32 |
||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:34 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-28 23:34:22 ii urezi noapte buna? |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:37 |
||
nu ii ziceam in limba noastra ca poate merge fara grija, cazanele sunt aprinse |
||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:38 |
||
vezi,sorela,ti/am zis eu ca pik se ocupa de cazane? | ||
elodia Postat pe 28 Septembrie 2009 23:41 |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 28 Septembrie 2009 23:43 |
||
De la: kinga444, la data 2009-09-28 23:41:08vezi,sorela,ti/am zis eu ca pik se ocupa de cazane? ihi!!! o si aparut la o ora sugestiva..si cu cornite ioaii.. |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:44 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-28 23:43:57 ioaaai tuty..ii multiplicasi? ii pusesi la exponent? crezi mamy ca is euroi |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:46 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-28 23:46:25De la: tutankhamon, la data 2009-09-28 23:43:57 noapte buna, ca daca ma mai uit mult la astia mici, ori dorm in cazan, ori o iau pe urmele irinei. |
||
mitalina Postat pe 28 Septembrie 2009 23:50 |
||
vrei adresa? | ||
pik_nik Postat pe 28 Septembrie 2009 23:56 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-28 23:56:58vrei adresa? |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:28 |
||
Ca cateodata Dumnezeu imi mai da si incercari si de multe ori mi-as dori sa nu mai fie si pe mine care sunt mai constienta de tot ce ma inconjoara ma afecteaza mai mult.Pe alti oameni care sunt mai indiferenti nu ii intereseaza de nimeni dar nici la nimeni nu ii intereseaza de ei.Dar eu nu vreau sa fiu o nepasatoare de tot ce ma inconjoara.Dar cateodata este greu sa traiesti in mijlocul ateistilor pt ca ei gandesc total diferit de mine, si multi sunt prea comozi ca sa ia viata in mana si sa lupte.Nu sa accepte tot ce ii fac ceilalti si sa faca la fel.Pt altiii viata este mai usoara pt ca ei sunt inconstienti si nepasatori de tot ce ii inconjoara.Dar eu nu vreau sa fiu asa.Stiu ca trebuie sa lupt dar cateodata ma simt asa dezamagita. | ||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:31 |
||
De la: garbo015564, la data 2009-09-28 22:58:29stii ce spune un proverb francez:"ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta"Pai eu nu ma laudam,eu dadeam exemple.Dar am si eu o intrebare.Estii cumva invidioasa? |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:39 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 14:39:08Eu incercam sa le fac pe femei sa inteleaga.Ca vor fii mai respectate daca nu se vor mai cracana in fata la toti barbatii.Barbatii niciodata nu o sa te invete ca nu este bine sa nu te culci cu alti barbati pt ca asa ceilalti barbati i-ar sari in cap ca le strica lor combinatiile de a le putea fraieriii pe femei.De la: garbo015564, la data 2009-09-28 22:58:29stii ce spune un proverb francez:"ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta"Pai eu nu ma laudam,eu dadeam exemple.Dar am si eu o intrebare.Estii cumva invidioasa? |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:42 |
||
Si un barbat nu o sa te invete niciodata pe tine ca femeie lucruri care sa avantajeze pe femeie.Pt ca barbatii au ciuda pe femei pt ca ele le-au dat marul,si femeia are trei coaste,dintre care una este a barbatului.Si barbatul umbla sa ii scoata coasta femeii si sa si-o puna la loc,pt ca considera ca femeile nu o merita.Si oamenii care nu au credinta,vad lucrurile doar negative,ei nu pot intelege partea pozitiva a lucrurilor daca ei fac doat lucruri rele.Pt ca nimeni nu are voie sa se razbune pe nimeni,nici femeile si nici barbatiii. | ||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:47 |
||
asa-i mami, ca prea le zici cu foc!! care femeile au 3 coaste, si barbatii au ciuda pe ele...care nu au credinta si care vor sa se razbune unii pe altii ioi, hai ca asta o fost tare!! totusico, unde era topicul ala cu topul??? |
||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 14:56 |
||
Pai da barbatii mai vor fete virgine,doar la gradinita poate mai gasesc.Dar poate nici acolo ca le violeaza.Ca asa insista barbatul pama le dezvirgineaza pe toate apoi vor fete virgine.Dar de unde frate?poate sa devina virgine femeile daca se coase la loc.Dar asa de insistenti sunt barbatii greu nu pica cate una in capcanele lor.Ca barbatii sunt tare banditi si insistenti si mai vor si fete virgine.Serios ma umfla rasul Unde esti tu Tepes doamne.. ca punand mana pe ei, Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei!! Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, pe unii sa ii duci la scoala.. iar pe restul la nebuni.. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 14:58 |
||
s-a facut noapte?? | ||
eladaela Postat pe 29 Septembrie 2009 14:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre ,,www.papucei.ro | 1 | De la: samir_rapid 9 Februarie 2009 10:50 |
Rochia Princess, tinuta perfecta pentru ocazii speciale | 2 | De la: IrisLibbra 28 Februarie 2017 10:26 |
concurs dormitorul de vis | 1 | De la: lebada24 28 Iunie 2010 08:56 |
|
||
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? | 38 | De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39 |
ASLO | 1 | De la: luckyelle 27 Ianuarie 2010 13:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară