ezact, la nebuni... | ||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 15:00 |
||
---|---|---|
De la: zambila, la data 2009-09-29 14:56:24asa-i mami, ca prea le zici cu foc!!Pai da barbatii mai vor fete virgine,doar la gradinita poate mai gasesc.Dar poate nici acolo ca le violeaza.Ca asa insista barbatul pama le dezvirgineaza pe toate apoi vor fete virgine.Dar de unde frate?poate sa devina virgine femeile daca se coase la loc.Dar asa de insistenti sunt barbatii greu nu pica cate una in capcanele lor.Ca barbatii sunt tare banditi si insistenti si mai vor si fete virgine.Serios ma umfla rasul Unde esti tu Tepes doamne.. ca punand mana pe ei, Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei!! Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, pe unii sa ii duci la scoala.. iar pe restul la nebuni.. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 15:00 |
||
De la: zambila, la data 2009-09-29 14:56:24asa-i mami, ca prea le zici cu foc!!Pai da barbatii mai vor fete virgine,doar la gradinita poate mai gasesc.Dar poate nici acolo ca le violeaza.Ca asa insista barbatul pama le dezvirgineaza pe toate apoi vor fete virgine.Dar de unde frate?poate sa devina virgine femeile daca se coase la loc.Dar asa de insistenti sunt barbatii greu nu pica cate una in capcanele lor.Ca barbatii sunt tare banditi si insistenti si mai vor si fete virgine.Serios ma umfla rasul Unde esti tu Tepes doamne.. ca punand mana pe ei, Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei!! Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, pe unii sa ii duci la scoala.. iar pe restul la nebuni.. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 15:01 |
||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 17:11 |
||
nu-i spune nimeni fetii aleia ca poezeaua de fapt nu e asa? noup... oricum nu are rost... |
||
ready_vivus Postat pe 29 Septembrie 2009 17:20 |
||
irina,tu le zici pe bune??? sau doar faci glume si eu nu le inteleg? | ||
rica_mld Postat pe 29 Septembrie 2009 17:21 |
||
il "plagiaza" pe luceafar...BLASFEMIE | ||
LILO Postat pe 29 Septembrie 2009 17:24 |
||
Sunt nespus de fericita ca se dezbate asa subiecte este frumos nu stiu cina a inceput dar o felicit pentru acest gest frumos,sunt invarsta am 52 de ani dar intodeauna am crezut in dumnezeu si pana in prezent ma rog si ma destainuiesc lui si cer ajutor cand am probleme sa fiu sincera intodeauna am fost ajutat va zic sincer este dumnezeu si daca puteti va rog din suflet sa aveti credinta in el finca este mereu cu noi si daca ne rugam el ne asigura rezolvarea problemelor noastre,dar trebuie sa ai incredere. | ||
POPAURELIA_50 Postat pe 29 Septembrie 2009 17:38 |
||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 17:40 |
||
tanti popaurelia50 (sper ca am scris bine nick-ul), din pacate nici noi nu mai stim cine a inceput, ca aveam noi grija de el... e clar ca nu noi suntem aia, deci vinovatul trebuie cautat in alta parte a, sa nu uit: in cavalcada aia de emoticoane, l-ai uitat pe asta: hai, pace tie, cititoareo! (si duhului meu, normal ) |
||
ready_vivus Postat pe 29 Septembrie 2009 17:40 |
||
toata lumea cauta ajutor,rezolvare ; a ajuns Dumnezeu un fel de"sesam deschide-te".Uneori trebuie sa mai si multumesti pt simplu fapt ca respiri,ca te trezesti dimineata,ca auzi ,ca poti merge etc | ||
rica_mld Postat pe 29 Septembrie 2009 17:42 |
||
si vorba lui hitler, "heil eu insumi!" | ||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 17:55 |
||
eu cred ca e vorba irinucai! | ||
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 17:59 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-09-29 17:40:57tanti popaurelia50 (sper ca am scris bine nick-ul),aminnnnnnnnnn |
||
yanyacharberet Postat pe 29 Septembrie 2009 19:19 |
||
De la: zambila, la data 2009-09-29 17:59:35eu cred ca e vorba irinucai!deci irinuca noastra e clonataaaaaaaaa |
||
yanyacharberet Postat pe 29 Septembrie 2009 19:20 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-29 17:55:40si vorba lui hitler, "heil eu insumi!" prima oara cand ma bufneste rasul azi! merci pikane! |
||
preciouss Postat pe 29 Septembrie 2009 20:43 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-29 17:24:52 il "plagiaza" pe luceafar...BLASFEMIEPhuiiii batul-ar crucea pe Lucifer. Eu pe Dumnezeu il iubesc, pe lucifer nu il suport si nici nu ma intereseaza ce doreste el.Pe mine ma intereseaza ce Doreste Dumnezeu,pt ca doar Dumnezeu ne iubeste si ne ajuta in momentele grele. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 20:56 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 20:56:21Lucifer atrage oameniii la lucrurile superficiale cum ar fii banii,fuga dupa bani multi.Ei am bani dar sunt nefericiti,pt ca fericirea sufletului si linistea sufleteasca ti-o poate oferi doar Dumnezeu.Diavolul iti ofera doar lucruri superficiale,cum ar fii banii dar nu iti poate oferi iubire.Pt ca doar Dumnezeu iti poate oferi iubire si liniste in sufletul tau.De la: LILO, la data 2009-09-29 17:24:52 il "plagiaza" pe luceafar...BLASFEMIEPhuiiii batul-ar crucea pe Lucifer. Eu pe Dumnezeu il iubesc, pe lucifer nu il suport si nici nu ma intereseaza ce doreste el.Pe mine ma intereseaza ce Doreste Dumnezeu,pt ca doar Dumnezeu ne iubeste si ne ajuta in momentele grele. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 20:59 |
||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 21:01 |
||
Nu degeaba se spune ca diavolul poarta Prada.Poti fii bogat fara sa muncesti, ajutat de diavolul dar niciodata nu vei cunoaste ce este iubirea,Pt ca diavolul nu iti va oferi niciodata iubire.De la Diavol poti avea doar lucuri superficiale,dar nu vei cunoaste ce este iubirea.Doar Dumnezeu poate oferi iubire. | ||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 21:03 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 20:59:47De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 20:56:21Lucifer atrage oameniii la lucrurile superficiale cum ar fii banii,fuga dupa bani multi.Ei au bani dar sunt nefericiti,pt ca fericirea sufletului si linistea sufleteasca ti-o poate oferi doar Dumnezeu.Diavolul iti ofera doar lucruri superficiale,cum ar fii banii dar nu iti poate oferi iubire.Pt ca doar Dumnezeu iti poate oferi iubire si liniste in sufletul tau.De la: LILO, la data 2009-09-29 17:24:52 il "plagiaza" pe luceafar...BLASFEMIEPhuiiii batul-ar crucea pe Lucifer. Eu pe Dumnezeu il iubesc, pe lucifer nu il suport si nici nu ma intereseaza ce doreste el.Pe mine ma intereseaza ce Doreste Dumnezeu,pt ca doar Dumnezeu ne iubeste si ne ajuta in momentele grele. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 21:05 |
||
pik_nik Postat pe 29 Septembrie 2009 21:09 |
||
Oamenii atunci cand aud ca un om este credincios,tot insista sa se apropie de el pt ca stie ca credinciosul nu este rau, pt ca Dumnezeu este iubire.Da Dumnezeu este iubire dar El este si Sever.La fel este si credinciosul.Toti vor sa cunoasca ce este iubirea,dar nu vor sa il cunoasca pe Dumnezeu.Si un om credincios nu este lasat de Dumnezeu sa se apropie de un necredincios,pt ca atunci credinciosul ar fii in pericol. | ||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 21:10 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 21:05:16Si viata pe care o vei trai aici pe pamant,o vei trai si dupa moarte,vei avea parte de iubirea dracilor,si patimile de aici le vei efectua in gol,nemaiavand trup si asta va chinui trupul ingrozitor.PT CA ATUNCI CAND UN OM MOARE,SE TERMINA VIATA DAR INCEPE VESNICIA IN CARE A TRAIT PE PAMANT.Asa vei trai si dupa moarte.Asa cum ti-ai ales-o pe pamant.Pt ca seful pe care l-ai ales pe pamant il vei avea si dupa moarte.De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 20:59:47De la: irina_24ro, la data 2009-09-29 20:56:21Lucifer atrage oameniii la lucrurile superficiale cum ar fii banii,fuga dupa bani multi.Ei au bani dar sunt nefericiti,pt ca fericirea sufletului si linistea sufleteasca ti-o poate oferi doar Dumnezeu.Diavolul iti ofera doar lucruri superficiale,cum ar fii banii dar nu iti poate oferi iubire.Pt ca doar Dumnezeu iti poate oferi iubire si liniste in sufletul tau.De la: LILO, la data 2009-09-29 17:24:52 il "plagiaza" pe luceafar...BLASFEMIEPhuiiii batul-ar crucea pe Lucifer. Eu pe Dumnezeu il iubesc, pe lucifer nu il suport si nici nu ma intereseaza ce doreste el.Pe mine ma intereseaza ce Doreste Dumnezeu,pt ca doar Dumnezeu ne iubeste si ne ajuta in momentele grele. |
||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 21:18 |
||
Si viata pe care o vei trai aici pe pamant,o vei trai si dupa moarte,vei avea parte de iubirea dracilor,si patimile de aici le vei efectua in gol,nemaiavand trup si asta va chinui trupul ingrozitor.PT CA ATUNCI CAND UN OM MOARE,SE TERMINA VIATA DAR INCEPE VESNICIA IN CARE A TRAIT PE PAMANT.Asa vei trai si dupa moarte.Asa cum ti-ai ales-o pe pamant.Pt ca seful pe care l-ai ales pe pamant il vei avea si dupa moarte.Pt ca si pe pamant omul necredincios este tare chinuit si are multe probleme din care nu stie sa iasa.El are bani dar are probleme,nu are iubire.Pt ca asa doreste el.OMUL | ||
irina_24ro Postat pe 29 Septembrie 2009 21:21 |
||
bre irino... mai mare iad decat asta-n care traiesc deja,nu cred sa ieziste... si daca iezista,ce?! doar am incalzirea gata facuta! |
||
preciouss Postat pe 29 Septembrie 2009 21:43 |
||
pretioaso, unde-i optimismul tau??? ba exista...cred |
||
pik_nik Postat pe 30 Septembrie 2009 07:43 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-30 07:43:02pretioaso, unde-i optimismul tau???Pai barbatii se comporta frumos la inceput pana vede ca femeia incepe sa se indragosteasca de el ca atuncia incepe sa isi faca de cap.Mai sunt femei care stiu sa ii tina si de frau,dar acele femei sunt putine.Eu am intalnit barbati care cu mine au fost sinceri pt ca au vazut ca imi merge mintea si nu poate obtine nimic de la mine.Imi povesteau despre alte femei cat sunt de proaste ca le fac sex oral si cat de usor le poate pacali.Pai barbatii rad. De asta este bine sa fii o persoana hotarata si pe pozitie ca femeie pt ca la barbati nu le plac lucrurile slabe.Pt barbati femeile pe care le pot castiga usor sunt pt ei doar pt descarcare sexuala.Pt ca ei se gandesc ca asa cum ai picat la el asa usor asa ai picat si la altii.Pt ca barbatii sunt mai practici ei pot gandi foarrte bine lucrurile la rece,decat noi femeile care noi suntem mai sensibile si punem suflet in tot ce facem.Poate nu la inceput dar femeile se indragostesc usor.Poate ca sunt usor de pacalit pt ca nu au prncinpiii si de asta barbatii le pot castiga asa usor.[/quote] |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 10:18 |
||
De la: zambila, la data 2009-09-29 14:56:24asa-i mami, ca prea le zici cu foc!!Pai barbatii se comporta frumos la inceput pana vede ca femeia incepe sa se indragosteasca de el ca atuncia incepe sa isi faca de cap.Mai sunt femei care stiu sa ii tina si de frau,dar acele femei sunt putine.Eu am intalnit barbati care cu mine au fost sinceri pt ca au vazut ca imi merge mintea si nu poate obtine nimic de la mine.Imi povesteau despre alte femei cat sunt de proaste ca le fac sex oral si cat de usor le poate pacali.Pai barbatii rad. De asta este bine sa fii o persoana hotarata si pe pozitie ca femeie pt ca la barbati nu le plac lucrurile slabe.Pt barbati femeile pe care le pot castiga usor sunt pt ei doar pt descarcare sexuala.Pt ca ei se gandesc ca asa cum ai picat la el asa usor asa ai picat si la altii.Pt ca barbatii sunt mai practici ei pot gandi foarrte bine lucrurile la rece,decat noi femeile care noi suntem mai sensibile si punem suflet in tot ce facem.Poate nu la inceput dar femeile se indragostesc usor.Poate ca sunt usor de pacalit pt ca nu au prncinpiii si de asta barbatii le pot castiga asa usor.[/quote] |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 10:20 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 10:18:32[/quote] Apoi rade de ele ca sunt proaste.Pt ca barbatii sunt mult mai stapani pe sine decat noi femeile,pe cand femeiile sunt asa usor de faierit.Da mai dar nu va mai lasati mai asa fraierite de delbedeii astia de barbati.Ca apoi rad de voi.Cu cand ii rezisti mai mult la un barbat cu atata se indragosteste de tine.pT CA DE LUCRURILE CARE LE POTI OBTINE USOR TE SATURI REPEDE.Si plus ca de asta barbatul nu respecta femeia si le rupe cocoasa si isi bate joc din ea,pt ca nu o respecta.Dar si respectul se castiga,ca femeie sa fii cuminte sa fii stapan pe tine si sa ai principiii.Ca atunci barbatul incepe sa se indragosteasca de tine.Pt ca daca fizic te poate obtine usor apoi nu mai este interesat sa te cunoasca si in interior.Pt ca eu stiu orice om are si ceva frumos in interior atunci cand iubeste.si pune suflet.De la: pik_nik, la data 2009-09-30 07:43:02pretioaso, unde-i optimismul tau???Pai barbatii se comporta frumos la inceput pana vede ca femeia incepe sa se indragosteasca de el ca atuncia incepe sa isi faca de cap.Mai sunt femei care stiu sa ii tina si de frau,dar acele femei sunt putine.Eu am intalnit barbati care cu mine au fost sinceri pt ca au vazut ca imi merge mintea si nu poate obtine nimic de la mine.Imi povesteau despre alte femei cat sunt de proaste ca le fac sex oral si cat de usor le poate pacali.Pai barbatii rad. De asta este bine sa fii o persoana hotarata si pe pozitie ca femeie pt ca la barbati nu le plac lucrurile slabe.Pt barbati femeile pe care le pot castiga usor sunt pt ei doar pt descarcare sexuala.Pt ca ei se gandesc ca asa cum ai picat la el asa usor asa ai picat si la altii.Pt ca barbatii sunt mai practici ei pot gandi foarrte bine lucrurile la rece,decat noi femeile care noi suntem mai sensibile si punem suflet in tot ce facem.Poate nu la inceput dar femeile se indragostesc usor.Poate ca sunt usor de pacalit pt ca nu au prncinpiii si de asta barbatii le pot castiga asa usor. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 10:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bonuri de reducere.... | 1 | De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32 |
Fwd : Limbaj civilizat | 190 | De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02 |
Biblia si barbatii | 1 | De la: ingerasulluptator 4 Iunie 2011 16:11 |
|
||
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? | 8 | De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15 |
nu stiu ce se intampla..... | 7 | De la: tutankhamon 26 Iunie 2009 10:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară