De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 21:34:36 Inca o data sunt dezamagita de preoti.Sunt o proasta pt ca nu am vb cu preotul meu pt ca este credincios si da sfaturi bune.Dar lasa ca il spus eu ce m-a invatat asta.Dar eu cred ca si la preot ii frica sa lupte,pt ca ii frica de probleme.Pt ca eu cred ca si prin biserici este mancatorie,daca deschizi gura zbori afara si ramai fara servici si fara bani.Si de asta invata oamenii numai tampeniii.Toti preotiii care au facut scoala teologia si nu au nici o treaba cu credinta,au invatat oamenii doar tampenii.Am mai fost o data dezamagita de un preot,pt ca se uita parca cu greata cand ii povestesti,parca simti ca nu au pic de iubire sa ii pese de problemele tale.Ii simti asa indiferenti si reci |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
unii...unii da! insa unii...plang pur si simplu cand iti vb de dumnezeu! trebuie doar sa ai norocul sa-i intalnesti pe aceia | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 21:40 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 21:40:34unii...unii da! insa unii...plang pur si simplu cand iti vb de dumnezeu! trebuie doar sa ai norocul sa-i intalnesti pe aceiaParca te simti si mai rau,decum te-ai simtit la inceput pt ca simti ca ti-ai descarcat sufletul la cine nu trebuia si te simti asa dezamagit |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:44 |
||
Parca te simti si mai rau,decum te-ai simtit la inceput pt ca simti ca ti-ai descarcat sufletul la cine nu trebuia si nu merita,si te simti asa dezamagit | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:45 |
||
Dar eu cred ca si in Biserici este mancatorie,de asta si preotii sunt asa tacuti si le este frica de probleme.Pt ca lupta pt dreptate implica probleme si este tare greu,nu poate o face oricine.Adica ai o cruce grea de purtat,dar Dumnezeu se bucura atunci cand ne construim unii pe altii. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:48 |
||
Dar eu cred ca si in Biserici este mancatorie,de asta si preotii sunt asa tacuti si le este frica de probleme.Pt ca lupta pt dreptate implica probleme si este tare greu,nu poate o face oricine.Adica ai o cruce grea de purtat,dar Dumnezeu se bucura atunci cand ne construim unii pe altii. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:48 |
||
Este greu sa lupti pana sa castigi oamenii de partea ta.Nu este usor si nu vrea sa o faca oricine pt ca le este frica. Spre exemplu mie mi-a povestit cineva de la biserica despre parintele Arsenie Boca Dumnezeu sa il odihneasca.Ca pe timpul comunistilor el a fost bagat la inchisoare pt ca ii certa pe aia din partid ca asupreau pe oameni,ii certa si l-au bagat astia la inchisoare,cat a mai suferit si el saracul pt ca s-a bagat pt altii si a vrut sa lupte pt dreptate.De asta nu toti preotii vor asta,mai bine tac si ei au liniste.Dar si asta este un egoism..Atunci era mai greu,pt ca pe timpul lui CEausescu nu putei zice nimic,era un tiran si ala. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 21:57 |
||
De asta cred ca si in biserici este mancatorie,pt ca nu toti oamenii bisericii sunt oameniii care slujesc pe Dumnezeu.Sau poate tin slujba la biserica dar nu respecta Poruncile si asta este egal cu zero.Pt ca credinta fara fapte este moarta.Oamenii care slujesc lui Dumnezeu sunt foarte putini din pacate. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:00 |
||
Oricum nu pot intelege un om care el doreste doar lui ca credincios sa ii fie bine,nu pot intelege ce credinta este asta?ESTE O CREDINTA EGOISTA.sA NU INCERCI SA INDREPTI GRESELILE APROAPELUI TAU,.Poate sa nu certi pe altii pt ca nu poate oricine pt ca trebuie sa stai foarte bine cu moralul si sa stii sa iesi din probleme.Dar macar ca credincios sa te intereseze ce este in jurul tau,sa incerci sa castigi iubirea si increderea celorlalti si sa incerci sa ii ajuti si pe ei. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:07 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:07:48Oricum nu pot intelege un om care el doreste doar lui ca credincios sa ii fie bine,nu pot intelege ce credinta este asta?ESTE O CREDINTA EGOISTA.SA NU INCERCI SA INDREPTI GRESELILE APROAPELUI TAU?,.Poate sa nu certi pe altii pt ca nu poate oricine pt ca trebuie sa stai foarte bine cu moralul si sa stii sa iesi din probleme.Dar macar ca credincios sa te intereseze ce este in jurul tau,sa incerci sa castigi iubirea si increderea celorlalti si sa incerci sa ii ajuti si pe ei. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:09 |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 22:10 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:10:22 |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:16 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:09:38ce dreac te repeti intr-una ca balbaita?De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:07:48Oricum nu pot intelege un om care el doreste doar lui ca credincios sa ii fie bine,nu pot intelege ce credinta este asta?ESTE O CREDINTA EGOISTA.SA NU INCERCI SA INDREPTI GRESELILE APROAPELUI TAU?,.Poate sa nu certi pe altii pt ca nu poate oricine pt ca trebuie sa stai foarte bine cu moralul si sa stii sa iesi din probleme.Dar macar ca credincios sa te intereseze ce este in jurul tau,sa incerci sa castigi iubirea si increderea celorlalti si sa incerci sa ii ajuti si pe ei. |
||
yanyacharberet Postat pe 30 Septembrie 2009 22:17 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-09-30 22:17:58ca sa sara in ochiDe la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:09:38ce dreac te repeti intr-una ca balbaita?De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:07:48Oricum nu pot intelege un om care el doreste doar lui ca credincios sa ii fie bine,nu pot intelege ce credinta este asta?ESTE O CREDINTA EGOISTA.SA NU INCERCI SA INDREPTI GRESELILE APROAPELUI TAU?,.Poate sa nu certi pe altii pt ca nu poate oricine pt ca trebuie sa stai foarte bine cu moralul si sa stii sa iesi din probleme.Dar macar ca credincios sa te intereseze ce este in jurul tau,sa incerci sa castigi iubirea si increderea celorlalti si sa incerci sa ii ajuti si pe ei. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:19 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:19:34sa ne sara in ochi cate aberatii scrii,De la: yanyacharberet, la data 2009-09-30 22:17:58ca sa sara in ochiDe la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:09:38ce dreac te repeti intr-una ca balbaita?De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:07:48Oricum nu pot intelege un om care el doreste doar lui ca credincios sa ii fie bine,nu pot intelege ce credinta este asta?ESTE O CREDINTA EGOISTA.SA NU INCERCI SA INDREPTI GRESELILE APROAPELUI TAU?,.Poate sa nu certi pe altii pt ca nu poate oricine pt ca trebuie sa stai foarte bine cu moralul si sa stii sa iesi din probleme.Dar macar ca credincios sa te intereseze ce este in jurul tau,sa incerci sa castigi iubirea si increderea celorlalti si sa incerci sa ii ajuti si pe ei. |
||
yanyacharberet Postat pe 30 Septembrie 2009 22:20 |
||
pai..daca o provooci | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 22:22 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:22:55pai..daca o provoocicine pe cine provoaca, eu nu am provocat pe nimeni , eu am intrat pe topicul asta si am vazut ca ea se repeta intr-una, am spus ceva adevarat ca se repeta , nu am umplut paginii cu aberatii cum face ea |
||
yanyacharberet Postat pe 30 Septembrie 2009 22:25 |
||
Eu nu sufar.Cum m-am schimbat eu? Ei bine o sa povestesc. Eu sunt din moldova,o data mama mea a fost la o munastire sa deschida cartea,se spunea ca calugarul acela cu deschiderea cartii putea vedea viitorul si sa te ajute sa te feresti.Mama mea a deschis-o si pt mine,si preotul i-a povestit totul despre mine fara sa ma fii vazut pe mine.Apoi i-a zis la maicamea ca a venit timpul sa imi revin,asta a fost in 2002,decat a inceput sa se produca schimarea mea.Mie mi s-a facut frica,pt ca preotul mi-a zis ca daca nu renuntam la un viitor prieten pt ca a vazut ca aveam ganduri nu prea curate.O sa ma faca sa sufar daca nu renunt la barbatul ala.Mi sa facut tare frica si am renuntat la barbatul respectiv am inceput sa ma rog si treptat s-a produs schimbarea mea.Am avut si probleme multe pana sa ajung sa ma curat de naravurile mele proaste.Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si ii multumesc din suflet ca m-a ajutat sa vad lucurile asa, pt ca eu m-am schimbat mai mult de frica,dar incetul cu incetul am inceput sa iubesc pe Dumnezeu si am inceput sa inteleg si problemele mele din trecut,pt da ca am meritat pana sa ma curat de pacate.Pt ca schimbarea omului se face treptat nu peste noapte si pana sa te curati de naravurile tale proaste ai un pic de indurat pana sa ajungi la inteleptire. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:32 |
||
2 intrebari irina" care erau naravurile tale proaste... si 2....cum il percepi tu [pe dzeu |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 22:36 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-09-30 22:25:08Pai nici nu ai cum sa gandesti ca mine,pt ca ai multe de indurat pana sa ajungi ca mine.De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:22:55pai..daca o provoocicine pe cine provoaca, eu nu am provocat pe nimeni , eu am intrat pe topicul asta si am vazut ca ea se repeta intr-una, am spus ceva adevarat ca se repeta , nu am umplut paginii cu aberatii cum face ea |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:36 |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 22:37 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:36:012 intrebari irina"NU CONTEAZA NARAVURILE CE LE AVEAM.Am fost la fel ca toti ceilalti,poate eram doar cumsecade, La inceput imi placeau si mi-a fost greu sa renunt la ele,am renuntat mai mult de frica si parca cineva ma tinea in loc.Apoi am inteles ca este mult mai bine asa.Pt ca atunci cand Dumnezeu pregateste schimbarea ta,intr-un fel omul respecta ce face Dumnezeu dar si regreta dupa pacate.Singura m-am rugat poate nu intelegeam prea multe lucruri de ce simteam asa,pana am vorbit cu un preot si mi-a explicat pe toate.Si am inceput sa ma inteleg mai bine. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:41 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:37:54Nu ma mandresc,doar am vrut sa ii dau peste nas. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:43 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-30 22:41:51M-am rugat singura fara ajutorul la nici un preot si de multe ori nu puteam deosebi raul de bine,de asta am intarziat.Pt ca o data am fost asa dezamagita de preoti ca nu am vrut nici sa mai aud de ei.Pana intr-o zi cand am fost la biserica sa ma rog si am auzit o slujba la un preot si mi-a placut asa mult de am vb cu el.Si m-am povestit si m-a ajutat sa ma feresc de inspite ca sa pot urca pe scara spirituala,pt ca eu am intarziat mult 5 ani. 7 ani.De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 22:36:012 intrebari irina"NU CONTEAZA NARAVURILE CE LE AVEAM.Am fost la fel ca toti ceilalti,poate eram doar cumsecade, La inceput imi placeau si mi-a fost greu sa renunt la ele,am renuntat mai mult de frica si parca cineva ma tinea in loc.Apoi am inteles ca este mult mai bine asa.Pt ca atunci cand Dumnezeu pregateste schimbarea ta,intr-un fel omul respecta ce face Dumnezeu dar si regreta dupa pacate.Singura m-am rugat poate nu intelegeam prea multe lucruri de ce simteam asa,pana am vorbit cu un preot si mi-a explicat pe toate.Si am inceput sa ma inteleg mai bine. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:47 |
||
irinoooo care esti....mami....tu acolo-shea la moldova lu' matali....n-auzishi brie ca ii pacat maaari sa daschizi cartea??? nu ti-o zis nishi un popa bre??? daca iti merge prost amu iti merge de atunci....de la cartea aia dashchisa....ca-i pacat maaariiii.... |
||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 22:48 |
||
Singura am indurat multe fara ajutorul la nici un preot si chiar imi pare rau. Nu intelegeam prea multe,de ce ma simteam asa. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:50 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-30 22:48:44irinoooo care esti....mami....tu acolo-shea la moldova lu' matali....n-auzishi brie ca ii pacat maaari sa daschizi cartea??? nu ti-o zis nishi un popa bre??? daca iti merge prost amu iti merge de atunci....de la cartea aia dashchisa....ca-i pacat maaariiii....Nu stiu.Asa zic unii ca ii pacat.Dar nu cred,in asta.Datorita cartii m-am schimbat eu,de frica. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:52 |
||
Si multumesc la Dumnezeu ca m-a ajutat sa fiu asa.Ii multumesc. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:53 |
||
intreaba-l pe preotul acela la care ti-a placut cum slujea.....e pacat foarte mare sa afli ce ti-a harazit dumnezeu inainte de a trece prin viata..e pacat foarte mare sa ii pui la indoiala judecata domnului si lucratura divina...mai bine gaseai un preot cumsecade care sa iti arate unde gresesti ca tare ma gandesc eu ca nu prea stii cum s-o faci.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 22:54 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-30 22:54:57intreaba-l pe preotul acela la care ti-a placut cum slujea.....e pacat foarte mare sa afli ce ti-a harazit dumnezeu inainte de a trece prin viata..e pacat foarte mare sa ii pui la indoiala judecata domnului si lucratura divina...mai bine gaseai un preot cumsecade care sa iti arate unde gresesti ca tare ma gandesc eu ca nu prea stii cum s-o faci....Sincer nu am nevoie de sfaturile tale.Eu ii multumesc la dumnezeu ca sunt asa si nu regret nimic.Am vorbit cu preotul si el m-a apreciat mult.Pt ca a zis ca datorita credinciosilor cu inima curata pt Dumnezeu mai tine Dumnezeu oamenii astia plini de rautate si nerecunostinta. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 22:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parerea aveti despre mentalitatea romanului...Sa moara capra vecinului | 43 | De la: anaROBERT 13 August 2010 13:01 |
alesandrea | 8 | De la: tutankhamon 17 Noiembrie 2009 00:01 |
pentru concurs | 1 | De la: june_dumitrescu 9 Februarie 2009 15:14 |
|
||
Clarviziune, cartomantie | 1 | De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:29 |
De ce ,sunt oamenii azi ,asa de rai???!! | 147 | De la: Jojolin 31 Mai 2012 08:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară