fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 22:59 |
||
---|---|---|
nu prea stie nu....dar staui si ma intreb daca noi...stim ? | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:00 |
||
Pt ca femeile si barbatii stau in pacate pana la batranete si atunci cand se simt cu un picior in groapa merg si se roaga lui Dumnezeu sa ii ierte.Da daca ii mai accepta Dumnezeu si ii accepta sa le mai curete de pacate.Eu nu sunt o nerecunoascatoare.Eu ii multumesc la DUMNEZEU ca m-a ajutat sa fiu asa si doresc sa ma ajute DUMNEZEU SA RAMAN ASA SI IN CONTINUARE. | ||
|
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:03 |
||
Nu stiu.Asa zic unii ca ii pacat.Dar nu cred,in asta.Datorita cartii m-am schimbat eu,de frica, irinucoooooooo mare e gradina lui dumnezeu, dupa cum se vede,draga fata nu esti pe craca ta, dumnezeu cu mila | ||
yanyacharberet Postat pe 30 Septembrie 2009 23:04 |
||
Asa e, Tut, ii mare pacat sa deschizi cartea, Il ispitesti pe Dumnezeu, e ca si cum ai da cu ghiocul, chiar mai rau... Acum o inteleg eu pe Irina de ce ma credea ca pe ea, si se bucura de "raul meu"... |
||
sora_ilsi Postat pe 30 Septembrie 2009 23:05 |
||
eu cred ca mai pacat este sa iti frangi viata pe la jumatatea ei asa...si nici sa nu pricepi din ce cauza ti se trage!! dar degeaba vb noi acum ca tu te crezi pe undeva f.sus fata cei cu care vorbesti... | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:06 |
||
sister...asa am impresia ca amarata asta din moldova habar nu are nici sa se roage....face niste greseli monumentale pe aici....iar de mers pe la un preot nici vorba...auzi si tu...ea nu are nevoie de preot...mai stii?? o fi luminat-o si pe ea porumbelul sfant....cu un gainatz...... sister...unde bagasi topicul mami??? ai citit continuarea mea??? iti mai scriu ca io am mai facut pe ciorna, dar or sarit totusoaica cu gura pe mine....mai vrei sa-ti scriu?? |
||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 23:08 |
||
Eu nu sunt o nerecunoscatoare sa merg sa il caut pe Dumnezeu doar atunci cand am probleme,cand sunt bolnava.Apoi sa ii intorc spatele.Eu sunt o recunoascatoare si il iubesc si il respect pe Dumnezeu si la bine si la rau.Nu o sa ii intorc spatele lui Dumnezeu si eu asa cum fac ceilalti si fac doar tampenii si atunci cand au probleme fac pe ingeriii apoi o iau de la capat cu pacatele.Eu nu sunt asa si nici nu vreau sa fiu asa. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:08 |
||
eeee....te iei si tu acuma...o fi zis si ea....asta nu-nseamna ca tre sa te retrafgi acu' | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:09 |
||
iar i-ati dat la cheie lu' irinuca ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:09 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-09-30 23:05:19Asa e, Tut, ii mare pacat sa deschizi cartea, Il ispitesti pe Dumnezeu, e ca si cum ai da cu ghiocul, chiar mai rau...Eu nu ma bucur de raul nimanui,eu doar ti-am atras atentia. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:10 |
||
Tut, e super tot ce citesc...n-am cuvinte...asta-seara am povestit cu o prietena despre cenaclul nostru virtual...a fost incantata, vrea neaparat sa ne citeasca si ea, ca si ea scrie...mi-a si dat niste idei trasnet pentru urmatoarea nuvela "Castele in suflet"... | ||
sora_ilsi Postat pe 30 Septembrie 2009 23:10 |
||
irinucooo....esti fara vina sa arunci piatra?? | ||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 23:11 |
||
Eu nu sunt o nerecunoscatoare sa merg sa il caut pe Dumnezeu doar atunci cand am probleme,cand sunt bolnava.Apoi sa ii intorc spatele.Eu sunt o recunoascatoare si il iubesc si il respect pe Dumnezeu si la bine si la rau.Nu o sa ii intorc spatele lui Dumnezeu si eu asa cum fac ceilalti si fac doar tampenii si atunci cand au probleme fac pe ingeriii apoi o iau de la capat cu pacatele.Eu nu sunt asa si nici nu vreau sa fiu asa. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:11 |
||
sister...unde pana mea e topicul ca ma ia cu nervii???si mai scriu sau nu? ca ma ia durerea de cap cu nevrozata asta de dumnezeu pe aici... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 23:12 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-30 23:11:21irinucooo....esti fara vina sa arunci piatra??Pai doar Dumnezeu este fara vina.Normal ca si eu gresesc,dar pacate marunte nu mari, dar atunci cand imi dau seama de ele ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa ma indrept.Eu nu dau cu piatra si nu judec pe nimeni,eu doar va cert pt ca si voi vb aiurea si ma jicniti. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:13 |
||
De la: wife, la data 2009-09-30 23:09:59iar i-ati dat la cheie lu' irinuca ? las'ca'i mai dam ceva soft de toamna....asa... http://www.youtube.com/watch?v=---VhVKuVMQ |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:14 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-30 23:12:11sister...unde pana mea e topicul ca ma ia cu nervii???si mai scriu sau nu? ca ma ia durerea de cap cu nevrozata asta de dumnezeu pe aici...Pai doar Dumnezeu este fara vina.Normal ca si eu gresesc,dar pacate marunte nu mari, dar atunci cand imi dau seama de ele ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa ma indrept.Eu nu dau cu piatra si nu judec pe nimeni,eu doar va cert pt ca si voi vb aiurea si ma jicniti. |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:15 |
||
mai irinuco...si daca gresesti si douj de oameni iti spun ca gresesti, tu de ce pana mea nu recunosti asta??? | ||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 23:17 |
||
Nu trebuie sa ma invidiati sau sa va simtiti inferiori.Mai bine ati incerca sa ma intreceti.Sa deveniti si voi credinciosi. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:17 |
||
gagici...wife nu doarme...va zic io sigur ca mai o data de calca pe bec, zboara mintenas, stiu io ce vorbesc daca pana si io mi-am pierdut rabdarea cu confuza asta, e nashpa... mai fata...tu ai tras cevas pe nas? cine sa te invidieze, mama? si cum sa ne credem noi inferiori tie ? ioi, istenem... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:17 |
||
De la: wife, la data 2009-09-30 23:17:36gagici...wife nu doarme...va zic io sigur ca mai o data de calca pe bec, zboara mintenas, stiu io ce vorbescPAI DA INSTINCTUL DE TURMA |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:18 |
||
da' nu te invidiem stai..cat poti tuuu de linistita, in privinta asta! | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:19 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-30 23:19:35da' nu te invidiem stai..cat poti tuuu de linistita, in privinta asta!aTUNCI DE CE CE SUNTETI RAUTACIOSI? DOAR OAMENII INVIDIOSI SUNT RAUTACIOSI |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:21 |
||
dap, irinuco...ai dreptate, mama...nu te contrazic ca mi-e frica... oh yeah...she's gone |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:21 |
||
wifo...sezi la loc comanda ca pe mine m-o enervat de muult si e sub observatie.... si nu de catre mine.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Septembrie 2009 23:22 |
||
vrei sa stii de ce suntem rautaciosi ? hai ca-ti zic io, ca sa te linistesti pentru ca ne-ai asasinat cu posturile tale imbecile, de-aia stiu ca e, a primit deja 2 bannuri de la sursa |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 23:22 |
||
De la: wife, la data 2009-09-30 23:17:36gagici...wife nu doarme...va zic io sigur ca mai o data de calca pe bec, zboara mintenas, stiu io ce vorbescaTUNCI DE CE CE SUNTETI RAUTACIOSI? DOAR OAMENII INVIDIOSI SUNT RAUTACIOSI |
||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:23 |
||
deci eu nu cred....k ea crede corect makar! atata as vrea sa vaz ca macar nu pierde timpu-aiurea!da'n fine! | ||
fleur_de_lis Postat pe 30 Septembrie 2009 23:23 |
||
PAI AM AVUT EU DREPTATE CA SUNTETI CA VREMEA SI CU VOI NU SE POATE SA VORBESCA CINEVA SERIOS SI SA FIE DESCHIS. | ||
irina_24ro Postat pe 30 Septembrie 2009 23:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
are cineva aparat cu aburi de gatit? | 58 | De la: doinitza_15 26 Aprilie 2012 17:45 |
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION | 1 | De la: annnnnnaaaaaa 5 Septembrie 2009 19:19 |
Inghetata | 83 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:26 |
|
||
Ce parere aveti? Ce este o religie? Si ce este o secta? | 96 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:02 |
Ce facem cu femeile abuzate, exploatate...cum ramane cu ele? | 38 | De la: ioana_neculcea 9 Iunie 2010 10:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară